| | |
07.02.2012 18:43 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2448694
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak tady jsou taky hajzlíci .link. a komentovat to radi nebudu
tak tady jsou taky hajzlíci http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/video-novy-hit-piratu-silnic-skryvaci-spz-na-dalkove-ovladani_224596.html a komentovat to radi nebudu :-((((
|
|
07.02.2012 20:42 -
|
2448763
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
DOUFAK napsal(a): KOLOSÁLNÍ uboáctví !!!! U chybí jen marihuana do huby a pervitin na hřbet ruky.Fakt bych blil z té slavné dnení DEMOKRACIE !!! Uboáctví,kdy se jetě NĚKDO takto tímto chlubí a tak dokazuje,jak mnoho má v hlavě NASRÁNO !!!
TO NENÍ DEMOKRACIE,ŘÍKÁ SE TOMU ANARCHIE,v demokracii lidi vědí co se smí a co nee,co je dovoleno a co zakázano,je to jen o slunosti a ta se u nás nenosí je to pokládáno za projev slaboství srabáctví ....
TO NENÍ DEMOKRACIE,ŘÍKÁ SE TOMU ANARCHIE,v demokracii lidi vědí co se smí a co nee,co je dovoleno a co zakázano,je to jen o slunosti a ta se u nás nenosí je to pokládáno za projev slaboství srabáctví ....
|
|
07.02.2012 21:04 -
|
2448772
|
|
Hanz 397
|
|
|
U jsem to jednou psal-lidská bezohlednost a hloupost nezná mezí. Hrozně mě mrzí a zároveň tve,co se ti stalo. Dovolím si malou úvahu-mimo jiných,mnoha dalích,závanějích věcí,za tím,e se ten člověk "neprásknul" stojí i systém bonusů a malusů naich pojioven... Bohuel v naem státě je skoro ve postavené na hlavu. Take mi nezbývá,ne ti popřát těstí,abys toho mejda nael a pevný nervy v případě,e ho najde...
U jsem to jednou psal-lidská bezohlednost a hloupost nezná mezí. Hrozně mě mrzí a zároveň tve,co se ti stalo. Dovolím si malou úvahu-mimo jiných,mnoha dalích,závanějích věcí,za tím,e se ten člověk "neprásknul" stojí i systém bonusů a malusů naich pojioven... Bohuel v naem státě je skoro ve postavené na hlavu. Take mi nezbývá,ne ti popřát těstí,abys toho mejda nael a pevný nervy v případě,e ho najde... ;-)
|
|
07.02.2012 22:32 -
|
2448795
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): U jsem to jednou psal-lidská bezohlednost a hloupost nezná mezí. Hrozně mě mrzí a zároveň tve,co se ti stalo. Dovolím si malou úvahu-mimo jiných,mnoha dalích,závanějích věcí,za tím,e se ten člověk "neprásknul" stojí i systém bonusů a malusů naich pojioven... Bohuel v naem státě je skoro ve postavené na hlavu. Take mi nezbývá,ne ti popřát těstí,abys toho mejda nael a pevný nervy v případě,e ho najde...
Díky za podporu,ale snad nejspí ho nikdy nikdo nenajde.Moná je to lepí abych se jetě nedostal k soudu za újmu na zdraví
Díky za podporu,ale snad nejspí ho nikdy nikdo nenajde.Moná je to lepí abych se jetě nedostal k soudu za újmu na zdraví :-d
|
|
08.02.2012 06:59 -
|
2448846
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Já za sebe:jen e znám kluka co přelepoval čísla v spz jinými(z folie).Nebyl a není vyznavačem rychlost.limitů ale červená na semaforu byla pro něj vy ZDÍ!!!Jen se divím e nikdo tady nevloil "link"pomatenců na mainách s tangama na spz
Já za sebe:jen e znám kluka co přelepoval čísla v spz jinými(z folie).Nebyl a není vyznavačem rychlost.limitů ale červená na semaforu byla pro něj vy ZDÍ!!!Jen se divím e nikdo tady nevloil "link"pomatenců na mainách s tangama na spz :-d
|
|
14.02.2012 21:28 -
|
2451379
|
|
Hanz 397
|
|
|
Musím se s vámi podělit o dnení záitek z D8. Ráno jsem jel do Prahy po naí krásné dálnici,mlha,e by se dala řezat flexou a v mém směru plno aut. I přes hustou mlhu jsem na tempomatu nastavil 120 a jel jsem s proudem(dost aut mě i předjídělo a to o dost rychlej). Asi 3km před exitem na Budyni jsem dojel kolonu asi čtyř,pěti kamionů. Kouknu do zrcátka,hodím blinkr a přejedu do rychlého. Kdy jsem byl na úrovni koně posledního kamionu v koloně,doslova za mě přiletěl vw passat a e prej chce jet. Bliká troubí,kličkuje,jako ílenej. Tak jsem zrychlil na 130 a on pořád to samé,tak metr za mnou. Nenechal jsem se vyprudit k dalímu zrychlení(u těch 120 bylo a a) a v klidu jsem stotřicítkou dokončil předjídění. Pán v passatu vletěl před nás,e se málem převrátil,začal brzdit(tak,e jsem musel přilápnout i já a s těma kamionama na zádech...no nic moc) a jal se sjídět z dálnice. Take po předjetí přede mnou jel cca 200m,ne sjel. Tak mě v tu chvíli napadlo,jak by to dopadlo,kdybych třeba zapomněl rozsvítit mlhovku,nebo jel rychlostí,která by byla adekvátní té mlze(80-90),proč tak ílel a nemohl těch pár sekund počkat za kamiony,kdy věděl,e bude sjídět(aspoň já to tak dělám) a hlavně proč se choval,jako bezohledný hovado. Tohle nechápu asi nejvíc. Kdy se někdo chce zabít,tak a do toho netahá nás,sluný a větinou spořádaný řidiče...
Musím se s vámi podělit o dnení záitek z D8. Ráno jsem jel do Prahy po naí krásné dálnici,mlha,e by se dala řezat flexou a v mém směru plno aut. I přes hustou mlhu jsem na tempomatu nastavil 120 a jel jsem s proudem(dost aut mě i předjídělo a to o dost rychlej). Asi 3km před exitem na Budyni jsem dojel kolonu asi čtyř,pěti kamionů. Kouknu do zrcátka,hodím blinkr a přejedu do rychlého. Kdy jsem byl na úrovni koně posledního kamionu v koloně,doslova za mě přiletěl vw passat a e prej chce jet. Bliká troubí,kličkuje,jako ílenej. Tak jsem zrychlil na 130 a on pořád to samé,tak metr za mnou. Nenechal jsem se vyprudit k dalímu zrychlení(u těch 120 bylo a a) a v klidu jsem stotřicítkou dokončil předjídění. Pán v passatu vletěl před nás,e se málem převrátil,začal brzdit(tak,e jsem musel přilápnout i já a s těma kamionama na zádech...no nic moc) a jal se sjídět z dálnice. Take po předjetí přede mnou jel cca 200m,ne sjel. Tak mě v tu chvíli napadlo,jak by to dopadlo,kdybych třeba zapomněl rozsvítit mlhovku,nebo jel rychlostí,která by byla adekvátní té mlze(80-90),proč tak ílel a nemohl těch pár sekund počkat za kamiony,kdy věděl,e bude sjídět(aspoň já to tak dělám) a hlavně proč se choval,jako bezohledný hovado. Tohle nechápu asi nejvíc. Kdy se někdo chce zabít,tak a do toho netahá nás,sluný a větinou spořádaný řidiče...
|
|
15.02.2012 06:02 -
|
2451425
|
|
jruze
|
|
|
No hovad je vude dost.Já jsem dopadl sice lépe ne Mahony u jen proto e je auto pojitěné,ale i tak zadní nárazník,spodní díl lampy,z.blatník na opravu a asi i příčka a absorbér.A to celé asi tak za dvacet minut na perkoviti u Hornbachu a samo nikdo nikde - holt bonus malus funguje na 100%
No hovad je vude dost.Já jsem dopadl sice lépe ne Mahony u jen proto e je auto pojitěné,ale i tak zadní nárazník,spodní díl lampy,z.blatník na opravu a asi i příčka a absorbér.A to celé asi tak za dvacet minut na perkoviti u Hornbachu :nevim a samo nikdo nikde - holt bonus malus funguje na 100%:-((((
|
|
15.02.2012 08:33 -
|
2451492
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Koukám, e D8 má v tomto směru "své kouzlo" Jezdím po ní denně a pravidelně (tak jednou za týden) potkám nějaké hovádko. Ideální místo je v na nájezdu u Lovosic, kde je zkrátka jeden pruh , kam se sice vejdou dva osobáky a pokud někdo hurry up, tak ho klidně pustim, ale vrchol byl polskej kamionista, který se začal rvát za mohutnýho blikání a troubení do levýho jetě v tom zůení a děsně ho sralo, e kvůli němu nehobluju svodidla napravo a jedu pouhých 80. srovnal sem rychlost na GPSkových 90, sklopil jsem zrcátka a při tom zůstalo a k Benzině na kopci, kde mu patrně shořela cívka v klaksonu a vlákna v árovkách a já nehodlal riskovat, e mě při ví nastanosti pořouchne... Ideální profil na lofasa - velký auto, velkej lulan a polskej řidičák.
Koukám, e D8 má v tomto směru "své kouzlo" Jezdím po ní denně a pravidelně (tak jednou za týden) potkám nějaké hovádko. Ideální místo je v na nájezdu u Lovosic, kde je zkrátka jeden pruh , kam se sice vejdou dva osobáky a pokud někdo hurry up, tak ho klidně pustim, ale vrchol byl polskej kamionista, který se začal rvát za mohutnýho blikání a troubení do levýho jetě v tom zůení a děsně ho sralo, e kvůli němu nehobluju svodidla napravo a jedu pouhých 80. srovnal sem rychlost na GPSkových 90, sklopil jsem zrcátka a při tom zůstalo a k Benzině na kopci, kde mu patrně shořela cívka v klaksonu a vlákna v árovkách a já nehodlal riskovat, e mě při ví nastanosti pořouchne... Ideální profil na lofasa - velký auto, velkej lulan a polskej řidičák.
|
|
15.02.2012 21:20 -
|
2451757
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jo,polský kamiony a poltí řidiči veobecně jsou kapitola sama pro sebe-mimo mnoha jiných záitku s nima mám i jeden extra. Shodou okolností taky ze včera. Kdy jsem jel po 16ce směrem Slaný-Nová Ves,tak na mě před jednou ze zatáček blikalo auto,tak jsem koukal po pomocnících a ochráncích,ale místo nich stál těsně za zatáčkou v protisměru jeden polský kamion,zády k němu druhý a klidně překládali náklad. Bez jakéhokoliv označení,prostě jen tak. Přitom stačilo ten mrtvý kamion pustit o pár metrů dál z kopce a bylo by to aspoň o troku bezpečnějí,dál za zatáčkou,kdy u nic jiného. Ale to je,zřejmě kvůli tomu PL na rz,ani nenapadlo.
Jo,polský kamiony a poltí řidiči veobecně jsou kapitola sama pro sebe-mimo mnoha jiných záitku s nima mám i jeden extra. Shodou okolností taky ze včera. Kdy jsem jel po 16ce směrem Slaný-Nová Ves,tak na mě před jednou ze zatáček blikalo auto,tak jsem koukal po pomocnících a ochráncích,ale místo nich stál těsně za zatáčkou v protisměru jeden polský kamion,zády k němu druhý a klidně překládali náklad. Bez jakéhokoliv označení,prostě jen tak. Přitom stačilo ten mrtvý kamion pustit o pár metrů dál z kopce a bylo by to aspoň o troku bezpečnějí,dál za zatáčkou,kdy u nic jiného. Ale to je,zřejmě kvůli tomu PL na rz,ani nenapadlo.
|
|
15.02.2012 21:48 -
|
2451777
|
|
.45acp
|
|
|
Poltí soudruzi nejsou jen postrach na silnicích. Před čtrnácti dny jsem pobýval týden v Rokytnici n. J. na lyích. Co se děje na sjezdovkách v provedení zmíněných soudruhů je opravdu masakr. Lyovat moc neuměj, ale z kopce jedou jak praiví. Jestli a jak to zastavěj je u vedlejí. Kadou chvíli někoho sestřelej. Občas jsem měl pocit, e tam je na lyařském výcviku kurz sebevraedných atentátníků Al-kaidy.
Poltí soudruzi nejsou jen postrach na silnicích. Před čtrnácti dny jsem pobýval týden v Rokytnici n. J. na lyích. Co se děje na sjezdovkách v provedení zmíněných soudruhů je opravdu masakr. Lyovat moc neuměj, ale z kopce jedou jak praiví. Jestli a jak to zastavěj je u vedlejí. Kadou chvíli někoho sestřelej. Občas jsem měl pocit, e tam je na lyařském výcviku kurz sebevraedných atentátníků Al-kaidy.
|
|
15.02.2012 22:18 -
|
2451795
|
|
Hanz 397
|
|
|
No vidí a při tom to byla Pol-kaida
No vidí a při tom to byla Pol-kaida :-d
|
|
27.02.2012 13:52 -
|
2454420
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
dnes ráno jsem jel po noční a ujo mykář s INFINITY mě vybrzdil jak jak silniční pirát A:Trpiovský(7777)a to jsem mu nic neudělal=bublal jsem si v levém a on přiletěl v pravém-myka a brzdy!jdu loupat kombinačkama zuby z volantu rudná na úrovni BENZINY ostrava zábřeh
dnes ráno jsem jel po noční a ujo mykář s INFINITY mě vybrzdil jak jak silniční pirát A:Trpiovský(7777)a to jsem mu nic neudělal=bublal jsem si v levém a on přiletěl v pravém-myka a brzdy!jdu loupat kombinačkama zuby z volantu :-( rudná na úrovni BENZINY ostrava zábřeh
|
|
27.02.2012 16:18 -
|
2454459
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Minulý týden Praha: nejprve mě na tefánikově mostě těsně před červenou podjel zprava tmavý C4 a hodil mi na posledních pár metrech před semaforem my aby byl první. Pak to vzal tunelem nahoře na letný odbočovacím pruhem rovně aby předjel pár dalích a těm tam tu my hodil taky pěknou - já dobočoval podle předpisů take co páchal dál u natěstí nevím.
Minulý týden Praha: nejprve mě na tefánikově mostě těsně před červenou podjel zprava tmavý C4 a hodil mi na posledních pár metrech před semaforem my aby byl první. Pak to vzal tunelem nahoře na letný odbočovacím pruhem rovně aby předjel pár dalích a těm tam tu my hodil taky pěknou - já dobočoval podle předpisů take co páchal dál u natěstí nevím.
|
|
27.02.2012 19:04 -
|
2454504
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
já potkal hajzla v pátek ráno kousek od Loun. nejdřív jen tak stál, čuměl na pole a na poslední chvíli se rozhodl e přeběhne. nárazník posunutej, parkovací asistent se tam houpal jak oběenec. hajzl jeden zaječí. take omlouvám se, ale letos velikonoce nebudou, velikonoční zajíček - citroen C5......0 - 1
já potkal hajzla v pátek ráno kousek od Loun. nejdřív jen tak stál, čuměl na pole a na poslední chvíli se rozhodl e přeběhne. nárazník posunutej, parkovací asistent se tam houpal jak oběenec. hajzl jeden zaječí. take omlouvám se, ale letos velikonoce nebudou, velikonoční zajíček - citroen C5......0 - 1
|
|
27.02.2012 20:54 -
|
2454527
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
felix81 napsal(a):
a proc se zpatky vracis do leveho pruhu?
a proc se zpatky vracis do leveho pruhu? :)
|
|
| |
|
|