13.12.2011 18:28 -
Prosba: čerpadlo na motorový olej
|
2432337
|
|
Darja
|
|
|
Kníklo nám nové čerpadlo na olej, ne se vyreklamuje (idobolevickejch30dní), potřebuju za úplatu (tj. chechtáky, lóve, uně) půjčit čerpadlo, co zvládne a nekníkne při přečerpání 3000l oleje ze dusů do tanku. Předem vyřazuju čerpadla na vodu, lehké topné oleje a naftu, ty motorovej nedaj..
Má mi přijít kontrola vod hasičáků či čo, a ti nerozdejchaj ty sudy poházený fude vokolo ...
Kníklo nám nové čerpadlo na olej, ne se vyreklamuje (idobolevickejch30dní), potřebuju za úplatu (tj. chechtáky, lóve, uně) půjčit čerpadlo, co zvládne a nekníkne při přečerpání 3000l oleje ze dusů do tanku. Předem vyřazuju čerpadla na vodu, lehké topné oleje a naftu, ty motorovej nedaj..
Má mi přijít kontrola vod hasičáků či čo, a ti nerozdejchaj ty sudy poházený fude vokolo ...
|
|
13.12.2011 20:35 -
Re: Prosba: čerpadlo na motorový olej
|
2432363
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nezkouela ses zeptat třeba tady? - .link.
Nebo spí tady - .link. - mají tam katalog a v něm je spousta čerpadel, i na oleje. Já bych tam zkusil zavolat.
Nezkouela ses zeptat třeba tady? - http://www.pumpa.cz/cz/pujcovna-cerpadel
Nebo spí tady - http://www.ddor.olomoucko.com/?cap=21797 - mají tam katalog a v něm je spousta čerpadel, i na oleje. Já bych tam zkusil zavolat.
|
|
14.12.2011 00:44 -
Re: Prosba: čerpadlo na motorový olej
|
2432459
|
|
Darja
|
|
|
pumpa.cz má ve na vodu, kal a septik, to nemůu pouít na olej... a ddor... no nic proti, ale do olomouce a zpět a pak jetě jednou? To mi jako sluebku neproplatěj... maximálně středočeskej...
Já u hledala... větina půjčoven má vodní čerpadla... olej je někde jinde...
pumpa.cz má ve na vodu, kal a septik, to nemůu pouít na olej... a ddor... no nic proti, ale do olomouce a zpět a pak jetě jednou? To mi jako sluebku neproplatěj... maximálně středočeskej...
Já u hledala... větina půjčoven má vodní čerpadla... olej je někde jinde...
|
|
| |