Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 48 > >|
07.02.2012 18:43 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448694
najk
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 1537

99 Poslat soukromou zprávu
tak tady jsou taky hajzlíci .link. a komentovat to radši nebudu

07.02.2012 19:14 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448722
Petr72
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 850

U??vate? Poslat soukromou zprávu
Mahony napsal(a):
Tak mam po citronovi,tenhle pohled mě čekal před barákem když sem přišel z práce Že já dneska radši nejel do práce autem .link.

Upřímnou soustrast. Je to pech, nějakej blb zatočil ,přibrzdil si a divil se že mu to jede rovně.

Hlavu vzhůru ,ale nic není tak horký jak se to uvaří. Na vrakáčích seženeš levně díly a někdo šikovnej ti to poskládá.
Já to už řešil taky .link.
taky jsem to neměl ještě pojištěný.

07.02.2012 20:38 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448759
DOUFAK
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroen C4 Grand PicassoPočet příspěvků: 650
najk napsal(a):

KOLOSÁLNÍ ubožáctví !!!! Už chybí jen marihuana do huby a pervitin na hřbet ruky.Fakt bych blil z té slavné dnešní DEMOKRACIE !!! Ubožáctví,kdy se ještě NĚKDO takto tímto chlubí a tak dokazuje,jak mnoho má v hlavě NASRÁNO !!!

07.02.2012 20:42 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448763
CC5
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) Počet příspěvků: 372

DOUFAK napsal(a):
KOLOSÁLNÍ ubožáctví !!!! Už chybí jen marihuana do huby a pervitin na hřbet ruky.Fakt bych blil z té slavné dnešní DEMOKRACIE !!! Ubožáctví,kdy se ještě NĚKDO takto tímto chlubí a tak dokazuje,jak mnoho má v hlavě NASRÁNO !!!

TO NENÍ DEMOKRACIE,ŘÍKÁ SE TOMU ANARCHIE,v demokracii lidi vědí co se smí a co nee,co je dovoleno a co zakázano,je to jen o slušnosti a ta se u nás nenosí je to pokládáno za projev slabošství srabáctví ....

07.02.2012 21:04 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448772
Hanz 397
Město: Česká Kamenice, Auto: Peugeot 508 SW GTPočet příspěvků: 2445

Už jsem to jednou psal-lidská bezohlednost a hloupost nezná mezí. Hrozně mě mrzí a zároveň štve,co se ti stalo. Dovolím si malou úvahu-mimo jiných,mnoha dalších,závažnějších věcí,za tím,že se ten člověk "neprásknul" stojí i systém bonusů a malusů našich pojišoven... Bohužel v našem státě je skoro vše postavené na hlavu. Takže mi nezbývá,než ti popřát štěstí,abys toho šmejda našel a pevný nervy v případě,že ho najdeš...

07.02.2012 22:32 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448795
Mahony
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 373

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Hanz 397 napsal(a):
Už jsem to jednou psal-lidská bezohlednost a hloupost nezná mezí. Hrozně mě mrzí a zároveň štve,co se ti stalo. Dovolím si malou úvahu-mimo jiných,mnoha dalších,závažnějších věcí,za tím,že se ten člověk "neprásknul" stojí i systém bonusů a malusů našich pojišoven... Bohužel v našem státě je skoro vše postavené na hlavu. Takže mi nezbývá,než ti popřát štěstí,abys toho šmejda našel a pevný nervy v případě,že ho najdeš...

Díky za podporu,ale snad nejspíš ho nikdy nikdo nenajde.Možná je to lepší abych se ještě nedostal k soudu za újmu na zdraví

07.02.2012 22:52 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448814
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

najk napsal(a):

Jsou to blbci.
1: je to viditelný jak sviň.
2: tohle trkne i sebevětšího blbce z řad PČR nebo PSVB
3:sníh a mráz to za chvíli zničí
4: ukazuje to mentalitu majitele. Normální řidič má navigaci s aktuálními POI body či používá Waze nebo jinou výbavu.
5:je to zbytečné vyhození peněz když příroda to zvládne taky (mušky, bláto, kamínky, a jinej bordel na silnici)

08.02.2012 06:59 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2448846
Pablik1
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 731

Já za sebe:jen že znám kluka co přelepoval čísla v spz jinými(z folie).Nebyl a není vyznavačem rychlost.limitů ale červená na semaforu byla pro něj vžy ZDÍ!!!Jen se divím že nikdo tady nevložil "link"pomatenců na mašinách s tangama na spz

14.02.2012 21:28 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451379
Hanz 397

Musím se s vámi podělit o dnešní zážitek z D8. Ráno jsem jel do Prahy po naší krásné dálnici,mlha,že by se dala řezat flexou a v mém směru plno aut. I přes hustou mlhu jsem na tempomatu nastavil 120 a jel jsem s proudem(dost aut mě i předjíždělo a to o dost rychlejš). Asi 3km před exitem na Budyni jsem dojel kolonu asi čtyř,pěti kamionů. Kouknu do zrcátka,hodím blinkr a přejedu do rychlého. Když jsem byl na úrovni koně posledního kamionu v koloně,doslova za mě přiletěl vw passat a že prej chce jet. Bliká troubí,kličkuje,jako šílenej. Tak jsem zrychlil na 130 a on pořád to samé,tak metr za mnou. Nenechal jsem se vyprudit k dalšímu zrychlení(už těch 120 bylo až až) a v klidu jsem stotřicítkou dokončil předjíždění. Pán v passatu vletěl před nás,že se málem převrátil,začal brzdit(tak,že jsem musel přišlápnout i já a s těma kamionama na zádech...no nic moc) a jal se sjíždět z dálnice. Takže po předjetí přede mnou jel cca 200m,než sjel. Tak mě v tu chvíli napadlo,jak by to dopadlo,kdybych třeba zapomněl rozsvítit mlhovku,nebo jel rychlostí,která by byla adekvátní té mlze(80-90),proč tak šílel a nemohl těch pár sekund počkat za kamiony,když věděl,že bude sjíždět(aspoň já to tak dělám) a hlavně proč se choval,jako bezohledný hovado. Tohle nechápu asi nejvíc. Když se někdo chce zabít,tak a do toho netahá nás,slušný a většinou spořádaný řidiče...

15.02.2012 06:02 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451425
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

No hovad je všude dost.Já jsem dopadl sice lépe než Mahony už jen proto že je auto pojištěné,ale i tak zadní nárazník,spodní díl lampy,z.blatník na opravu a asi i příčka a absorbér.A to celé asi tak za dvacet minut na perkovišti u Hornbachu a samo nikdo nikde - holt bonus malus funguje na 100%

15.02.2012 08:33 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451492
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Koukám, že D8 má v tomto směru "své kouzlo" Jezdím po ní denně a pravidelně (tak jednou za týden) potkám nějaké hovádko. Ideální místo je v na nájezdu u Lovosic, kde je zkrátka jeden pruh , kam se sice vejdou dva osobáky a pokud někdo hurry up, tak ho klidně pustim, ale vrchol byl polskej kamionista, který se začal rvát za mohutnýho blikání a troubení do levýho ještě v tom zůžení a děsně ho sralo, že kvůli němu nehobluju svodidla napravo a jedu pouhých 80. srovnal sem rychlost na GPSkových 90, sklopil jsem zrcátka a při tom zůstalo až k Benzině na kopci, kde mu patrně shořela cívka v klaksonu a vlákna v žárovkách a já nehodlal riskovat, že mě při vší nastanosti pošřouchne... Ideální profil na lofasa - velký auto, velkej lulan a polskej řidičák.

15.02.2012 21:20 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451757
Hanz 397

Jo,polský kamiony a polští řidiči všeobecně jsou kapitola sama pro sebe-mimo mnoha jiných zážitku s nima mám i jeden extra. Shodou okolností taky ze včera. Když jsem jel po 16ce směrem Slaný-Nová Ves,tak na mě před jednou ze zatáček blikalo auto,tak jsem koukal po pomocnících a ochráncích,ale místo nich stál těsně za zatáčkou v protisměru jeden polský kamion,zády k němu druhý a klidně překládali náklad. Bez jakéhokoliv označení,prostě jen tak. Přitom stačilo ten mrtvý kamion pustit o pár metrů dál z kopce a bylo by to aspoň o trošku bezpečnější,dál za zatáčkou,když už nic jiného. Ale to je,zřejmě kvůli tomu PL na rz,ani nenapadlo.

15.02.2012 21:48 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451777
.45acp
Město: Jablonec n. N., Auto: Citroën C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 569
Polští soudruzi nejsou jen postrach na silnicích. Před čtrnácti dny jsem pobýval týden v Rokytnici n. J. na lyžích. Co se děje na sjezdovkách v provedení zmíněných soudruhů je opravdu masakr. Lyžovat moc neuměj, ale z kopce jedou jak prašiví. Jestli a jak to zastavěj je už vedlejší. Každou chvíli někoho sestřelej. Občas jsem měl pocit, že tam je na lyžařském výcviku kurz sebevražedných atentátníků Al-kaidy.

15.02.2012 22:18 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2451795
Hanz 397

No vidíš a při tom to byla Pol-kaida

27.02.2012 13:52 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454420
Pablik1
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 731

dnes ráno jsem jel po noční a ujo myškář s INFINITY mě vybrzdil jak jak silniční pirát A:Trpišovský(7777)a to jsem mu nic neudělal=bublal jsem si v levém a on přiletěl v pravém-myška a brzdy!jdu loupat kombinačkama zuby z volantu rudná na úrovni BENZINY ostrava zábřeh

27.02.2012 16:18 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454459
troll
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SXPočet příspěvků: 269
Minulý týden Praha: nejprve mě na štefánikově mostě těsně před červenou podjel zprava tmavý C4 a hodil mi na posledních pár metrech před semaforem myš aby byl první. Pak to vzal tunelem nahoře na letný odbočovacím pruhem rovně aby předjel pár dalších a těm tam tu myš hodil taky pěknou - já dobočoval podle předpisů takže co páchal dál už naštěstí nevím.

27.02.2012 19:04 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454504
miraltm
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V ExclusivePočet příspěvků: 61

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
já potkal hajzla v pátek ráno kousek od Loun. nejdřív jen tak stál, čuměl na pole a na poslední chvíli se rozhodl že přeběhne. nárazník posunutej, parkovací asistent se tam houpal jak oběšenec. hajzl jeden zaječí. takže omlouvám se, ale letos velikonoce nebudou, velikonoční zajíček - citroen C5......0 - 1

27.02.2012 20:45 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454525
felix81

Pablik1 napsal(a):
dnes ráno jsem jel po noční a ujo myškář s INFINITY mě vybrzdil jak jak silniční pirát A:Trpišovský(7777)a to jsem mu nic neudělal=bublal jsem si v levém a on přiletěl v pravém-myška a brzdy!jdu loupat kombinačkama zuby z volantu rudná na úrovni BENZINY ostrava zábřeh

Tak to se mu celkem nedivím. Akorát to vybrždění není potřeba stačí podjet a zmizet.
Ono není dobré se zbytečně zdržovat v levém pruhu. A notabene je na to i zákon který zde byl už citován autodiagem. S prominutím toto beru jako zbytečně provokativní brzdění provozu.
Zde příklad: .link.

27.02.2012 20:54 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454527
alx
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) TourerPočet příspěvků: 1278

Administr?tor Poslat soukromou zprávu
felix81 napsal(a):
Zde příklad: .link.

a proc se zpatky vracis do leveho pruhu?

27.02.2012 21:00 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454528
felix81

alx napsal(a):
a proc se zpatky vracis do leveho pruhu?

Všímavej Libor všímavej. Protože ten levý pruh byl odbočovací na Prahu, pravej pruh na Hradec. V podstatě jsem na tomto videu poukazoval na neschopnost sledovat provoz za sebou. Což evidentně bylo zde jasné.
Ale dobrá pro opravdu zářný příklad camrání se v levém pruhu je toto video: .link.

|< < 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator