| | |
02.12.2011 20:58 -
koupě Citroenu Jumper
|
2430068
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ahoj! Neznáte někdo tohle auto? Zvauju změnu zaměstnání a přemýlím,e bych začal vydělávat sám na sebe pop těch letech makání na jiné... .link.
Ahoj! Neznáte někdo tohle auto? Zvauju změnu zaměstnání a přemýlím,e bych začal vydělávat sám na sebe pop těch letech makání na jiné... http://www.autoesa.cz/citroen/jumper/uzitkove-vozidlo/c-1165173.html
|
|
02.12.2011 21:19 -
Re: koupě Citroenu Jumper
|
2430071
|
|
jumep
|
|
|
tuto myslienku mal aj kamarat ... zistil ze to bola len naivna predstava ... ale tak, na to si asi musi kazdy prist sam.
co sa tyka jumperu, je to relativne jedno, ci to je fiat, peugeot alebo citroen, su to tie iste auta
diagnosticky sa da tiez co to pozret, zaklad je v tych novych ako pri beznych autach, BSI - ECU
edit: az teraz som cital: Historie majitele:
svítí kontrolka ESP a motoru
bude motor v nudzaku, otazka je co je tam za motor presne, ci stara 2.2 alebo biturbova (tj. piezo striky)
a tiez: Tento vůz byl ji prodán
takze otazka znie, co mas konkretnejsie na mysli
tuto myslienku mal aj kamarat ... zistil ze to bola len naivna predstava ... ale tak, na to si asi musi kazdy prist sam.
co sa tyka jumperu, je to relativne jedno, ci to je fiat, peugeot alebo citroen, su to tie iste auta
diagnosticky sa da tiez co to pozret, zaklad je v tych novych ako pri beznych autach, BSI - ECU
edit: az teraz som cital: Historie majitele:
svítí kontrolka ESP a motoru
bude motor v nudzaku, otazka je co je tam za motor presne, ci stara 2.2 alebo biturbova (tj. piezo striky)
a tiez: Tento vůz byl ji prodán
takze otazka znie, co mas konkretnejsie na mysli :)
|
|
02.12.2011 21:45 -
|
2430080
|
|
Hanz 397
|
|
|
To e je prodanej jsem si neviml... Myslel jsem,jako jestli někdo třeba konkrétně přímo s tímhle autem nejezdil,nebo nezná původního majitele. Právě třeba kvůli těm svítícím kontrolkám a tak. Motor v tomhle biturbo není- do Jumpera(Boxera,Ducata) jsou úplně jiné motory,ne do osobáků. ESA mi ho toti dneska poslali na mail,jako speciální nabídku. No asi by si tam měli udělat pořádek v tom,co jetě nabízejí . Díky.
Jinak k tomu známému- kdybych něco koupil,tak mám hned slunou dvouletou smlouvu,take toho bych se nebál...
To e je prodanej jsem si neviml... Myslel jsem,jako jestli někdo třeba konkrétně přímo s tímhle autem nejezdil,nebo nezná původního majitele. Právě třeba kvůli těm svítícím kontrolkám a tak. Motor v tomhle biturbo není- do Jumpera(Boxera,Ducata) jsou úplně jiné motory,ne do osobáků. ESA mi ho toti dneska poslali na mail,jako speciální nabídku. No asi by si tam měli udělat pořádek v tom,co jetě nabízejí;-) . Díky.
Jinak k tomu známému- kdybych něco koupil,tak mám hned slunou dvouletou smlouvu,take toho bych se nebál...
|
|
02.12.2011 23:06 -
|
2430093
|
|
Nesebr
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Ahoj! Neznáte někdo tohle auto? Zvauju změnu zaměstnání a přemýlím,e bych začal vydělávat sám na sebe pop těch letech makání na jiné... .link.
No nevím s tou prací. Já jezdím dodávkou na sebe u nějaký pátek (viz foto v profilu), dříve jsme se s kolegou nezastavili, ale poslední 2 roky kefty vůbec nejdou, vechno se pere jen na kamiony, jsem rád kdy občas někoho přestěhuji za pár kaček. Kolega se nechal zaměstnat jako řidič kamionu na vnitru a je na tom finančně lépe, ne kdy jezdil dodávkou na sebe. Ale to je morava, moná e u vás v čechách je ta krizová situace lepí.
No nevím s tou prací. Já jezdím dodávkou na sebe u nějaký pátek (viz foto v profilu), dříve jsme se s kolegou nezastavili, ale poslední 2 roky kefty vůbec nejdou, vechno se pere jen na kamiony, jsem rád kdy občas někoho přestěhuji za pár kaček. Kolega se nechal zaměstnat jako řidič kamionu na vnitru a je na tom finančně lépe, ne kdy jezdil dodávkou na sebe. Ale to je morava, moná e u vás v čechách je ta krizová situace lepí.
|
|
13.12.2011 22:14 -
|
2432416
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Ojeté dodávky jsou jetě větí kovbojka ne osobáky - dávej si sakra majzla a nebo kup Mercedes u dealera - asi 90% vech Sprinterů se od prvních majitelů vrací zpět k dealerům, kteří navíc sdílejí celoevropskou databázi. Sprinter po prvním majiteli ale cenovkou atakuje nového Jumpera.
Pokud to s jeděním s dodávkou myslí váně, koupil bych novou - určtiě se vyplatí provolat si vechny dealery od dané značky. Někteří jsou teď ochotní prodávat za směné peníze.
Ojeté dodávky jsou jetě větí kovbojka ne osobáky - dávej si sakra majzla a nebo kup Mercedes u dealera - asi 90% vech Sprinterů se od prvních majitelů vrací zpět k dealerům, kteří navíc sdílejí celoevropskou databázi. Sprinter po prvním majiteli ale cenovkou atakuje nového Jumpera.
Pokud to s jeděním s dodávkou myslí váně, koupil bych novou - určtiě se vyplatí provolat si vechny dealery od dané značky. Někteří jsou teď ochotní prodávat za směné peníze.
Přílohy: IMG_NEW.pdf ( 3803671b ) - recenze ojetého jumperu/boxeru/ducata |
|
13.12.2011 23:54 -
|
2432454
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No psa, fiat by som nechcel, a to je jedno, ci je to motor smejd ford alebo fiat. sprinter (m-b) motor super, vlastne vsetko super az na brutalne hnijucu kasnu uz po par rokoch. renolt, kupodivu celkom drziak a ostatne nepoznam. Ide aj o to na ako dlho to auto chces mat. ak starsie je to bieda. ja by som si vybral stary jumper II 2.2hdi.
No psa, fiat by som nechcel, a to je jedno, ci je to motor smejd ford alebo fiat. sprinter (m-b) motor super, vlastne vsetko super az na brutalne hnijucu kasnu uz po par rokoch. renolt, kupodivu celkom drziak a ostatne nepoznam. Ide aj o to na ako dlho to auto chces mat. ak starsie je to bieda. ja by som si vybral stary jumper II 2.2hdi.
|
|
| |
|
|