| | |
10.03.2015 17:18 -
Re: Počasí
|
2796328
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
http://www.accuweather.com/cs/cz/brno/123291/weather-forecast/123291
|
|
10.03.2015 18:59 -
|
2796371
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Jedu na vikend k rodicum na Prostejovsko (pravda, zadna zmena oproti Brnu) ale nedele vypada slibne Takze sobotu oddam servisu tlumicu a navedeni novych bovdenu a lanek at to v nedeli jede radostne!
Jedu na vikend k rodicum na Prostejovsko (pravda, zadna zmena oproti Brnu) ale nedele vypada slibne :) Takze sobotu oddam servisu tlumicu a navedeni novych bovdenu a lanek at to v nedeli jede radostne! :)
|
|
16.03.2015 22:28 -
|
2798929
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak nám to dneska troičku fouká, večer 2x výjezd k vyvrácenému stromu, hezké borovice, není ta sluba jenom o spaní a cpaní se, apropo by mne zajímalo, zda také foukalo ve Velkých Hamrech a vůbec vude, opravdu aprílové počasí.
Tak nám to dneska troičku fouká, večer 2x výjezd k vyvrácenému stromu, hezké borovice, není ta sluba jenom o spaní a cpaní se, apropo by mne zajímalo, zda také foukalo ve Velkých Hamrech a vůbec vude, opravdu aprílové počasí. :-))))
|
|
16.03.2015 23:38 -
|
2798936
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo foukalo. Ale stromy to nebralo. Jen kdy jsem hrabal zahradu, tak se mi to vracelo z kolečka zpátky. Ale jinak pěknej suchej den.
Jo foukalo. Ale stromy to nebralo. Jen kdy jsem hrabal zahradu, tak se mi to vracelo z kolečka zpátky. Ale jinak pěknej suchej den.
|
|
17.03.2015 16:32 -
|
2799036
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mikro - to musí v tom kolečku hned lepit, pak to drí a nevrací se.
V tomhle počasí a s tímto větrem to dělá kadý správný zahrádkář a farmář.
Jardo - tam bylo víc zájemců jak stromů v lese, brali to hned od pily dřív ne jsem odřízl.
Mikro - to musí v tom kolečku hned lepit, pak to drí a nevrací se. :-))))
V tomhle počasí a s tímto větrem to dělá kadý správný zahrádkář a farmář. :-))))
Jardo - tam bylo víc zájemců jak stromů v lese, brali to hned od pily dřív ne jsem odřízl. :-))))
|
|
17.03.2015 17:26 -
|
2799040
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Borovice? Na topení nic moc, plno pryskyřice, moc to zanáí komín. Topím, dubem, bukem nebo habrem, to je pohodička.
Jinak včera do Prahy po D1 a dnes zpět a vítr hodně nepříjemný. Ale větinou kolem Velikonoc bývá takový jarní vítr, co ene zimu pryč.
Borovice? Na topení nic moc, plno pryskyřice, moc to zanáí komín. Topím, dubem, bukem nebo habrem, to je pohodička.
Jinak včera do Prahy po D1 a dnes zpět a vítr hodně nepříjemný. Ale větinou kolem Velikonoc bývá takový jarní vítr, co ene zimu pryč. :-)
|
|
18.03.2015 10:49 -
|
2799131
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Já jel předevčírem do Maďarska a se Superbem Combi to taky pěkně házelo...
Já jel předevčírem do Maďarska a se Superbem Combi to taky pěkně házelo...
|
|
28.04.2015 15:32 -
|
2815670
|
|
63zdenda
|
|
|
Ta příroda se snad zbláznila, včera ukazoval teploměr v autě 29, slunce pálilo jak o ivot a já makal na zahradě a natíral plot jako ďas. Dnes 1 stupeň, poletuje sníh, psa bych ven nevyhnal.
Ta příroda se snad zbláznila, včera ukazoval teploměr v autě 29, slunce pálilo jak o ivot a já makal na zahradě a natíral plot jako ďas. Dnes 1 stupeň, poletuje sníh, psa bych ven nevyhnal.
|
|
19.07.2015 13:10 -
|
2842517
|
|
63zdenda
|
|
|
No a dneska přesně naopak od posledního příspěvku, na teploměr jsem nekoukal, nevim jestli nepraskl, cigáro si zapaluji od auta, bo je rozpálené jak pěák, nejlíp je asi u Jardy, nová vrata, klimatizace, u tam schází akorát bazén, nasadit ryby, vzít harpůnu a jít na lov.
No a dneska přesně naopak od posledního příspěvku, na teploměr jsem nekoukal, nevim jestli nepraskl, cigáro si zapaluji od auta, bo je rozpálené jak pěák, nejlíp je asi u Jardy, nová vrata, klimatizace, u tam schází akorát bazén, nasadit ryby, vzít harpůnu a jít na lov. :-d
|
|
19.07.2015 13:45 -
|
2842536
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): No a dneska přesně naopak od posledního příspěvku, na teploměr jsem nekoukal, nevim jestli nepraskl, cigáro si zapaluji od auta, bo je rozpálené jak pěák, nejlíp je asi u Jardy, nová vrata, klimatizace, u tam schází akorát bazén, nasadit ryby, vzít harpůnu a jít na lov.
sprosté slova se tu netrpí,ale to jinak nemohu- ,,Vole" - v garái mám přes den snad 60stupňů , dnes v noci 3.oo tam bylo 30., kdy fouká vítr tak to jde,ale bezvětří je smrt , kdy postříkám podlahu a panely vodou tak je to jak sauna a kdy se zadaří tak i s masáí(220v - jen musím dávat pozor kterou rukou áhnu na spotřebiče - jsem pravák tak je dobrý)
A abych to neměl moc jednoduché tak přes den stříhám křoví vedle(s motorovkou v úrovni hlavy- take po minutě jsem slepej,očouzenej,pokrábanej a usuenej.) ruce u nezvednu ani kdy se chci najíst.(dvě noční v dílně + dva dny s motorovejma nůkama u drky)
sprosté slova se tu netrpí,ale to jinak nemohu- ,,Vole" - v garái mám přes den snad 60stupňů , dnes v noci 3.oo tam bylo 30., kdy fouká vítr tak to jde,ale bezvětří je smrt , kdy postříkám podlahu a panely vodou tak je to jak sauna a kdy se zadaří tak i s masáí(220v - jen musím dávat pozor kterou rukou áhnu na spotřebiče - jsem pravák tak je dobrý):-))))
A abych to neměl moc jednoduché tak přes den stříhám křoví vedle(s motorovkou v úrovni hlavy- take po minutě jsem slepej,očouzenej,pokrábanej a usuenej.) ruce u nezvednu ani kdy se chci najíst.(dvě noční v dílně + dva dny s motorovejma nůkama u drky)
|
|
19.07.2015 14:49 -
|
2842549
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ja si dneska od 7:00 skladam pro sebe V6 a rano dobre ale kolem poledne hruza. Delam to venku na tom nejvetsim hicu. Po chvili jsem si musel postavit zahradni altan a uz to bylo lepsi. U nas ted uz dost fouka takze se to da. Ale tesim se az uz ji budu mit hotovou. C5 II V6 Break se sibrem ...
Ja si dneska od 7:00 skladam pro sebe V6 a rano dobre ale kolem poledne hruza. Delam to venku na tom nejvetsim hicu. Po chvili jsem si musel postavit zahradni altan a uz to bylo lepsi. U nas ted uz dost fouka takze se to da. Ale tesim se az uz ji budu mit hotovou. C5 II V6 Break se sibrem ... :palec
|
|
19.07.2015 20:32 -
|
2842599
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tak musis zastavit ty olejovy kamna
Tak musis zastavit ty olejovy kamna :-))))
|
|
21.10.2015 15:41 -
|
2876531
|
|
63zdenda
|
|
|
Začína bít venku celkem chladno, moná pro inspiraci teplého oděvu by stálo zauvaovat o tomto.
Začína bít venku celkem chladno, moná pro inspiraci teplého oděvu by stálo zauvaovat o tomto. :-))))
Přílohy: zima.jpg ( 44104b ) - |
|
23.10.2015 20:47 -
|
2877239
|
|
63zdenda
|
|
|
máca napsal(a): e by povinná výbava na sraz?
Samozřejmě e to je povinná výbava na sraz, myslím, e tam bude dost chladno, akorát jde o to, kdo bude provádět kontrolu, aby někdo nevindloval.
:palec :-))))
Samozřejmě e to je povinná výbava na sraz, myslím, e tam bude dost chladno, akorát jde o to, kdo bude provádět kontrolu, aby někdo nevindloval. :-))))
|
|
23.10.2015 20:57 -
|
2877243
|
|
Mikra
|
|
|
Myslím, e kontrolu ti udělá mamina doma a pořádně ti při tom zamodrchá ňůrku, e to rozváe zase a po srazu doma.
Myslím, e kontrolu ti udělá mamina doma a pořádně ti při tom zamodrchá ňůrku, e to rozváe zase a po srazu doma. :-))))
|
|
23.10.2015 21:12 -
|
2877246
|
|
63zdenda
|
|
|
Já na sraz nemůu, nachcípanej, domácí pohotovost na telefonu, kdyby nás svolávali, nemohu přijet v řádu hodin, ale minut, holt někdy to prostě nejde, mrzí mne to ale nedá se nic dělat, no a jetě mi také ena neupletla tyto krásné trenýrky, bez nich u jenom kvůli kontrole bych nejel, nebudu riskovat trestné body, snad někdy jindy, kontrolu budu mít ve čtvrtek a přijdu ze sluby, ohledně ňůrky si opatřim sucháč, nebudu riskovat zauzlování, někdy se na toaletě pak dějou věci.
Já na sraz nemůu, nachcípanej, domácí pohotovost na telefonu, kdyby nás svolávali, nemohu přijet v řádu hodin, ale minut, holt někdy to prostě nejde, mrzí mne to ale nedá se nic dělat, no a jetě mi také ena neupletla tyto krásné trenýrky, bez nich u jenom kvůli kontrole bych nejel, nebudu riskovat trestné body, snad někdy jindy, kontrolu budu mít ve čtvrtek a přijdu ze sluby, ohledně ňůrky si opatřim sucháč, nebudu riskovat zauzlování, někdy se na toaletě pak dějou věci. :-))))
|
|
| |
|
|