| | |
|
Darja
|
|
|
Jak přeíváte ta zvěrstva, co se venku dějí?
Včera ta bouře, co se přehnala Prahou neměla chybu U nás to odnesla vytopená gará
Jak přeíváte ta zvěrstva, co se venku dějí?
Včera ta bouře, co se přehnala Prahou neměla chybu :( U nás to odnesla vytopená gará :(
|
|
16.08.2010 09:16 -
Re: Počasí
|
2353136
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Ahoj,tak ja hned po bource sem bezel zkontrolovat auto protoze sem mel balkon plnej krup.Vypadalo nastesti v pohode.Rodice bydli o 2 km vedle na Libusi a tam to bylo horsi,plno aut bez oken a zrcatek.Rodice vytopenej byt v prizemi panelaku.Svodová roura ze strechy se ucpala kroupama a nekde u bytu asi praskla samozrejme ve sklepich a ve vytahovy sachte pul metru vody,no hruza.Kroupy na Libusi byly asi jak mensi vejce takze auta tam vypadaly jak plato na vajicka.Az prijdu z prace muzu dat link na naky fotky z libue
Ahoj,tak ja hned po bource sem bezel zkontrolovat auto protoze sem mel balkon plnej krup.Vypadalo nastesti v pohode.Rodice bydli o 2 km vedle na Libusi a tam to bylo horsi,plno aut bez oken a zrcatek.Rodice vytopenej byt v prizemi panelaku.Svodová roura ze strechy se ucpala kroupama a nekde u bytu asi praskla samozrejme ve sklepich a ve vytahovy sachte pul metru vody,no hruza.Kroupy na Libusi byly asi jak mensi vejce takze auta tam vypadaly jak plato na vajicka.Az prijdu z prace muzu dat link na naky fotky z libue
|
|
16.08.2010 09:29 -
|
2353139
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja byl ve stredu okouknout z hora ustecko a decinsko...taky zadna slava
ja byl ve stredu okouknout z hora ustecko a decinsko...taky zadna slava :-(
|
|
16.08.2010 10:18 -
|
2353149
|
|
Aition
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Protoe bydlím v České Lípě a dělám v Hrádku nad Nisou, kdy do práce jezdím přes Bílý Kostel, nemám slov - do práce se jetě dostanu, z práce u mám problém, protoe mě buď zastavují policajti, nebo jsou měsa ucpaná technikou od vojáků a úklidových slueb. Bílák i Hrádek vypadají stále jak po bombardování
Protoe bydlím v České Lípě a dělám v Hrádku nad Nisou, kdy do práce jezdím přes Bílý Kostel, nemám slov - do práce se jetě dostanu, z práce u mám problém, protoe mě buď zastavují policajti, nebo jsou měsa ucpaná technikou od vojáků a úklidových slueb. Bílák i Hrádek vypadají stále jak po bombardování :-(
|
|
16.08.2010 10:25 -
|
2353151
|
|
C5stepan
|
|
|
Nechci se rouhat, ale nějaká ta voda by se sela i na "konci světa". Tady taktak občas sprchne zahradnický detík. Nezávidím zatopeným a rozmláceným, posílám DMSky (i kdy netuím, kam a se dostanou). Vydrte, bude líp!
Nechci se rouhat, ale nějaká ta voda by se sela i na "konci světa". Tady taktak občas sprchne zahradnický detík. Nezávidím zatopeným a rozmláceným, posílám DMSky (i kdy netuím, kam a se dostanou:-(). Vydrte, bude líp:palec!
|
|
16.08.2010 10:57 -
|
2353153
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Ja to snad radi ani nebudu komentovat. Cesta k nám pod vodou, lesní cesta u není. To co jsme v pátek uklidili - bahno a su, tak po dnení noční bouřce opět - akorát o trochu více. Ale těstí jsem měl. Auti mi dva krát dělalo přehradu rozkotačenému potoku. Ten co stál za mnou tak má auto jak v zimě - v závěji kamenů a bordelu. Já nic - bohatě stačilo mít zvedlé auto do max. Ráno jsem se brodil kousek od baráku bahnem a vodou. Jetě e aspoň jezdí vlak do vedlejí stanice, kde jsem měl auto. Kroupy u nás nepadaly, ale vody bylo dost a bouřka u nás v kaňonu, jak v hororovým filmu.
Ja to snad radi ani nebudu komentovat. Cesta k nám pod vodou, lesní cesta u není. To co jsme v pátek uklidili - bahno a su, tak po dnení noční bouřce opět - akorát o trochu více. Ale těstí jsem měl. Auti mi dva krát dělalo přehradu rozkotačenému potoku. Ten co stál za mnou tak má auto jak v zimě - v závěji kamenů a bordelu. Já nic - bohatě stačilo mít zvedlé auto do max. Ráno jsem se brodil kousek od baráku bahnem a vodou. Jetě e aspoň jezdí vlak do vedlejí stanice, kde jsem měl auto. Kroupy u nás nepadaly, ale vody bylo dost a bouřka u nás v kaňonu, jak v hororovým filmu. :-((((
|
|
16.08.2010 11:02 -
|
2353154
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja ty kanony a kratery videl zhora nic moc,mesicni krajina,jak po valce jen to nebylo ohorele..a to byla streda,po ni to tusim doslo jeste minimalne 2x
ja ty kanony a kratery videl zhora nic moc,mesicni krajina,jak po valce jen to nebylo ohorele..a to byla streda,po ni to tusim doslo jeste minimalne 2x
|
|
16.08.2010 12:23 -
|
2353160
|
|
Darja
|
|
|
Tak C5 přeila včerejek jen s celulitídou na střee. Máme tu několik aut s rozmlácenýma oknama, kolegovi to vysklilo i okna u baráku... a to tohle byla jen "bouřka".
Kde se to bere, nechápu...
Tak C5 přeila včerejek jen s celulitídou na střee. Máme tu několik aut s rozmlácenýma oknama, kolegovi to vysklilo i okna u baráku... a to tohle byla jen "bouřka".
Kde se to bere, nechápu...
|
|
16.08.2010 12:26 -
|
2353161
|
|
jruze
|
|
|
U nás docela dobrý,kroupy nikde,jen mi to upustilo asi 30 cm z bazénu,vyplácho dílnu a trochu mi přetekl rybníček(to je o tom e sbírám ryby po vesnici v přepadové stouze ) a nějakým záhadným způsobem jsem mněl z bodovky v pokoji sprchu.
U nás docela dobrý,kroupy nikde,jen mi to upustilo asi 30 cm z bazénu,vyplácho dílnu a trochu mi přetekl rybníček(to je o tom e sbírám ryby po vesnici v přepadové stouze :-(((() a nějakým záhadným způsobem jsem mněl z bodovky v pokoji sprchu.
|
|
16.08.2010 15:32 -
|
2353181
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tady jsou fotky ze včerejího večera z Prahy-Libue .link.
Tady jsou fotky ze včerejího večera z Prahy-Libue http://www.kuzelka.cz/share/libus2010/
|
|
16.08.2010 16:00 -
|
2353183
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Okna (narozdíl od jiných aut kolem ...cca 10% rozsypaný zadky a 50% pavouky na čelním) kupodivu přeila... to je asi tak ve. Komplet plechy včetně boků připomínají tankodrom, probouchalo to i sloupky, zpětná zrcátka rozstřílená na kabelá, přelomené rameno zadního stěrače, rozsekané horní brzdové světlo na 5. dveřích... raději nepokračuju
Okna (narozdíl od jiných aut kolem ...cca 10% rozsypaný zadky a 50% pavouky na čelním) kupodivu přeila... to je asi tak ve. Komplet plechy včetně boků připomínají tankodrom, probouchalo to i sloupky, zpětná zrcátka rozstřílená na kabelá, přelomené rameno zadního stěrače, rozsekané horní brzdové světlo na 5. dveřích... raději nepokračuju :-((((
|
|
16.08.2010 20:34 -
|
2353199
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Té důlky na střee, haubna, pravé přední i zadní dveře. Okna i zrcátka natěstí OK.
Té důlky na střee, haubna, pravé přední i zadní dveře. Okna i zrcátka natěstí OK. :-(
|
|
16.08.2010 20:43 -
|
2353201
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Sakra lidi, to nevypadá dobře. Tady ve Vlaimi byl klid. Přítí rok jsem sice chtěl stavět pergolu, ale asi to bude přístřeek pro auto.
Sakra lidi, to nevypadá dobře. Tady ve Vlaimi byl klid. Přítí rok jsem sice chtěl stavět pergolu, ale asi to bude přístřeek pro auto.
|
|
16.08.2010 22:51 -
|
2353217
|
|
beky
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Teď jsme byli týden v Praze na dovolené, odjeli jsme včera odpoledne a koukám, e jsem měl jednou víc těstí ne rozumu, protoe jsme si říkali, e bychom moná jeli domů a dneska. Uffff, mám z toho úplně husí kůi
Teď jsme byli týden v Praze na dovolené, odjeli jsme včera odpoledne a koukám, e jsem měl jednou víc těstí ne rozumu, protoe jsme si říkali, e bychom moná jeli domů a dneska. Uffff, mám z toho úplně husí kůi
|
|
29.07.2013 19:02 -
|
2603296
|
|
jruze
|
|
|
Tak co Jihočei sčítáte kody? Jedno u to odneslo - mladej přiel o střechu,kapotu a jetě to ani pořádně neprohlédl(kroupy 2.-3. cm) a v dílně mají 30cm vody.Táhne to jak Němci na Prahu nějak jsem to zakryl ale mám tu 7. aut ???
Tak co Jihočei sčítáte kody? Jedno u to odneslo - mladej přiel o střechu,kapotu a jetě to ani pořádně neprohlédl(kroupy 2.-3. cm) a v dílně mají 30cm vody.Táhne to jak Němci na Prahu :nevim nějak jsem to zakryl ale mám tu 7. aut ??? :nevim
|
|
29.07.2013 20:21 -
|
2603353
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
ahoj,taky vyhlíím kdy vyběhnu s peřinou na auto a helmou na hlavě,zatím jen silnej dét. jen mi to chcalo balkonovejma dveřma=odfláknutý rekonstrukce paneláku
ahoj,taky vyhlíím kdy vyběhnu s peřinou na auto a helmou na hlavě,zatím jen silnej dét. jen mi to chcalo balkonovejma dveřma=odfláknutý rekonstrukce paneláku
|
|
29.07.2013 20:52 -
|
2603364
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
sever hlásí pouze dé, bouřka se vyhnula
sever hlásí pouze dé, bouřka se vyhnula ;-)
|
|
29.07.2013 21:06 -
|
2603377
|
|
.45acp
|
|
|
Tady okolo pěkně bouří a je průtr. Kroupy zatím ádný.
Tady okolo pěkně bouří a je průtr. Kroupy zatím ádný.
|
|
29.07.2013 21:57 -
|
2603383
|
|
mravcek1
|
|
|
Hoi nestraste,som daleko od vas ale hadam to sem nedorazi lebo nemam garaz! a ani nic takeho na pokrytie citronika
Hoi nestraste,som daleko od vas ale hadam to sem nedorazi lebo nemam garaz! :-( a ani nic takeho na pokrytie citronika:-(
|
|
| |
|
|