Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 48 > >|
22.10.2010 22:08 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2359521
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Měl jsem VECTRU 2,0i, bylo to živý na předjíždění apod. Dlouhi jsem si zvykal na C5 s 1,8. Ale nakonec jsem se mnohokrát přistihl, že se taky kochám, na lepší cestě (je jich ale málo) cítímjak se auto houpe jako na lodičce, nikam nespěchám, jedu na doraz dle předpisů, klídek a pohoda. Jen to co se dějě za mnou je o zdraví. 50km v obci, 100 na silnici mimo je jim málo, předjížději kde s dá, ale taky kde se nedá a ani nesmí. Oni jsou ti potencionální hajzlíci, se kterými může být problém. Kochám-li se a dodržuji předpisy, stávám se řidičem "ohrožujícím bezpečnot a plynulost silničního provozu". A to je smutný.

22.10.2010 23:29 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2359544
zdenekb
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 81

99 Poslat soukromou zprávu
CC5 napsal(a):
jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej šmejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.

Černý okna maj většinou vozy, který nemaj namontovanej antiblb paket (pardon, autodiag, píšu většinou ) . Antiblb paket je jen na přání a obsahuje: blinkry, tachometr, skla, která neprodlužují vzdálenost od vozu vpředu a jsou přes ně vidět značky a semafory i když na nich svítí čerená, dálková světla, která jdou sklopit, vypínač mlhovek, výfuk bez děr, schválená kola...

03.01.2011 21:07 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368061
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
Dnes, 16:30h. Otrokovice-Zlín, křižovatka u Tesca. Nechci zůstat uprostřed, projíždím těsně na žlutou. Z parkoviště, zřejmě rovněž na žlutou vyráží auák a troubí, bliká. Smířlivě zvedám ruku, nestačí to. Předjíždí. Znovu zvedám omluvně ruku. Asi neviděl: černé Audi, černá skla, RZ končí 8866. Předjel a bezdůvodně prudce zabrzdil. Počítal jsem s tím a ustál jsem to. Na první křižovatce odbočil do sídliště v Malenovicích. Asi to nebude nejlepší nápad, upozorňovat mafiány v TV, jak to mají dělat. Co vy na to?

03.01.2011 21:28 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368062
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
.link.

nech to robia pre kamionom .... machri

04.01.2011 08:53 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368082
DOUFAK
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroen C4 Grand PicassoPočet příspěvků: 650
C5stepan napsal(a):
Dnes, 16:30h. Otrokovice-Zlín, křižovatka u Tesca. Nechci zůstat uprostřed, projíždím těsně na žlutou. Z parkoviště, zřejmě rovněž na žlutou vyráží auák a troubí, bliká. Smířlivě zvedám ruku, nestačí to. Předjíždí. Znovu zvedám omluvně ruku. Asi neviděl: černé Audi, černá skla, RZ končí 8866. Předjel a bezdůvodně prudce zabrzdil. Počítal jsem s tím a ustál jsem to. Na první křižovatce odbočil do sídliště v Malenovicích. Asi to nebude nejlepší nápad, upozorňovat mafiány v TV, jak to mají dělat. Co vy na to?

Jsou to vesměs ubozí lidé,kteří nemají psychiku v pořádku a pak blekotají,jako včera na Primě ten Trpišovský z D1,při tom je to evidentní a na první pohled čuně.Doba nám přinesla tyhle nadlidi a neomylné borce s právem přednosti v jízdě.I když ohledně řízení aut ženami velmi ČASTO TRPÍM a NADÁVÁM,tak bych si nikdy nic podobného nedovolil a stále si raději myslím svoje a ujíždím pryč ...

04.01.2011 09:44 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368087
autodiag
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDiPočet příspěvků: 6541

U??vate? Poslat soukromou zprávu
s tim co pises o Trpisovskem s tebou moc nesouhlasim...mozna jsem spatne poslouchal nebo jsi na medialni "vlne"
stejne tak se da i polemizovat o predesle kaouze vytlaceni ridicky z dalnice...

jo media jsou mocna vec ,fakta se v tom zcasti ,nebo i zcela vytrati...

tim se samo nikoho nezastavam

04.01.2011 09:59 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368088
DOUFAK
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroen C4 Grand PicassoPočet příspěvků: 650
No já už tyhle lidi zažil dá se říci na vlastní kůži,proto vím,že tito "lidé" existují a raději jezdím stylem - moudřejší ustoupí...

04.01.2011 11:48 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368099
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

Pan Trpišovský nechtěně poukázal na další nešvar českých řidičů. To že se choval jako čuně o tom žádná ale proč pomalu jedoucí řidiči blokují rychlý pruh??? Ano chápu že v rychlém pruhu je vozovka v lepším stavu než v pomalejším pruhu, ale copak je takový problém si hlídat ve zpětném zrcátku zda se ke mě řítí rychlé auto a přejetím zpět do pravého pruhu umožnit volný průjezd druhému vozu??? Pokud toto neumožním, pak se nemužu divit že mě to auto suveréně podjede. Potkávám se s tím na dálnicích každou cestu co po ní jedu. Když se zapomenu v rychlém pruhu a někoho tím blokuju tak pak ani nedutám když mě podjede. Tak to prostě je. Když někdo blokuje mě a nereaguje ani na jedno taktní probliknutí dálkovými světly tak se pak nemuže divit když ho podjedu. Nehodlám se holt plazit za trumberou kterej si myslím že když má fóbii 1.2HTP tak je král silnic a ostatní mi vyk..... Silniční pirát nejsem, jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodržuji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Nejvíce mě na tom ale fancinuje ta mediální masáž, už by konečně měl někdo ty novinářský a reportérský ho...a vyházet a nahradit nezaujatými lidmi.
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru když jedno ožralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku??? Kde je ta naše spravedlnost.
Proš je pan Trpišovský masírován médii že je skoro zabiják dětí pražských zmrdimatek a českých oveček??? Protože se ho média vybrala kvůli jeho koupené SPZtce. Proč lidi nezajímá proč se stalo co se stalo?? Protože pán je bohatej a chová se tak. To je v tomhle státě přece špatně. Všichni si mají být rovný a všichni mají slepě poslouchat. Nevim jak vám ale mě už to dost připomíná bolševismus. Čím více se takhle budem jako národ chovat tím to bude jen horší. Né lepší.
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám že nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F

04.01.2011 11:53 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368100
autodiag
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDiPočet příspěvků: 6541

AMEN !

04.01.2011 12:40 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368102
TomasT
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 1470
felix81 napsal(a):
... jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodržuji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.

Doufám, že to neznamená, že řadíš značky "Dej přednost v jízdě", červenou na semaforu apod. pouze mezi informativní.

felix81 napsal(a):
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru když jedno ožralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku???

Proč někdo za zabití v opilosti dostal jen podmínku netuším, ale Lacina ten flastr dostal za zřejmý úmysl, který vcelku reálně mohl skončit smrtí (a úmyslné zabití = vražda) ne za to, že jen někomu rozbil auto.

felix81 napsal(a):
Proš je pan Trpišovský masírován médii že je skoro zabiják dětí pražských zmrdimatek a českých oveček???

Zase proto, že úmyslně způsobil na dálnici dopravní nehodu (což se při běžné rychlosti na dálnici rovná pokusu o zabití), to je tedy pro mě to hlavní.

felix81 napsal(a):
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám že nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F

Pokud se budou všichni na silnicích chovat agresivně jako "vlci" a ne podle pravidel jako "ovce", tak abych začal děti raději vozit v OTéčku, ne?
Já tedy používám auto, abych se v klidu a pohodlně dostal z místa A do místa B, a ne proto abych všem okolo ukazoval, že jsem něco víc než oni, a že pro mě nějaké hloupé dopravní předpisy neplatí, že ty jsou jen pro ně.
Škoda, že se Trpišovský nepokusil podobným způsobem vyškolit nějakého flegmatického kamioňáka se slabšími brzdami, byl by už od něj pokoj a nemusel bych číst ty jeho ufňukané lži na iDnes.

04.01.2011 12:44 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368103
autodiag

tomasi nezlob se na me ale pises naproste pi**viny

je videt ze o obou kauzach moc nevis a sledujes jen TV NOVA

04.01.2011 12:59 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368104
TomasT
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 1470
autodiag napsal(a):
tomasi nezlob se na me ale pises naproste pi**viny
je videt ze o obou kauzach moc nevis a sledujes jen TV NOVA

Omyl - na televizi se nekoukám vůbec

K prvnímu případu je pro mě dostatečné zveřejněné video - víc není třeba.
A k druhému stačí informace, že řidič předjede zprava (to ještě přežiju, dokážu to občas pochopit) - a po návratu do levého pruhu začne prudce brzdit (to nikdo snad nezpochybňuje). Už jsem takovouhle situaci na silnici taky viděl (ne jako účastník) a myslím že v ten moment by ten brzdící vepředu zasloužil jen ránu z milosti. Kdo se neumí ovládat, a jezdí vlakem.
Ten zbytek informací už je jen poleva na dortu, nemající přímou souvislost.

04.01.2011 13:22 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368105
felix81

TomasT:
1: stopka, červená na semaforu, to jsou zrovna dvě věci které dodržuji.
2,3,4: Ty to vidíš takhle, já to vidím jinak. Já se na to koukám z více pohledů a více přemejšlím.

Také jezdím z bodu "A" do bodu "B" akorát si tam jedu podle svého. A samozřejmě nerad někoho ohrožuji. A jsem rád když někdo neohrozí mě.
Ve mě nějaké zmanipulované video či obří fotka s výrazněnou SPZtkou rozhodně nevytvoří jednotný ovčí názor. Naopak ještě se ve mě více začne vařit krev nad neskutečnou lživou mediální masáží.
PS: podívej se na ty kauzy ještě podrobněji a zjisti si informace co média neprezentovala třeba na to změníš názor, je toho dost na netu. doufám že změníš názor.

04.01.2011 13:23 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368106
autodiag

dobre,k prvnimu pripadu
pises ze Lacina mel zrejmy umysl a bylo uvedeno ze ridicku v Mazde vytlacil ze silnice...
dobre je to take verze...ale podle ceho byl umysl prokazan ? podle cmouhy na kamere ? nebo podle toho ze lacina mel neposkozene auto a presto se psalo o tom ze vytlacil ridicku mazdy ? nebo podle medializace tehle kauzy ve snaze i ni udelat exemplarni pripad ?
nikoho se nehodlam zastavat ale obcas je potreba zapojit i vlastni usudek a ne slepe verit medium..by jsi koukal co vse se nam taji a ukazuje jen to "spatne" ....

kauza 2
to ze se po jezdi na 95% nasich dalnic v levem pruhu je nova moda,to ze je v katasrofalnim stavu je vec druha ale pokud chces byt spravedlivy tak ridicka nemela v levem pruhu co delat pokud nepredjizdela,coz urcite nedelala kdyz ji trpisovsky dokazal predjet z prava,trpisovky ujel vice naz 3 km takze tahle ridicka je ze hra ale uz se to mediim hodilo aby mohli udelat z trpisovskeho tohonej horsiho ridice
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal...proc policie po prijezdu,kterou zavolal trpisovsky, nesla k nemu ale vzala si stranou beze svedku ridice ktery naboural zezadu a nasledne obvinila trpisovskeho z trestneho cinu a zavrela na 48h do CPZ ?

jak jsem psal nikoho neobhajuju,jezdit po dalnici je nekdy drenalin,ale bezmyslenkovite verit medium ktere si stejne tyto senzace predavaji mezi sebou a kazde studui/redakce si prida to sve

nerikam ze trpisovky nebo lacina jsoubez viny ..ale porad tam citim neci loby,zajem prekroutit pravdu ci politicke ale...verte ze ruka ruku meje,cim vejsi na rebricku tim vice a za vetsi penize

04.01.2011 13:26 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368107
felix81

AMEN

04.01.2011 13:39 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368110
felix81

autodiag:
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal

A notabene nikdo neví zda tam panu Trpišovskému po dokončení manévru neskočil zajíc či tam nebyla velká nečekaná díra či jiný bordel na silnici. To ví jenom pan Trpišovský né vy lidi, né já, jenom on. Ale samozřejmě že vůůůbec neni problém to za něj hned vyřešit a to nejjednodušší cestou která existuje "nic tam nebylo, je to PIRÁT" a basta!!!

04.01.2011 14:01 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368111
miskod
Město: Praha - Stodulky, Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v ExclusivePočet příspěvků: 441
K tomu "jednemu" priestupku by som pridal este nedodrzanie bezpecnej vzdialenosti po ukonceni "predbiehacieho" manevru...
Zaradit sa po predbiehani, ako by sme mali vsetci vediet, je totiz nutne az v bezpecnej vzdialenosti a nie pred nosom predbiehaneho vozidla...

04.01.2011 14:04 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368112
felix81

miskod napsal(a):
K tomu "jednemu" priestupku by som pridal este nedodrzanie bezpecnej vzdialenosti po ukonceni "predbiehacieho" manevru...
Zaradit sa po predbiehani, ako by sme mali vsetci vediet, je totiz nutne az v bezpecnej vzdialenosti a nie pred nosom predbiehaneho vozidla...

To samozřejmě Ale mě jde jaksi o trochu něco jiného.

04.01.2011 14:29 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368114
šedivák
Město: Nebílovský Borek, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 39
do všech aut bych montoval LOGGER...

04.01.2011 14:41 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2368115
tief
Město: Praha, Auto: Počet příspěvků: 1827
jj, cerna skrinka a zaznamenavat poslednu hodinu jizdy ... mam pocit ze o niecom podobnom som uz niekde cital ze sa o tom jedna ako o povinnej vybave aut ale par rokov to potrva nez sa zjednoti legislativa vyrobcov a dovozvov atd atd ...

|< < 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator