| | |
04.01.2011 14:46 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2368116
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
podobne veci instaluju pro pojistovny do novych aut
pojistovna ma realny prehled o pohybu a rychlosti auta tak i o zrychleni a pretizeni
nic jsem nepsal )
podobne veci instaluju pro pojistovny do novych aut ;)
pojistovna ma realny prehled o pohybu a rychlosti auta tak i o zrychleni a pretizeni ;)
nic jsem nepsal :o)
|
|
04.01.2011 14:50 -
|
2368119
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
.link.
A je to - učiněná panenka mária.
http://www.novinky.cz/krimi/221337-statni-zastupce-zrusil-stihani-agresivniho-ridice-z-d1.html
A je to - učiněná panenka mária.
|
|
04.01.2011 14:53 -
|
2368121
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
edivák napsal(a): do vech aut bych montoval LOGGER...
Tak to je opravdu supr nápad. Ono u takhle stačí e málem Velký bratr vidí jak si na WC vytírám pr...l a jetě tohle. Milou pojitovnu bych poslal do ... víte kam. Nemám zájem, ale kam jedu, jak jedu, kdy jedu, co vezu, koho vezu, do toho je kadýmu putna!!!!!
Tak to je opravdu supr nápad. :-( Ono u takhle stačí e málem Velký bratr vidí jak si na WC vytírám pr...l a jetě tohle. Milou pojitovnu bych poslal do ... víte kam. Nemám zájem, ale kam jedu, jak jedu, kdy jedu, co vezu, koho vezu, do toho je kadýmu putna!!!!!;-)
|
|
04.01.2011 15:12 -
|
2368128
|
|
edivák
|
|
|
autodiag napsal(a): podobne veci instaluju pro pojistovny do novych aut
pojistovna ma realny prehled o pohybu a rychlosti auta tak i o zrychleni a pretizeni
nic jsem nepsal )
Máme to vichni ve větroních, kdy pak dojde ke sblíení nebo nedej boe ke sráce je vyetřeno jednadvě.
jo a stihomamem netrpím
Máme to vichni ve větroních, kdy pak dojde ke sblíení nebo nedej boe ke sráce je vyetřeno jednadvě.
jo a stihomamem netrpím :-)
|
|
04.01.2011 15:28 -
|
2368131
|
|
felix81
|
|
|
ediváku já netrpím stihomanem jen trpím omezením základních práv a svobod. A v tom je podstatný rozdíl.
ediváku :-d já netrpím stihomanem jen trpím omezením základních práv a svobod. A v tom je podstatný rozdíl. ;-)
|
|
04.01.2011 15:39 -
|
2368140
|
|
edivák
|
|
|
Jak psal Tief, jde to oetřit tak, e záznam je třeba jen desetiminutová smyčka. Navíc by musel existovat zákon, který by pouití dat z Loggru řeil. Ale protoe ijeme v té republice ve které ijeme se asi ádného rozumného zákonu dočkat nemůeme.
Já jsem na svá práva a svobody taky cimprlich, ale ví jak se to říká: "Osobní svoboda jednoho končí tam, kde začíná osobní svoboda toho druhého"
jo, a data z homologovaného LOggeru nejde zfikslovat ani bys utajil manipulaci s daty!
Jak psal Tief, jde to oetřit tak, e záznam je třeba jen desetiminutová smyčka. Navíc by musel existovat zákon, který by pouití dat z Loggru řeil. Ale protoe ijeme v té republice ve které ijeme se asi ádného rozumného zákonu dočkat nemůeme.
Já jsem na svá práva a svobody taky cimprlich, ale ví jak se to říká: "Osobní svoboda jednoho končí tam, kde začíná osobní svoboda toho druhého" ;-)
jo, a data z homologovaného LOggeru nejde zfikslovat ani bys utajil manipulaci s daty!
|
|
04.01.2011 15:49 -
|
2368141
|
|
felix81
|
|
|
edivák napsal(a): Jak psal Tief, jde to oetřit tak, e záznam je třeba jen desetiminutová smyčka. Navíc by musel existovat zákon, který by pouití dat z Loggru řeil. Ale protoe ijeme v té republice ve které ijeme se asi ádného rozumného zákonu dočkat nemůeme.
Já jsem na svá práva a svobody taky cimprlich, ale ví jak se to říká: "Osobní svoboda jednoho končí tam, kde začíná osobní svoboda toho druhého"
PROČ by vůbec někdo měl vědět co já stím autem dělám????? Kam jedu, kdy jedu, jak jedu a co v tom autě za jízdy dělám???? Vdy to je uplně to samé jako kdybych se válel doma a sledovalo mě něco, co tam vůbec dělám. Nepřipadá ti to na hlavu postavený????
PROČ by vůbec někdo měl vědět co já stím autem dělám????? Kam jedu, kdy jedu, jak jedu a co v tom autě za jízdy dělám???? Vdy to je uplně to samé jako kdybych se válel doma a sledovalo mě něco, co tam vůbec dělám. Nepřipadá ti to na hlavu postavený????
|
|
04.01.2011 15:57 -
|
2368143
|
|
edivák
|
|
|
Nikdo by ti do Loggeru nesměl nelézt, dokud by ses nestal účastníkem dopravní nehody! Takový by musel být ten zákon. Ale jak u jsem řekl...
Nikdo by ti do Loggeru nesměl nelézt, dokud by ses nestal účastníkem dopravní nehody! Takový by musel být ten zákon. Ale jak u jsem řekl...
|
|
04.01.2011 16:15 -
|
2368149
|
|
tief
|
|
|
Stejna situace je uz ted, vystrelia sa airbagy a v ecu je zaznamenana rychlost auta, priecne i pozdlzne zrychlenie, stav motora, stav brzd, palubne napetie ... V tomto pripade elegantny sposob ako zistit co sa stalo v momente kolizie.
Stejna situace je uz ted, vystrelia sa airbagy a v ecu je zaznamenana rychlost auta, priecne i pozdlzne zrychlenie, stav motora, stav brzd, palubne napetie ... V tomto pripade elegantny sposob ako zistit co sa stalo v momente kolizie.
|
|
04.01.2011 17:14 -
|
2368167
|
|
jumep
|
|
|
ja som moc toho nevidel, len nakres kde boli kamiony ktore malo to auto obehnut uplne pravym pruhom a potom sa zaradit do laveho a vyucit ....
ale poviem to takto, zazil som sam
tempomat, 130
prirutila sa za mnou audina, asi 200m predomnou boli v pravom pruhu 2 auta iduce tak 100-110, takze som zostal v lavom pruhu, ignorujuc blikajuceho magora za mnou, pretoze by som musel hodne brzdit aby som ho pana uponahlaneho pustil, jasne ze sa na mna zalepil a cely obiehaci manever nervozne vyblikaval, obehol som ich zaradil sa a mierne mu naznacil co si myslim o jeho ponahlani sa, naco ma obehol a tiez dupol na brzdy - cely cas som bol na tempomate a mal 130
lutujem ze som si nezapisal jeho cislo a rovno to nezavolal policajtom
a ked uz sme pri tom - ak raz niekto ide niekho hentak zaucat, ze sa pred neho zaradim a dupnem na brzdy, kazdy jeden ma ist na psychiatriu a odobrat vodicak dozivotne
ak ma niekto nasere (co v poslednej dobe sviatocnych debilov nepozerajucich dozadu a v 100km/h bez smerovky vybocujucih tesne za kamionom predo mna je pomerne na dennom poriadku), maximalne zatrubim (zatial ani to) a poriadne aby to videl nadavam
obhajujete tu neobhajitelne, je mi jedno aku ma znacku, skor som postrehol co to za cloveka ... ma prachy a sprava sa arogantne
jo ad cierna skrinka, neviem o ake osobne udaje vam ide, ta skrinka nebude zaznamenavat ci si si usral v aute alebo kam ides a kade ides, ale zakladne veliciny ako rychlost, naklananie, odstredive sili atd, ked by tam bola posledna hodina jazdy, je to len krasny dokazovy material
1. isiel si ako prasa, mas nehodu - tvoja chyba / prihliadneme na to ze si to mohol zavinit ty
2. isiel si sporiadane, ten druhy nie ... zasa je to len pre slusneho vodica +
este by som do toho zaviedol logovanie priputania a prestal to pokutovat a do zakona dal - ak si nebol priputany - vsetky naklady spojene so zranenim pri nehode si hradis sam ...
toto vsetko je tema donekonecna, kazdy mame na to svoj nazor a podla mna je lepsie sa k tomu nevyjadrovat
ja som moc toho nevidel, len nakres kde boli kamiony ktore malo to auto obehnut uplne pravym pruhom a potom sa zaradit do laveho a vyucit ....
ale poviem to takto, zazil som sam
tempomat, 130
prirutila sa za mnou audina, asi 200m predomnou boli v pravom pruhu 2 auta iduce tak 100-110, takze som zostal v lavom pruhu, ignorujuc blikajuceho magora za mnou, pretoze by som musel hodne brzdit aby som ho pana uponahlaneho pustil, jasne ze sa na mna zalepil a cely obiehaci manever nervozne vyblikaval, obehol som ich zaradil sa a mierne mu naznacil co si myslim o jeho ponahlani sa, naco ma obehol a tiez dupol na brzdy - cely cas som bol na tempomate a mal 130
lutujem ze som si nezapisal jeho cislo a rovno to nezavolal policajtom
a ked uz sme pri tom - ak raz niekto ide niekho hentak zaucat, ze sa pred neho zaradim a dupnem na brzdy, kazdy jeden ma ist na psychiatriu a odobrat vodicak dozivotne
ak ma niekto nasere (co v poslednej dobe sviatocnych debilov nepozerajucich dozadu a v 100km/h bez smerovky vybocujucih tesne za kamionom predo mna je pomerne na dennom poriadku), maximalne zatrubim (zatial ani to) a poriadne aby to videl nadavam
obhajujete tu neobhajitelne, je mi jedno aku ma znacku, skor som postrehol co to za cloveka ... ma prachy a sprava sa arogantne
jo ad cierna skrinka, neviem o ake osobne udaje vam ide, ta skrinka nebude zaznamenavat ci si si usral v aute alebo kam ides a kade ides, ale zakladne veliciny ako rychlost, naklananie, odstredive sili atd, ked by tam bola posledna hodina jazdy, je to len krasny dokazovy material
1. isiel si ako prasa, mas nehodu - tvoja chyba / prihliadneme na to ze si to mohol zavinit ty
2. isiel si sporiadane, ten druhy nie ... zasa je to len pre slusneho vodica +
este by som do toho zaviedol logovanie priputania a prestal to pokutovat a do zakona dal - ak si nebol priputany - vsetky naklady spojene so zranenim pri nehode si hradis sam ...
toto vsetko je tema donekonecna, kazdy mame na to svoj nazor a podla mna je lepsie sa k tomu nevyjadrovat
|
|
04.01.2011 17:25 -
|
2368169
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Koukám, e nejvíce proti loggeru je ten, kdo se zřejmě nenechá jakkoliv omerozvat, ale to, e tím omezuje a hlavně ohrouje druhé, mu jaksi nevadí. Docela to koresponduje se vemi výpověďmi takovýchto lidí ve vech mediích. JÁ mám právo jet jak chci a NIKDO mi jízdou dle zákona NESMÍ překáet a poruovat MOJE práva. Na to mám jen jednu odpověď. A se tací pozabíjejí co nejdříve, a sami. Bez ostatních účastníků provozu. A zatím si stojím.
Koukám, e nejvíce proti loggeru je ten, kdo se zřejmě nenechá jakkoliv omerozvat, ale to, e tím omezuje a hlavně ohrouje druhé, mu jaksi nevadí. Docela to koresponduje se vemi výpověďmi takovýchto lidí ve vech mediích. JÁ mám právo jet jak chci a NIKDO mi jízdou dle zákona NESMÍ překáet a poruovat MOJE práva. Na to mám jen jednu odpověď. A se tací pozabíjejí co nejdříve, a sami. Bez ostatních účastníků provozu. A zatím si stojím.
|
|
04.01.2011 17:43 -
|
2368170
|
|
DOUFAK
|
|
|
Maxifik napsal(a): Koukám, e nejvíce proti loggeru je ten, kdo se zřejmě nenechá jakkoliv omerozvat, ale to, e tím omezuje a hlavně ohrouje druhé, mu jaksi nevadí. Docela to koresponduje se vemi výpověďmi takovýchto lidí ve vech mediích. JÁ mám právo jet jak chci a NIKDO mi jízdou dle zákona NESMÍ překáet a poruovat MOJE práva. Na to mám jen jednu odpověď. A se tací pozabíjejí co nejdříve, a sami. Bez ostatních účastníků provozu. A zatím si stojím.
Já bych jen doplnil - doporučuji těmhle lidem - koupit si motorku,nejlépe od 80 hp a více,jezdit na ní v kratasech a bez přílby a na ní spalovat svůj adrenalin a v lepím případě rozbít si drku u na vdycky...
Já bych jen doplnil - doporučuji těmhle lidem - koupit si motorku,nejlépe od 80 hp a více,jezdit na ní v kratasech a bez přílby a na ní spalovat svůj adrenalin a v lepím případě rozbít si drku u na vdycky... :nevim
|
|
04.01.2011 18:05 -
|
2368175
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kadá mince má dvě strany. Felixi, uvědom si, e i tebe můe vlivnej a prachatej masér v Maserati sestřelit a zkorumpovaná justice mu uvěří, e jel spořádaně a ty jsi jel hovadsky. Potom by se ti takový LOGGER hodil.
Souhlasím s Jumepem - nekonečná diskuze.
Souhlasím i s Maxifíkem - a se pozabíjejí, třeba navzájem.
Ale hlavně se řídím pravidlem - chovej se tak, jak chce, aby se ostatní chovali k tobě.
Bohuel se tím řídí menina řidičů. Denně se stáváme svědky zvěrstev na silnicích a úplně zbytečně si tady o tom povídáme. Co takhle zaloit vlákno - Jak jsem to hajzlům zavařil u policie. Fome je, filmujme, práskejme, pomáhejme ctít zákony ty které máme, protoe se lepích hned tak nedočkáme. Jsou země - hlavně skandinávie, kde se zákony dodrují jen proto, e jsou to zákony. Soused nedovolí sousedovi poruovat zákon, protoe by se cítil provinile a neusnul by. My u nás nedodrování přehlííme, maximálně si zanadáváme a proberem to u píva nebo na fóru a hlavně - nikde nesvědčit a vyhnout se opletačkám. Take, přestoe se diskuze rozvinula docela čtivým způsobem, je vlastně neplodná a nekonečná. koda.
A protoe jsem v podstatě mírumilovný člověk a mám větinu lidí rád, tak volám - SMRT HAJZLŮM NA SILNICI
Kadá mince má dvě strany. Felixi, uvědom si, e i tebe můe vlivnej a prachatej masér v Maserati sestřelit a zkorumpovaná justice mu uvěří, e jel spořádaně a ty jsi jel hovadsky. Potom by se ti takový LOGGER hodil.
Souhlasím s Jumepem - nekonečná diskuze.
Souhlasím i s Maxifíkem - a se pozabíjejí, třeba navzájem.
Ale hlavně se řídím pravidlem - chovej se tak, jak chce, aby se ostatní chovali k tobě.
Bohuel se tím řídí menina řidičů. Denně se stáváme svědky zvěrstev na silnicích a úplně zbytečně si tady o tom povídáme. Co takhle zaloit vlákno - Jak jsem to hajzlům zavařil u policie. Fome je, filmujme, práskejme, pomáhejme ctít zákony ty které máme, protoe se lepích hned tak nedočkáme. Jsou země - hlavně skandinávie, kde se zákony dodrují jen proto, e jsou to zákony. Soused nedovolí sousedovi poruovat zákon, protoe by se cítil provinile a neusnul by. My u nás nedodrování přehlííme, maximálně si zanadáváme a proberem to u píva nebo na fóru a hlavně - nikde nesvědčit a vyhnout se opletačkám. Take, přestoe se diskuze rozvinula docela čtivým způsobem, je vlastně neplodná a nekonečná. koda.
A protoe jsem v podstatě mírumilovný člověk a mám větinu lidí rád, tak volám - SMRT HAJZLŮM NA SILNICI
|
|
04.01.2011 18:13 -
|
2368176
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
U jsem to psal včera do diskuze o Trpiovskym na idnes,tak to dám i sem kdy u je tu o tom taky debata Humorná vzpomínka na D1
Stalo se mi něco podobnýho před pěti lety na D1.Jel jsem s kamarádem v levym v pravym byla nůra kamionů která jela tak 70 a v levym kolona osobáků která jela tak sotva 100 a zpomalovala kdy se za mě nalepil podobnej trotl a blikal troubil jak magor,jako bych moh jet rychlejc.Kolona zpomalovala a se zastavila úplně,ten trotl vylít z auta jak kukačka z hodin otevřel mi dveře a začal ječet co se mu tam seru a tak.Do toho přili dva chlapíci z vedlejího kamionu který to viděli a frajer u byl trochu krotkej.Kámo mě doslova soukal za volant a řikal pojd nehádej se s tim debilem a jedem kolona se rozjela.Tak jsme vyrazili,po 20 km říká zastav u pumpy dáme kafe a cígo a něco ti chci ukázat.U kafe vytáhl nějakou krabičku a říká to má na památku,povidám co je to koukám na to a pak sem se málem podělal smíchy.Byly to klíče od jeho auta
U jsem to psal včera do diskuze o Trpiovskym na idnes,tak to dám i sem kdy u je tu o tom taky debata :-d Humorná vzpomínka na D1
Stalo se mi něco podobnýho před pěti lety na D1.Jel jsem s kamarádem v levym v pravym byla nůra kamionů která jela tak 70 a v levym kolona osobáků která jela tak sotva 100 a zpomalovala kdy se za mě nalepil podobnej trotl a blikal troubil jak magor,jako bych moh jet rychlejc.Kolona zpomalovala a se zastavila úplně,ten trotl vylít z auta jak kukačka z hodin otevřel mi dveře a začal ječet co se mu tam seru a tak.Do toho přili dva chlapíci z vedlejího kamionu který to viděli a frajer u byl trochu krotkej.Kámo mě doslova soukal za volant a řikal pojd nehádej se s tim debilem a jedem kolona se rozjela.Tak jsme vyrazili,po 20 km říká zastav u pumpy dáme kafe a cígo a něco ti chci ukázat.U kafe vytáhl nějakou krabičku a říká to má na památku,povidám co je to koukám na to a pak sem se málem podělal smíchy.Byly to klíče od jeho auta :-))))
|
|
04.01.2011 18:20 -
|
2368178
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Super reakce, takhle na ně, na hajzly.
Super reakce, takhle na ně, na hajzly.
|
|
04.01.2011 20:11 -
|
2368196
|
|
jumep
|
|
|
neni nebezpecne takto sa priznat ku kradezi?
inak
neni nebezpecne takto sa priznat ku kradezi? :)
inak :palec
|
|
04.01.2011 20:15 -
|
2368199
|
|
Maxifik
|
|
|
patná, ale celkem "normální" zpráva. Řidič je volný, vazba není, policie pochybila,... Jo za peníze se u nás dá koupit i to, e ve skutečnosti byl doma ve vaně a jeho auto tam ani nebylo. K zblití, toto není právní stát.
patná, ale celkem "normální" zpráva. Řidič je volný, vazba není, policie pochybila,... Jo za peníze se u nás dá koupit i to, e ve skutečnosti byl doma ve vaně a jeho auto tam ani nebylo. K zblití, toto není právní stát.
|
|
04.01.2011 20:20 -
|
2368203
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pejsku ,ja si nemyslim ze je tohle o penezich....proste to posrali...ono to totit vypada ze to bylo tak trochu nahrane ,ale to uz se obycejnej smrtelnik nedovi..pokazilo by to nekomu vizi
pejsku ,ja si nemyslim ze je tohle o penezich....proste to posrali...ono to totit vypada ze to bylo tak trochu nahrane ,ale to uz se obycejnej smrtelnik nedovi..pokazilo by to nekomu vizi
|
|
04.01.2011 20:48 -
|
2368218
|
|
Maxifik
|
|
|
Nakonec do auta kameru se smyčkou. Ale to taky nechtějí uznávat. Take jedině AK-47. Jen bezmoc a bezmoc.
Nakonec do auta kameru se smyčkou. Ale to taky nechtějí uznávat. Take jedině AK-47. Jen bezmoc a bezmoc.
|
|
| |
|
|