| | |
25.12.2011 13:29 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2435574
|
|
C5stepan
|
|
|
Jestli to bylo jediné rozbité auto v ulici, mohl bys toho hajzla najít v baráku. To musel být mejdan s otevřeným oknem. Schodů hodně a pod oknem takové letitě. Ale váně: zabít málo!!!!!!
Jestli to bylo jediné rozbité auto v ulici, mohl bys toho hajzla najít v baráku:-o. To musel být mejdan s otevřeným oknem. Schodů hodně a pod oknem takové letitě;-). Ale váně: zabít málo:-))!!!!!!
|
|
25.12.2011 13:58 -
|
2435580
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Upřimnou soustrast...
Upřimnou soustrast...
|
|
25.12.2011 17:33 -
|
2435590
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tohle člověk nepochopí... Stalo se mi něco podobného jetě s Peu 309. Ale vyvázl jsem z toho jetě dobře-proláplá př.kapota a troku střecha. Navíc,jako bonus a zadostiučinění se mi o pár dnů později ten dotyčný nevědomky přiznal. Seděli jsme u jeho rodičů v restauraci,on tam obsluhoval a páč jsme se znali a v ten den,co se mi to stalo jsme se potkali na jedné diskotéce,tak jsme si začali vyprávět záitky z onoho divokého večera(ale kdy řídím,tak nepiju!!) a on ve svém příběhu doel a k tomu,jaký jsou s kamarádem"frajeři",e před tou diskotékou přeběhli nějaká auta. Tak se ho ptám,jestli i toho paouta. A e prej jo. No v tu chvíli jsem přemýlel,jestli mi soud uvěří,e jsem ho zabil v afektu... Přeji ti,abys měl aspoň tolik těstí,jako já tenkrát a zjistil jsi,kdo ti to udělal. Lidi si neváí ani svého,nato cizího. Je mi z toho smutno...
Tohle člověk nepochopí... Stalo se mi něco podobného jetě s Peu 309. Ale vyvázl jsem z toho jetě dobře-proláplá př.kapota a troku střecha. Navíc,jako bonus a zadostiučinění se mi o pár dnů později ten dotyčný nevědomky přiznal. Seděli jsme u jeho rodičů v restauraci,on tam obsluhoval a páč jsme se znali a v ten den,co se mi to stalo jsme se potkali na jedné diskotéce,tak jsme si začali vyprávět záitky z onoho divokého večera(ale kdy řídím,tak nepiju!!) a on ve svém příběhu doel a k tomu,jaký jsou s kamarádem"frajeři",e před tou diskotékou přeběhli nějaká auta. Tak se ho ptám,jestli i toho paouta. A e prej jo. No v tu chvíli jsem přemýlel,jestli mi soud uvěří,e jsem ho zabil v afektu... Přeji ti,abys měl aspoň tolik těstí,jako já tenkrát a zjistil jsi,kdo ti to udělal. Lidi si neváí ani svého,nato cizího. Je mi z toho smutno...
|
|
25.12.2011 20:05 -
|
2435601
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Proto si clovek sjednava pojisteni na vandalismus.....
Proto si clovek sjednava pojisteni na vandalismus.....
|
|
25.12.2011 20:32 -
|
2435604
|
|
Hanz 397
|
|
|
To ti sice zaplatí kody,ale s lidskou hloupostí,závistí a bezohledností to nic neudělá. Já tohle udělat v pubertě(protoe tohle větinou dělají lidi v tomhle věku,bohuel),tak mě rodiče snad zabijou. Nehledě k tomu,e by mě to asi ani nenapadlo. A e jsem se v tom věku nadělal hodně velkejch průserů. Ale jen tak pro legraci komukoliv cokoliv zničit? Proč?
To ti sice zaplatí kody,ale s lidskou hloupostí,závistí a bezohledností to nic neudělá. Já tohle udělat v pubertě(protoe tohle větinou dělají lidi v tomhle věku,bohuel),tak mě rodiče snad zabijou. Nehledě k tomu,e by mě to asi ani nenapadlo. A e jsem se v tom věku nadělal hodně velkejch průserů. Ale jen tak pro legraci komukoliv cokoliv zničit? Proč?
|
|
28.12.2011 17:59 -
|
2436037
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Včera si někdo "přemístil" vechny 4 (neoriginální) plastové poklice, kdy jsem stál na parkovisti u hospody, kde jsme měli akci radioklubu. Sice koda do 400 Kč, ale natve to taky
Včera si někdo "přemístil" vechny 4 (neoriginální) plastové poklice, kdy jsem stál na parkovisti u hospody, kde jsme měli akci radioklubu. Sice koda do 400 Kč, ale natve to taky :-((((
|
|
28.12.2011 19:19 -
|
2436058
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tohle člověk nepochopí... Stalo se mi něco podobného jetě s Peu 309. Ale vyvázl jsem z toho jetě dobře-proláplá př.kapota a troku střecha. Navíc,jako bonus a zadostiučinění se mi o pár dnů později ten dotyčný nevědomky přiznal. Seděli jsme u jeho rodičů v restauraci,on tam obsluhoval a páč jsme se znali a v ten den,co se mi to stalo jsme se potkali na jedné diskotéce,tak jsme si začali vyprávět záitky z onoho divokého večera(ale kdy řídím,tak nepiju!!) a on ve svém příběhu doel a k tomu,jaký jsou s kamarádem"frajeři",e před tou diskotékou přeběhli nějaká auta. Tak se ho ptám,jestli i toho paouta. A e prej jo. No v tu chvíli jsem přemýlel,jestli mi soud uvěří,e jsem ho zabil v afektu... Přeji ti,abys měl aspoň tolik těstí,jako já tenkrát a zjistil jsi,kdo ti to udělal. Lidi si neváí ani svého,nato cizího. Je mi z toho smutno...
jako z mého ivota jen s malými rozdíly a to e to byl paout byl červený ale byla to 405 a toho haj..a jsem k jeho těstí nenael.
jako z mého ivota jen s malými rozdíly a to e to byl paout byl červený ale byla to 405 a toho haj..a jsem k jeho těstí nenael.
|
|
29.12.2011 14:05 -
|
2436145
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
prispejem aj ja.jazdim s nakladnym autom a co som si vsimol tak najviac hajzlov na cestach maju znacku ba,bl lebo to su inteligenti z hlavneho mesta a ostatni su sedliaci.a ked mam sezonu tak chodim s kombajnom a to by ste si uzili tu jazdu ked sa stahujem aj 70km.absolutny nezaujem ze ide po ceste nieco velke,doprovod kazdy ignoruje,mam tri majaky ale asi su neviditelne a tych pravych zrkadiel co som rozbil aby som uvolnil cestu kamionu ktory leti 90 a ani len neda nohu dole z plynu,to su nervy.a ked minuly rok do mna zakvacil kamion s repou a zodral mi cely bok vyletel som za nim ze s nim zatrasem ale ked z auta vystupil 60rocny dedo tak nic a este mi povedal ze si myslel ze sa uhnem.ked idem kosit do rakuska to je iny svet,ziadne svetla,trubenie kazdy vam uvolni cestu a este vam zakyva proste ina mentalita. je to o ludoch a my mame co dohanat,dnes sa uz nenosi dakujem a prosim,dnes maju moc peniaze a sila a to je dost smutne.
prispejem aj ja.jazdim s nakladnym autom a co som si vsimol tak najviac hajzlov na cestach maju znacku ba,bl lebo to su inteligenti z hlavneho mesta a ostatni su sedliaci.a ked mam sezonu tak chodim s kombajnom a to by ste si uzili tu jazdu ked sa stahujem aj 70km.absolutny nezaujem ze ide po ceste nieco velke,doprovod kazdy ignoruje,mam tri majaky ale asi su neviditelne a tych pravych zrkadiel co som rozbil aby som uvolnil cestu kamionu ktory leti 90 a ani len neda nohu dole z plynu,to su nervy.a ked minuly rok do mna zakvacil kamion s repou a zodral mi cely bok vyletel som za nim ze s nim zatrasem ale ked z auta vystupil 60rocny dedo tak nic a este mi povedal ze si myslel ze sa uhnem.ked idem kosit do rakuska to je iny svet,ziadne svetla,trubenie kazdy vam uvolni cestu a este vam zakyva proste ina mentalita. je to o ludoch a my mame co dohanat,dnes sa uz nenosi dakujem a prosim,dnes maju moc peniaze a sila a to je dost smutne.
|
|
29.12.2011 15:32 -
|
2436151
|
|
labin
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
ja jsem se diky hajzlum kteří mi před měsícem ukradli tři roky starou hondu civic stal majitelem super káry a jak tady čtu i do společnosti fajn lidí
ja jsem se diky hajzlum kteří mi před měsícem ukradli tři roky starou hondu civic stal majitelem super káry a jak tady čtu i do společnosti fajn lidí
|
|
29.12.2011 15:39 -
|
2436152
|
|
C5stepan
|
|
|
Dobře's udělal, i kdy s tou Hondou Ti to nepřeju. Nechci to zakřiknout, ale mám dojem, e Citroeny se zas a tak moc nekradou - nebo se mýlím? Přeju moc astných a bezproblémových kiláků!
Dobře's udělal, i kdy s tou Hondou Ti to nepřeju. Nechci to zakřiknout, ale mám dojem, e Citroeny se zas a tak moc nekradou - nebo se mýlím? Přeju moc astných a bezproblémových kiláků:palec!
|
|
07.02.2012 17:01 -
|
2448632
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak mam po citronovi,tenhle pohled mě čekal před barákem kdy sem přiel z práce e já dneska radi nejel do práce autem .link.
Tak mam po citronovi,tenhle pohled mě čekal před barákem kdy sem přiel z práce :-(((( e já dneska radi nejel do práce autem :-( http://uloz.to/13204138/nova-slozka-rar
|
|
07.02.2012 17:20 -
|
2448635
|
|
milda67
|
|
|
tak to by mne asi kráblo nechal ti tam aspon kontakt?
:-o tak to by mne asi kráblo:nevim nechal ti tam aspon kontakt?
|
|
07.02.2012 17:34 -
|
2448638
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
JOSKO napsal(a): prispejem aj ja.jazdim s nakladnym autom a co som si vsimol tak najviac hajzlov na cestach maju znacku ba,bl lebo to su inteligenti z hlavneho mesta a ostatni su sedliaci.
Tiez som si to myslel, ale nie je to tak. Zabudas ze skoro vsetky lizingovky su Bratislavske, to co stretas su lizovane auta, a tie sa nesetria. Aj ked ich tie hovada naburaju - vsetko riesi poistka. Vidim to u nas na firme, vsetky auta mame s BA a BL znackou.
Hovada su vsade, nielen v Blave.
Tiez som si to myslel, ale nie je to tak. Zabudas ze skoro vsetky lizingovky su Bratislavske, to co stretas su lizovane auta, a tie sa nesetria. Aj ked ich tie hovada naburaju - vsetko riesi poistka. Vidim to u nas na firme, vsetky auta mame s BA a BL znackou.
Hovada su vsade, nielen v Blave.:-(
|
|
07.02.2012 17:35 -
|
2448639
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
viník neznámej,havarijko nemam,take sem v pr.... asi to prodám a koupim si popelnici za 20tis u na to nemam ani nervy ani prachy jdu se prjít se psem abych to vydejchal a taky koukat jestli tu někde nebude zbořený auto zoufalost ja vim
viník neznámej,havarijko nemam,take sem v pr.... asi to prodám a koupim si popelnici za 20tis u na to nemam ani nervy ani prachy :-( jdu se prjít se psem abych to vydejchal a taky koukat jestli tu někde nebude zbořený auto zoufalost ja vim
|
|
07.02.2012 17:55 -
|
2448651
|
|
jumep
|
|
|
to sice nasere, ale nevidel by som to tak tragicky ... ak chces napis potom sz
to sice nasere, ale nevidel by som to tak tragicky ... ak chces napis potom sz
|
|
07.02.2012 18:39 -
|
2448680
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
určitě napi jak se to vyřeilo,jestli přes tu kancelář pojistitelu jak pise najk.Aby lidi vedeli co a jak v tehle případech. Jeste by me zajimalo zda ta skoda na tom cervenym aute pujde z tvy pojistky a strhnou ti bonus na povinnym,nebo jak se to řeí. Jinak nám minulej týden pokřtila enská na letnanech u bazenu pátý dveře 50 cm černou rejhou od zrcátka. Ale poctivá,to se cení, nechala lístek za stěračem.Dneska u se citron spravuje a máme za ní náhradní ochcávku jedničkovou.
určitě napi jak se to vyřeilo,jestli přes tu kancelář pojistitelu jak pise najk.Aby lidi vedeli co a jak v tehle případech. Jeste by me zajimalo zda ta skoda na tom cervenym aute pujde z tvy pojistky a strhnou ti bonus na povinnym,nebo jak se to řeí. Jinak nám minulej týden pokřtila enská na letnanech u bazenu pátý dveře 50 cm černou rejhou od zrcátka. Ale poctivá,to se cení, nechala lístek za stěračem.Dneska u se citron spravuje a máme za ní náhradní ochcávku jedničkovou.
|
|
| |
|
|