| | |
11.10.2010 21:30 -
Re: Kde tankovat (nebo spíe netankovat)?
|
2358295
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
No, nevím jestli si třeba Shell nějak extra kontroluje kvalitu, ale podvádí taky a ve velkém. Není to tak dávno, co vylo najevo, e ten jejich Power Diesel (nebo jak se to jmenuje) je úplně stejný jako obyčejný. Teda kromě ceny.
V srpnu a září jsem zkouel Verva Diesel od Benziny. Pocitově byl znát trochu zvýený výkon, ale ne zas o moc, a spotřeba se nezměnila. A tak jsem se zase vrátil k osvědčenému ČSAD. Jinde tankuji pouze výjimečně.
Ale celá ČOIka s tvou svojí politikou mlčení mi pěkně leze na nervy. Platíme si ji ze svých daní a kdy se chce člověk něco dozvědět, tak mlčí jak tajemný hrad v Karpatech.
No, nevím jestli si třeba Shell nějak extra kontroluje kvalitu, ale podvádí taky a ve velkém. Není to tak dávno, co vylo najevo, e ten jejich Power Diesel (nebo jak se to jmenuje) je úplně stejný jako obyčejný. Teda kromě ceny.
V srpnu a září jsem zkouel Verva Diesel od Benziny. Pocitově byl znát trochu zvýený výkon, ale ne zas o moc, a spotřeba se nezměnila. A tak jsem se zase vrátil k osvědčenému ČSAD. Jinde tankuji pouze výjimečně.
Ale celá ČOIka s tvou svojí politikou mlčení mi pěkně leze na nervy. Platíme si ji ze svých daní a kdy se chce člověk něco dozvědět, tak mlčí jak tajemný hrad v Karpatech.
|
|
11.10.2010 21:36 -
|
2358296
|
|
jumep
|
|
|
skus mat obchod ked ti pridu na kontrolu ...
zoderu ta z koze ze nemas k niecomu navod alebo prkotinu .... ale pumparov budu chranit ...
skus mat obchod ked ti pridu na kontrolu ...
zoderu ta z koze ze nemas k niecomu navod alebo prkotinu .... ale pumparov budu chranit ...
|
|
11.10.2010 22:02 -
|
2358298
|
|
C5stepan
|
|
|
Jumep: no vidí, Ty nemá návod, já nemám cejchovaný metr na kabely,dostaneme flastr. Ale v novinách nás Čojka - k naí spokojenosti - nezveřejní. Oni mají nekvalitní naftu, benzin, dostanou flastr. A my bychom chtěli, aby je - opět k naí spokojenosti - zveřejnili. Je to sloitějí, ne se to na první pohled zdá. Kdy se podívá na ten seznam - a na dva tři případy malé ryby. A u těch já nikdy naftu nekupuji ani do Tranzita či Tater, ne tak do C5ky. Ale e by velké ryby byly samá kvalita, tomu taky nevěřím. Proto beru tam, kde zatím moje auta neprotestují.
Jumep: no vidí, Ty nemá návod, já nemám cejchovaný metr na kabely,dostaneme flastr. Ale v novinách nás Čojka - k naí spokojenosti - nezveřejní. Oni mají nekvalitní naftu, benzin, dostanou flastr. A my bychom chtěli, aby je - opět k naí spokojenosti - zveřejnili. Je to sloitějí, ne se to na první pohled zdá. Kdy se podívá na ten seznam - a na dva tři případy malé ryby. A u těch já nikdy naftu nekupuji ani do Tranzita či Tater, ne tak do C5ky. Ale e by velké ryby byly samá kvalita, tomu taky nevěřím. Proto beru tam, kde zatím moje auta neprotestují.
|
|
12.10.2010 12:59 -
|
2358349
|
|
jumep
|
|
|
.link.
uz je to aj v novinach
http://natankuj.sme.sk/c/5589089/ceski-aktivisti-sa-dostali-k-zoznamu-pump-s-nekvalitnym-palivom.html
uz je to aj v novinach :)
|
|
12.10.2010 14:59 -
|
2358356
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Váení přátelé. Myslíte e "velké" čerpačky v tom nejedou? Firma Libor Kousal - Lara z Tábora je na seznamu, e neproli, tato osoba provozuje v Táboře na Soběslavské ulici OMV!!!!!!!! Stačí?
Váení přátelé. Myslíte e "velké" čerpačky v tom nejedou? Firma Libor Kousal - Lara z Tábora je na seznamu, e neproli, tato osoba provozuje v Táboře na Soběslavské ulici OMV!!!!!!!! Stačí?:-(
|
|
12.10.2010 15:30 -
|
2358360
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
C5stepan napsal(a): Jumep: no vidí, Ty nemá návod, já nemám cejchovaný metr na kabely,dostaneme flastr. Ale v novinách nás Čojka - k naí spokojenosti - nezveřejní. Oni mají nekvalitní naftu, benzin, dostanou flastr. A my bychom chtěli, aby je - opět k naí spokojenosti - zveřejnili. Je to sloitějí, ne se to na první pohled zdá. Kdy se podívá na ten seznam - a na dva tři případy malé ryby. A u těch já nikdy naftu nekupuji ani do Tranzita či Tater, ne tak do C5ky. Ale e by velké ryby byly samá kvalita, tomu taky nevěřím. Proto beru tam, kde zatím moje auta neprotestují.
presne jak pises....jedine ceho docilili je to ze uvedene benzinky budou podavat zaloby
vetsina ,co se tu pozastavujete nad kvalitou tam stejne jezdit budete protoze je tam phm mnohdy i o 2Kc levnejsi..to ze neni moc kvalitni vite ale ta cena...
presne jak pises....jedine ceho docilili je to ze uvedene benzinky budou podavat zaloby
vetsina ,co se tu pozastavujete nad kvalitou tam stejne jezdit budete protoze je tam phm mnohdy i o 2Kc levnejsi..to ze neni moc kvalitni vite ale ta cena...:nevim
|
|
12.10.2010 22:43 -
|
2358386
|
|
Darja
|
|
|
No, 2 koruny na nádri udělají asi 180 korun... to je v dnení době pěkný prd.
Tankuju jen na časem prověřených benzínkách. Ostatně, vzhledem k tomu, e nemám palivový filtr mi těch pár kaček rozdílu můe víc ukodit ne pomoci.
No, 2 koruny na nádri udělají asi 180 korun... to je v dnení době pěkný prd.
Tankuju jen na časem prověřených benzínkách. Ostatně, vzhledem k tomu, e nemám palivový filtr mi těch pár kaček rozdílu můe víc ukodit ne pomoci.
|
|
12.10.2010 23:24 -
|
2358390
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dit ja taky napsal vetsina,ne vsichni
dit ja taky napsal vetsina,ne vsichni :-))
|
|
13.10.2010 16:20 -
|
2358431
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
Martin napsal(a): No, nevím jestli si třeba Shell nějak extra kontroluje kvalitu, ale podvádí taky a ve velkém. Není to tak dávno, co vylo najevo, e ten jejich Power Diesel (nebo jak se to jmenuje) je úplně stejný jako obyčejný. Teda kromě ceny.
já bral tu verve diesel taky a výsledek je e mám o 2 lůitry nemí spotřebz při nájezd cca.550km z toho tak 300 po Praze,jen mi příjde motor o malinko hlučnějí ale jen o kousíček
já bral tu verve diesel taky a výsledek je e mám o 2 lůitry nemí spotřebz při nájezd cca.550km z toho tak 300 po Praze,jen mi příjde motor o malinko hlučnějí ale jen o kousíček
|
|
20.10.2010 09:20 -
|
2359021
|
|
majoranka
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
doporučuju netankovat v Pardubicích u Aralu. .link. Obsluha nic moc a je t am draho
doporučuju netankovat v Pardubicích u Aralu. http://web.ipardubice.cz/ Obsluha nic moc a je t am draho
|
|
11.01.2011 12:44 -
|
2369211
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
http://www.novinky.cz/ekonomika/221992-coi-zverejnila-cerpaci-stanice-s-nekvalitnim-palivem.html
|
|
11.01.2011 23:02 -
|
2369309
|
|
LIBOR
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Jezdim tankovat do Polska- Wodzislaw Slezski, ke stanici SCHELL. Beru Diesel Power a je za cca 28,- Kc. V Ostrave stal pred mesicem jeste tento diesel pres 38,- Kc. V Polsku je jeste sleva , pokud platim kreditni kartou,nebo za valuty. Na kvaltu si nemohu ztezovat a na jedno tankovani lze usetrit okolo 500,-Kc.
Jezdim tankovat do Polska- Wodzislaw Slezski, ke stanici SCHELL. Beru Diesel Power a je za cca 28,- Kc. V Ostrave stal pred mesicem jeste tento diesel pres 38,- Kc. V Polsku je jeste sleva , pokud platim kreditni kartou,nebo za valuty. Na kvaltu si nemohu ztezovat a na jedno tankovani lze usetrit okolo 500,-Kc.
|
|
28.01.2011 16:55 -
|
2371482
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
No jak u tady párkrát padlo o Vervě od Benziny, tak můu taky jen doporučit, jinde ani netankuju. Cenovej rozdíl oproti klasické naftě třeba u Shellu není a tak velkej, větinou se to pohybuje okolo koruny a za tu korunu člověk dostane o 10 větí cetanový číslo, u mě spotřeba klesla o litr, líp startuje (hlavně teď v zimě), tií chod, rychlej reaguje na plyn, není to takový tupý. Take taková je moje zkuenost
No jak u tady párkrát padlo o Vervě od Benziny, tak můu taky jen doporučit, jinde ani netankuju. Cenovej rozdíl oproti klasické naftě třeba u Shellu není a tak velkej, větinou se to pohybuje okolo koruny a za tu korunu člověk dostane o 10 větí cetanový číslo, u mě spotřeba klesla o litr, líp startuje (hlavně teď v zimě), tií chod, rychlej reaguje na plyn, není to takový tupý. Take taková je moje zkuenost :)
|
|
29.01.2011 12:53 -
|
2371556
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Léta letoucí jsem s Feldou 1,9 D tankoval u Shellu a jezdilo to na ní krásně. Pak ale začal Shell nakupovat naftu v Čechách ( do té doby jí vozili z Německa) a rozdíl jsem pocítil hned. Po velkém zkouení různých značek nafty jsem zakotvil u Vervy. Řekl bych e je to nejlepí nafta na trhu a ta cena není tak hrozná.
Léta letoucí jsem s Feldou 1,9 D tankoval u Shellu a jezdilo to na ní krásně:palec. Pak ale začal Shell nakupovat naftu v Čechách ( do té doby jí vozili z Německa) a rozdíl jsem pocítil hned:-o. Po velkém zkouení různých značek nafty jsem zakotvil u Vervy:-). Řekl bych e je to nejlepí nafta na trhu a ta cena není tak hrozná.
|
|
29.01.2011 14:14 -
|
2371559
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Jetě před rokem bych kadému doporučil aspoň v zimě tankovat u Shellu. Po zkuenosti z letoní zimy mám jiný názor. Nebudu jmenovat konkrétně, ale doporučil bych netankovat na Shellu na trase z Brna na Svitavy. Loni jsem tam dělal dlouho s bagrem (motor Common-Rail ) a nafta mi začala zamrzat okamitě při prvních mrazech.
Jetě před rokem bych kadému doporučil aspoň v zimě tankovat u Shellu. Po zkuenosti z letoní zimy mám jiný názor. Nebudu jmenovat konkrétně, ale doporučil bych netankovat na Shellu na trase z Brna na Svitavy. Loni jsem tam dělal dlouho s bagrem (motor Common-Rail ) a nafta mi začala zamrzat okamitě při prvních mrazech.
|
|
30.01.2011 18:42 -
|
2371679
|
|
vydraX
|
|
|
Jezdíval jsem k OMW a Agipu, ale pak jsem otestoval Vervu od Benziny a u netankuji nic jiného, spotřeba o něco nií a motor mi přijde taky troku výkonnějí, ne od ostatních čs. Kolegové tankují u taky jedině vervu a spokojenost.
Jezdíval jsem k OMW a Agipu, ale pak jsem otestoval Vervu od Benziny a u netankuji nic jiného, spotřeba o něco nií a motor mi přijde taky troku výkonnějí, ne od ostatních čs. Kolegové tankují u taky jedině vervu a spokojenost. :palec
|
|
30.01.2011 19:16 -
|
2371681
|
|
tief
|
|
|
Tankuju co mi prijde pod ruku a zatim zadna zmena, ani zlepsenie zhorsenie vykonu ani spotreby.
Tankuju co mi prijde pod ruku a zatim zadna zmena, ani zlepsenie zhorsenie vykonu ani spotreby.
|
|
30.01.2011 19:16 -
|
2371682
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
samý příspěvky s naftou ale co byste doporučili nám co máme " obyčejný motor" na benál ?
samý příspěvky s naftou ale co byste doporučili nám co máme " obyčejný motor" na benál ?
|
|
| |
|
|