| | |
08.01.2011 10:31 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2368782
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no co se týče těch chodců tak někteří by taky zaslouili nakopat do ......, prostě vlítnou na přechod a vůbec jim nedojde, e taky na tom náledí nemusim zabrzdit tak jak by člověk chtěl
no co se týče těch chodců tak někteří by taky zaslouili nakopat do ......, prostě vlítnou na přechod a vůbec jim nedojde, e taky na tom náledí nemusim zabrzdit tak jak by člověk chtěl :-(
|
|
08.01.2011 11:47 -
|
2368785
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
amirinda napsal(a): no co se týče těch chodců tak někteří by taky zaslouili nakopat do ......, prostě vlítnou na přechod a vůbec jim nedojde, e taky na tom náledí nemusim zabrzdit tak jak by člověk chtěl
jo to má pravdu, e nekteří by zaslouily nakopat do ...., nekteří ani nevím jestli chcou vůbec přejít,.. trhane pohyby na místě, jít nejít> to bych trestal!!!! Jenome pokud sejme chytrolína znalého zakona tak na Tebe vypálí, e si měl jízdu uzpůsobit povaze a stavu silnice.. u toho končí.. nakonec to vichni XXXXXXXX my, ne neschopnost některých "lidí"
no co se týče těch chodců tak někteří by taky zaslouili nakopat do ......, prostě vlítnou na přechod a vůbec jim nedojde, e taky na tom náledí nemusim zabrzdit tak jak by člověk chtěl :-(
jo to má pravdu, e nekteří by zaslouily nakopat do ...., nekteří ani nevím jestli chcou vůbec přejít,.. trhane pohyby na místě, jít nejít> to bych trestal!!!! Jenome pokud sejme chytrolína znalého zakona tak na Tebe vypálí, e si měl jízdu uzpůsobit povaze a stavu silnice.. u toho končí.. :nevim:nevim nakonec to vichni XXXXXXXX my, ne neschopnost některých "lidí":-((((
|
|
08.01.2011 12:30 -
|
2368786
|
|
amirinda
|
|
|
jasně, e řidič je vinen, to je to nejhorí, vichni říkají jak se má chovat řidič, ale nikdo u neřekne jak se má chovat chodec. A zabíjel bych báby co si stoupnou k přechodu a vykecávaj, kdy nezastaví dostane pokutu a kdy zastaví tak stojí jak blbec a báby kecaj dál.
jasně, e řidič je vinen, to je to nejhorí, vichni říkají jak se má chovat řidič, ale nikdo u neřekne jak se má chovat chodec. A zabíjel bych báby co si stoupnou k přechodu a vykecávaj, kdy nezastaví dostane pokutu a kdy zastaví tak stojí jak blbec a báby kecaj dál.
|
|
08.01.2011 14:47 -
|
2368794
|
|
TheOne
|
|
|
chodce bych taky pokutoval! včera jsem potkal 2 dědy na přechodu, tak mi ukázaly e mám jet tak pohoda, tak se mají chovat víchni, na pokutu bych to neviděl. řekl bych neviděl jsem umýsl přejít, tak sem jel, a to e pak mávala.. taky mávám na ostatní řidiče a pokutu nedostanou e třeba jedou jak hovada.!
chodce bych taky pokutoval! včera jsem potkal 2 dědy na přechodu, tak mi ukázaly e mám jet tak pohoda, tak se mají chovat víchni, na pokutu bych to neviděl. řekl bych neviděl jsem umýsl přejít, tak sem jel, a to e pak mávala.. taky mávám na ostatní řidiče a pokutu nedostanou e třeba jedou jak hovada.!
|
|
08.01.2011 15:55 -
|
2368816
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
neni tva povinnost zastavit u kazdeho prechodu u ktereho stoji chodec
tva povinnost je zastavit pokud je zrejme ze se chodec chysta prejit nebo prave prechazi
a tady je trochu kamen urazu
neni tva povinnost zastavit u kazdeho prechodu u ktereho stoji chodec
tva povinnost je zastavit pokud je zrejme ze se chodec chysta prejit nebo prave prechazi
a tady je trochu kamen urazu
|
|
08.01.2011 17:13 -
|
2368821
|
|
amirinda
|
|
|
ono je to vechno pěkné, ale jak u jsem psal, nikdo nemyslí na to, e taky nejde vda a vude zastavit tak jak by si člověk představoval. Zrovna nedávno jedu, řádně zastavím před chodníkem, poutím chodce a najednou koukám to zpětného zrcátka a za mnou se řítí kamion. Natěstí nikdo nejel v protisměru a kamion to střihnul vedle mě, jinak jem ho měl v kufru
ono je to vechno pěkné, ale jak u jsem psal, nikdo nemyslí na to, e taky nejde vda a vude zastavit tak jak by si člověk představoval. Zrovna nedávno jedu, řádně zastavím před chodníkem, poutím chodce a najednou koukám to zpětného zrcátka a za mnou se řítí kamion. Natěstí nikdo nejel v protisměru a kamion to střihnul vedle mě, jinak jem ho měl v kufru:-(
|
|
08.01.2011 23:28 -
|
2368895
|
|
TheOne
|
|
|
amirinda napsal(a): ono je to vechno pěkné, ale jak u jsem psal, nikdo nemyslí na to, e taky nejde vda a vude zastavit tak jak by si člověk představoval. Zrovna nedávno jedu, řádně zastavím před chodníkem, poutím chodce a najednou koukám to zpětného zrcátka a za mnou se řítí kamion. Natěstí nikdo nejel v protisměru a kamion to střihnul vedle mě, jinak jem ho měl v kufru
myslím e ten by neskončil jenom v kufru, ale i dál..
ono je to vechno pěkné, ale jak u jsem psal, nikdo nemyslí na to, e taky nejde vda a vude zastavit tak jak by si člověk představoval. Zrovna nedávno jedu, řádně zastavím před chodníkem, poutím chodce a najednou koukám to zpětného zrcátka a za mnou se řítí kamion. Natěstí nikdo nejel v protisměru a kamion to střihnul vedle mě, jinak jem ho měl v kufru:-(
myslím e ten by n:-((((eskončil jenom v kufru, ale i dál..
|
|
12.01.2011 00:13 -
|
2369317
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://korzar.sme.sk/c/5716843/vodic-na-uteku-narazil-do-policajnych-aut.html
|
|
13.03.2011 21:55 -
|
2377846
|
|
flyteSVK
|
|
|
Pan nepouziva zrkadla, ale aspon reaguje na svetlo (to ale reaguju aj najnizsie formy zivota). Sek. 12-20
.link.
Pan nepouziva zrkadla, ale aspon reaguje na svetlo (to ale reaguju aj najnizsie formy zivota). Sek. 12-20
http://www.youtube.com/watch?v=DT8cGoPeRYA
|
|
13.03.2011 23:01 -
|
2377872
|
|
amirinda
|
|
|
bohuel jak je vidět i tací jsou mezi námi
bohuel jak je vidět i tací jsou mezi námi:-(
|
|
23.03.2011 19:07 -
|
2380039
|
|
flyteSVK
|
|
|
Auta s p.cu na chladicu nemaju v zakladnej vybave zrkadla? .link.
Najdi cyklistu .link.
Zabit ho? Nechat zit? .link.
Auta s p.cu na chladicu nemaju v zakladnej vybave zrkadla? http://www.youtube.com/watch?v=vd7VBdmZhI4
Najdi cyklistu http://www.youtube.com/watch?v=OBUyHrnUEU8
Zabit ho? Nechat zit? http://www.youtube.com/watch?v=g8T9_kwsdqE
|
|
12.12.2011 10:41 -
|
2432181
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
nějako se nemůu dostat do nitě:kdo kde potkal hajzla-tak to dám sem...v sobotu(kolem 14hod.) jsem si to vrčel po místecké k makru lehce kilem a to co prováděl nějaký trotl z kufrovou c-5 to u opravdu smrdělo velkým průserem.bez blinkrů z pruhu do pruhu,jedna myka za druhou a v jednu chvíli mi blb málem urval předek kdy opět z levého se cpal do pravého!!!to u jsem opravdu promáčkl padál a na asfalt a zapoměl jsem tam funglnový zimní gumy.kámo prodej káru a kup si in-line brusle a jezdi po parku ale po nocích at někoho nezmrzačíje smutné vidět kolegu ve stejný káře který se chová jako prase-pokud to náhodou bude čístluí mi 10piv za to e jsme oba celí
nějako se nemůu dostat do nitě:kdo kde potkal hajzla-tak to dám sem...v sobotu(kolem 14hod.) jsem si to vrčel po místecké k makru lehce kilem a to co prováděl nějaký trotl z kufrovou c-5 to u opravdu smrdělo velkým průserem.bez blinkrů z pruhu do pruhu,jedna myka za druhou a v jednu chvíli mi blb málem urval předek kdy opět z levého se cpal do pravého!!!to u jsem opravdu promáčkl padál a na asfalt a zapoměl jsem tam funglnový zimní gumy.kámo prodej káru a kup si in-line brusle a jezdi po parku ale po nocích at někoho nezmrzačí:-(je smutné vidět kolegu ve stejný káře který se chová jako prase-pokud to náhodou bude číst:dluí mi 10piv za to e jsme oba celí
|
|
12.12.2011 15:02 -
|
2432200
|
|
TheOne
|
|
|
já to nebyl natěstí, moc tam nejezdím, naposled jak sem jel na Liptovský sraz.
já to nebyl :D natěstí, moc tam nejezdím, naposled jak sem jel na Liptovský sraz. :-)
|
|
12.12.2011 18:24 -
|
2432214
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Včera při cestě z Litomyle na Vys. Mýto u obce Trek. Rovinka - nebezpečná, uprostřed odbočování vlevo bez odb. pruhu, dvojitá čára, zákaz předjídění, omezená 70 , za mnou kamion, přede mnou osobák a kde se vzalo, tu se vzalo něco bílé předjídělo, vechno najednou. Překvapením jsem si neviml kolik krouků vedle sebe to mělo, ale v SPZ bylo T. Mimochodem, minulý měsíc na tom místě smrák...
Včera při cestě z Litomyle na Vys. Mýto u obce Trek. Rovinka - nebezpečná, uprostřed odbočování vlevo bez odb. pruhu, dvojitá čára, zákaz předjídění, omezená 70 , za mnou kamion, přede mnou osobák a kde se vzalo, tu se vzalo něco bílé předjídělo, vechno najednou. Překvapením jsem si neviml kolik krouků vedle sebe to mělo, ale v SPZ bylo T. Mimochodem, minulý měsíc na tom místě smrák...
|
|
12.12.2011 19:42 -
|
2432230
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Já to taky nebyl po Místecké ani tedka nejezdím nemám známku
Já to taky nebyl po Místecké ani tedka nejezdím nemám známku
|
|
25.12.2011 12:05 -
|
2435567
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Musim se take pridat, dostal jsem ponekud nechteny darek k vanocum .... asi jsem si to zaslouzil.
.link.
Musim se take pridat, dostal jsem ponekud nechteny darek k vanocum :-(((( .... asi jsem si to zaslouzil.
http://www.c5club.cz/profiles/alx.html?kod=32&ids=alx&gal=36839567#pc
|
|
25.12.2011 12:25 -
|
2435569
|
|
.45acp
|
|
|
Sklo se dá vyměnit, i kdy to taky není zadarmo. Ale ta střecha, na to u je sekání rukou celkem mírný trest.
A to se ti stalo teď kolem vánoc?
Sklo se dá vyměnit, i kdy to taky není zadarmo. Ale ta střecha, na to u je sekání rukou celkem mírný trest.
A to se ti stalo teď kolem vánoc?
|
|
25.12.2011 12:47 -
|
2435571
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Libore, tve mě to i za Tebe. Tyhle hovada by se měli čtvrtit pomocí koní ..
Libore, tve mě to i za Tebe. Tyhle hovada by se měli čtvrtit pomocí koní ..
|
|
| |
|
|