| | |
17.04.2011 23:54 -
Duch ve stroji na C-crosseru?
|
2384719
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Dneska se stala zajímavá věc, otevřu okno, e trochu vyvětrám studentskej smrádek a při té příleitosti se rád kochám výhledem nai C5 a to převlečený Mitsubishi a hle na crosseru rozsvícený tlumený světla. Jene, jak to? Je zapnutý denní svícení, který funguje tak, e při startu sám rone a po zhasnutí motoru a otevření řidičových dveří zhasne. Takhle to je od koupě (leden) a nebyl problém a dneska zničeho nic se to samo rozsvítilo, bez zjevný přičiny. Ani bych to nepřičetl nějaké hyperaktivitě světelnýho senzoru, protoe kdy jsem koukal dřív a u byla tma, tak to nesvítilo, prostě zničeho nic, uprostřed noci si to začlo svítit.
Nepostuju to, k hledání nějakýho řeení... ale jen jako veselou historku z natáčení, protoe takovouhle věc jsem jetě neviděl, co jetě nic neznamené, protoe jsem toho jetě neviděl spousty spí jestli nemá někdo podobnou zkuenost s jakýmkoli jiným autem a jeho podobnejma aktivitama
Dneska se stala zajímavá věc, otevřu okno, e trochu vyvětrám studentskej smrádek a při té příleitosti se rád kochám výhledem nai C5 a to převlečený Mitsubishi :) a hle na crosseru rozsvícený tlumený světla. Jene, jak to? Je zapnutý denní svícení, který funguje tak, e při startu sám rone a po zhasnutí motoru a otevření řidičových dveří zhasne. Takhle to je od koupě (leden) a nebyl problém a dneska zničeho nic se to samo rozsvítilo, bez zjevný přičiny. Ani bych to nepřičetl nějaké hyperaktivitě světelnýho senzoru, protoe kdy jsem koukal dřív a u byla tma, tak to nesvítilo, prostě zničeho nic, uprostřed noci si to začlo svítit.
Nepostuju to, k hledání nějakýho řeení... ale jen jako veselou historku z natáčení, protoe takovouhle věc jsem jetě neviděl, co jetě nic neznamené, protoe jsem toho jetě neviděl spousty :-)))) spí jestli nemá někdo podobnou zkuenost s jakýmkoli jiným autem a jeho podobnejma aktivitama :)
|
|
18.04.2011 07:56 -
Re: Duch ve stroji na C-crosseru?
|
2384748
|
|
tief
|
|
|
A nebola to taka ta funkcia jak sa zapnu svetla po zamknuti auta na 30 sekund ? Mozno sa kochal aj majitel a dialkou si ich zapol
A nebola to taka ta funkcia jak sa zapnu svetla po zamknuti auta na 30 sekund ? Mozno sa kochal aj majitel a dialkou si ich zapol :-D
|
|
18.04.2011 13:10 -
|
2384805
|
|
Zbyňa
|
|
|
To ne, bydlíme v pátym patře,na klíče se nesahalo, take i kdyby tam tam funkce na dálkáčí byla, jako u C5II, tak je to dost nepravděpodobný... prostě magořina
To ne, bydlíme v pátym patře,na klíče se nesahalo, take i kdyby tam tam funkce na dálkáčí byla, jako u C5II, tak je to dost nepravděpodobný... prostě magořina :D
|
|
18.04.2011 13:19 -
|
2384806
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U to nehul.
U to nehul. :-))))
|
|
18.04.2011 13:40 -
|
2384815
|
|
tief
|
|
|
nebo mu proste bylo japoncikovi smutno tak si zasvitil
nebo mu proste bylo japoncikovi smutno tak si zasvitil :-D
|
|
18.04.2011 19:49 -
|
2384908
|
|
Zbyňa
|
|
|
No auto jsem zhasnul .. z polohy denního svícení natvrdo vypnout. Co s tim dál, a si vyřeí pan otec, on s nim jezdí, tak jestli se mu to bude chtět pokadé roínat nebo to zas někdy riskne...
No auto jsem zhasnul .. z polohy denního svícení natvrdo vypnout. Co s tim dál, a si vyřeí pan otec, on s nim jezdí, tak jestli se mu to bude chtět pokadé roínat nebo to zas někdy riskne... :-))))
|
|
| |
|
|