| |  |
23.08.2013 13:46 -
Re: dovoz aut na Slovensko
|
2612227
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
pitchovat vie kazdy..treba zobrat valašku, fakľu a na hrad 
to by ma zaujimalo ako nedas auto na sk znacky ked tu mas obcianstvo, prip ako s nim pojdes potom niekde do zahranicia na dovču
pitchovat vie kazdy..treba zobrat valašku, fakľu a na hrad :-d
to by ma zaujimalo ako nedas auto na sk znacky ked tu mas obcianstvo, prip ako s nim pojdes potom niekde do zahranicia na dovču
|
|
23.08.2013 13:54 -
|
2612228
|
|
miskod
|
|
|
kedze robim v CZ, tak tu mam prechodny pobyt a teda aj moznost mat auto na CZ znackach. Kedze prechodny pobyt je vydavany na neobmedzenu dobu, tak uz neplanujem si na SK registrovat auto...
kedze robim v CZ, tak tu mam prechodny pobyt a teda aj moznost mat auto na CZ znackach. Kedze prechodny pobyt je vydavany na neobmedzenu dobu, tak uz neplanujem si na SK registrovat auto...:-)
|
|
23.08.2013 15:09 -
|
2612260
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
na prechodny pobyt staci potvrdenie ze tam byvas istu dobu? alebo je neake novsie nariadenie?
na prechodny pobyt staci potvrdenie ze tam byvas istu dobu? alebo je neake novsie nariadenie?
|
|
23.08.2013 15:59 -
|
2612272
|
|
miskod
|
|
|
Staci najomna zmluva a potvrdenie od zamestnavatela. Myslim, ze to ide aj bez zamestnavatela, ale je tam toho trosku viac.
Staci najomna zmluva a potvrdenie od zamestnavatela. Myslim, ze to ide aj bez zamestnavatela, ale je tam toho trosku viac.
|
|
25.08.2013 19:02 -
|
2612931
|
|
jumep
|
|

|
ked sa pozres do service.citroen.com tak tam uvidis ze sa predavala C5 1 ako firemny van, je to hodne sockoidne, ale myslim ze to je ono ...
ked sa pozres do service.citroen.com tak tam uvidis ze sa predavala C5 1 ako firemny van, je to hodne sockoidne, ale myslim ze to je ono ...
|
|
26.08.2013 13:54 -
|
2613348
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|

|
Posílal jsem ten odkaz kamarádovi, jako že se mi moc líbí,že bych jí chtěl na práci.Okomentoval to že to je bezva nápad,že když řeknu zákazníkovi cenu kolik mi má zaplatit,tak kdyby to s ním seklo,že prý ho hned mužů naložit a odvést na ARO.
Posílal jsem ten odkaz kamarádovi, jako že se mi moc líbí,že bych jí chtěl na práci.Okomentoval to že to je bezva nápad,že když řeknu zákazníkovi cenu kolik mi má zaplatit,tak kdyby to s ním seklo,že prý ho hned mužů naložit a odvést na ARO.:-))))
|
|
| |
|
|