| | |
09.03.2013 19:31 -
Re: Onboard kamera (DVR do auta)
|
2555243
|
|
máca
|
|
|
chtěla jsem se zeptat, zda duální kamera spíe nezabírá vnitřek auta a zda dostatečně ukáe třeba ďuchanec zezadu.
chtěla jsem se zeptat, zda duální kamera spíe nezabírá vnitřek auta a zda dostatečně ukáe třeba ďuchanec zezadu.
|
|
09.03.2013 19:54 -
|
2555280
|
|
Mamlas
|
|
|
Taky bych si nejakou poridil. Akorat bych se bal, aby mi nekdo v noci nevybral auto kvuli kamere. Hledam proto nejakou malou, ktera by nebyla moc napadna. Libila se mi kamera jakou ma flyteSVK, ale odrazuje me problematicke nastaveni kamery a take nema vlastni akumulator. Celkem zajimava je ta co je v predchozim prispevku od Jruze az na tu cenu a tezko odhadnout jeji velikost.
Taky bych si nejakou poridil. Akorat bych se bal, aby mi nekdo v noci nevybral auto kvuli kamere. Hledam proto nejakou malou, ktera by nebyla moc napadna. Libila se mi kamera jakou ma flyteSVK, ale odrazuje me problematicke nastaveni kamery a take nema vlastni akumulator. Celkem zajimava je ta co je v predchozim prispevku od Jruze az na tu cenu a tezko odhadnout jeji velikost. :nevim
|
|
23.03.2013 19:16 -
|
2559917
|
|
Mamlas
|
|
|
Tak jsem se rozhlizel po aukru a docela me zaujala tato .link. skoda, ze tam nejsou rozmery.
Nemate nekdo tuto .link. jak je velka a jak kvalitni obraz to ma?
Tak jsem se rozhlizel po aukru a docela me zaujala tato http://aukro.cz/fullhd-mini-kamera-gc-652-do-auta-s-nocnim-videnim-i3120093255.html skoda, ze tam nejsou rozmery.
Nemate nekdo tuto http://aukro.cz/autokamera-hd-nocni-videni-nova-skladem-v-cr-i3114962527.html jak je velka a jak kvalitni obraz to ma?
|
|
23.03.2013 20:18 -
|
2559926
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
tu druhou mám, a jsem spokojen, pokud chce přesné rozměry tak je zítra změřím.
tu druhou mám, a jsem spokojen, pokud chce přesné rozměry tak je zítra změřím.
|
|
24.03.2013 19:52 -
|
2560015
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Mamlas napsal(a): Tak jsem se rozhlizel po aukru a docela me zaujala tato .link. skoda, ze tam nejsou rozmery.
Nemate nekdo tuto .link. jak je velka a jak kvalitni obraz to ma?
Tu prvni jsem mel, ale kvalita me prilis nenadchla a i s drzakem to zabiralo docela dost mista, erozhodne to nebylo nenapadne. Ta druha je podle me jeste o neco vetsi.
Problem je v tom, ze do rozmeru musis pocitat i s drzakem, kamera jako takova neni zase tak velka. Pokud by jsi si ale udelal nejake vlastni uchyceni, tak aby se to dalo schovat nekam vedle zrcatka, pak by to bylo asi lepsi.
Tu prvni jsem mel, ale kvalita me prilis nenadchla a i s drzakem to zabiralo docela dost mista, erozhodne to nebylo nenapadne. Ta druha je podle me jeste o neco vetsi.
Problem je v tom, ze do rozmeru musis pocitat i s drzakem, kamera jako takova neni zase tak velka. Pokud by jsi si ale udelal nejake vlastni uchyceni, tak aby se to dalo schovat nekam vedle zrcatka, pak by to bylo asi lepsi.
|
|
24.03.2013 20:21 -
|
2560038
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
tak jako ta kamera je vidět z venku o tom bez debat, ale slouí dobře, zítra cvaknu fotky - teď u tam nejdu
tak jako ta kamera je vidět z venku o tom bez debat, ale slouí dobře, zítra cvaknu fotky - teď u tam nejdu :-)
|
|
25.03.2013 17:26 -
|
2560221
|
|
flyteSVK
|
|
|
Ked chcete malu kameru, bez debaty toto: .link.
Ked chcete malu kameru, bez debaty toto: http://www.ebay.com/itm/Mini-HD720P-Smallest-Car-Dash-Camera-Video-Register-Recorder-DVR-Cam-G-sensor-/261190783788?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D6495860868051498646%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D2%26sd%3D300721061325%26
|
|
25.03.2013 20:35 -
|
2560322
|
|
flyteSVK
|
|
|
V pripade problemov z nej vyberiem kartu, dam do mobilu a prehram to tam
V pripade problemov z nej vyberiem kartu, dam do mobilu a prehram to tam :)
|
|
26.03.2013 08:32 -
|
2560352
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Na kamere se musi pred kazdou jizdou mackat nahravani, nebo pozna sama, ze se jede a zapne nahravani ?
Na kamere se musi pred kazdou jizdou mackat nahravani, nebo pozna sama, ze se jede a zapne nahravani ?
|
|
26.03.2013 09:22 -
|
2560355
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Dutch napsal(a): Na kamere se musi pred kazdou jizdou mackat nahravani, nebo pozna sama, ze se jede a zapne nahravani ?
zpravidla to jde nastavit, buď reakce na pohyb - zapne sama, nebo ručně, nebo při zapnutém klíčku (to mám já strčené do zapalovače, po zapnutí klíčku začne nahrávat, po vypnutí běí jetě pár sekund a sama vypne)
zpravidla to jde nastavit, buď reakce na pohyb - zapne sama, nebo ručně, nebo při zapnutém klíčku (to mám já strčené do zapalovače, po zapnutí klíčku začne nahrávat, po vypnutí běí jetě pár sekund a sama vypne) ;-)
|
|
26.03.2013 13:28 -
|
2560371
|
|
máca
|
|
|
Ji dávno sem někdo dával foto této.link. Moná bych do ní la.Máte s ní někdo zkuenosti? Koukala jsem na you tube a i v noci dělala docela dobré snímky.
Ji dávno sem někdo dával foto tétohttp://www.alza.cz/mio-mivue-358-eeu-d375328.htm Moná bych do ní la.Máte s ní někdo zkuenosti? Koukala jsem na you tube a i v noci dělala docela dobré snímky.
|
|
26.03.2013 14:34 -
|
2560391
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
přečti si reakce uivatelů na Alze. nebude to ádná pica, ale nechci ji deklasovat... potí bude v tom full HD, které se se opravdu hodí - v situacích pro které je kamera určena se je kadý pixel a zachycený okamik dobrý a z vlastní zkuenosti mohu potvrdit, e i obligátních 25-30FPS je pro podobný účely skoro málo. Ideální by bylo FHD/ 60FPS, ale nic takovýho nikdo zatim nedělá ...
Co se týče snímacích vlastností za mizerných světelných podmínek - to je samozřejmě otázka pouitého chipu a objektivu, ale obecně platí, e téměř vechny kamery jsou na tom bídně (uváíme-li velikost vlastního chipu (a tomu odpovídající velikost jednotlivé buňky) a světelnost objektivu - docházíme při nějakém - obyčejně ji kritickém umu za era a tmy - k hodnotám času 1/25 (při 25 FPS z principu více nejde ) a to je ji při pohybu téměř nepouitelné) Vyjímkou jsou příkladně kamery DOD, které jsou samozřejmě náleitě drahé, ale za tmy si poradí i se zrádmými kontrasty na nasvětlené RS auta a při troe těstí lse značku přečíst i za jízdy. čili - buď platit, jak mourovatej, nebo si počkat a někdo vypustí kvalitní a levný model, nebo slevit z představ o ideálním blackbox recorderu...
přečti si reakce uivatelů na Alze. nebude to ádná pica, ale nechci ji deklasovat... potí bude v tom full HD, které se se opravdu hodí - v situacích pro které je kamera určena se je kadý pixel a zachycený okamik dobrý a z vlastní zkuenosti mohu potvrdit, e i obligátních 25-30FPS je pro podobný účely skoro málo. Ideální by bylo FHD/ 60FPS, ale nic takovýho nikdo zatim nedělá ...
Co se týče snímacích vlastností za mizerných světelných podmínek - to je samozřejmě otázka pouitého chipu a objektivu, ale obecně platí, e téměř vechny kamery jsou na tom bídně (uváíme-li velikost vlastního chipu (a tomu odpovídající velikost jednotlivé buňky) a světelnost objektivu - docházíme při nějakém - obyčejně ji kritickém umu za era a tmy - k hodnotám času 1/25 (při 25 FPS z principu více nejde ) a to je ji při pohybu téměř nepouitelné) Vyjímkou jsou příkladně kamery DOD, které jsou samozřejmě náleitě drahé, ale za tmy si poradí i se zrádmými kontrasty na nasvětlené RS auta a při troe těstí lse značku přečíst i za jízdy. čili - buď platit, jak mourovatej, nebo si počkat a někdo vypustí kvalitní a levný model, nebo slevit z představ o ideálním blackbox recorderu...
|
|
26.03.2013 14:56 -
|
2560393
|
|
máca
|
|
|
To Roozena-No já je tam četla, ale četla jsem je i na heuréce. No v téhle cenové relaci je to asi u vech stejné. Líbilo se mi tam, e to zachycuje i dění okolo auta, kdy budu třeba stát u supermarketu.
Tak jsem stále na vákách, jetě tedy asi počkám.
Jinak díky.
To Roozena-No já je tam četla, ale četla jsem je i na heuréce. No v téhle cenové relaci je to asi u vech stejné. Líbilo se mi tam, e to zachycuje i dění okolo auta, kdy budu třeba stát u supermarketu.
Tak jsem stále na vákách, jetě tedy asi počkám.
Jinak díky.
|
|
26.03.2013 18:44 -
|
2560427
|
|
jumep
|
|
|
na nase chromove zrkadla dost nafigu
na nase chromove zrkadla dost nafigu
|
|
26.03.2013 19:36 -
|
2560441
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
máca napsal(a): Ji dávno sem někdo dával foto této .link. Moná bych do ní la.Máte s ní někdo zkuenosti? Koukala jsem na you tube a i v noci dělala docela dobré snímky.
Máco ja mám přesně tady tu - ukázky: .link.
je velice sluně umístnitelná těsně pod stropem na pravo u zrcátka, tu co uvádí je na stojato a zabere hodně místa, jinak aby si nahrávala i po oputění auta tak to nebude bezobsluhové. Bude se muset zapojit do stálého zdroje a pak bude muset furt po dojezdu domů vypínat ručně. Jinak aby si měla představu: kamery dělají sekvence třeba po 2 min, 5 min, 15 minut. Jedna sekvence 5 minut u mně je 380 mega. Kdy se karta zaplní pak přepisuje nejstarí záznam. A navíc si myslím, e ta kamera MIO je docela drahá, dají se i za méně na stejné kvalitě, stejně je to vechno china
to je ona: .link.
Máco ja mám přesně tady tu - ukázky: https://www.youtube.com/results?search_query=prestigio+roadrunner+hd1+&oq=roadrunner+HD&gs_l=youtube-reduced.1.2.0l2j0i5l2.276018.288672.0.293694.13.7.0.6.6.0.252.990.0j6j1.7.0...0.0...1ac.1.6F0moGdhbqI
je velice sluně umístnitelná těsně pod stropem na pravo u zrcátka, tu co uvádí je na stojato a zabere hodně místa, jinak aby si nahrávala i po oputění auta tak to nebude bezobsluhové. Bude se muset zapojit do stálého zdroje a pak bude muset furt po dojezdu domů vypínat ručně. Jinak aby si měla představu: kamery dělají sekvence třeba po 2 min, 5 min, 15 minut. Jedna sekvence 5 minut u mně je 380 mega. Kdy se karta zaplní pak přepisuje nejstarí záznam. A navíc si myslím, e ta kamera MIO je docela drahá, dají se i za méně na stejné kvalitě, stejně je to vechno china ;-)
to je ona: http://www.zbozi.cz/vyrobek/prestigio-roadrunner-hd1-pcdvr720p01/?q=prestigio%20roadrunner%20hd1&r=campmoz
|
|
| |
|
|