| | |
26.06.2011 19:42 -
Lestit lestickou ano ci ne?!
|
2399192
|
|
spooky
|
Město: Beroun, Auto: | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Zvazuju ze bych si koupil lesticku... mate nekdo nejakou zkusenost? Pokud ano tak koupit rotacni ci vibracni? Rikam si ze by to mohlo dost usnadnit praci.. zvlas na ty mega strese u kombika. Bojim se abych nekoupil neco cim si ten lak naopak znicim
Zvazuju ze bych si koupil lesticku... mate nekdo nejakou zkusenost? Pokud ano tak koupit rotacni ci vibracni? Rikam si ze by to mohlo dost usnadnit praci.. zvlas na ty mega strese u kombika. Bojim se abych nekoupil neco cim si ten lak naopak znicim :nevim
|
|
26.06.2011 19:44 -
Re: Lestit lestickou ano ci ne?!
|
2399194
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
mám obyč z nějakýho Lidlu a ve O.K.
mám obyč z nějakýho Lidlu a ve O.K.
|
|
26.06.2011 21:22 -
|
2399235
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
rotační je taky o zručnosti a musí si stím víc hrát, vybrační je lehčí.
rotační je taky o zručnosti a musí si stím víc hrát, vybrační je lehčí.
|
|
26.06.2011 21:30 -
|
2399236
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja mam nejakou obycejnou vibracni , zkousel jsem ji jednou ale nejak se mi to nedarilo, tak opet lestim rucne
ja mam nejakou obycejnou vibracni , zkousel jsem ji jednou ale nejak se mi to nedarilo, tak opet lestim rucne :nevim
|
|
27.06.2011 08:01 -
|
2399281
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja zakoupil nejakou rotacni a jednou jsem to zkusil, pote co to absolutne neslo a slikal se mi ten filc co tam ma drzet, tak jsem ji jiz nepouzil
Ja zakoupil nejakou rotacni a jednou jsem to zkusil, pote co to absolutne neslo a slikal se mi ten filc co tam ma drzet, tak jsem ji jiz nepouzil
|
|
27.06.2011 12:00 -
|
2399310
|
|
tief
|
|
|
offtopic: ja som cital "lestit lesbickou" ))))) ...
offtopic: ja som cital "lestit lesbickou" :))))))))) ...
|
|
27.06.2011 15:12 -
|
2399345
|
|
spooky
|
|
|
Hmm.. tak diky za info.. jsem se tesil jak si to ulehcim ale kdyz jsou vysledky nic moc a chce to zrucnost.. to asi budu hekat a funet pri kazdem "potopeni pod hladinu" s pupkem sakra
Hmm.. tak diky za info.. jsem se tesil jak si to ulehcim ale kdyz jsou vysledky nic moc a chce to zrucnost.. to asi budu hekat a funet pri kazdem "potopeni pod hladinu" s pupkem :-p sakra:-(
|
|
27.06.2011 15:25 -
|
2399347
|
|
amirinda
|
|
|
no nevím mě to jde bez dřiny, auto vyletěné do hodiny a s výsledkem jsem spokojen. Je pravda je to jen tak narychlo, pokud to chce udělat člověk fakt pořádně tak musí pouít ručičky
no nevím mě to jde bez dřiny, auto vyletěné do hodiny a s výsledkem jsem spokojen. Je pravda je to jen tak narychlo, pokud to chce udělat člověk fakt pořádně tak musí pouít ručičky :-)
|
|
27.06.2011 18:09 -
|
2399356
|
|
Pavel C5
|
|
|
ja som skúsal ručne, potom obyčajnou letičkou, a aj profesionalnou a vysledok,rukamy sa človek nadre pokial má kombi,letičkou je to jednoduchie a nebolia stoho tak ruky,a čo sa týka profesionalnej letičky je to parada ,a ktomu poui kvalitnú pastu niet očom diskutovat
ja som skúsal ručne, potom obyčajnou letičkou, a aj profesionalnou a vysledok,rukamy sa človek nadre pokial má kombi,letičkou je to jednoduchie a nebolia stoho tak ruky,a čo sa týka profesionalnej letičky je to parada :palec ,a ktomu poui kvalitnú pastu niet očom diskutovat
|
|
27.06.2011 18:45 -
|
2399357
|
|
Darja
|
|
|
Tak ty drcačky z lídlu jsou k prdu (jedna někde plesniví v garái)
Profi letička je drahá, a pro jedn auto je to zbytečná investice.
Je to o tom, co pouíváte. Já teda na strojní letění u C5 moc nedávám, maximálně jednou ročně. MAXIMÁLNĚ. Toho laku tam zas tolik není.
Ideál je dvakrát ročně a ručně.
1. Wapka
2. Auto apmón Sonax (2x omýt)
3. Do sucha jelenicí (ve stínu nechat vychladnout)
4. krábance a vyrané fleky na kapotě (od omítky), orvanej bok od větví, kdy mě faoun f oktávce vytlačil do křoví: M3, ta nejjemnějí brusná pasta pod vodou.
5. tuhý vosk od sonaxu (makačka, ale stojí to za to)
6. Tmavěmodrá matěnka od Sonaxu
7. Cigáro a kochání se nově získanou hloubkou laku.
A na tenhle výsledek nemá ádnej přerostlej vibrátor z tesca, radi si za ty kee kupte pořádnej autoampón vosk a hadry. Jednou za půl roku ty 3 hodiny nikoho nezabijou a pokud nepojedete do myčky, poskytnete dostatečnou ochranu laku.
Ruční letění je úasně relaxační práce, vřele doporučuji těm, co sedí celý den v kanclu a ve stresu se koupou.
Tak ty drcačky z lídlu jsou k prdu (jedna někde plesniví v garái)
Profi letička je drahá, a pro jedn auto je to zbytečná investice.
Je to o tom, co pouíváte. Já teda na strojní letění u C5 moc nedávám, maximálně jednou ročně. MAXIMÁLNĚ. Toho laku tam zas tolik není.
Ideál je dvakrát ročně a ručně.
1. Wapka
2. Auto apmón Sonax (2x omýt)
3. Do sucha jelenicí (ve stínu nechat vychladnout)
4. krábance a vyrané fleky na kapotě (od omítky), orvanej bok od větví, kdy mě faoun f oktávce vytlačil do křoví: M3, ta nejjemnějí brusná pasta pod vodou.
5. tuhý vosk od sonaxu (makačka, ale stojí to za to)
6. Tmavěmodrá matěnka od Sonaxu
7. Cigáro a kochání se nově získanou hloubkou laku.
A na tenhle výsledek nemá ádnej přerostlej vibrátor z tesca, radi si za ty kee kupte pořádnej autoampón vosk a hadry. Jednou za půl roku ty 3 hodiny nikoho nezabijou a pokud nepojedete do myčky, poskytnete dostatečnou ochranu laku.
Ruční letění je úasně relaxační práce, vřele doporučuji těm, co sedí celý den v kanclu a ve stresu se koupou.
|
|
27.06.2011 20:51 -
|
2399386
|
|
amirinda
|
|
|
Darjo:
1. v čem je lepčí ten ampon a na kolik vyjde?
2. ta pasta autí nepokodí?
3. co to je přesně za vosk?
4. ta mastěnka je i v jiných barvách?
Díkes
Darjo:
Díkes :-)
|
|
28.06.2011 14:16 -
|
2399460
|
|
spooky
|
|
|
Ja jsem tedy linej a auto meju v mycce...
Nicmene... ja normalne lestim zelvou na metalicky laky ruco a je to makacka ale spokojenost. Ma cenu pred takovou lestenkou davat i tvrdy vosk? Takhle to liznu jaro, leto, podzim a auto je taky jak med... sem si rikal ze prave na to "liznuti" by se ten honici kotouc hodil ze by to slo rychleji... ale spis bych asi volil vibracni nez rotacni
Ja jsem tedy linej a auto meju v mycce...
Nicmene... ja normalne lestim zelvou na metalicky laky ruco a je to makacka ale spokojenost. Ma cenu pred takovou lestenkou davat i tvrdy vosk? Takhle to liznu jaro, leto, podzim a auto je taky jak med... sem si rikal ze prave na to "liznuti" by se ten honici kotouc hodil ze by to slo rychleji... ale spis bych asi volil vibracni nez rotacni
|
|
28.06.2011 15:40 -
|
2399474
|
|
flyteSVK
|
|
|
co pouzivam ja:
umyt samponom (autoglym car shampoo)
prejst plastelinou, clayom (nieco z ebaya)
zalestit skrabance (meguiars swirlX, este nevyskusane)
nakoniec vosk (3M polish rosa)
a leskne sa to jak psie gule. Len uz musim fakt nieco porobit s tymi skrabancami.
spooky: tvrdy vosk sa dava az nakoniec. cize najprv lestenka (jemne brusna, zalesti skrabance) a az potom vosk. Ci uz tekuty alebo tvrdy.
co pouzivam ja:
umyt samponom (autoglym car shampoo)
prejst plastelinou, clayom (nieco z ebaya)
zalestit skrabance (meguiars swirlX, este nevyskusane)
nakoniec vosk (3M polish rosa)
a leskne sa to jak psie gule. Len uz musim fakt nieco porobit s tymi skrabancami.
spooky: tvrdy vosk sa dava az nakoniec. cize najprv lestenka (jemne brusna, zalesti skrabance) a az potom vosk. Ci uz tekuty alebo tvrdy.
|
|
28.06.2011 20:36 -
|
2399525
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
meju pokadý kdy zaprí.... detěm
ale abych nekecal, jednou za rok vdy po zimě zajedu do myčky vystříkat spodek od soli
meju pokadý kdy zaprí.... detěm :-))))
ale abych nekecal, jednou za rok vdy po zimě zajedu do myčky vystříkat spodek od soli
|
|
28.06.2011 20:48 -
|
2399528
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Vidí já 2x - na jaře a na podzim.
V létě mám na střee zahrádku a v zimě se to hned zapiní
Vidí já 2x - na jaře a na podzim.
V létě mám na střee zahrádku a v zimě se to hned zapiní :-d
|
|
28.06.2011 20:53 -
|
2399533
|
|
zdenoc5
|
|
|
No a ja 2x do mesiaca
No a ja 2x do mesiaca :-d
|
|
29.06.2011 23:15 -
|
2399714
|
|
Darja
|
|
|
amirinda napsal(a): Darjo:
Díkes
1. sonax se mi osvědčil, nezůstávají po něm fleky
2. musí to umět, dělat to pod vodou a jemně, strojní letění je to samý jen letičkou,i jemnou brusnou pastou vydře díru, kdy se bude snait. Opatrnost u brusných past je na místě.
3. tuhý vosk od sonaxu (plechovka)
4. jasně, základní paleta, má je i elva, taky jsou dobrý
1. sonax se mi osvědčil, nezůstávají po něm fleky
2. musí to umět, dělat to pod vodou a jemně, strojní letění je to samý jen letičkou,i jemnou brusnou pastou vydře díru, kdy se bude snait. Opatrnost u brusných past je na místě.
3. tuhý vosk od sonaxu (plechovka)
4. jasně, základní paleta, má je i elva, taky jsou dobrý
|
|
29.06.2011 23:39 -
|
2399720
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já dnes letil tři hoďky .... jako letička poslouila moje pravačka...a pouil jsem autokosmetiku od elvy ....Zopáknu si to před zimou .
Já dnes letil tři hoďky .... jako letička poslouila moje pravačka...a pouil jsem autokosmetiku od elvy ....Zopáknu si to před zimou .
|
|
30.06.2011 06:48 -
|
2399742
|
|
amirinda
|
|
|
no kdy tak přemýlím, tak kolikrát není nad starý dobrý Tempo a pravačku
no kdy tak přemýlím, tak kolikrát není nad starý dobrý Tempo a pravačku :-)
|
|
| |
|
|