| | |
23.10.2015 22:37 -
Re: Počasí
|
2877284
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nechlastej, nepoleze po kolenou a nic si neodře.
Nechlastej, nepoleze po kolenou a nic si neodře. :-))))
|
|
23.10.2015 23:24 -
|
2877308
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mikra nejede na sraz, protoe nemůe sehnat trenky s vysokým podpadkem.
Mikra nejede na sraz, protoe nemůe sehnat trenky s vysokým podpadkem. :-))))
|
|
23.01.2016 17:34 -
|
2910491
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To počasí se opravdu zbláznilo, to napadl sníh jenom u mne, nebo jetě někde, já jenom e to vypadá, e uklízím jedinej já , kdybych se na něj vykalal, nedostal bych se ani z garáe na silnici, stejně si myslím, e sníh patří na hory a ne do níin, třeba tam jak bydlí Mikra, tam určitě nic nenapadalo.
No a přítí týden budem pro změnu chodit a jezdit ve vodě, aspoň podle předpovědi se má oteplit, proč teda vůbec padá?
.link.
To počasí se opravdu zbláznilo, to napadl sníh jenom u mne, nebo jetě někde, já jenom e to vypadá, e uklízím jedinej já :-((((, kdybych se na něj vykalal, nedostal bych se ani z garáe na silnici, stejně si myslím, e sníh patří na hory a ne do níin, třeba tam jak bydlí Mikra, tam určitě nic nenapadalo. :-)) :-d
No a přítí týden budem pro změnu chodit a jezdit ve vodě, aspoň podle předpovědi se má oteplit, proč teda vůbec padá? :nevim
http://www.novinky.cz/domaci/392674-po-mrazech-prijde-pristi-tyden-prudke-otepleni.html
|
|
23.01.2016 18:02 -
|
2910509
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
jojo, nakydalo, kdy jsem uklidil, tak nakydalo a před chvilkou do toho prelo a venku je -4°C
jojo, nakydalo, kdy jsem uklidil, tak nakydalo a před chvilkou do toho prelo a venku je -4°C
|
|
23.01.2016 18:04 -
|
2910510
|
|
jumep
|
|
|
fakt netusim o com to furt hovorite
.link.
fakt netusim o com to furt hovorite :)
http://webm.land/media/0HRm.webm
|
|
23.01.2016 18:29 -
|
2910522
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kurňa! Co to tam s tebou ti číňani udělali?
Kurňa! Co to tam s tebou ti číňani udělali? :-))))
|
|
23.01.2016 18:29 -
|
2910523
|
|
Mamlas
|
|
|
Fakt se zblaznilo u nas v CV rano -10°C, cely dopoledne pekne snezilo a ted jsou 2°C takze to zacina tat. Kdyz uz to konecne vypada jak v zime tak to zase vsechno roztaje.
Fakt se zblaznilo u nas v CV rano -10°C, cely dopoledne pekne snezilo a ted jsou 2°C takze to zacina tat. Kdyz uz to konecne vypada jak v zime tak to zase vsechno roztaje. :nevim
|
|
24.01.2016 16:37 -
|
2910826
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
V pátek 20 hodin. Plíím se Polabím do zámku Liblice a na pár km z Prahy teplota z -9 na -17. To jsem si říkal, kde se zastaví. A hlavně jak nastartuji ráno. To jsem netuil, co ve v autě můe zamrznout - nela mi otevřít kapota. To první odskočení OK, ale zamrznul ten 20 cm bowden, který odjistí kapotu k finálnímu otevření. Kdy jde kapota pootevřít o 5 cm, tak bych asi tu západku něčím odtlačil, ale tento problém jsem neznal a natěstí nepotřeboval vyndat baterku. Po oteplení OK a do bowdenu jsem nacpal olej.
Tak jen upozornění pro ostatní, jaký dalí problém můe v mrazech nastat.
V pátek 20 hodin. Plíím se Polabím do zámku Liblice a na pár km z Prahy teplota z -9 na -17. To jsem si říkal, kde se zastaví. A hlavně jak nastartuji ráno. To jsem netuil, co ve v autě můe zamrznout - nela mi otevřít kapota. To první odskočení OK, ale zamrznul ten 20 cm bowden, který odjistí kapotu k finálnímu otevření. Kdy jde kapota pootevřít o 5 cm, tak bych asi tu západku něčím odtlačil, ale tento problém jsem neznal a natěstí nepotřeboval vyndat baterku. Po oteplení OK a do bowdenu jsem nacpal olej.
|
|
24.01.2016 17:03 -
|
2910845
|
|
Hanz 397
|
|
|
vilous napsal(a): V pátek 20 hodin. Plíím se Polabím do zámku Liblice a na pár km z Prahy teplota z -9 na -17. To jsem si říkal, kde se zastaví. A hlavně jak nastartuji ráno. To jsem netuil, co ve v autě můe zamrznout - nela mi otevřít kapota. To první odskočení OK, ale zamrznul ten 20 cm bowden, který odjistí kapotu k finálnímu otevření. Kdy jde kapota pootevřít o 5 cm, tak bych asi tu západku něčím odtlačil, ale tento problém jsem neznal a natěstí nepotřeboval vyndat baterku. Po oteplení OK a do bowdenu jsem nacpal olej.
Přesně stejnej problém jsem tu měl včera ráno,akorát,e jsem potřeboval baterku dát na nabíječku
Sněilo,jako kráva,bylo -7... Kdy jsem to otevřel a připojil na nabíječku,tak během hodiny začalo prt,vechno bylo krásně naglazovaný a já byl nas...nej,protoe bylo najednou během tý hodiny na nule...
Přesně stejnej problém jsem tu měl včera ráno,akorát,e jsem potřeboval baterku dát na nabíječku :-(
Sněilo,jako kráva,bylo -7... Kdy jsem to otevřel a připojil na nabíječku,tak během hodiny začalo prt,vechno bylo krásně naglazovaný a já byl nas...nej,protoe bylo najednou během tý hodiny na nule...
|
|
24.01.2016 17:53 -
|
2910857
|
|
63zdenda
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Přesně stejnej problém jsem tu měl včera ráno,akorát,e jsem potřeboval baterku dát na nabíječku
No vidí a dnes kdy jsem od tebe odpoledne odjíděl, teploměr ukazoval krásných +8 stupňů a vude tekly proudy slaný vody, jsem zvědavej, jestli na tý silnici zbyla nějaké ta sůl na ráno, má být něco pod nulou, tak abych ráno po čtvrté hodině nepotřeboval brusle.
No vidí a dnes kdy jsem od tebe odpoledne odjíděl, teploměr ukazoval krásných +8 stupňů a vude tekly proudy slaný vody, jsem zvědavej, jestli na tý silnici zbyla nějaké ta sůl na ráno, má být něco pod nulou, tak abych ráno po čtvrté hodině nepotřeboval brusle. :-d
|
|
29.02.2016 21:28 -
|
2923976
|
|
63zdenda
|
|
|
Pár cenáků sněhu a kalamita v celé republice, jsem zvědav, jak to bude vypadat ráno při cestě do práce.
.link.
Pár cenáků sněhu a kalamita v celé republice, jsem zvědav, jak to bude vypadat ráno při cestě do práce. :-o
http://www.novinky.cz/krimi/396263-kvuli-snehu-vaznou-kamiony-do-spadlych-stromu-narazily-tri-vlaky.html
|
|
29.02.2016 22:46 -
|
2924021
|
|
jumep
|
|
|
o com to hovorite? vonku prijemnych 8 stupnov, cez den trocha poprsalo ....
o com to hovorite? vonku prijemnych 8 stupnov, cez den trocha poprsalo ....
|
|
| |
|
|