| | |
26.10.2013 07:33 -
Re: Citroen DS5
|
2630129
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Jano napsal(a): a čo tak c crosser?
C-crosser je u vyie spomínané SUV o ktore nemam zaujem.
DS5 a iné osobné 4x4 prípadne SUV niesu plnohodnotnými 4x4 tzn niesu to tereňáky
-majú lepiu trakciu na snehu,lade a blate oproti 2wd ale sú stavané na cesty príp horie cesty..ale stále cesty.. k tomu majú aj obutie, klasické pneu
-off roady sú stavané aj na necesty, karosériu majú vačinou posadenú na podvozkovom ráme, ktorý zabranuje krúteniu a má ovela vyiu pevnos, tzn v teréne ked vletí do jamy tak neskriví auto
-disky mávajú menie -14"-15" a k tomu vysoké pneumatiky s poriadnym traktor dezénom.. darmo bude ma aj V3Sku keď tam má cestné gumy tak proste zapadne, s drapákom sú vačinou schopné sa vyhraba
-vačina má pohon 2wd a 4x4 pripája v prípade preklzu..tzn 4x4 sa zapne keď u ide auto do myku/preklzu
-na off roade vrazí páku do 4wd Lo a ide na real 4x4- niia monos preklzu a zapadnutia na SUV sa to volá reim LOCK ale aj ten je riadený elektronicky a za určitých podmienok sa predná alebo zadná náprava odpojí..a stratí trakciu ktorá môe by potrebná
-keď vrazí na off roade Lock alebo 4x4 Hi tak pri zatáčaní alebo jazde po ceste zorotuje diferencial, prip medzinapravovu rozvodovku
-off roady mavaju vačinou nezávislé zavesenie polnáprav, pri suv to býva skôr ako pri osobáku ale zvačené kvoli stabilite
-s off roadom si nezajazdí cez 150km/h ale s SUV kludne 250 (Range rover,BMW GT)
-SUV má anú silu cca max 2-2,5t, s off roadom môe aha od 2,5-3,5t v pohode take nemá problém odviez auto na plaáku
-SUV je v podstate taká nijaká kategoria ani cestné ani off road ani ahač čie pre mna nanič , a tak za volantom vačinou vidím 19-45 ročnú enskú čo sa nevie zmesti do pruhu ,hlavne v zákrutách
Ete konkrétne k c-crossru: -je to makie ako mitsu outlander ale stále tvrdé, dizajn interiéru je oničom, pár som ich skúal lebo to bol kandidát na kúpu do rodiny..ale vyhral starex :: .link.
C-crosser je u vyie spomínané SUV o ktore nemam zaujem.
DS5 a iné osobné 4x4 prípadne SUV niesu plnohodnotnými 4x4 tzn niesu to tereňáky
-majú lepiu trakciu na snehu,lade a blate oproti 2wd ale sú stavané na cesty príp horie cesty..ale stále cesty.. k tomu majú aj obutie, klasické pneu
-off roady sú stavané aj na necesty, karosériu majú vačinou posadenú na podvozkovom ráme, ktorý zabranuje krúteniu a má ovela vyiu pevnos, tzn v teréne ked vletí do jamy tak neskriví auto
-disky mávajú menie -14"-15" a k tomu vysoké pneumatiky s poriadnym traktor dezénom.. darmo bude ma aj V3Sku keď tam má cestné gumy tak proste zapadne, s drapákom sú vačinou schopné sa vyhraba
-vačina má pohon 2wd a 4x4 pripája v prípade preklzu..tzn 4x4 sa zapne keď u ide auto do myku/preklzu
-na off roade vrazí páku do 4wd Lo a ide na real 4x4- niia monos preklzu a zapadnutia na SUV sa to volá reim LOCK ale aj ten je riadený elektronicky a za určitých podmienok sa predná alebo zadná náprava odpojí..a stratí trakciu ktorá môe by potrebná
-keď vrazí na off roade Lock alebo 4x4 Hi tak pri zatáčaní alebo jazde po ceste zorotuje diferencial, prip medzinapravovu rozvodovku :-d
-off roady mavaju vačinou nezávislé zavesenie polnáprav, pri suv to býva skôr ako pri osobáku ale zvačené kvoli stabilite
-s off roadom si nezajazdí cez 150km/h ale s SUV kludne 250 (Range rover,BMW GT)
-SUV má anú silu cca max 2-2,5t, s off roadom môe aha od 2,5-3,5t v pohode take nemá problém odviez auto na plaáku
-SUV je v podstate taká nijaká kategoria ani cestné ani off road ani ahač čie pre mna nanič :D, a tak za volantom vačinou vidím 19-45 ročnú enskú čo sa nevie zmesti do pruhu ,hlavne v zákrutách
Ete konkrétne k c-crossru: -je to makie ako mitsu outlander ale stále tvrdé, dizajn interiéru je oničom, pár som ich skúal lebo to bol kandidát na kúpu do rodiny..ale vyhral starex :: http://www.c5club.cz/profiles/TycoonX?kod=32&ids=TycoonX&gal=101581972#pc
|
|
26.10.2013 10:43 -
|
2630138
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Ja som chcel len poveda e c crosser by mohla by celkom dobrá alternatíva do slabieho terénu a aj na cesty a pritom zosta; verný značke
Ja som chcel len poveda e c crosser by mohla by celkom dobrá alternatíva do slabieho terénu a aj na cesty a pritom zosta; verný značke;-)
|
|
10.06.2015 12:23 -
|
2829780
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Dneska jsem zaparkoval vedle stojiciho DS5, videl jsem prvne, tak jsem neodolal. Pekne, ale skla cim dal tim mene (nizsi okna), a ten zadek je dost zmenseny. Zepredu ale vypada moc hezky..
Dneska jsem zaparkoval vedle stojiciho DS5, videl jsem prvne, tak jsem neodolal. Pekne, ale skla cim dal tim mene (nizsi okna), a ten zadek je dost zmenseny. Zepredu ale vypada moc hezky..
Přílohy: 2015-06-10 08.50.50.jpg ( 2815803b ) - 2015-06-10 08.51.10.jpg ( 2621596b ) - 2015-06-10 08.51.22.jpg ( 3310237b ) - |
|
10.06.2015 12:26 -
|
2829786
|
|
luta
|
|
|
zitra je DS tour v Brne Olympii. Da se rezervovat jizdy, ale DS5 je uz skoro plna. Tak se svezu alespon DS4
.link.
zitra je DS tour v Brne Olympii. Da se rezervovat jizdy, ale DS5 je uz skoro plna. Tak se svezu alespon DS4 :-)
http://www.dstour.cz/
|
|
10.06.2015 13:27 -
|
2829842
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
RimmerCZ: zase bílá
já se svez na Xantia víkendu.... po druhý v automatu, je to o zvyk, ale dá se.... no hele v tom je takovejch hejblátek a íčovin, e a to budu 10tiletý kupovat, tak nebude půlka krámů fungovat. Jj předek je pěknej, ale kufr to nemá skoro ádnej..... a nemá to hlavně koule
RimmerCZ: zase bílá :-(
já se svez na Xantia víkendu.... po druhý v automatu, je to o zvyk, ale dá se.... no hele v tom je takovejch hejblátek a íčovin, e a to budu 10tiletý kupovat, tak nebude půlka krámů fungovat. Jj předek je pěknej, ale kufr to nemá skoro ádnej..... a nemá to hlavně koule:-((((
|
|
12.07.2015 20:45 -
|
2839907
|
|
PeterVe
|
Město: Krážová nad Váhom, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Predtým, ako som kúpil C5 som skúal DS5. Bolo mi vysvetlené, e má portový podvozok a Citroen má posledný model, kde je hydro podvozok model C5 a v budúcnosti ho u nebude nikde montova. Tak som sa rozhodol pre pohodlnú a príjemnú jazdu v C5 a nie na tvrdú jazdu v rebriňáku - tak som si pripadal na skúobnej jazde. Zase DS5 malo moderný interiér, moderné sedačky a sviei dizajn ...... C5 vak na plnej čiare vyhrala.
Predtým, ako som kúpil C5 som skúal DS5. Bolo mi vysvetlené, e má portový podvozok a Citroen má posledný model, kde je hydro podvozok model C5 a v budúcnosti ho u nebude nikde montova. Tak som sa rozhodol pre pohodlnú a príjemnú jazdu v C5 a nie na tvrdú jazdu v rebriňáku - tak som si pripadal na skúobnej jazde. Zase DS5 malo moderný interiér, moderné sedačky a sviei dizajn ...... C5 vak na plnej čiare vyhrala.
|
|
12.07.2015 22:29 -
|
2839994
|
|
halford1
|
|
|