| | |
10.11.2011 10:31 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
2424315
|
|
C5stepan
|
|
|
Česká obchodní inspekce (ČOI) bude moci ze zákona měsíčně zveřejňovat podrobnějí informace o prodejcích nekvalitního benzinu a nafty. . Zveřejnili ale naposledy v lednu - loňské podvodníky. Nebo jsem něco přehlédl?
Česká obchodní inspekce (ČOI) bude moci ze zákona měsíčně zveřejňovat podrobnějí informace o prodejcích nekvalitního benzinu a nafty. :-)))). Zveřejnili ale naposledy v lednu - loňské podvodníky:-((((. Nebo jsem něco přehlédl?
|
|
10.11.2011 20:07 -
|
2424394
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
no jde o to, koho budou informovat ....
no jde o to, koho budou informovat .... :-))))
|
|
11.11.2011 06:47 -
|
2424440
|
|
JirkaŘ
|
|
|
zajímavé počtení to bylo. tak jsem zjistil e na severu Moravy má problém s benzínem AGIP v Ostravě (pokuta 100 000 kč za nevyhovující benzín BA 98) a Unicorn II z Lipníku n. Bečvou (pokuta 30 000 kč za nevyhovující naftu (nízký bod vzplanutí).
Jenom mám pocit, e těch rozhodnutí je málo... někdy jen 3 za měsíc. Ubylo testů? Nebo, e by ubylo hříníků?
zajímavé počtení to bylo. tak jsem zjistil e na severu Moravy má problém s benzínem AGIP v Ostravě (pokuta 100 000 kč za nevyhovující benzín BA 98) a Unicorn II z Lipníku n. Bečvou (pokuta 30 000 kč za nevyhovující naftu (nízký bod vzplanutí).
Jenom mám pocit, e těch rozhodnutí je málo... někdy jen 3 za měsíc. Ubylo testů? Nebo, e by ubylo hříníků?
|
|
12.11.2011 20:40 -
|
2424750
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Ahoj, dostal jsem v práci slevovou kartu na čerpání u Agipu. Ne u nich začnu tankovat, chci se zeptat, jestli máte někdo zkuenost s tou jejich naftou DieselTech. V prospektech píou, e obsahuje čistící aditiva a ta, pokud vím, Citroen nedoporučuje. Tak bych si nerad pokodil vstřiky, čerpadlo nebo něco jiného.
Ahoj, dostal jsem v práci slevovou kartu na čerpání u Agipu. Ne u nich začnu tankovat, chci se zeptat, jestli máte někdo zkuenost s tou jejich naftou DieselTech. V prospektech píou, e obsahuje čistící aditiva a ta, pokud vím, Citroen nedoporučuje. Tak bych si nerad pokodil vstřiky, čerpadlo nebo něco jiného.
|
|
12.11.2011 20:51 -
|
2424752
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
bych se nebál, čisticí prostředky palivového systému do nafty je něco trochen jiného ne aditivní prostředky s čistícími účinky,
bych se nebál, čisticí prostředky palivového systému do nafty je něco trochen jiného ne aditivní prostředky s čistícími účinky, ;-)
|
|
12.11.2011 21:13 -
|
2424763
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Pravidelně tankuju Vervu v Horních Počernicích a ve v pořádku.
V pátek slevnili a o dost. Klasická nafta 34,10 a Verva Diesel 35,10 kč.
Hned jsem to naplnil po punt. Lidi s okolí hurá tam, viď "Jruze"
Pravidelně tankuju Vervu v Horních Počernicích a ve v pořádku. :palec
V pátek slevnili a o dost. Klasická nafta 34,10 a Verva Diesel 35,10 kč. :palec
Hned jsem to naplnil po punt. Lidi s okolí hurá tam, viď "Jruze"
|
|
12.11.2011 23:23 -
|
2424826
|
|
Martin
|
|
|
Dík, jetě čekám na kreditku a jdu do toho. Tak jsem zvědavý jestli se nějak projeví. Hlavně teď v zimě. Ale budu dál pouívat VIF a apod.
Dík, jetě čekám na kreditku a jdu do toho. Tak jsem zvědavý jestli se nějak projeví. Hlavně teď v zimě. Ale budu dál pouívat VIF a apod.
|
|
13.11.2011 22:31 -
|
2424991
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Ja tankujem na Avanti, byvaly majitel doporucil, ze auto lepsie taha.
Ja tankujem na Avanti, byvaly majitel doporucil, ze auto lepsie taha.
|
|
20.11.2011 21:00 -
|
2426292
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
znamemu neslo auto. Z nadrze mu vybrali kopec sajrajtu. Tankoval iba na jednej konkretnej pumpe. Shell v Trnave
znamemu neslo auto. Z nadrze mu vybrali kopec sajrajtu. Tankoval iba na jednej konkretnej pumpe. Shell v Trnave
|
|
20.11.2011 21:17 -
|
2426305
|
|
Pilot
|
Město: Cccc, Auto: | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Dle kvality NAFTY vysla nejlepe BENZINA, tankujeme tam jiz X let, OMV, Shell ( netahne, zvysena spotreba ) Neresim Unicorny apod. pokoutne stanice. (svedomi nedovoli), v zime davame aditivum VIF. V zahranici zatim spojenost konretkne v Rakousku s Britisch Petrol ( BP ) overeno i na benzin.
Dle kvality NAFTY vysla nejlepe BENZINA, tankujeme tam jiz X let, OMV, Shell ( netahne, zvysena spotreba ) Neresim Unicorny apod. pokoutne stanice. (svedomi nedovoli), v zime davame aditivum VIF. V zahranici zatim spojenost konretkne v Rakousku s Britisch Petrol ( BP ) overeno i na benzin.
|
|
27.11.2011 20:59 -
|
2428180
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Tak tady jsou fronty a z Německa
.link.
Tak tady jsou fronty a z Německa:palec
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/2162551_14480314324ed2953aa7d94.jpg
|
|
27.11.2011 21:07 -
|
2428188
|
|
valtom
|
Město: Rosice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Martin napsal(a): Ahoj, dostal jsem v práci slevovou kartu na čerpání u Agipu. Ne u nich začnu tankovat, chci se zeptat, jestli máte někdo zkuenost s tou jejich naftou DieselTech. V prospektech píou, e obsahuje čistící aditiva a ta, pokud vím, Citroen nedoporučuje. Tak bych si nerad pokodil vstřiky, čerpadlo nebo něco jiného.
U Agipu se neboj tankovat. Nafta je to dobrá . Tankuji ji ji dva roky a spokojenost. Na spotřebu vychází nejlíp. Shell , Omw nafta si bere víc.
U Agipu se neboj tankovat. Nafta je to dobrá . Tankuji ji ji dva roky a spokojenost. Na spotřebu vychází nejlíp. Shell , Omw nafta si bere víc.
|
|
27.11.2011 22:08 -
|
2428232
|
|
Hanz 397
|
|
|
Martin napsal(a): Ahoj, dostal jsem v práci slevovou kartu na čerpání u Agipu. Ne u nich začnu tankovat, chci se zeptat, jestli máte někdo zkuenost s tou jejich naftou DieselTech. V prospektech píou, e obsahuje čistící aditiva a ta, pokud vím, Citroen nedoporučuje. Tak bych si nerad pokodil vstřiky, čerpadlo nebo něco jiného.
Já s Citroenem tankuju jen u agipu v Loubí(Najk bude znát) a plná spokojenost. Do sluební PD kovárny beru třeba i u Ona,tam mě kvalita netrápí,ale kdy s ní jedu k tý agipce,tak je ten rozdíl u po prvních km sakra znát...
Jo a jetě jsem se chtěl zeptat-jezdíte někdo jetě teď tankovat do polska? Já jsem tam byl asi 2x,naposledy tak před půl rokem. A i u značkových (BP) měli super cenu,tak jak je to tam teď?
Já s Citroenem tankuju jen u agipu v Loubí(Najk bude znát) a plná spokojenost. Do sluební PD kovárny beru třeba i u Ona,tam mě kvalita netrápí,ale kdy s ní jedu k tý agipce,tak je ten rozdíl u po prvních km sakra znát...
Jo a jetě jsem se chtěl zeptat-jezdíte někdo jetě teď tankovat do polska? Já jsem tam byl asi 2x,naposledy tak před půl rokem. A i u značkových (BP) měli super cenu,tak jak je to tam teď?
|
|
28.11.2011 08:41 -
|
2428312
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Hanz 397: Snaím se tankovat hlavně v PL, kdy jedu za otcem do Karviné. Beru hlavně na Orlenu a někdy před Bielskem u Auchanu. Byl jsem tam naposled asi před třemi týdny a litr dieslu vycházel na 31,08,-,, při kurzu 5,7,- za 1 zl., co se jeví jako málo, ale je třeba si uvědomit, e v říjnu jsem bral na Orlenu za 28,70,-. Take u taky mírně zdraili, i kdy tehdy byl skvělý kurz něco kolem 5,1 Kč/zl, take moná ani to zdraení nebylo tak velké. Ale proti naim cca 36,-Kč je to pakatel. Asi tam jsou skromnějí zloději...
Hanz 397: Snaím se tankovat hlavně v PL, kdy jedu za otcem do Karviné. Beru hlavně na Orlenu a někdy před Bielskem u Auchanu. Byl jsem tam naposled asi před třemi týdny a litr dieslu vycházel na 31,08,-,, při kurzu 5,7,- za 1 zl., co se jeví jako málo, ale je třeba si uvědomit, e v říjnu jsem bral na Orlenu za 28,70,-. Take u taky mírně zdraili, i kdy tehdy byl skvělý kurz něco kolem 5,1 Kč/zl, take moná ani to zdraení nebylo tak velké. Ale proti naim cca 36,-Kč je to pakatel. Asi tam jsou skromnějí zloději...;-)
|
|
28.11.2011 20:27 -
|
2428826
|
|
Hanz 397
|
|
|
to duff74: Díky za info. S těma zlodějema má 100pravdu . Přes Karvinou to mám docela z ruky,ale ten rozdíl oproti třeba Bogatinii,kterou mám fakt kousek,takovej asi nebude. Navíc ilové mají rádi eura,tak kdy se nakupuje za ně,tak se dá oproti naim pumpám fakt sluně uetřit. Asi tam 14. prosince vyrazim pro ty PHM
to duff74: Díky za info. S těma zlodějema má 100pravdu:palec . Přes Karvinou to mám docela z ruky:-d,ale ten rozdíl oproti třeba Bogatinii,kterou mám fakt kousek,takovej asi nebude. Navíc ilové mají rádi eura,tak kdy se nakupuje za ně,tak se dá oproti naim pumpám fakt sluně uetřit. Asi tam 14. prosince vyrazim pro ty PHM:-)
|
|
28.11.2011 21:32 -
|
2428930
|
|
Martin
|
|
|
Já jsem teď jel přes Polsko (Klodzko - Paczkow) k rodičům, ale ceny si nepamatuji. Jezdím tudy tak 2x do roka a to nemá pak smysl. Navíc mě v létě otec varoval, e speciálně na naftu si lidi dost stěují. Těko říci jestli se to týká jen okolí Paczkowa a Nysy nebo je to obecné. Bez debat je, e cenově je nafta v Polsku úplně někde jinde.
Já jsem teď jel přes Polsko (Klodzko - Paczkow) k rodičům, ale ceny si nepamatuji. Jezdím tudy tak 2x do roka a to nemá pak smysl. Navíc mě v létě otec varoval, e speciálně na naftu si lidi dost stěují. Těko říci jestli se to týká jen okolí Paczkowa a Nysy nebo je to obecné. Bez debat je, e cenově je nafta v Polsku úplně někde jinde.
|
|
28.11.2011 21:55 -
|
2428973
|
|
Hanz 397
|
|
|
Martin napsal(a): ...Bez debat je, e cenově je nafta v Polsku úplně někde jinde....
To rozhodně. Já jsem ádný problém nezaznamenal. I kdy na dvě nádre tězko soudit... Jinak jsem si teď vzpoměl-v létě cesta od nás do Itálie a nejdraí PHM....pumpa na čáře v Rozvadově. Dokonce i na hlavní trase v A,cca 80km před Brennerem byla nafta o asi 2kč levnějí!! Bral tam(v tom Rozvadově)jen kolega,protoe u 70km v D jel na výpary a řikal,e oproti benzínu,který bral před cestou v I,byl tenhle o poznání horí-hlavně citelně slabí dynamika motoru(má Fabii 1,4 16V)
To rozhodně. Já jsem ádný problém nezaznamenal. I kdy na dvě nádre tězko soudit... Jinak jsem si teď vzpoměl-v létě cesta od nás do Itálie a nejdraí PHM....pumpa na čáře v Rozvadově. Dokonce i na hlavní trase v A,cca 80km před Brennerem byla nafta o asi 2kč levnějí!! Bral tam(v tom Rozvadově)jen kolega,protoe u 70km v D jel na výpary a řikal,e oproti benzínu,který bral před cestou v I,byl tenhle o poznání horí-hlavně citelně slabí dynamika motoru(má Fabii 1,4 16V)
|
|
28.11.2011 22:05 -
|
2428989
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tak jsem shodou okolností v Karviné a u mám v nádri 40l nafty. Cena 5,51 zl to je 31,90,-. O kvalitu bych se nebál,je o stejné ak u nás hlavně nebrat někde v JZD. A Orlen vlastní nebo má nějaký podíl v naí Benzině.
Tak jsem shodou okolností v Karviné a u mám v nádri 40l nafty. Cena 5,51 zl to je 31,90,-. O kvalitu bych se nebál,je o stejné ak u nás hlavně nebrat někde v JZD. A Orlen vlastní nebo má nějaký podíl v naí Benzině.
|
|
| |
|
|