| | |
14.05.2015 23:48 -
Re: Hokej - aréna
|
2821447
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Tak to jsem nečekal, e jednou uvidím finského trenéra jak jde bulit, e jim rozhodčí ubliuje... , Toto bych čekal třeba od Kanady, ale od Finů fakt nee
Od té doby jim sice nic nepísknul a stejně to nestačilo...
Tak to jsem nečekal, e jednou uvidím finského trenéra jak jde bulit, e jim rozhodčí ubliuje... :-d , Toto bych čekal třeba od Kanady, ale od Finů fakt nee
Od té doby jim sice nic nepísknul a stejně to nestačilo... :-)
|
|
15.05.2015 00:02 -
|
2821449
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ale jinak hezkej hokej, sice přibylo trochu stříbra na hlavě, určitě to je moudrost, a pár vrásek, ale jinak spokojenost, hlavně dědek Jágru, makal jak za mlada.
Ale jinak hezkej hokej, sice přibylo trochu stříbra na hlavě, určitě to je moudrost, :-d a pár vrásek, ale jinak spokojenost, hlavně dědek Jágru, makal jak za mlada. :palec
|
|
15.05.2015 00:13 -
|
2821450
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Ten stýček Jágr je fakt neskutečný.... Kdy se člověk podívá v jaké rychlosti se hrál hokej kdy on začínal a v jaké rychlosti dnes..... A on se pořád drí mezi nejlepími na světě... Snad nepodepsal smlouvu s dáblem.... Akorát jsme se o tom dnes bavili s mojí enou, e je hrozná koda těch jeho genů, které zatím moc nerozhazuje do světa...
Ten stýček Jágr je fakt neskutečný.... Kdy se člověk podívá v jaké rychlosti se hrál hokej kdy on začínal a v jaké rychlosti dnes..... A on se pořád drí mezi nejlepími na světě... :-d Snad nepodepsal smlouvu s dáblem.... Akorát jsme se o tom dnes bavili s mojí enou, e je hrozná koda těch jeho genů, které zatím moc nerozhazuje do světa... :-)
|
|
15.05.2015 08:18 -
|
2821475
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Takovej Plekanec si čas najde, proč by nemohl Jágr
Takovej Plekanec si čas najde, proč by nemohl Jágr :-d
|
|
15.05.2015 17:31 -
|
2821560
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kdy Jágr začínal v Pittsburghu,a vichni z něj bláznili,tak mě ta mánie vadila.Abych se vyhranil, tak jsem ho neměl rád a můj idol byl Lindros -góly taky dával a jetě se uměl prát No kde mu je dnes konec...
Ale teď poslední roky mě začal Jágr fascinovat, asi mám rád ty staré věci jako auta.
Je fakt úasný, nehraje si na primadonu a maká jako ďábel. Včera to bylo jen díky němu e jsme postoupili.
U něj nevadí e nemá rychlost,má velkou sílu a těko se mu bere puk, take můe jetě pár let hrát
Jinak jsem v to tak trochu doufal, e by jsme mohli postoupit.Celý turnaj jsme hráli tuku, neporazili nikoho dobrého,jen B týmy. Pak kdy o něco opravdu jde, tak to vylo. V roce 2004 proli bez poráky a pak vyfičeli hned s USA...
Kanadu klidně můeme udělat. Dost často se stává e ten lepí prohraje,viz letos série Třinec Sparta...
Kdy Jágr začínal v Pittsburghu,a vichni z něj bláznili,tak mě ta mánie vadila.Abych se vyhranil, tak jsem ho neměl rád a můj idol byl Lindros -góly taky dával a jetě se uměl prát :-d No kde mu je dnes konec...
Ale teď poslední roky mě začal Jágr fascinovat, asi mám rád ty staré věci jako auta.:-))))
Je fakt úasný, nehraje si na primadonu a maká jako ďábel. Včera to bylo jen díky němu e jsme postoupili.
U něj nevadí e nemá rychlost,má velkou sílu a těko se mu bere puk, take můe jetě pár let hrát :-d
Jinak jsem v to tak trochu doufal, e by jsme mohli postoupit.Celý turnaj jsme hráli tuku, neporazili nikoho dobrého,jen B týmy. Pak kdy o něco opravdu jde, tak to vylo. V roce 2004 proli bez poráky a pak vyfičeli hned s USA...
Kanadu klidně můeme udělat. Dost často se stává e ten lepí prohraje,viz letos série Třinec Sparta... ;-)
|
|
15.05.2015 18:10 -
|
2821569
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
No on měl vdycky nad sebou někoho, kdo se za něj pral, kdy k tomu teda dolo, hlavně kvůli případnému zranění, byla to normální věc.
To chce říct, e kdy nai hráli, tak ty jsi fandil cizímu mustvu?
V tomto případě není přiznání polehčující okolnost, se nějakej divnej.
No on měl vdycky nad sebou někoho, kdo se za něj pral, kdy k tomu teda dolo, hlavně kvůli případnému zranění, byla to normální věc. :-p
To chce říct, e kdy nai hráli, tak ty jsi fandil cizímu mustvu? :-o
V tomto případě není přiznání polehčující okolnost, se nějakej divnej. :-)))) :-))
|
|
15.05.2015 18:33 -
|
2821578
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No jestli naráí na toho Lindrose, e bych fandil Kanadě, tak to néé
V NHL jsem mu fandil proti Jagrovi.. .
Ale přiznám se e ve fotbale, nevím proč od dětství fandím Německu a tenkrát v Anglii ve finále ME jsem měl opravdu velké dilema komu fandit Jinak mě fotbal vůbec nebaví a nesleduji ho.Jen ty Němci, nevím proč mě straně baví.
No jestli naráí na toho Lindrose, e bych fandil Kanadě, tak to néé:-))))
V NHL jsem mu fandil proti Jagrovi.. .
Ale přiznám se e ve fotbale, nevím proč od dětství fandím Německu a tenkrát v Anglii ve finále ME jsem měl opravdu velké dilema komu fandit :-)))) Jinak mě fotbal vůbec nebaví a nesleduji ho.Jen ty Němci, nevím proč mě straně baví.
|
|
15.05.2015 19:53 -
|
2821600
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak Plekanec zítra nastoupí,právě to hlásili v rádiu...
No uvidíme, buď to vyjde, nebo dostaneme straný příďel
Mají průměr 7golů na zápas...
Tak Plekanec zítra nastoupí,právě to hlásili v rádiu... :palec
No uvidíme, buď to vyjde, nebo dostaneme straný příďel :-d
Mají průměr 7golů na zápas...:-o
|
|
15.05.2015 21:15 -
|
2821769
|
|
63zdenda
|
|
|
To je vidět, e tě ty Němci berou, u podle nicka, třeba si se narodil na patným místě.
Ano, Plekanec nastoupí, potvrdili to i ve zprávách, jde o to, jestli to pomůe, Kanada je rozjetá jako kdysi Ruská maina, ale i na ně jsme uměli zahrát, budeme samozřejmě vichni dret palce, tak to snad výde a zvětíme si také průměr na zápas.
To je vidět, e tě ty Němci berou, u podle nicka, třeba si se narodil na patným místě. :-))))
Ano, Plekanec nastoupí, potvrdili to i ve zprávách, jde o to, jestli to pomůe, Kanada je rozjetá jako kdysi Ruská maina, ale i na ně jsme uměli zahrát, budeme samozřejmě vichni dret palce, tak to snad výde a zvětíme si také průměr na zápas. :-d
|
|
15.05.2015 21:44 -
|
2821816
|
|
halford1
|
|
|
No já mám nervy jenom jedny, a po včerejku dostaly pěkně na prdel. Navíc zítra jsem celý den v práci tak nevím jak to udělat aby jsem je dorazil, něco vymyslím.....
No já mám nervy jenom jedny, a po včerejku dostaly pěkně na prdel. Navíc zítra jsem celý den v práci tak nevím jak to udělat aby jsem je dorazil, něco vymyslím.....
|
|
15.05.2015 21:55 -
|
2821844
|
|
HELLMUT
|
|
|
Na nervy kali,nic horího ne e prohrajeme se stát nemůe.
Taky mám problém,dnes mi prasknul vejfuk na Xantii a hned mě stihli slovit policajti (200.-)
Tak jsem si domluvil s kamarádem e mi ho ve 14h zkusí zavařit.Nevěděl jsem e hrajeme od tří...
Snad to půjde rychle
Na nervy kali,nic horího ne e prohrajeme se stát nemůe.:-d
Taky mám problém,dnes mi prasknul vejfuk na Xantii a hned mě stihli slovit policajti (200.-)
Tak jsem si domluvil s kamarádem e mi ho ve 14h zkusí zavařit.Nevěděl jsem e hrajeme od tří...:-(
Snad to půjde rychle :-)
|
|
15.05.2015 22:15 -
|
2821872
|
|
halford1
|
|
|
No jestli mi ty nervy nepadnou u toho hokeje tak mne určitě dorazí naí "skvělí" řidiči, take jsem v prdeli stejně........
No jestli mi ty nervy nepadnou u toho hokeje tak mne určitě dorazí naí "skvělí" řidiči, take jsem v prdeli stejně........:-)
|
|
15.05.2015 22:25 -
|
2821879
|
|
63zdenda
|
|
|
Ono se řekne na nervy kali, ale kdy to začne, je to infarktová situace.
Páo, hokej začíná a v 15.15 hod.,to musí zavařit aspoň pět vejfuků, hlavně abys fandil těm správnejm, ví e v tom má trochu hokej.
Plekanec si byl večer i trochu zatrénovat, tak zítra uvidíme.
Ono se řekne na nervy kali, ale kdy to začne, je to infarktová situace. :-d
Páo, hokej začíná a v 15.15 hod.,to musí zavařit aspoň pět vejfuků, hlavně abys fandil těm správnejm, ví e v tom má trochu hokej. :-))))
Plekanec si byl večer i trochu zatrénovat, tak zítra uvidíme. ;-)
|
|
16.05.2015 00:16 -
|
2821945
|
|
HELLMUT
|
|
|
Já vím e 15:15 jene jetě potřebuji čas na přesun k TV...
Jinak nejsem blb, nai mají přeci ten javor na dresu
V Nganu taky nikdo moc nevěřil a vylo to...
Třeba se to zase povede
Kdy ne,tak se svět nezboří
Hokej muj nejoblíbenějí sport ale spí mě baví nae liga.
Teď u pár let nechodím, ale od roku 1987 do 2003 jsem měl permici na Spartu a v sezoně 1993/94 jsem z celého extraligového ročníku vynechal jen 12 zápasů. (Na Spartě ve, těch 12 bylo mimo Prahu ) V Čechách jsem byl na vech stadionech a ze Slovenska mi chyběla jen Bratislava a Koice. V Popraďě jsme se báli promluvit aby jsme nedostali po tlamě.(stejně jako v Ostravě a Brně) Trenčín byl super, tam nás místní tamgasti pěkně namazali. I kdy o pár let dříve, v 89 kdy jsme tam vyhráli oba zápasy finále, tak moc fajn na nás nebyli...
Byl jsem se Spartou i na turnajích v Maďarsku, Finsku a výcarsku. Take hokeje jsem si uil celkem dost.
Kdy Sparta koupila Řezníčka z Plzně, tak jsem to nezkousnul a přestal tam chodit.Teď u zajdu jen občas na Play Of.
Na MS v roce 1992 jsem byl na vech zápasech, to byla pohodička. Lístky v pohodě dostupné a za pár kaček. To jsem chodil i na ty Němce
Nevím jestli je to tím, e v O2 aréně hrála Slavie ale nemám to tam rád. Člověk aby si tam pomalu bral přezůvky,acujou tam jak na letiti,ven na cigáro nepustí.
Na kostce místo opakování anci poutí jak se diváci líbají.Prostě mě to tam vdy tvalo. Proto jsem ani neměl chu shánět lístky na MS.
Jo a jestli to čtěte i někdo, kdo fandí Slavii, tak musím dodat e dřív mi Slavie nikdy nevadila.Dokonce jsem na ni chodil do Edenu na II.ligu.Měl jsem i radst e postoupili. Ale pak tam ten pán, co teď trénuje reprezentaci začal ířit tu nenávist ke Spartě a začali to cpát i do dětí. Jak se do lesa volá, tak se ozívá...
Take letos jsem měl velkou radost e jste sestoupili a doufám e tam dole pár let vydrí
Sakra to jsem se rozjel, nesmím to s tím rumem tak přehánět
Já vím e 15:15 jene jetě potřebuji čas na přesun k TV...
Jinak nejsem blb, nai mají přeci ten javor na dresu :-))))
V Nganu taky nikdo moc nevěřil a vylo to...
Třeba se to zase povede :-p
Kdy ne,tak se svět nezboří :-d
Hokej muj nejoblíbenějí sport ale spí mě baví nae liga.
Teď u pár let nechodím, ale od roku 1987 do 2003 jsem měl permici na Spartu a v sezoně 1993/94 jsem z celého extraligového ročníku vynechal jen 12 zápasů. (Na Spartě ve, těch 12 bylo mimo Prahu :-))) V Čechách jsem byl na vech stadionech a ze Slovenska mi chyběla jen Bratislava a Koice. V Popraďě jsme se báli promluvit aby jsme nedostali po tlamě.(stejně jako v Ostravě a Brně) Trenčín byl super, tam nás místní tamgasti pěkně namazali. I kdy o pár let dříve, v 89 kdy jsme tam vyhráli oba zápasy finále, tak moc fajn na nás nebyli... :-)
Byl jsem se Spartou i na turnajích v Maďarsku, Finsku a výcarsku. Take hokeje jsem si uil celkem dost.
Kdy Sparta koupila Řezníčka z Plzně, tak jsem to nezkousnul a přestal tam chodit.Teď u zajdu jen občas na Play Of.;-)
Na MS v roce 1992 jsem byl na vech zápasech, to byla pohodička. Lístky v pohodě dostupné a za pár kaček. To jsem chodil i na ty Němce :-))))
Nevím jestli je to tím, e v O2 aréně hrála Slavie ale nemám to tam rád. Člověk aby si tam pomalu bral přezůvky,acujou tam jak na letiti,ven na cigáro nepustí.
Na kostce místo opakování anci poutí jak se diváci líbají.Prostě mě to tam vdy tvalo. Proto jsem ani neměl chu shánět lístky na MS.
Jo a jestli to čtěte i někdo, kdo fandí Slavii, tak musím dodat e dřív mi Slavie nikdy nevadila.Dokonce jsem na ni chodil do Edenu na II.ligu.Měl jsem i radst e postoupili. Ale pak tam ten pán, co teď trénuje reprezentaci začal ířit tu nenávist ke Spartě a začali to cpát i do dětí. Jak se do lesa volá, tak se ozívá...
Take letos jsem měl velkou radost e jste sestoupili a doufám e tam dole pár let vydrí ;-)
Sakra to jsem se rozjel, nesmím to s tím rumem tak přehánět :-))
|
|
16.05.2015 08:33 -
|
2821968
|
|
63zdenda
|
|
|
Kdybys místo konzumace rumu opravoval v noci výfuk, měl bys dneska čas sledovat hokej, moná i na sluebně s policajtama, oni by ti vysvětlili i ten javorový list.
Kdybys místo konzumace rumu opravoval v noci výfuk, měl bys dneska čas sledovat hokej, moná i na sluebně s policajtama, oni by ti vysvětlili i ten javorový list. :-))))
|
|
16.05.2015 10:31 -
|
2822011
|
|
luta
|
|
|
proč to musí dávat odpoledne.. venku je tak krásně nervy to budou hrozný.. hlavně aby bylo těstí a goly tam nějak padaly..
proč to musí dávat odpoledne.. venku je tak krásně :-d nervy to budou hrozný.. hlavně aby bylo těstí a goly tam nějak padaly..
|
|
16.05.2015 10:43 -
|
2822012
|
|
halford1
|
|
|
Jo jo, venku je krásně.......... a já sedím jak trubka v práci..........
Hlavně aby padaly co té správné branky
Jo jo, venku je krásně.......... a já sedím jak trubka v práci..........:-(
Hlavně aby padaly co té správné branky:-)
|
|
16.05.2015 14:23 -
|
2822064
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
pres 70% cechu veri, ze kanadu porazime... trochu velke cislo na to co kanada predvadi a v jakem stavu je nase obrana ...aby to nebyla ostuda jeste k tomu doma
ja spis verim v zazrak
pres 70% cechu veri, ze kanadu porazime... trochu velke cislo na to co kanada predvadi a v jakem stavu je nase obrana ...aby to nebyla ostuda jeste k tomu doma :-o
ja spis verim v zazrak :-))))
|
|
16.05.2015 14:34 -
|
2822065
|
|
jumep
|
|