| | |
03.01.2012 17:21 -
Re: Citroen DS5
|
2436767
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Čím dál mení prostor uvnitř, zezadu jak OOOO.
Čím dál mení prostor uvnitř, zezadu jak OOOO.
|
|
24.01.2012 10:08 -
|
2443666
|
|
Darja
|
|
|
Je to pěknej pokračovatel C4, né C5 Snad bude i DS6 na koulích
.link.
Je to pěknej pokračovatel C4, né C5 :-) Snad bude i DS6 na koulích :D
http://auto.idnes.cz/citroen-ds5-pro-dokonaly-luxus-berte-hybrid-feg-/auto_testy.aspx?c=A111205_072355_auto_testy_fdv
|
|
24.01.2012 16:08 -
|
2443732
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Technologie pouité v DS5 ( a Peugeotu ) přineslo ocenění pro výrobce:
.link.
Technologie pouité v DS5 ( a Peugeotu ) přineslo ocenění pro výrobce:
http://www.business-car.cz/clanek/zlaty-volant-za-prinos-ekologii-ziskal-koncern-psa
|
|
26.02.2012 10:41 -
|
2453949
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Mě prostě dostala ta střecha to je bomba,ale jinak nevím ta HYDRA mě prostě chybí. Jinak je to Frantík jak má být. .link.
Mě prostě dostala ta střecha to je bomba,ale jinak nevím ta HYDRA mě prostě chybí. Jinak je to Frantík jak má být:palec. http://www.ds5.citroen.com/cz/
|
|
26.02.2012 11:39 -
|
2453972
|
|
jumep
|
|
|
tu v Trnave v PSA mali jednu hybrid, ze s tymi elektromotormi je to dokonale auto .... ale presne, chyba hydra
tu v Trnave v PSA mali jednu hybrid, ze s tymi elektromotormi je to dokonale auto .... ale presne, chyba hydra
|
|
02.04.2012 18:15 -
|
2464598
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
.link.
A něco z CZ verze TOPGEAR-u
.link. - dieselový-hybrid
Prej někdy v CZ bude ale jetě se neví co za ni
http://www.citroen-praha.cz/nabidka-vozu/vozy-ds/citroen-ds5
A něco z CZ verze TOPGEAR-u
http://imageshack.us/photo/my-images/839/skenovat0001w.jpg/ - dieselový-hybrid
Prej někdy v CZ bude ale jetě se neví co za ni
|
|
02.04.2012 21:15 -
|
2464691
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
v pátek jsem v tom seděl v Citroenu v Plzni, nádhera, cena okolo 640000,- ale nevím co to bylo za výbavu
v pátek jsem v tom seděl v Citroenu v Plzni, nádhera, cena okolo 640000,- ale nevím co to bylo za výbavu :-)
|
|
11.04.2012 20:26 -
|
2469307
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jak asi půjdou na odbyt Hybrid Citroeny? - .link.
Jak asi půjdou na odbyt Hybrid Citroeny? - http://www.novinky.cz/auto/264464-dve-tretiny-majitelu-hybridnich-aut-si-ho-uz-podruhe-nekoupi.html
|
|
11.04.2012 21:54 -
|
2469368
|
|
zico
|
|
|
No ked som si naratal to co by som chcel, tak som skoncil na 45.000 EUR. A to so srandovnymi pruzinami na kolach
nein danke
No ked som si naratal to co by som chcel, tak som skoncil na 45.000 EUR. A to so srandovnymi pruzinami na kolach :-o
nein danke :-p
|
|
16.04.2012 15:48 -
|
2470487
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak jsem se zrovna vrátil ze zkuební jízdy s DS5 a chci se tudí podělit o čerstvé záitky
K mání byl zrovna akorát dvoulitr dehet v automatu 120kw, tudí ten stejnej motor, co se dává do c5. Na výhled bych si musel asi chvíli zvykat, protoe kdy je člověk zvyklej na výkladní skříň z c5 II , a sedne do stíhačky, která má přes půl okna zpětný zrcátko, tak je z toho trochu zmaten. Pak mi trochu nesedl posez, ale taky asi věc zvyku.. výku nemám ádnou (175), ale v autě jsem prostě zvyklej leet s nízkým posezem,co tady není příli moný.
No a co se týče samotnýho svezení, tak perfektně odhlučněnej motor, minimálně na úrovni c5 III, se kterou tohle můu srovnat, moná bylo i o něco tieji. Minimální hluk od kol, vevnitř prostě ticho, balada. Co se týče podvozku, tak to nebylo a tak tvrdý, jak jsem čekal, vzhledem k obutým snad 19" kolům a té parodii na pneumatiku , to ehlí poměrně sluně, rozhodně i při přejídění kanálů a výmolů jsem si neviml nějakýho nárazu, kterej by se významně přenesl do kastle (rozhodně měkčí, ne crosser pana otce) a zároveň se auto v zatáčce nenaklání.. a pokud, tak, opravdu minimálně. Řízení mi přilo poměrně příjemně lehký a od kol se moc nehezkejch věcí k volantu nedostane, v tomhle je to na co vyklej jsem Motor nekomentuju, protoe to není nic novýho pod sluncem, na to kolik to auto váí je to akorát... Převodovka asi není dvojspojková, ale řadilo to velice měkce, vlastně si ani neuvědomuju, e bych to někdy zaznamenal změnu kvalitu, jak při podřazování nebo akceleraci.
Celkem bych si i zvykl.. ale za ty love bych stejně bral c5 s koulema
Tak jsem se zrovna vrátil ze zkuební jízdy s DS5 a chci se tudí podělit o čerstvé záitky :-)
K mání byl zrovna akorát dvoulitr dehet v automatu 120kw, tudí ten stejnej motor, co se dává do c5. Na výhled bych si musel asi chvíli zvykat, protoe kdy je člověk zvyklej na výkladní skříň z c5 II , a sedne do stíhačky, která má přes půl okna zpětný zrcátko, tak je z toho trochu zmaten. Pak mi trochu nesedl posez, ale taky asi věc zvyku.. výku nemám ádnou (175), ale v autě jsem prostě zvyklej leet s nízkým posezem,co tady není příli moný.
No a co se týče samotnýho svezení, tak perfektně odhlučněnej motor, minimálně na úrovni c5 III, se kterou tohle můu srovnat, moná bylo i o něco tieji. Minimální hluk od kol, vevnitř prostě ticho, balada. Co se týče podvozku, tak to nebylo a tak tvrdý, jak jsem čekal, vzhledem k obutým snad 19" kolům a té parodii na pneumatiku :-)))) , to ehlí poměrně sluně, rozhodně i při přejídění kanálů a výmolů jsem si neviml nějakýho nárazu, kterej by se významně přenesl do kastle (rozhodně měkčí, ne crosser pana otce) a zároveň se auto v zatáčce nenaklání.. a pokud, tak, opravdu minimálně. Řízení mi přilo poměrně příjemně lehký a od kol se moc nehezkejch věcí k volantu nedostane, v tomhle je to na co vyklej jsem :) Motor nekomentuju, protoe to není nic novýho pod sluncem, na to kolik to auto váí je to akorát... Převodovka asi není dvojspojková, ale řadilo to velice měkce, vlastně si ani neuvědomuju, e bych to někdy zaznamenal změnu kvalitu, jak při podřazování nebo akceleraci.
Celkem bych si i zvykl.. ale za ty love bych stejně bral c5 s koulema :-))))
|
|
19.04.2012 08:18 -
|
2470915
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Od 19. do 21. dubna dubou v METEOR CAR v Orlové probíhat zkuební jízdy v nejnovějím modelu DS 5, světová premiéra hybridního pohonu ELEKTRO / DIESEL HDi.
Sériová výroba tohoto hybridního pohonu bude zahájena v září a METEOR CAR v Orlové je první, a prozatím jediná provozovna, kde se ji nyní můete s tímto modelem v hybridní verzi seznámit!!!
nael jsem napsáno zde: .link.
Take ode dneka jej tam mají...
Od 19. do 21. dubna dubou v METEOR CAR v Orlové probíhat zkuební jízdy v nejnovějím modelu DS 5, světová premiéra hybridního pohonu ELEKTRO / DIESEL HDi.
Sériová výroba tohoto hybridního pohonu bude zahájena v září a METEOR CAR v Orlové je první, a prozatím jediná provozovna, kde se ji nyní můete s tímto modelem v hybridní verzi seznámit!!!
nael jsem napsáno zde: http://meteorcar.cz/
Take ode dneka jej tam mají...
|
|
19.04.2012 09:28 -
|
2470924
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Včera, teda 18.4. byla taky na "světový" premieře DS5 moje dcera v Praze. Měl jsem jet s ní, ale přepustil jsem svoje místo jejímu příteli. Mimo jiný taky proto, e mě auta bez koulí a tak moc neberou. Ale i tak čekám, a se vzbudí a začne básnit. Nebo spí hanět? Sama má novou DS4 a tak moná nebude chtít přiznat, e by třeba DS5 mohla být lepí. Uvidíme
:-d Včera, teda 18.4. byla taky na "světový" premieře DS5 moje dcera v Praze. Měl jsem jet s ní, ale přepustil jsem svoje místo jejímu příteli. Mimo jiný taky proto, e mě auta bez koulí a tak moc neberou. Ale i tak čekám, a se vzbudí a začne básnit. Nebo spí hanět? Sama má novou DS4 a tak moná nebude chtít přiznat, e by třeba DS5 mohla být lepí. Uvidíme :-d
|
|
19.04.2012 11:19 -
|
2470936
|
|
amirinda
|
|
|
co to máte pořád s těma koulema, e tam nejsou? já kdy byl na "světové" premiéře nedávno v Plzni jak jsem psal výe, tak pan prodejce říkal doslova: je to nová vlajková loď od Citroenu s hydraulickým odpruením.
co to máte pořád s těma koulema, e tam nejsou? já kdy byl na "světové" premiéře nedávno v Plzni jak jsem psal výe, tak pan prodejce říkal doslova: je to nová vlajková loď od Citroenu s hydraulickým odpruením.
|
|
19.04.2012 11:30 -
|
2470940
|
|
Mikra
|
|
|
Tak to ti lhal.
Tak to ti lhal.
|
|
19.04.2012 11:38 -
|
2470942
|
|
amirinda
|
|
|
fakt jo, a ho najdu tak dostane, mně to bylo divný, e vichni říkaj e tam nejsou
fakt jo, a ho najdu tak dostane, mně to bylo divný, e vichni říkaj e tam nejsou :-)
|
|
19.04.2012 11:50 -
|
2470943
|
|
Mikra
|
|
|
Řada DS má být tak trochu o sportu a k tomu se Hydractiv moc nehodí. I kdy DS9 by u koule zase mít měla.
Řada DS má být tak trochu o sportu a k tomu se Hydractiv moc nehodí. I kdy DS9 by u koule zase mít měla.
|
|
19.04.2012 13:18 -
|
2470950
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
kto chce sportovu jazdu tak si nekupi citroen a uz vobec nie take vysoke "hebedo" ako DS4 alebo 5.
DS5 bez guli je proste chyba. ale velmi pekna chyba vcera ma obiehala na dialnici a na zivo vyzera este lepsie.
kto chce sportovu jazdu tak si nekupi citroen a uz vobec nie take vysoke "hebedo" ako DS4 alebo 5.
DS5 bez guli je proste chyba. ale velmi pekna chyba :) vcera ma obiehala na dialnici a na zivo vyzera este lepsie.
|
|
| |
|
|