| | |
04.05.2010 08:48 -
manual k C5 kombi 2.0 HDI, ovladani pocitace a tempomatu ??
|
2343991
|
|
C5stepan
|
|
|
KROKY: www.citroen.cz, ceníky a dokumentace (vpravo nahoře), osobní, starí modely, C5, pokračovat ve výběru (vpravo dole), soukromá osoba, PDF (podle potřeby). Návody v četině, dají se vytisknout.
KROKY: www.citroen.cz, ceníky a dokumentace (vpravo nahoře), osobní, starí modely, C5, pokračovat ve výběru (vpravo dole), soukromá osoba, PDF (podle potřeby). Návody v četině, dají se vytisknout.
|
|
04.05.2010 08:53 -
Re: manual k C5 kombi 2.0 HDI, ovladani pocitace a tempomatu ??
|
2343992
|
|
Barbar
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
.link.
http://www.citroenstore.cz/MasterPage.aspx?pageId=navody
|
|
04.05.2010 09:43 -
|
2344000
|
|
jumep
|
|
|
netreba ani opustat klubovu stranku
.link.
toto tu je odjakziva
netreba ani opustat klubovu stranku
http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni
toto tu je odjakziva
|
|
04.05.2010 11:43 -
|
2344005
|
|
Darja
|
|
|
Problém vyřeen, lock
Problém vyřeen, lock :)
|
|
20.09.2013 10:11 -
|
2620320
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím, mám C5II 2.0 HDI s automatem AM6, kdy jedu na tempomat a přeruím jeho funkci brděním, nebo talčítkem na ovládání tempomatu pod volantem, a auto zpomalí třeba z 80Km/h na 60Km/h a pak opětovně zmáčknu tlačítko s tím, aby mi auto opět zrychlilo a udrovalo posledně nastavenou rychlost.., vůz podřadí, nebo brutálně vystartuje jako zdivočelé zvíře.. Existuje monost, v diagnostice, jak nastavit zrychlovací rampu na mnou poadovanou dynamiku?
Zdravím, mám C5II 2.0 HDI s automatem AM6, kdy jedu na tempomat a přeruím jeho funkci brděním, nebo talčítkem na ovládání tempomatu pod volantem, a auto zpomalí třeba z 80Km/h na 60Km/h a pak opětovně zmáčknu tlačítko s tím, aby mi auto opět zrychlilo a udrovalo posledně nastavenou rychlost.., vůz podřadí, nebo brutálně vystartuje jako zdivočelé zvíře.. Existuje monost, v diagnostice, jak nastavit zrychlovací rampu na mnou poadovanou dynamiku?
|
|
20.09.2013 10:57 -
|
2620321
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Mam sice manual, zjistoval jsem se to same, ale pry to mozne neni.
Taky me to obtezovalo, nez jsem si zvyknul, ze pri vetsim poklesu rychlosti proste tempomat tlacitkem ze strany nezapinam, dokud se pridanim plynu nedostanu na tu rychlost.
Mam sice manual, zjistoval jsem se to same, ale pry to mozne neni.
Taky me to obtezovalo, nez jsem si zvyknul, ze pri vetsim poklesu rychlosti proste tempomat tlacitkem ze strany nezapinam, dokud se pridanim plynu nedostanu na tu rychlost.
|
|
20.09.2013 12:48 -
|
2620323
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial mozne to neni, toto je uz prilis velka odchylka a on sa ju snazi co najskor dohnat / dorovnat
ako uz ti bolo povedane, mas plynovy pedal a ked sa blizis k povodnej nastavenej rychlosti tak ho zapnes
bohuzial mozne to neni, toto je uz prilis velka odchylka a on sa ju snazi co najskor dohnat / dorovnat
ako uz ti bolo povedane, mas plynovy pedal a ked sa blizis k povodnej nastavenej rychlosti tak ho zapnes
|
|
| |
|
|