| | |
14.08.2013 20:08 -
Re: Děsy na cestách
|
2608871
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Zbyňa napsal(a): Tak na tohle já jsem zas moc velká vysírka... kdy vidím, e někdo jede jak je na videu výe, nebo se o to snaí. Tak i kdy jedu v levym pruhu, zpomalým na rychlost auta jedoucího vpravo, poutím ostřikovače, a dokud nedojede někdo dalí, kdo chce rychlej, tak frajera prostě brzdim.
Bohuzel tihle lide to nemaji v hlave v poradku a vetsinou jim tam rupne jeste vic a casto se msti. Jeho predjizdeni pres plnou mi az tak nevadi pokud na to ma vykon motoru a vidi dostatecne dalekove pred sebe. Co me vsak irituje, ze privesny vozik je dal od kufru jak tenhleten magor. Tam staci lehke tuknuti do brzdy a kolize je na svete, nema sanci zareagovat zadnym zpusobem. Klickovani mezi auty je kapitola pro sebe, se divim, ze mu do toho jeho predjizdeni zprava nekdo nevjel s umyslem mu uhnout.
Bohuzel tihle lide to nemaji v hlave v poradku a vetsinou jim tam rupne jeste vic a casto se msti. Jeho predjizdeni pres plnou mi az tak nevadi pokud na to ma vykon motoru a vidi dostatecne dalekove pred sebe. Co me vsak irituje, ze privesny vozik je dal od kufru jak tenhleten magor. Tam staci lehke tuknuti do brzdy a kolize je na svete, nema sanci zareagovat zadnym zpusobem. Klickovani mezi auty je kapitola pro sebe, se divim, ze mu do toho jeho predjizdeni zprava nekdo nevjel s umyslem mu uhnout.
|
|
14.08.2013 20:38 -
|
2608888
|
|
Henry
|
|
|
Zbyňa napsal(a): Tak na tohle já jsem zas moc velká vysírka... kdy vidím, e někdo jede jak je na videu výe, nebo se o to snaí. Tak i kdy jedu v levym pruhu, zpomalým na rychlost auta jedoucího vpravo, poutím ostřikovače, a dokud nedojede někdo dalí, kdo chce rychlej, tak frajera prostě brzdim.
No vidí nejse sám, a pak mu nezbývá ne předjídět přez dvě plné čáry.
V takový situaci zastavím dám si kafe a cigáro a těím se, e se zabije někde sám a nikomu neublíí.
:-d Tak na tohle já jsem zas moc velká vysírka... kdy vidím, e někdo jede jak je na videu výe, nebo se o to snaí. Tak i kdy jedu v levym pruhu, zpomalým na rychlost auta jedoucího vpravo, poutím ostřikovače, a dokud nedojede někdo dalí, kdo chce rychlej, tak frajera prostě brzdim.
No vidí :-o nejse sám, a pak mu nezbývá ne předjídět přez dvě plné čáry. :palec
V takový situaci zastavím dám si kafe a cigáro a těím se, e se zabije někde sám a nikomu neublíí.
|
|
14.08.2013 20:59 -
|
2608899
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
@Rimmer - Já hlavně prostě nechápu smysl tohoto počínání kdy na to mám auto a chci se vyřídit, jdu na otevřený dny na okruh. Předjídění přes plnou mi nevadí za stejných podmínek jako ty píe. Pokud nikoho neohrozí je to jeho věc. Nikdy jsem neměl v úmyslu někoho moralizovat, aby jezdil podle pravidel...
@Henry myslel jsem situaci na dálnici vzhledem k tomu kličkování. Právě tím jak to seka přes tři pruhy ze strany na stranu, tak ho někdo ani nemusí vidět, prostě mu tam vlítne a borec v tom bramburáku můe být klidně Fitipaldi a jsou vici na sr**ku.
Specialitou jsou ministři, kteří mají pocit, e je musí vichni pustit. Častá situace na D1, kdy v levém pruhu se vytvoří několikasetmetrová kolona jedoucí těch 130 (protoe vepředu někdo nechce mezi kamiony a není ochotnej jet rychleji v tempu sluebních vozů). Přiletí pán, nalepí se na kufr, má levej blinkr a blíká dálkovejma. Kam ho mám pustit? Stejně je předemnou 30 aut, který ho nepustí, tak proč bych se cpal mezi ty kamiony, kdy pak pojedu rychleji a jak bude příleitost, tak pustím... Jeden teda vydrel takto blikat, troufnu si říct, několik minut, tak jsem teda zajel mezi kamiony, nechal ho předjet, vrátil se za něj. Dal jsem levej blinkr, a začal na něj blikat a mě pustí. Pochopil to a viděl jsem v jeho zrcátku, e se směje a mával mi zpět. Ale občas tyhle postupy nechápu, člověk se stejně nikam nedostane.
@Rimmer - Já hlavně prostě nechápu smysl tohoto počínání :nevim kdy na to mám auto a chci se vyřídit, jdu na otevřený dny na okruh. Předjídění přes plnou mi nevadí za stejných podmínek jako ty píe. Pokud nikoho neohrozí je to jeho věc. Nikdy jsem neměl v úmyslu někoho moralizovat, aby jezdil podle pravidel...
@Henry myslel jsem situaci na dálnici vzhledem k tomu kličkování. Právě tím jak to seka přes tři pruhy ze strany na stranu, tak ho někdo ani nemusí vidět, prostě mu tam vlítne a borec v tom bramburáku můe být klidně Fitipaldi a jsou vici na sr**ku.
Specialitou jsou ministři, kteří mají pocit, e je musí vichni pustit. Častá situace na D1, kdy v levém pruhu se vytvoří několikasetmetrová kolona jedoucí těch 130 (protoe vepředu někdo nechce mezi kamiony a není ochotnej jet rychleji v tempu sluebních vozů). Přiletí pán, nalepí se na kufr, má levej blinkr a blíká dálkovejma. Kam ho mám pustit? Stejně je předemnou 30 aut, který ho nepustí, tak proč bych se cpal mezi ty kamiony, kdy pak pojedu rychleji a jak bude příleitost, tak pustím... Jeden teda vydrel takto blikat, troufnu si říct, několik minut, tak jsem teda zajel mezi kamiony, nechal ho předjet, vrátil se za něj. Dal jsem levej blinkr, a začal na něj blikat a mě pustí. Pochopil to a viděl jsem v jeho zrcátku, e se směje a mával mi zpět. Ale občas tyhle postupy nechápu, člověk se stejně nikam nedostane.
|
|
05.11.2013 20:04 -
|
2633852
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak sice mě místní moralisti zase budou nadávat, ale co...
.link.
Třikrát BOHUEL, e nezhebnul ten *censored*, ale odsrala to náhodná kolemjedoucí.. Ké by místo ní zařval ten *censored*....
A to je důvod, proč já jsem rád a spokojen, chcípne-li si takovejhle *censored* sám. Jako např. posledně ten motorkář po sráce s Citroenem, z čeho jste se tu někteří mohli zbláznit..
Tak sice mě místní moralisti zase budou nadávat, ale co...
http://www.novinky.cz/krimi/318325-nezletily-ridic-u-litvinova-ujizdel-policii-zabil-zenu-v-protijedoucim-aute.html
Třikrát BOHUEL, e nezhebnul ten *censored*, ale odsrala to náhodná kolemjedoucí.. Ké by místo ní zařval ten *censored*....
A to je důvod, proč já jsem rád a spokojen, chcípne-li si takovejhle *censored* sám. Jako např. posledně ten motorkář po sráce s Citroenem, z čeho jste se tu někteří mohli zbláznit..
|
|
06.11.2013 10:07 -
|
2633985
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
DeFuckTo mívá vyhraněnějí jednostranný názory. Avak v tomto případě je skutečně koda, e to nelupnul do stromu. Teď u s tím nikdo nic nenadělá, ten strom tomu mohl zabránit. A jestli to byl blbeček s kriminální minulostí, tak to zřejmě nebyl jeho ojedinělí kiks... Také koda, e kdy policisty vlekl vozidlem, e nestříleli (ale to by pak nadávalo lidí, e to někdo koupil....)
DeFuckTo mívá vyhraněnějí jednostranný názory. Avak v tomto případě je skutečně koda, e to nelupnul do stromu. Teď u s tím nikdo nic nenadělá, ten strom tomu mohl zabránit. A jestli to byl blbeček s kriminální minulostí, tak to zřejmě nebyl jeho ojedinělí kiks... Také koda, e kdy policisty vlekl vozidlem, e nestříleli (ale to by pak nadávalo lidí, e to někdo koupil....)
|
|
06.11.2013 12:22 -
|
2634021
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
jruze napsal(a): Kdyby místo zpomalováků nastrkali zajíděcí jeky tak nemusí za nikým pospíchat a vyhecovat ho k tomu na co nemá - mylení těchto idiotů je jiné - kdy jim ujíděl a zvedli by mu hroty nestalo by se nic ne e by přiel o gumy.
No nějak netuím, jaké jeky má na mysli? A pokud je chce zavézt tak doporučuji začít v politice. Četník ti váně do vozovky zajíděcí hroty nenamontuje. Měli ho střelit, myslím, e vzhledem k tomu, jak je to napsané v článku by si mohli uhájit oprávněnost - bohuel v článku toho je velmi málo.
Edit: aby nebylo opětovně patně pochopeno - TOTO JE IRONICKÁ POZNÁMKA!!! (neb ta mylenka je absurdní a z lidí, co toto tvrdí mi je zle a takových lidí je hodně):
Ne, chtělo by to úplně zruit policii, aby nikoho nedrádila k agresivní rychlé jízdě. Policajti tu pani vlastně zabili, zrume je vechny! Nebýt policie, tak nikdo nikoho na sinicích nezabije, protoe by neměli před kým ujídět!
No nějak netuím, jaké jeky má na mysli? A pokud je chce zavézt tak doporučuji začít v politice. Četník ti váně do vozovky zajíděcí hroty nenamontuje. Měli ho střelit, myslím, e vzhledem k tomu, jak je to napsané v článku by si mohli uhájit oprávněnost - bohuel v článku toho je velmi málo.
Edit: aby nebylo opětovně patně pochopeno - TOTO JE IRONICKÁ POZNÁMKA!!! (neb ta mylenka je absurdní a z lidí, co toto tvrdí mi je zle a takových lidí je hodně):
Ne, chtělo by to úplně zruit policii, aby nikoho nedrádila k agresivní rychlé jízdě. Policajti tu pani vlastně zabili, zrume je vechny! Nebýt policie, tak nikdo nikoho na sinicích nezabije, protoe by neměli před kým ujídět!
|
|
06.11.2013 20:32 -
|
2634146
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Tony_Z napsal(a): No nějak netuím, jaké jeky má na mysli? A pokud je chce zavézt tak doporučuji začít v politice. Četník ti váně do vozovky zajíděcí hroty nenamontuje. Měli ho střelit, myslím, e vzhledem k tomu, jak je to napsané v článku by si mohli uhájit oprávněnost - bohuel v článku toho je velmi málo.
nevím kolik ti je let, ale názory má jako moje 16 letá dcera, dále se k tomu nebudu vyjadřovat (měli ho střelit...., úplně zruit policii..., policajti tu pani vlastně zabili.....
.link.
nevím kolik ti je let, ale názory má jako moje 16 letá dcera, dále se k tomu nebudu vyjadřovat (měli ho střelit...., úplně zruit policii..., policajti tu pani vlastně zabili..... :-((((
http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/utekl-z-boletic-pri-nehode-zabil-zenu-20131106.html
|
|
08.11.2013 08:54 -
|
2635143
|
|
Tony_Z
|
|
|
najk napsal(a): nevím kolik ti je let, ale názory má jako moje 16 letá dcera, dále se k tomu nebudu vyjadřovat (měli ho střelit...., úplně zruit policii..., policajti tu pani vlastně zabili.....
.link.
Najku, mám dojem, e jsi to nepochopil to o ruení policie - to byla ironie na to, jak někteří lidé reagují, e za to můou policajti... A vzhledem k tomu, e jsi slouil, tak věřím, e kdyby na tebe začal někdo najídět autem nebo tě vlekl autem a řidič byl ve vozidle sám, v bezpečné lokalitě (bez lidí, které bys mohl ohrozit střelbou) tak bys mu tam jednu nebo více ran do auta poslal, případně do části těla, kde ho nezabije...
jruze: No bylo by to fajn, bohuel na to v tomto státě nikdo nedá peníze.
Najku, mám dojem, e jsi to nepochopil to o ruení policie - to byla ironie na to, jak někteří lidé reagují, e za to můou policajti... A vzhledem k tomu, e jsi slouil, tak věřím, e kdyby na tebe začal někdo najídět autem nebo tě vlekl autem a řidič byl ve vozidle sám, v bezpečné lokalitě (bez lidí, které bys mohl ohrozit střelbou) tak bys mu tam jednu nebo více ran do auta poslal, případně do části těla, kde ho nezabije...
jruze: No bylo by to fajn, bohuel na to v tomto státě nikdo nedá peníze. :-)
|
|
08.11.2013 10:14 -
|
2635155
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
To mi připomíná kolik lidí právě takhle řvalo, kdy shořel ten nezletilej xindl v papínkovic audině.. Nejdřív ve ok, ale právě proto, e lidi takhle nesmyslně řvali, tak (podle mých info) jsou zasahující chlupáči stále mimo slubu.. Pořád mě napadá ta samá otázka - řval by takhle kadej ten jeden člověk, kdyby jemu zabil někoho blízkýho? Podle mě určitě ne. Ba naopak, řval by, jak je svět nespravedlivej, e viník přeije, dostane směnej trest a nahodilej kolemjedoucí je pod drnem...
To mi připomíná kolik lidí právě takhle řvalo, kdy shořel ten nezletilej xindl v papínkovic audině.. Nejdřív ve ok, ale právě proto, e lidi takhle nesmyslně řvali, tak (podle mých info) jsou zasahující chlupáči stále mimo slubu.. Pořád mě napadá ta samá otázka - řval by takhle kadej ten jeden člověk, kdyby jemu zabil někoho blízkýho? Podle mě určitě ne. Ba naopak, řval by, jak je svět nespravedlivej, e viník přeije, dostane směnej trest a nahodilej kolemjedoucí je pod drnem...
|
|
01.03.2014 18:52 -
|
2673161
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Takhle se má řeit propustnost dálnic
.link.
Takhle se má řeit propustnost dálnic
http://auto.idnes.cz/jizda-v-levem-pruhu-0or-/automoto.aspx?c=A140227_183518_automoto_fdv
|
|
01.03.2014 22:51 -
|
2673347
|
|
DrMarvin
|
|
|
jo a koupim si trilitra a pulka lidi budu brucet ne?
jo a koupim si trilitra a pulka lidi budu brucet ne?:D
|
|
02.06.2015 22:07 -
|
2827612
|
|
DeFuckTo
|
|
|
.link.
Zas jedno video s dobrym koncem (pravda, mohl být i lepí)..
http://www.novinky.cz/krimi/371210-motorkar-predjel-policisty-na-zadnim-kole-riskantni-jizdu-ale-nezvladl.html
Zas jedno video s dobrym koncem (pravda, mohl být i lepí).. :palec
|
|
06.10.2015 17:10 -
|
2870946
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Nevíte někdo, kde se dá oficiálně stěovat na provoz elezničního přejezdu? Je mi sice jasný, e se to bude řeit a se na tý dálnici někdo zabije, a nebo a někdo hodí molotova do tý nádraácký boudy, ale aspoň se to zkusí..
Kdyby někoho zajímaly podrobnosti, můu je tu pak napsat..
Nevíte někdo, kde se dá oficiálně stěovat na provoz elezničního přejezdu? Je mi sice jasný, e se to bude řeit a se na tý dálnici někdo zabije, a nebo a někdo hodí molotova do tý nádraácký boudy, ale aspoň se to zkusí.. :)
Kdyby někoho zajímaly podrobnosti, můu je tu pak napsat..
Přílohy: 2015-10-06 14.20.18.jpg ( 2846104b ) - To auto vlevo je jedno z mnoha, který nevydrely a otočily se.. m.jpg ( 93792b ) - |
|
07.10.2015 07:08 -
|
2871253
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
.link.
http://www.szdc.cz/kontakty/napiste-nam.html
|
|
13.11.2015 22:39 -
|
2886449
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tohle se dá natočit na dvacetikilometrovém úseku mezi Děčínem a Českou Kamenicí během dvou dnů...
.link. čas cca 1.30
.link. čas cca 1.20
.link. čas cca 2.00
Tohle se dá natočit na dvacetikilometrovém úseku mezi Děčínem a Českou Kamenicí během dvou dnů... :-(
https://www.youtube.com/watch?v=Llu9ir4nrSk čas cca 1.30
https://www.youtube.com/watch?v=S_aTWwIfPws čas cca 1.20
https://www.youtube.com/watch?v=qp1MC2p6fdU čas cca 2.00
|
|
13.11.2015 23:02 -
|
2886460
|
|
jumep
|
|
|
u vas je to uplne normalne, clovek ide asi 105 (a to uz mi neni prijemne lebo proste je to o 15 viac) a citi sa akoby zavadzal na ceste ....
u vas je to uplne normalne, clovek ide asi 105 (a to uz mi neni prijemne lebo proste je to o 15 viac) a citi sa akoby zavadzal na ceste ....
|
|
| |
|
|