| | |
22.10.2010 07:38 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2359429
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
ono by se to mělo jmenovat kdo nepotkal hajzla,myslím e jich jsou plné silnice .Stříletje nemá smysl bylo by to pro ně moc jednoduché řeení,navrhuji přerazit ruce a nechat je na pospas a se nemůou ani narat.
ono by se to mělo jmenovat kdo nepotkal hajzla,myslím e jich jsou plné silnice .Stříletje nemá smysl bylo by to pro ně moc jednoduché řeení,navrhuji přerazit ruce a nechat je na pospas a se nemůou ani narat.:-)):-))
|
|
22.10.2010 07:46 -
|
2359431
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej mejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.
jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej mejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.
|
|
22.10.2010 10:25 -
|
2359442
|
|
JirkaŘ
|
|
|
CC5 napsal(a): jak mile vidím černý okna tak zbysřím,a jsem max opatrnej a si nabije hubu beze mě,takovej mejdům bych zapalil auto přad očima a musel by se koukat dokud by nedohořelo.
CC5 - No ták , já vím e tě takoví taky tvou... mě a ostatní taky, ale doufáme e na takovéhle bezohledy taky jednou dojde...nedobrzdí, ujede mu to, otočí se kolem stromu...
.link. proč plýtvat penězma za bílou barvu na dopravní značení? Moná si ale jen řidič spletl brzdu s plynem...
.link. "Kdo bude dřív na hřbitově.." aneb " souboj kubatur po řecku". Ta dvojitá čára a zatáčka v blízkosti je vlastně jen formalita...
taky se Vám tohle stává ? A přesto jedete dál svojí cestou... se nenecháme takovým vyprovokovat, ne ?
Přeji kilometry bez nehod, bez lumpů (ké by...) a tobě brzy opravené auto !
CC5 - No ták , já vím e tě takoví taky tvou... mě a ostatní taky, ale doufáme e na takovéhle bezohledy taky jednou dojde...nedobrzdí, ujede mu to, otočí se kolem stromu...
http://www.recko-autem.cz/nahled.php?image=10081&src=glr proč plýtvat penězma za bílou barvu na dopravní značení? Moná si ale jen řidič spletl brzdu s plynem...
http://www.recko-autem.cz/nahled.php?image=10080&src=glr "Kdo bude dřív na hřbitově.." aneb " souboj kubatur po řecku". Ta dvojitá čára a zatáčka v blízkosti je vlastně jen formalita...
taky se Vám tohle stává ? A přesto jedete dál svojí cestou... se nenecháme takovým vyprovokovat, ne ? ;-)
Přeji kilometry bez nehod, bez lumpů (ké by...) a tobě brzy opravené auto ! :palec
|
|
22.10.2010 11:52 -
|
2359450
|
|
tief
|
|
|
to chce jezdit v klidku, pohodicka, tech 80 a at mi kazdy polibi rezervu
to chce jezdit v klidku, pohodicka, tech 80 a at mi kazdy polibi rezervu :-D
|
|
22.10.2010 11:59 -
|
2359451
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
V nedelu vecer/poobede, ked jazdim z chalupy domov smer Bratislava, tak po dialnici drzim rychlost 110... Vacsinou, to co vidim v ostatnych 2 pruhoch ma odradi ist rychlejsie. niekto s audi Allroad a podobnymi si myslia, ze su krali a idu hlava nehlava pomedzi auta. a niekedy je to naozaj o zivot. do Rakuska jazdim uz 5 rokov, a nikdy som sa s niecym takym nestretol. ovsem... Ked vidim, ze sa na mna tlaci BMW X6, ktoremu je mojich 140 kmh malo , tak dopredu viem, ze je to slovensky vodic... a je to tak vzdy...
V nedelu vecer/poobede, ked jazdim z chalupy domov smer Bratislava, tak po dialnici drzim rychlost 110... Vacsinou, to co vidim v ostatnych 2 pruhoch ma odradi ist rychlejsie. niekto s audi Allroad a podobnymi si myslia, ze su krali a idu hlava nehlava pomedzi auta. a niekedy je to naozaj o zivot. do Rakuska jazdim uz 5 rokov, a nikdy som sa s niecym takym nestretol. ovsem... Ked vidim, ze sa na mna tlaci BMW X6, ktoremu je mojich 140 kmh malo , tak dopredu viem, ze je to slovensky vodic... a je to tak vzdy...
|
|
22.10.2010 11:59 -
|
2359452
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
tief má pravdu. C5 je takovej Harley mezi auty. Kochat se a uívat si jízdu, to je ono.
tief má pravdu. C5 je takovej Harley mezi auty. Kochat se a uívat si jízdu, to je ono. ;-):palec
|
|
22.10.2010 15:49 -
|
2359461
|
|
C5stepan
|
|
|
Já dnes. Vlastně nepotkal. On potkal mně. Koulí do RZ. Hádáte správně - neznámý hajzl. Nacouvá a zmizí. RZ na vyklepání, klubová podloka tuto neděli namontovaná na lepení. Zkrátka HAJZL.
Já dnes. Vlastně nepotkal. On potkal mně. Koulí do RZ. Hádáte správně - neznámý hajzl. Nacouvá a zmizí. RZ na vyklepání, klubová podloka tuto neděli namontovaná na lepení. Zkrátka HAJZL.
|
|
22.10.2010 18:48 -
|
2359482
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
A mě v jiném tématu bijou za to kdy tvrdím, e na tohle pohodové jedění a kochání se stačí 1.6HDI a tempomat
A mě v jiném tématu bijou za to kdy tvrdím, e na tohle pohodové jedění a kochání se stačí 1.6HDI a tempomat :-d:-d
|
|
22.10.2010 18:55 -
|
2359485
|
|
Darja
|
|
|
patně to chápe Pohodová jízda je taková, kdy nejede na udejchaný herce, co do kopce má astmatický záchvaty Auto je laděné pohodově, ale pohodový neznamená slabý.
Já zastávám teorii, e co 10kg to jedna kw... ) A lepí je, kdy ten poměr kil klesá
BTW dneska málem ustřelenej čumec C5... jo, holt přednost z prava se nenosí
patně to chápe :-) Pohodová jízda je taková, kdy nejede na udejchaný herce, co do kopce má astmatický záchvaty :D Auto je laděné pohodově, ale pohodový neznamená slabý.
Já zastávám teorii, e co 10kg to jedna kw... :))) A lepí je, kdy ten poměr kil klesá :D
BTW dneska málem ustřelenej čumec C5... jo, holt přednost z prava se nenosí :D
|
|
22.10.2010 19:16 -
|
2359487
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Darja napsal(a): patně to chápe Pohodová jízda je taková, kdy nejede na udejchaný herce, co do kopce má astmatický záchvaty
BTW dneska málem ustřelenej čumec C5... jo, holt přednost z prava se nenosí
To by se stejně udejchanou herkou jezdili i vichni s C5 I 2,0HDI 80kW
Pořád říkám, e 1.6HDI má lepí poměr kW/kg ne Xantie 1.9TD (66kW), kterou jsem měl předtím - a s tou jsem odjezdil 8 spokojených let.
Jediné co měla Xantie lepí - dalo se s ní v kolonách popojídět jen pomocí spojky (na volnoběh), to HDI nějak nemá rádo. Ale je pravda, e tam jsem měl na volnoběh cca 1000 ot/min
To by se stejně udejchanou herkou jezdili i vichni s C5 I 2,0HDI 80kW :-))
Pořád říkám, e 1.6HDI má lepí poměr kW/kg ne Xantie 1.9TD (66kW), kterou jsem měl předtím - a s tou jsem odjezdil 8 spokojených let.
Jediné co měla Xantie lepí - dalo se s ní v kolonách popojídět jen pomocí spojky (na volnoběh), to HDI nějak nemá rádo. Ale je pravda, e tam jsem měl na volnoběh cca 1000 ot/min
|
|
22.10.2010 19:18 -
|
2359491
|
|
jumep
|
|
|
popojizdeni na spojke mi nikdy nerobilo problem (zeby 2.2 s tym nemal problem? )
dokonca tam stlaceny spojkovy pedal udzruje vyssie otacky volnobezne
popojizdeni na spojke mi nikdy nerobilo problem (zeby 2.2 s tym nemal problem? :) )
dokonca tam stlaceny spojkovy pedal udzruje vyssie otacky volnobezne
|
|
22.10.2010 19:26 -
|
2359492
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Já jezdil Felicii 1,9 D 47 kw a vté době to jelo jako brus ...............za 10let nám bude 400 kw málo.
Lidi netudujte o výkonu a kochejte se ............
Já jezdil Felicii 1,9 D 47 kw a vté době to jelo jako brus ;-)...............za 10let nám bude 400 kw málo.
Lidi netudujte o výkonu a kochejte se ............:palec:-))
|
|
22.10.2010 19:27 -
|
2359493
|
|
CC5
|
|
|
:palec:palec:-)))):-))))
|
|
22.10.2010 19:57 -
|
2359494
|
|
TomasT
|
|
|
Kochám se
Kochám se :palec:-d
|
|
22.10.2010 20:00 -
|
2359495
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Trochu to téma ujelo o záitcích z jízdy, tak přidám své: C5 je opravdu o pohodě. Kdo chce mít opravdu silný záitek z jízdy, tak a si koupí igula nebo něco takového. V 70 řve motor, řítím se do zatáčky, rvu volant, který mi kloue v ruce, zadek odskakuje, brzdy skoro nebrzdí a táhnou doprava - vyrovnávám, otřu pot a blíí se dalí zatáčka... To je záitek!!! V C5 stejné místo projedu 100 a ani si nevimnu, e je tam zatáčka
Trochu to téma ujelo o záitcích z jízdy, tak přidám své: C5 je opravdu o pohodě. Kdo chce mít opravdu silný záitek z jízdy, tak a si koupí igula nebo něco takového. V 70 řve motor, řítím se do zatáčky, rvu volant, který mi kloue v ruce, zadek odskakuje, brzdy skoro nebrzdí a táhnou doprava - vyrovnávám, otřu pot a blíí se dalí zatáčka... To je záitek!!! V C5 stejné místo projedu 100 a ani si nevimnu, e je tam zatáčka :-)
|
|
| |
|
|