| | |
22.10.2010 22:08 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2359521
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Měl jsem VECTRU 2,0i, bylo to ivý na předjídění apod. Dlouhi jsem si zvykal na C5 s 1,8. Ale nakonec jsem se mnohokrát přistihl, e se taky kochám, na lepí cestě (je jich ale málo) cítímjak se auto houpe jako na lodičce, nikam nespěchám, jedu na doraz dle předpisů, klídek a pohoda. Jen to co se dějě za mnou je o zdraví. 50km v obci, 100 na silnici mimo je jim málo, předjíději kde s dá, ale taky kde se nedá a ani nesmí. Oni jsou ti potencionální hajzlíci, se kterými můe být problém. Kochám-li se a dodruji předpisy, stávám se řidičem "ohroujícím bezpečnot a plynulost silničního provozu". A to je smutný.
Měl jsem VECTRU 2,0i, bylo to ivý na předjídění apod. Dlouhi jsem si zvykal na C5 s 1,8. Ale nakonec jsem se mnohokrát přistihl, e se taky kochám, na lepí cestě (je jich ale málo) cítímjak se auto houpe jako na lodičce, nikam nespěchám, jedu na doraz dle předpisů, klídek a pohoda. Jen to co se dějě za mnou je o zdraví. 50km v obci, 100 na silnici mimo je jim málo, předjíději kde s dá, ale taky kde se nedá a ani nesmí. Oni jsou ti potencionální hajzlíci, se kterými můe být problém. Kochám-li se a dodruji předpisy, stávám se řidičem "ohroujícím bezpečnot a plynulost silničního provozu". A to je smutný. :-(
|
|
22.10.2010 23:29 -
|
2359544
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
CC5 napsal(a): jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej mejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.
Černý okna maj větinou vozy, který nemaj namontovanej antiblb paket (pardon, autodiag, píu větinou ) . Antiblb paket je jen na přání a obsahuje: blinkry, tachometr, skla, která neprodluují vzdálenost od vozu vpředu a jsou přes ně vidět značky a semafory i kdy na nich svítí čerená, dálková světla, která jdou sklopit, vypínač mlhovek, výfuk bez děr, schválená kola...
jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej mejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.
Černý okna maj větinou vozy, který nemaj namontovanej antiblb paket (pardon, autodiag, píu větinou :-) ) . Antiblb paket je jen na přání a obsahuje: blinkry, tachometr, skla, která neprodluují vzdálenost od vozu vpředu a jsou přes ně vidět značky a semafory i kdy na nich svítí čerená, dálková světla, která jdou sklopit, vypínač mlhovek, výfuk bez děr, schválená kola...
|
|
03.01.2011 21:07 -
|
2368061
|
|
C5stepan
|
|
|
Dnes, 16:30h. Otrokovice-Zlín, křiovatka u Tesca. Nechci zůstat uprostřed, projídím těsně na lutou. Z parkovitě, zřejmě rovně na lutou vyráí auák a troubí, bliká. Smířlivě zvedám ruku, nestačí to. Předjídí. Znovu zvedám omluvně ruku. Asi neviděl: černé Audi, černá skla, RZ končí 8866. Předjel a bezdůvodně prudce zabrzdil. Počítal jsem s tím a ustál jsem to. Na první křiovatce odbočil do sídlitě v Malenovicích. Asi to nebude nejlepí nápad, upozorňovat mafiány v TV, jak to mají dělat. Co vy na to?
Dnes, 16:30h. Otrokovice-Zlín, křiovatka u Tesca. Nechci zůstat uprostřed, projídím těsně na lutou. Z parkovitě, zřejmě rovně na lutou vyráí auák a troubí, bliká. Smířlivě zvedám ruku, nestačí to. Předjídí. Znovu zvedám omluvně ruku. Asi neviděl: černé Audi, černá skla, RZ končí 8866. Předjel a bezdůvodně prudce zabrzdil. Počítal jsem s tím a ustál jsem to. Na první křiovatce odbočil do sídlitě v Malenovicích. Asi to nebude nejlepí nápad, upozorňovat mafiány v TV, jak to mají dělat. Co vy na to?
|
|
03.01.2011 21:28 -
|
2368062
|
|
jumep
|
|
|
.link.
nech to robia pre kamionom .... machri
http://natankuj.sme.sk/c/5706048/vodic-osobneho-auta-neprezil-na-d1-zrazku-s-kamionom.html?fb_ref=like_clanok_dole_natankuj&fb_source=home_multiline
nech to robia pre kamionom .... machri
|
|
04.01.2011 08:53 -
|
2368082
|
|
DOUFAK
|
|
|
C5stepan napsal(a): Dnes, 16:30h. Otrokovice-Zlín, křiovatka u Tesca. Nechci zůstat uprostřed, projídím těsně na lutou. Z parkovitě, zřejmě rovně na lutou vyráí auák a troubí, bliká. Smířlivě zvedám ruku, nestačí to. Předjídí. Znovu zvedám omluvně ruku. Asi neviděl: černé Audi, černá skla, RZ končí 8866. Předjel a bezdůvodně prudce zabrzdil. Počítal jsem s tím a ustál jsem to. Na první křiovatce odbočil do sídlitě v Malenovicích. Asi to nebude nejlepí nápad, upozorňovat mafiány v TV, jak to mají dělat. Co vy na to?
Jsou to vesměs ubozí lidé,kteří nemají psychiku v pořádku a pak blekotají,jako včera na Primě ten Trpiovský z D1,při tom je to evidentní a na první pohled čuně.Doba nám přinesla tyhle nadlidi a neomylné borce s právem přednosti v jízdě.I kdy ohledně řízení aut enami velmi ČASTO TRPÍM a NADÁVÁM,tak bych si nikdy nic podobného nedovolil a stále si raději myslím svoje a ujídím pryč ...
Jsou to vesměs ubozí lidé,kteří nemají psychiku v pořádku a pak blekotají,jako včera na Primě ten Trpiovský z D1,při tom je to evidentní a na první pohled čuně.Doba nám přinesla tyhle nadlidi a neomylné borce s právem přednosti v jízdě.I kdy ohledně řízení aut enami velmi ČASTO TRPÍM a NADÁVÁM,tak bych si nikdy nic podobného nedovolil a stále si raději myslím svoje a ujídím pryč ... :-(
|
|
04.01.2011 09:44 -
|
2368087
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
s tim co pises o Trpisovskem s tebou moc nesouhlasim...mozna jsem spatne poslouchal nebo jsi na medialni "vlne"
stejne tak se da i polemizovat o predesle kaouze vytlaceni ridicky z dalnice...
jo media jsou mocna vec ,fakta se v tom zcasti ,nebo i zcela vytrati...
tim se samo nikoho nezastavam
s tim co pises o Trpisovskem s tebou moc nesouhlasim...mozna jsem spatne poslouchal nebo jsi na medialni "vlne"
stejne tak se da i polemizovat o predesle kaouze vytlaceni ridicky z dalnice...
jo media jsou mocna vec ,fakta se v tom zcasti ,nebo i zcela vytrati...
tim se samo nikoho nezastavam
|
|
04.01.2011 09:59 -
|
2368088
|
|
DOUFAK
|
|
|
No já u tyhle lidi zail dá se říci na vlastní kůi,proto vím,e tito "lidé" existují a raději jezdím stylem - moudřejí ustoupí...
No já u tyhle lidi zail dá se říci na vlastní kůi,proto vím,e tito "lidé" existují a raději jezdím stylem - moudřejí ustoupí...
|
|
04.01.2011 11:48 -
|
2368099
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Pan Trpiovský nechtěně poukázal na dalí nevar českých řidičů. To e se choval jako čuně o tom ádná ale proč pomalu jedoucí řidiči blokují rychlý pruh??? Ano chápu e v rychlém pruhu je vozovka v lepím stavu ne v pomalejím pruhu, ale copak je takový problém si hlídat ve zpětném zrcátku zda se ke mě řítí rychlé auto a přejetím zpět do pravého pruhu umonit volný průjezd druhému vozu??? Pokud toto neumoním, pak se nemuu divit e mě to auto suveréně podjede. Potkávám se s tím na dálnicích kadou cestu co po ní jedu. Kdy se zapomenu v rychlém pruhu a někoho tím blokuju tak pak ani nedutám kdy mě podjede. Tak to prostě je. Kdy někdo blokuje mě a nereaguje ani na jedno taktní probliknutí dálkovými světly tak se pak nemue divit kdy ho podjedu. Nehodlám se holt plazit za trumberou kterej si myslím e kdy má fóbii 1.2HTP tak je král silnic a ostatní mi vyk..... Silniční pirát nejsem, jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodruji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Nejvíce mě na tom ale fancinuje ta mediální masá, u by konečně měl někdo ty novinářský a reportérský ho...a vyházet a nahradit nezaujatými lidmi.
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru kdy jedno oralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku??? Kde je ta nae spravedlnost.
Pro je pan Trpiovský masírován médii e je skoro zabiják dětí praských zmrdimatek a českých oveček??? Protoe se ho média vybrala kvůli jeho koupené SPZtce. Proč lidi nezajímá proč se stalo co se stalo?? Protoe pán je bohatej a chová se tak. To je v tomhle státě přece patně. Vichni si mají být rovný a vichni mají slepě poslouchat. Nevim jak vám ale mě u to dost připomíná bolevismus. Čím více se takhle budem jako národ chovat tím to bude jen horí. Né lepí.
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám e nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F
Pan Trpiovský nechtěně poukázal na dalí nevar českých řidičů. To e se choval jako čuně o tom ádná ale proč pomalu jedoucí řidiči blokují rychlý pruh??? Ano chápu e v rychlém pruhu je vozovka v lepím stavu ne v pomalejím pruhu, ale copak je takový problém si hlídat ve zpětném zrcátku zda se ke mě řítí rychlé auto a přejetím zpět do pravého pruhu umonit volný průjezd druhému vozu??? Pokud toto neumoním, pak se nemuu divit e mě to auto suveréně podjede. Potkávám se s tím na dálnicích kadou cestu co po ní jedu. Kdy se zapomenu v rychlém pruhu a někoho tím blokuju tak pak ani nedutám kdy mě podjede. Tak to prostě je. Kdy někdo blokuje mě a nereaguje ani na jedno taktní probliknutí dálkovými světly tak se pak nemue divit kdy ho podjedu. Nehodlám se holt plazit za trumberou kterej si myslím e kdy má fóbii 1.2HTP tak je král silnic a ostatní mi vyk..... Silniční pirát nejsem, jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodruji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Nejvíce mě na tom ale fancinuje ta mediální masá, u by konečně měl někdo ty novinářský a reportérský ho...a vyházet a nahradit nezaujatými lidmi.
Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru kdy jedno oralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku??? Kde je ta nae spravedlnost.
Pro je pan Trpiovský masírován médii e je skoro zabiják dětí praských zmrdimatek a českých oveček??? Protoe se ho média vybrala kvůli jeho koupené SPZtce. Proč lidi nezajímá proč se stalo co se stalo?? Protoe pán je bohatej a chová se tak. To je v tomhle státě přece patně. Vichni si mají být rovný a vichni mají slepě poslouchat. Nevim jak vám ale mě u to dost připomíná bolevismus. Čím více se takhle budem jako národ chovat tím to bude jen horí. Né lepí.
Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám e nesdílím slepě stejné ovčí názory. :-d
Zdar F
|
|
04.01.2011 11:53 -
|
2368100
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
AMEN !
AMEN !:palec
|
|
04.01.2011 12:40 -
|
2368102
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
felix81 napsal(a): ... jezdím si tak jak já uznám za vhodné dle situace, předpisy nedodruji a body nesbírám, (osoba blízká, antiradar) a nechovám se jako ovce na silnici.
Doufám, e to neznamená, e řadí značky "Dej přednost v jízdě", červenou na semaforu apod. pouze mezi informativní.
felix81 napsal(a): Proč pan Lacina dostal 5 let natvrdo a 7 let bez papíru kdy jedno oralé prase zabilo na přechodu mámu s děckem a dostal za to dvouletou podmínku???
Proč někdo za zabití v opilosti dostal jen podmínku netuím, ale Lacina ten flastr dostal za zřejmý úmysl, který vcelku reálně mohl skončit smrtí (a úmyslné zabití = vrada) ne za to, e jen někomu rozbil auto.
felix81 napsal(a): Pro je pan Trpiovský masírován médii e je skoro zabiják dětí praských zmrdimatek a českých oveček???
Zase proto, e úmyslně způsobil na dálnici dopravní nehodu (co se při běné rychlosti na dálnici rovná pokusu o zabití), to je tedy pro mě to hlavní.
felix81 napsal(a): Tak a teď asi budu tvrdě kamenovám e nesdílím slepě stejné ovčí názory.
Zdar F
Pokud se budou vichni na silnicích chovat agresivně jako "vlci" a ne podle pravidel jako "ovce", tak abych začal děti raději vozit v OTéčku, ne?
Já tedy pouívám auto, abych se v klidu a pohodlně dostal z místa A do místa B, a ne proto abych vem okolo ukazoval, e jsem něco víc ne oni, a e pro mě nějaké hloupé dopravní předpisy neplatí, e ty jsou jen pro ně.
koda, e se Trpiovský nepokusil podobným způsobem vykolit nějakého flegmatického kamioňáka se slabími brzdami, byl by u od něj pokoj a nemusel bych číst ty jeho ufňukané li na iDnes.
Pokud se budou vichni na silnicích chovat agresivně jako "vlci" a ne podle pravidel jako "ovce", tak abych začal děti raději vozit v OTéčku, ne?
Já tedy pouívám auto, abych se v klidu a pohodlně dostal z místa A do místa B, a ne proto abych vem okolo ukazoval, e jsem něco víc ne oni, a e pro mě nějaké hloupé dopravní předpisy neplatí, e ty jsou jen pro ně.
koda, e se Trpiovský nepokusil podobným způsobem vykolit nějakého flegmatického kamioňáka se slabími brzdami, byl by u od něj pokoj a nemusel bych číst ty jeho ufňukané li na iDnes.
|
|
04.01.2011 12:44 -
|
2368103
|
|
autodiag
|
|
|
tomasi nezlob se na me ale pises naproste pi**viny
je videt ze o obou kauzach moc nevis a sledujes jen TV NOVA
tomasi nezlob se na me ale pises naproste pi**viny
je videt ze o obou kauzach moc nevis a sledujes jen TV NOVA
|
|
04.01.2011 13:22 -
|
2368105
|
|
felix81
|
|
|
TomasT:
1: stopka, červená na semaforu, to jsou zrovna dvě věci které dodruji.
2,3,4: Ty to vidí takhle, já to vidím jinak. Já se na to koukám z více pohledů a více přemejlím.
Také jezdím z bodu "A" do bodu "B" akorát si tam jedu podle svého. A samozřejmě nerad někoho ohrouji. A jsem rád kdy někdo neohrozí mě.
Ve mě nějaké zmanipulované video či obří fotka s výrazněnou SPZtkou rozhodně nevytvoří jednotný ovčí názor. Naopak jetě se ve mě více začne vařit krev nad neskutečnou livou mediální masáí.
PS: podívej se na ty kauzy jetě podrobněji a zjisti si informace co média neprezentovala třeba na to změní názor, je toho dost na netu. doufám e změní názor.
TomasT:
1: stopka, červená na semaforu, to jsou zrovna dvě věci které dodruji.
2,3,4: Ty to vidí takhle, já to vidím jinak. Já se na to koukám z více pohledů a více přemejlím. :-)
Také jezdím z bodu "A" do bodu "B" akorát si tam jedu podle svého. A samozřejmě nerad někoho ohrouji. A jsem rád kdy někdo neohrozí mě.
Ve mě nějaké zmanipulované video či obří fotka s výrazněnou SPZtkou rozhodně nevytvoří jednotný ovčí názor. Naopak jetě se ve mě více začne vařit krev nad neskutečnou livou mediální masáí.
PS: podívej se na ty kauzy jetě podrobněji a zjisti si informace co média neprezentovala třeba na to změní názor, je toho dost na netu. doufám e změní názor. :-)
|
|
04.01.2011 13:23 -
|
2368106
|
|
autodiag
|
|
|
dobre,k prvnimu pripadu
pises ze Lacina mel zrejmy umysl a bylo uvedeno ze ridicku v Mazde vytlacil ze silnice...
dobre je to take verze...ale podle ceho byl umysl prokazan ? podle cmouhy na kamere ? nebo podle toho ze lacina mel neposkozene auto a presto se psalo o tom ze vytlacil ridicku mazdy ? nebo podle medializace tehle kauzy ve snaze i ni udelat exemplarni pripad ?
nikoho se nehodlam zastavat ale obcas je potreba zapojit i vlastni usudek a ne slepe verit medium..by jsi koukal co vse se nam taji a ukazuje jen to "spatne" ....
kauza 2
to ze se po jezdi na 95% nasich dalnic v levem pruhu je nova moda,to ze je v katasrofalnim stavu je vec druha ale pokud chces byt spravedlivy tak ridicka nemela v levem pruhu co delat pokud nepredjizdela,coz urcite nedelala kdyz ji trpisovsky dokazal predjet z prava,trpisovky ujel vice naz 3 km takze tahle ridicka je ze hra ale uz se to mediim hodilo aby mohli udelat z trpisovskeho tohonej horsiho ridice
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal...proc policie po prijezdu,kterou zavolal trpisovsky, nesla k nemu ale vzala si stranou beze svedku ridice ktery naboural zezadu a nasledne obvinila trpisovskeho z trestneho cinu a zavrela na 48h do CPZ ?
jak jsem psal nikoho neobhajuju,jezdit po dalnici je nekdy drenalin,ale bezmyslenkovite verit medium ktere si stejne tyto senzace predavaji mezi sebou a kazde studui/redakce si prida to sve
nerikam ze trpisovky nebo lacina jsoubez viny ..ale porad tam citim neci loby,zajem prekroutit pravdu ci politicke ale...verte ze ruka ruku meje,cim vejsi na rebricku tim vice a za vetsi penize
dobre,k prvnimu pripadu
pises ze Lacina mel zrejmy umysl a bylo uvedeno ze ridicku v Mazde vytlacil ze silnice...
dobre je to take verze...ale podle ceho byl umysl prokazan ? podle cmouhy na kamere ? nebo podle toho ze lacina mel neposkozene auto a presto se psalo o tom ze vytlacil ridicku mazdy ? nebo podle medializace tehle kauzy ve snaze i ni udelat exemplarni pripad ?
nikoho se nehodlam zastavat ale obcas je potreba zapojit i vlastni usudek a ne slepe verit medium..by jsi koukal co vse se nam taji a ukazuje jen to "spatne" ....
kauza 2
to ze se po jezdi na 95% nasich dalnic v levem pruhu je nova moda,to ze je v katasrofalnim stavu je vec druha ale pokud chces byt spravedlivy tak ridicka nemela v levem pruhu co delat pokud nepredjizdela,coz urcite nedelala kdyz ji trpisovsky dokazal predjet z prava,trpisovky ujel vice naz 3 km takze tahle ridicka je ze hra ale uz se to mediim hodilo aby mohli udelat z trpisovskeho tohonej horsiho ridice
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal...proc policie po prijezdu,kterou zavolal trpisovsky, nesla k nemu ale vzala si stranou beze svedku ridice ktery naboural zezadu a nasledne obvinila trpisovskeho z trestneho cinu a zavrela na 48h do CPZ ?
jak jsem psal nikoho neobhajuju,jezdit po dalnici je nekdy drenalin,ale bezmyslenkovite verit medium ktere si stejne tyto senzace predavaji mezi sebou a kazde studui/redakce si prida to sve
nerikam ze trpisovky nebo lacina jsoubez viny ..ale porad tam citim neci loby,zajem prekroutit pravdu ci politicke ale...verte ze ruka ruku meje,cim vejsi na rebricku tim vice a za vetsi penize
|
|
04.01.2011 13:26 -
|
2368107
|
|
felix81
|
|
|
AMEN
AMEN:palec
|
|
04.01.2011 13:39 -
|
2368110
|
|
felix81
|
|
|
autodiag:
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal
A notabene nikdo neví zda tam panu Trpiovskému po dokončení manévru neskočil zajíc či tam nebyla velká nečekaná díra či jiný bordel na silnici. To ví jenom pan Trpiovský né vy lidi, né já, jenom on. Ale samozřejmě e vůůůbec neni problém to za něj hned vyřeit a to nejjednoduí cestou která existuje "nic tam nebylo, je to PIRÁT" a basta!!!
autodiag:
to ze predjel dalsiho ridice zprava je dalsi a prvni prestupek prave toho ridice ktereho predjizdel,to ze neubrzil je take diskutabilni ,protoze nedobrzdil,respektive se ani nenamahal
A notabene nikdo neví zda tam panu Trpiovskému po dokončení manévru neskočil zajíc či tam nebyla velká nečekaná díra či jiný bordel na silnici. To ví jenom pan Trpiovský né vy lidi, né já, jenom on. Ale samozřejmě e vůůůbec neni problém to za něj hned vyřeit a to nejjednoduí cestou která existuje "nic tam nebylo, je to PIRÁT" a basta!!!
|
|
04.01.2011 14:01 -
|
2368111
|
|
miskod
|
|
|
K tomu "jednemu" priestupku by som pridal este nedodrzanie bezpecnej vzdialenosti po ukonceni "predbiehacieho" manevru...
Zaradit sa po predbiehani, ako by sme mali vsetci vediet, je totiz nutne az v bezpecnej vzdialenosti a nie pred nosom predbiehaneho vozidla...
K tomu "jednemu" priestupku by som pridal este nedodrzanie bezpecnej vzdialenosti po ukonceni "predbiehacieho" manevru...
Zaradit sa po predbiehani, ako by sme mali vsetci vediet, je totiz nutne az v bezpecnej vzdialenosti a nie pred nosom predbiehaneho vozidla...
|
|
04.01.2011 14:29 -
|
2368114
|
|
edivák
|
|
|
do vech aut bych montoval LOGGER...
do vech aut bych montoval LOGGER...
|
|
04.01.2011 14:41 -
|
2368115
|
|
tief
|
|
|
jj, cerna skrinka a zaznamenavat poslednu hodinu jizdy ... mam pocit ze o niecom podobnom som uz niekde cital ze sa o tom jedna ako o povinnej vybave aut ale par rokov to potrva nez sa zjednoti legislativa vyrobcov a dovozvov atd atd ...
jj, cerna skrinka a zaznamenavat poslednu hodinu jizdy ... mam pocit ze o niecom podobnom som uz niekde cital ze sa o tom jedna ako o povinnej vybave aut ale par rokov to potrva nez sa zjednoti legislativa vyrobcov a dovozvov atd atd ...
|
|
| |
|
|