| | |
21.05.2010 18:53 -
Spokojenost
|
2345870
|
|
C5stepan
|
|
|
Je v tomto klubu někdo, kdo je se svým Citronkem spokojen? Moná jetě tak Darja. Kdy to tak čtu, vichni leíte pod autem, spravujete, testujete, brbláte a hudrujete. Kdybych nebyl Citroňák a četl nai diskuzi, v ivotě bych do takové "plečky" neel.
Prosím o troku optimizmu (i kdy máme před "volbami")!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je v tomto klubu někdo, kdo je se svým Citronkem spokojen? Moná jetě tak Darja. Kdy to tak čtu, vichni leíte pod autem, spravujete, testujete, brbláte a hudrujete. Kdybych nebyl Citroňák a četl nai diskuzi, v ivotě bych do takové "plečky" neel.
Prosím o troku optimizmu (i kdy máme před "volbami")!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
21.05.2010 19:07 -
Re: Spokojenost
|
2345871
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Ale to neni nespokojenost. Ono to bude i tim, ze spousta aut ma realne najeto vic, nez je uvedeno a nektere zavady budou i bezne opotrebeni. Clovek sice hudruje a furt neco resi, ale za sebe rikam, ze bych nemenila... Tak zrovna dneska jsem se zamotala mezi vinohradama, takova skareda cesta to byla navic po lijaku, jak polnacka, vsade jezera vody a blato, no co, auto se zvedlo a projelo to jak terenak , jak vypadalo, to uz je jina vec...
Ja uz mam druhou c5 a nic jineho nechci...
Ale to neni nespokojenost. Ono to bude i tim, ze spousta aut ma realne najeto vic, nez je uvedeno a nektere zavady budou i bezne opotrebeni. Clovek sice hudruje a furt neco resi, ale za sebe rikam, ze bych nemenila... Tak zrovna dneska jsem se zamotala mezi vinohradama, takova skareda cesta to byla navic po lijaku, jak polnacka, vsade jezera vody a blato, no co, auto se zvedlo a projelo to jak terenak , jak vypadalo, to uz je jina vec...
Ja uz mam druhou c5 a nic jineho nechci...
|
|
21.05.2010 19:11 -
|
2345872
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ale no tak, podívej se do seznamu kolik je členů, kolik tady brečí a zjistí, e smolařů, kteří bezhlavě koupili první naletěnou voňavku, kterou uviděli je fakt jenom pár. Jinak se pro zajímavost podívej na chaty a diskuze koncernových a jiných značek co tam řeí. Já mám auto jeden rok, najel jsem něco přez 20 000 km a nemůu si stěovat, zatím pouze árovky a kosti. Kadé auto potřebuje to svoje - servis , údrbu po určitých km. Díly nejsou na věky a u stočených tachometrů ani neví kolik má ve skutečnosti. No asi tak. Já sú spokojen
ale no tak, podívej se do seznamu kolik je členů, kolik tady brečí a zjistí, e smolařů, kteří bezhlavě koupili první naletěnou voňavku, kterou uviděli je fakt jenom pár. Jinak se pro zajímavost podívej na chaty a diskuze koncernových a jiných značek co tam řeí. Já mám auto jeden rok, najel jsem něco přez 20 000 km a nemůu si stěovat, zatím pouze árovky a kosti. Kadé auto potřebuje to svoje - servis , údrbu po určitých km. Díly nejsou na věky a u stočených tachometrů ani neví kolik má ve skutečnosti. No asi tak. Já sú spokojen :palec
|
|
21.05.2010 19:24 -
|
2345876
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
já jsem měl BX (1,6i a 1,9TRD), potom XM (2,1tD a 2.0i) pak jsem přeel na itálii a s velkou radostí se vrátil k citroenu (C5 2,0Hdi); 100% spokojenost - a to jsem koupil první naletěnou voňafku, prostě láska na první pohled. pokud jsem měl problém, tak vdy se servisem, který něco nedodělal, nebo podělal. běná údrba - nové rozvody, ale nevimli si, e teče vstřik. čerpadlo, výměna loisek na zadních ramenech, nedodělali "vyosený" třmen. ale to by asi bylo do jiného vlákna...
já jsem měl BX (1,6i a 1,9TRD), potom XM (2,1tD a 2.0i) pak jsem přeel na itálii a s velkou radostí se vrátil k citroenu (C5 2,0Hdi); 100% spokojenost - a to jsem koupil první naletěnou voňafku, prostě láska na první pohled. pokud jsem měl problém, tak vdy se servisem, který něco nedodělal, nebo podělal. běná údrba - nové rozvody, ale nevimli si, e teče vstřik. čerpadlo, výměna loisek na zadních ramenech, nedodělali "vyosený" třmen. ale to by asi bylo do jiného vlákna...
|
|
21.05.2010 19:32 -
|
2345877
|
|
krpy
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Já mám C5 téměř tři roky. Za tu dobu jsem měl banální závady, ale to chce se autu věnovat, a je jedno jaká to je značka. Jen jednou jsem byl ve značkovém servise, u nikdy více. Hodně věcí jsem vyřeil přes tohle fórum a za minimální peníze. Závad a poruch jsem měl méně, ne mí kolegové s koncernovýma autama. Teď ji chci sice prodat, láká mně SUV / asi to vyhraje opět Citroën /. Měl jsem také Xsaru, s tou jsem byl taky max. spokojen. Velmi důleité je koupit auto, které bylo vyrobeno ve středu. Kdy si projedete jiné fóra, není nikde taková podpora a solidarita jako zde!!!
Můj názor na C5: skvělé auto, které není doceněno
Já mám C5 téměř tři roky. Za tu dobu jsem měl banální závady, ale to chce se autu věnovat, a je jedno jaká to je značka. Jen jednou jsem byl ve značkovém servise, u nikdy více. Hodně věcí jsem vyřeil přes tohle fórum a za minimální peníze. Závad a poruch jsem měl méně, ne mí kolegové s koncernovýma autama. Teď ji chci sice prodat, láká mně SUV / asi to vyhraje opět Citroën /. Měl jsem také Xsaru, s tou jsem byl taky max. spokojen. Velmi důleité je koupit auto, které bylo vyrobeno ve středu.:-d Kdy si projedete jiné fóra, není nikde taková podpora a solidarita jako zde!!!
Můj názor na C5: skvělé auto, které není doceněno:palec
|
|
21.05.2010 19:34 -
|
2345878
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Velmi důleité je koupit auto, které bylo vyrobeno ve středu.
A projevi se ta streda i na cene?
Velmi důleité je koupit auto, které bylo vyrobeno ve středu.:-d
A projevi se ta streda i na cene?:-d
|
|
21.05.2010 20:23 -
|
2345891
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No já měl asi kliku,láska na první pohled.Kdy jsem ho kupoval mělo vadnou jednu kouli(uplně mrtvou) a jinak spokojenost.Mám ho sice teprv od února a je plně funkční ádný hláky ani na diagnostice nic patnýho nehlásí.Na prodejce kde sem ho koupil byli na netu samý dobrý reference(nevim jestli ho sem můu napsat)Tak sem to risknul můj první citron a zatim pohoda.Na dianostiku jsem el a po koupi,to u bych teda asi přítě neudělal vzhledem k tomu co jsem se tu vechno dozvěděl.Zatim z něj mam radost tak doufám e mi vydrí
No já měl asi kliku,láska na první pohled.Kdy jsem ho kupoval mělo vadnou jednu kouli(uplně mrtvou) a jinak spokojenost.Mám ho sice teprv od února a je plně funkční ádný hláky ani na diagnostice nic patnýho nehlásí.Na prodejce kde sem ho koupil byli na netu samý dobrý reference(nevim jestli ho sem můu napsat)Tak sem to risknul můj první citron a zatim pohoda.Na dianostiku jsem el a po koupi,to u bych teda asi přítě neudělal vzhledem k tomu co jsem se tu vechno dozvěděl.Zatim z něj mam radost tak doufám e mi vydrí :-))
|
|
21.05.2010 20:25 -
|
2345892
|
|
jumep
|
|
|
o tomto sme uz davnejsie hovorili, nas narod na rozdiel od americkeho - ked mlci je spokojny, ked sa nieco s... tak sa stazuje ...
cize to co citas su ty co sa stazuju, ostatny su spokojny a tesia sa ...
a dalsia vec, kopa ludi do toho vrta aj ked tomu nic neni ....
o tomto sme uz davnejsie hovorili, nas narod na rozdiel od americkeho - ked mlci je spokojny, ked sa nieco s... tak sa stazuje ...
cize to co citas su ty co sa stazuju, ostatny su spokojny a tesia sa ...
a dalsia vec, kopa ludi do toho vrta aj ked tomu nic neni ....
|
|
21.05.2010 20:39 -
|
2345898
|
|
Darja
|
|
|
Pro Čechy je tohle typické Je to cítit třeba i v zaměstnání. Málokdo chválí za dobrou práci, větinou se jen jebe
Tenhle národ prostě jen rejpe a hudruje a nedokáe se pořádně z něčeho těit
Já jsem spokojená. Za volantem jsem ráda, plánuju kontrolu u pana doktora v Holetíně, u jsme se dlouho neukázali a nechceme nic zanedbat
Pro Čechy je tohle typické :) Je to cítit třeba i v zaměstnání. Málokdo chválí za dobrou práci, větinou se jen jebe :D
Tenhle národ prostě jen rejpe a hudruje a nedokáe se pořádně z něčeho těit :)
Já jsem spokojená. Za volantem jsem ráda, plánuju kontrolu u pana doktora v Holetíně, u jsme se dlouho neukázali a nechceme nic zanedbat :)
|
|
21.05.2010 20:41 -
|
2345900
|
|
Pavel C5
|
|
|
pokial vies urcit poruchu,je to dobre ked ju odstranis, a ziadne auto nieje nepokazitelne vsetko raz skonci,c5 pokud slape bezva auto
pokial vies urcit poruchu,je to dobre ked ju odstranis, a ziadne auto nieje nepokazitelne vsetko raz skonci,c5 pokud slape bezva auto:palec
|
|
21.05.2010 20:46 -
|
2345903
|
|
Darja
|
|
|
Kdy nevím určit poruchu, mám tu klub (troku sobeckosti nekodíííí)
Kdy nevím určit poruchu, mám tu klub :D (troku sobeckosti nekodíííí) :-)))):-))))
|
|
21.05.2010 21:00 -
|
2345909
|
|
C5stepan
|
|
|
Jumep, Darja: a vo-vo-votom to je. Spokojení jen čtou a těí se, e jich se to netýká. Nepodpoří a nepodpoří. Pardon, Mahony...
Jumep, Darja: a vo-vo-votom to je. Spokojení jen čtou a těí se, e jich se to netýká. Nepodpoří a nepodpoří. Pardon, Mahony...
|
|
21.05.2010 21:31 -
|
2345914
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Nedá mi to abych s neozval. JÁ JSEM SPOKOJENÝM MAJITELEM C5. No a je to venku.
A důvody : jede to jak bejk
je to pohodlný
voní to
nesere se to (zatím)
kadý svezení je pro mě svátek
Zkrátka je to můj splněnej sen.
číslo účtu samozřejmě zdělím a přímo oficiálnímu dovozci CITROEN (prachy za reklamu)
Nedá mi to abych s neozval. JÁ JSEM SPOKOJENÝM MAJITELEM C5. No a je to venku.
A důvody : jede to jak bejk
je to pohodlný
voní to
nesere se to (zatím)
kadý svezení je pro mě svátek
Zkrátka je to můj splněnej sen.:palec:palec:palec
číslo účtu samozřejmě zdělím a přímo oficiálnímu dovozci CITROEN (prachy za reklamu);-)
|
|
21.05.2010 21:57 -
|
2345921
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já jsem s C5kou celkem spokojený. Po počáteční investici (rozvody, olej, filtry...) jsem jenom musel dát vyčistit FAP a vyměnit pravý přední brzdič. Jinak pouze provozní věci a běné opotřebení. Teď mě trochu tve sedačka. Jinak si nestěuji, i kdy Xantie mi subjektivně seděla líp.
Já jsem s C5kou celkem spokojený. Po počáteční investici (rozvody, olej, filtry...) jsem jenom musel dát vyčistit FAP a vyměnit pravý přední brzdič. Jinak pouze provozní věci a běné opotřebení. Teď mě trochu tve sedačka. Jinak si nestěuji, i kdy Xantie mi subjektivně seděla líp.
|
|
21.05.2010 21:59 -
|
2345922
|
|
jruze
|
|
|
C5stepan napsal(a): Je v tomto klubu někdo, kdo je se svým Citronkem spokojen? Moná jetě tak Darja. Kdy to tak čtu, vichni leíte pod autem, spravujete, testujete, brbláte a hudrujete. Kdybych nebyl Citroňák a četl nai diskuzi, v ivotě bych do takové "plečky" neel.
Prosím o troku optimizmu (i kdy máme před "volbami")!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já mám auto,které má odhadem 500000km je zanedbané jak toulavej pes.-odemne má asi 150tkm a dělám na něm jen to nejdůleitějí a to z nedostatku času (na své auto) kolikrát ani to ne.No a nebejt 2X posrané elektroniky, tak za těch km co mi slouí nedostalo skoro nic ne olej, destičky, pár loisek,čepy,kosti, nějaký ten řemen.Tak na co si mám stěovat? jen sám na sebe e? -dostává za ui (po Praze) je mu skoro 10let a problémů sním mám moná méně ne mají jiní s auty 2.-3. roky starými bez ohledu na značky a tohle je alespoň velké pohodlné.
Já mám auto,které má odhadem 500000km je zanedbané jak toulavej pes.-odemne má asi 150tkm a dělám na něm jen to nejdůleitějí a to z nedostatku času (na své auto) kolikrát ani to ne.No a nebejt 2X posrané elektroniky, tak za těch km co mi slouí nedostalo skoro nic ne olej, destičky, pár loisek,čepy,kosti, nějaký ten řemen.Tak na co si mám stěovat? jen sám na sebe e? -dostává za ui (po Praze) je mu skoro 10let a problémů sním mám moná méně ne mají jiní s auty 2.-3. roky starými bez ohledu na značky a tohle je alespoň velké pohodlné.:palec
|
|
21.05.2010 22:56 -
|
2345928
|
|
Barlow
|
|
|
Jsem taky spokojen s C5....proc to nerict ostatne s kazdym citronem co jsem mel. A rozhodne si nehodlam stezovat. A tahle komunita lidi ohledne citronu a c5 me prijde bajecna Timto Vam pratele i dekuji.
Jsem taky spokojen s C5....proc to nerict :) ostatne s kazdym citronem co jsem mel. A rozhodne si nehodlam stezovat. A tahle komunita lidi ohledne citronu a c5 me prijde bajecna :) Timto Vam pratele i dekuji.
|
|
21.05.2010 23:34 -
|
2345931
|
|
lami
|
Město: Netolice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Taky se přidám, C5 mám 3 roky najel jsem 45 tisíc, vyměnil brzdové destičky, kosti, jednu árovku v parkovačkách, pneumatiky, svíčky a kadý rok olej. Tady si jen čtu, protoe mé technické znalosti ohledně C5 nejsou na to abych mohl radit. Psát e mi to jezdí nic nepíe a jsem spokojený, tím Vás nechci obtěovat.
Taky se přidám, C5 mám 3 roky najel jsem 45 tisíc, vyměnil brzdové destičky, kosti, jednu árovku v parkovačkách, pneumatiky, svíčky a kadý rok olej. Tady si jen čtu, protoe mé technické znalosti ohledně C5 nejsou na to abych mohl radit. Psát e mi to jezdí nic nepíe a jsem spokojený, tím Vás nechci obtěovat.
|
|
21.05.2010 23:36 -
|
2345932
|
|
jumep
|
|
|
lami napsal(a): Taky se přidám, C5 mám 3 roky najel jsem 45 tisíc, vyměnil brzdové destičky, kosti, jednu árovku v parkovačkách, pneumatiky, svíčky a kadý rok olej. Tady si jen čtu, protoe mé technické znalosti ohledně C5 nejsou na to abych mohl radit. Psát e mi to jezdí nic nepíe a jsem spokojený, tím Vás nechci obtěovat.
Keby si bol american, tak mas v povahe a pises, je to cool, funguje to
Je to az brutalne nezvykle ked s nimi sa stretnes a on na teba nevyblafne problem ale povie ti ako cool mu to chodi ...
edit: tym chcem povedat ze presne o tomto to tu je ... skratka europan / nasinec nebude hovorit ze to chodi kym to chodi, naco tym "obtazovat" inych a zatoto forum
Keby si bol american, tak mas v povahe a pises, je to cool, funguje to :)
Je to az brutalne nezvykle ked s nimi sa stretnes a on na teba nevyblafne problem ale povie ti ako cool mu to chodi ...
edit: tym chcem povedat ze presne o tomto to tu je ... skratka europan / nasinec nebude hovorit ze to chodi kym to chodi, naco tym "obtazovat" inych a zatoto forum :)
|
|
21.05.2010 23:53 -
|
2345935
|
|
číslo 5
|
|
|
Já jsem taky spokojený majitel C5. Jak píe Petr 72 - splněný sen.
Já jsem taky spokojený majitel C5. :palec:palec Jak píe Petr 72 - splněný sen.:-d
|
|
22.05.2010 00:12 -
|
2345936
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Řekl bych to jednodue, pokud nemám nový auto, a ani u toho to neplatí, tak musím počítat s tím, e se něco pokazí. Ale co se týče C5 tak je to pohodlíčko a povozeníčko. " Teď jsem zrovna v servisu a dělaj mi vstřiky " ale to není stínost to je jen konstatování" jinak pohoda.
Řekl bych to jednodue, pokud nemám nový auto, a ani u toho to neplatí, tak musím počítat s tím, e se něco pokazí. Ale co se týče C5 tak je to pohodlíčko a povozeníčko. " Teď jsem zrovna v servisu a dělaj mi vstřiky " ale to není stínost to je jen konstatování" jinak pohoda.
|
|
| |
|
|