| | |
16.02.2014 19:28 -
Re: Počasí
|
2669148
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Fakt se někomu zdá, e je sněhu málo?
.link.
Fakt se někomu zdá, e je sněhu málo?
http://youtu.be/f5waSw2mMfY
|
|
20.04.2014 20:45 -
|
2688953
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak dnes u nás prailo slunku od boího rána a do večera,prolo my rukama zahradnické nářadí a stroje,co kdy člověk vymyslel,jsou dny,kdy bych mu zakázal svítit a byl raděj vděčný za vláhu,kdy je lepí stát za oknem a před manelkou pačkovat,jaká to je koda e prí a kolik práce by se udělalo.Byl snad na tom dnes někdo líp,abych mohl tie závidět?
Tak dnes u nás prailo slunku od boího rána a do večera,prolo my rukama zahradnické nářadí a stroje,co kdy člověk vymyslel,jsou dny,kdy bych mu zakázal svítit a byl raděj vděčný za vláhu,kdy je lepí stát za oknem a před manelkou pačkovat,jaká to je koda e prí a kolik práce by se udělalo.Byl snad na tom dnes někdo líp,abych mohl tie závidět?:-))))
|
|
20.04.2014 20:56 -
|
2688957
|
|
jumep
|
|
|
ja som dnes nespravil uplne nic a este sa tu prehnala aj dobra burka ...
ja som dnes nespravil uplne nic a este sa tu prehnala aj dobra burka ...
|
|
20.04.2014 21:49 -
|
2688989
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Hranice středních čech a vysočiny - chvíli slunce,chvíli drobný detik. Vzednul jsem se k ohromnému výkonu. Seral jsem kus kachny,kus ovce,spoustu sladkého... A pak jsem i straně makal : vyndal tachometr a posunul spadlou ručičku .U je zase na nule a né centimetr pod
Hranice středních čech a vysočiny - chvíli slunce,chvíli drobný detik. Vzednul jsem se k ohromnému výkonu. Seral jsem kus kachny,kus ovce,spoustu sladkého... A pak jsem i straně makal : vyndal tachometr a posunul spadlou ručičku .U je zase na nule a né centimetr pod :-)
|
|
20.04.2014 22:46 -
|
2688997
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Hranice středních čech a vysočiny - chvíli slunce,chvíli drobný detik. Vzednul jsem se k ohromnému výkonu. Seral jsem kus kachny,kus ovce,spoustu sladkého... A pak jsem i straně makal : vyndal tachometr a posunul spadlou ručičku .U je zase na nule a né centimetr pod
Koukám,samá zdravá dietní výiva,ale moc to s tím papáním nepřeháněj,o vánocích jsi my ve slabé chvilce slíbil,e na jaře za mě půjde lapat na fyzické testy,počítám s tím,u se ti to krátí,je my jasný,e se má člověk před prací posilnit,řádně odpočinout a pak jde práce pěkně od ruky,kdy je tak krásné počasí.
Hranice středních čech a vysočiny - chvíli slunce,chvíli drobný detik. Vzednul jsem se k ohromnému výkonu. Seral jsem kus kachny,kus ovce,spoustu sladkého... A pak jsem i straně makal : vyndal tachometr a posunul spadlou ručičku .U je zase na nule a né centimetr pod :-)
Koukám,samá zdravá dietní výiva,ale moc to s tím papáním nepřeháněj,o vánocích jsi my ve slabé chvilce slíbil,e na jaře za mě půjde lapat na fyzické testy,počítám s tím,u se ti to krátí,je my jasný,e se má člověk před prací posilnit,řádně odpočinout a pak jde práce pěkně od ruky,kdy je tak krásné počasí.:-))))
|
|
20.04.2014 22:59 -
Re: PoèasĂ
|
2688998
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To jsem slĂbil ale myslel jsem nĂĄs vĹĄechny z klubu jako ĹĄtafeta. KaĹždĂ˝ 2x ĹĄlĂĄpneme a uvolnĂme mĂsto dalĹĄĂmu. To snad zvlĂĄdneme i s husou v bøiĹĄe
NicmĂŠnĂŹ budu tedy trĂŠnovat a jĂst dietnĂ stravu.UĹž od zĂtøka - bude svĂèkovĂĄ...
To jsem slĂbil ale myslel jsem nĂĄs vĹĄechny z klubu jako ĹĄtafeta. KaĹždĂ˝ 2x ĹĄlĂĄpneme a uvolnĂme mĂsto dalĹĄĂmu. To snad zvlĂĄdneme i s husou v bøiĹĄe :-))))
NicmĂŠnĂŹ budu tedy trĂŠnovat a jĂst dietnĂ stravu.UĹž od zĂtøka - bude svĂèkovĂĄ...
|
|
24.10.2014 22:14 -
|
2744947
|
|
63zdenda
|
|
|
Před chvílí jsem kouknul nevěřícně na teploměr a asi kecá,3 stupně nad nulou,kdy jsem s pésany vyrazil ven,je to tak,yorký mezi dveřmi rozlapal čepici a cpal se zpět,vypadá to,e do rána teplota jetě klesne,přemýlim o přezutí,jestli to takhle bude pokračovat,před srazem natluču hřebíky nebo koupím ty koně,jo vraníky.
Před chvílí jsem kouknul nevěřícně na teploměr a asi kecá,3 stupně nad nulou,kdy jsem s pésany vyrazil ven,je to tak,yorký mezi dveřmi rozlapal čepici a cpal se zpět,vypadá to,e do rána teplota jetě klesne,přemýlim o přezutí,jestli to takhle bude pokračovat,před srazem natluču hřebíky nebo koupím ty koně,jo vraníky. :-))))
|
|
24.10.2014 22:16 -
|
2744948
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no vzhledem k tomu, e sraz je v Himalájích budu muset taky přezout a pak budu tady opět celou zimu, jako loni jezdit na asfaltu
no vzhledem k tomu, e sraz je v Himalájích budu muset taky přezout a pak budu tady opět celou zimu, jako loni jezdit na asfaltu :-(
|
|
24.10.2014 22:23 -
|
2744949
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zatím jsem klidnej. Ráno sice bylo 0°C, ale v 9:00 u bylo 8°C, celej den svítilo sluníčko a teplota nad 12°C. Teď je 0°C a zítra má být hezky. Kdy nejezdím brzy ráno do práce, tak si počkám, a se to ohřeje a pak vyjedu. Loni jsem se ukvapil a při prvních mrazech jsem přezul. A pak, stejně jako najk, jsem sjíděl zimáky na asfaltu celou zimu.
Ale na sraz určitě nazujte zimáky. Tam bude sníh a kdy ne sníh, tak zima určitě.
Zatím jsem klidnej. Ráno sice bylo 0°C, ale v 9:00 u bylo 8°C, celej den svítilo sluníčko a teplota nad 12°C. Teď je 0°C a zítra má být hezky. Kdy nejezdím brzy ráno do práce, tak si počkám, a se to ohřeje a pak vyjedu. Loni jsem se ukvapil a při prvních mrazech jsem přezul. A pak, stejně jako najk, jsem sjíděl zimáky na asfaltu celou zimu.
Ale na sraz určitě nazujte zimáky. Tam bude sníh a kdy ne sníh, tak zima určitě.
|
|
24.10.2014 22:32 -
|
2744950
|
|
63zdenda
|
|
|
Tam je snad i značka,povinná zimní výbava,nebo se pletu?
Tam je snad i značka,povinná zimní výbava,nebo se pletu? :nevim
|
|
24.10.2014 22:35 -
|
2744951
|
|
Mikra
|
|
|
Nevím, já je nikdy nesledoval. Jezdím tam po paměti a kdyby mi někde změnili přednost, tak je po mě.
Ale i tak, od prvního listopadu je nazouvám vdycky, aby mě někde nějaká značka nepřekvapila.
Nevím, já je nikdy nesledoval. Jezdím tam po paměti a kdyby mi někde změnili přednost, tak je po mě. :-)
Ale i tak, od prvního listopadu je nazouvám vdycky, aby mě někde nějaká značka nepřekvapila. ;-)
|
|
24.10.2014 22:56 -
|
2744952
|
|
63zdenda
|
|
|
To jsme na tom asi vichni stejně s tím sjíděním zimáků na asfaltě,u nás nikde značky nejsou ale kdy klesnou teploty,tak přezout musím,vyjídim do práce v 5 ráno a kdy je řada v jízdě na mne,tak vezu jetě kluky,no a rána zde na severu jsou chladná,odpoledne kdy jedem domů,tak u sluníčko zase pálí ostopéro.
To jsme na tom asi vichni stejně s tím sjíděním zimáků na asfaltě,u nás nikde značky nejsou ale kdy klesnou teploty,tak přezout musím,vyjídim do práce v 5 ráno a kdy je řada v jízdě na mne,tak vezu jetě kluky,no a rána zde na severu jsou chladná,odpoledne kdy jedem domů,tak u sluníčko zase pálí ostopéro. :-d
|
|
25.10.2014 00:06 -
|
2744973
|
|
63zdenda
|
|
|
Proto vstanu a v poledne a to u bude slunce prait jako blázen,řetězy jsi myslel na řezání zatáček?
Proto vstanu a v poledne a to u bude slunce prait jako blázen,řetězy jsi myslel na řezání zatáček? :-))))
|
|
25.10.2014 00:08 -
|
2744974
|
|
Mikra
|
|
|
Ne. Na vytaení z příkopu párem vraníků.
Ne. Na vytaení z příkopu párem vraníků. :-))))
|
|
25.10.2014 00:21 -
|
2744976
|
|
63zdenda
|
|
|
Nestra,nebo půjdu na ty leáky natáhnout ty řetězy jetě teď,ena se vrátila z odpolední a jak má v bordelu teploměr v autě,tak jí ukazoval -3,jsem zvědavej,kdo jí ho spraví,teda a si ho koupí tak vymění.
Nestra,nebo půjdu na ty leáky natáhnout ty řetězy jetě teď,ena se vrátila z odpolední a jak má v bordelu teploměr v autě,tak jí ukazoval -3,jsem zvědavej,kdo jí ho spraví,teda a si ho koupí tak vymění. :-))))
|
|
25.10.2014 07:55 -
|
2744986
|
|
HELLMUT
|
|
|
Já u mám přezuto. Udělal jsem to vcera a ráno bylo u telefonu náročné - připadal jsem si jako blázen.Obvolal jsem asi 10 pneu servisů v okolí a vude měli plno. (a nebo chtěli 265.- za jedno kolo)
Chtěl jsem to tak udělat, nebo mám gumy u tchýně 110 km z Prahy a vagr mi je ve středu přivezl a letní zase hned můe odvézt.
Vcera v noci jsem jel zase do DDR a u Liberce jsem poprvé po dlouhé době dostal varování na display -Risk of black ice ... Byli 2. stupně.
Já u mám přezuto. Udělal jsem to vcera a ráno bylo u telefonu náročné - připadal jsem si jako blázen.Obvolal jsem asi 10 pneu servisů v okolí a vude měli plno. (a nebo chtěli 265.- za jedno kolo)
Chtěl jsem to tak udělat, nebo mám gumy u tchýně 110 km z Prahy a vagr mi je ve středu přivezl a letní zase hned můe odvézt.
Vcera v noci jsem jel zase do DDR a u Liberce jsem poprvé po dlouhé době dostal varování na display -Risk of black ice ... Byli 2. stupně.
|
|
25.10.2014 08:30 -
|
2744990
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo hláka o moné námraze mi vyskakuje od +3 stupňů,jinak nedíval jsem se kolik je venku stupňů,ale je teplej ne bylo včera ve 23 hod,tudí na řetězy řada nepřila,je to jen straení od některých místních občanů zde na klubu.
Jo hláka o moné námraze mi vyskakuje od +3 stupňů,jinak nedíval jsem se kolik je venku stupňů,ale je teplej ne bylo včera ve 23 hod,tudí na řetězy řada nepřila,je to jen straení od některých místních občanů zde na klubu. :-))))
|
|
| |
|
|