| | |
21.07.2013 18:35 -
Re: Děsy na cestách
|
2600350
|
|
C5stepan
|
|
|
Jeí, co já těch sebevrahů na motorkách potkal v okolí Ostravy včera cestou domů (mimo dálnice)!!! Jedna čára, dvě čáry, zebra - vechno FUK! Dvě kolony proti sobě, moje proti večernímu slunci a po středové čáře proti mně proletí cosi, co vrčí a co vyhodnotím jako motorku po cca 5 vteřinách! Váně je to tím počasím?
.link.
Jeí, co já těch sebevrahů na motorkách potkal v okolí Ostravy včera cestou domů (mimo dálnice)!!! Jedna čára, dvě čáry, zebra - vechno FUK! Dvě kolony proti sobě, moje proti večernímu slunci a po středové čáře proti mně proletí cosi, co vrčí a co vyhodnotím jako motorku po cca 5 vteřinách! Váně je to tím počasím?
http://www.novinky.cz/krimi/308349-cerny-vikend-na-silnicich-od-patku-zahynulo-12-lidi.html
|
|
21.07.2013 19:55 -
|
2600364
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
.link.
http://www.loupak.cz/video/auto-moto/15851-kdyz-motorkar-vybrzduje?thx=postylka
|
|
22.07.2013 06:25 -
|
2600476
|
|
gull
|
|
|
DeFuckTo napsal(a):
Tak motorkář trochu blázen, ale tomu chlapovi bych taky nakopal do ... miluju kdy někdo valí non-stop v levém pruhu ... a pak jeho reakce, nejdřív zkouknout pokození svého auta a pak volným krokem k motorkáři, který nejspí bojuje o ivot
Tak motorkář trochu blázen, ale tomu chlapovi bych taky nakopal do ... miluju kdy někdo valí non-stop v levém pruhu ... a pak jeho reakce, nejdřív zkouknout pokození svého auta a pak volným krokem k motorkáři, který nejspí bojuje o ivot :nevim
|
|
22.07.2013 08:30 -
|
2600521
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Motorkář na videu je očividně idiot, co nejspíe vychodil základku 5. třídou a takový by vůbec neměl dostat řidičák (to pro vechny, co vybrďují a na motorce to musí být fakt dement). Jízda v levém pruhu, kdy nikoho nepředjídí je sice přestupek, ale není to nic nebezpečného (pokud tím neblokuje jiné účastníky provozu, třeba záchranku)
Motorkář na videu je očividně idiot, co nejspíe vychodil základku 5. třídou a takový by vůbec neměl dostat řidičák (to pro vechny, co vybrďují a na motorce to musí být fakt dement). Jízda v levém pruhu, kdy nikoho nepředjídí je sice přestupek, ale není to nic nebezpečného (pokud tím neblokuje jiné účastníky provozu, třeba záchranku)
|
|
22.07.2013 10:51 -
|
2600567
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ani nevíme v jakém to je státě, třeba se tam vlevo jezdit smí, pokud např. jede max rychlostí, kdo ví... K motorce běel řidič kamionu, tak na co by běhal jetě ten z auta.. Kdyby ho předjel z prava, třeba vyfakoval a jel do pryč, tak oukej, ale snait se ho vybrzdit, to je trochu mimo no..
A zdá se mi to nebo frajírek vybrďovací nemá SPZ?
Ani nevíme v jakém to je státě, třeba se tam vlevo jezdit smí, pokud např. jede max rychlostí, kdo ví... K motorce běel řidič kamionu, tak na co by běhal jetě ten z auta.. :-) Kdyby ho předjel z prava, třeba vyfakoval a jel do pryč, tak oukej, ale snait se ho vybrzdit, to je trochu mimo no..
A zdá se mi to nebo frajírek vybrďovací nemá SPZ?
|
|
22.07.2013 19:26 -
|
2600673
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Přikládám trochu méně děsný "děs". V autě nejsem náročný na muziku, rádio beru jako prostředek zaměstnání mozku zejména na dálnic proti usnutí. Nyní jsem byl v Itálii a nepodařilo se mi najít stanici rozumně hrající nějaký střední proud, o beatu nebo rocku nemluvě. 40 stanic furt dokola projíděla dcera a vude vanili. Jestli to vanění někdo poslouchá, tak jsou Taliáni nejchytřejí národ světa.
Přikládám trochu méně děsný "děs". V autě nejsem náročný na muziku, rádio beru jako prostředek zaměstnání mozku zejména na dálnic proti usnutí. Nyní jsem byl v Itálii a nepodařilo se mi najít stanici rozumně hrající nějaký střední proud, o beatu nebo rocku nemluvě. 40 stanic furt dokola projíděla dcera a vude vanili. Jestli to vanění někdo poslouchá, tak jsou Taliáni nejchytřejí národ světa.
|
|
22.07.2013 19:29 -
|
2600674
|
|
DeFuckTo
|
|
|
vilous - pamatuju lautr to samý z Německa, pak u jsem poslouchal pouze svoje, protoe to rádio se nedalo..
vilous - pamatuju lautr to samý z Německa, pak u jsem poslouchal pouze svoje, protoe to rádio se nedalo.. :-)
|
|
22.07.2013 22:42 -
|
2600770
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No já mám muziky na cestu na Mars a zpět... Nedovedu si představit jet na dovolenou bez vlastní zásoby. Radio je pro mě jen zprávy a reportáe,protoe na 90% stanic se hudba poslouchat nedá.Italum bych nerozuměl tak bych ho ani nespoutěl.
Jinak za pomalou jízdu v levém pruhu bych "vradil" .Nechápu lidi co si myslí jedu 130 tak neuhnu.Já pořád sleduju zpětné zrcadlo a jak se někdo blíí hned uhybám.I na normální silnici kdy vidím e někdo chce jet rychleji tak klidně uhnu na krajnici a pustím ho.Proč to lidi nedělají vichni? Pak člověka chytne rapl a končí to pruserem
No já mám muziky na cestu na Mars a zpět... Nedovedu si představit jet na dovolenou bez vlastní zásoby. Radio je pro mě jen zprávy a reportáe,protoe na 90% stanic se hudba poslouchat nedá.Italum bych nerozuměl tak bych ho ani nespoutěl.:-))))
Jinak za pomalou jízdu v levém pruhu bych "vradil" .Nechápu lidi co si myslí jedu 130 tak neuhnu.Já pořád sleduju zpětné zrcadlo a jak se někdo blíí hned uhybám.I na normální silnici kdy vidím e někdo chce jet rychleji tak klidně uhnu na krajnici a pustím ho.Proč to lidi nedělají vichni? Pak člověka chytne rapl a končí to pruserem:nevim
|
|
23.07.2013 07:53 -
|
2600884
|
|
jruze
|
|
|
V poslední době je snad sportem(nebo mi to dělají schválně - jen mně?) e kdy se blíím k pomalejím jedoucím v pravém tak se skoro pravidelně někdo rozhodne předjídět(a to někdy tak e na to abych to dobrzdil mi sepnou varovky) a potom jede jen nepatrně rychleji - sem si říkal e bych vozil třeba dětskou stříkací pistoli třeba s mlékem a troku mu umyl okno aby lépe viděl.Nejezdím nějak zázračně rychle(větinou),ale těch 10-20 navíc dám a kdy na úseku 100 Km 50x dobrďuji (z toho 5x s automatickými varovkama) tak mám tisíc chutí ho vybrzdit také. (za mnou se kolony netvoří a i kdy mne v levém dojídí někdo rychlejí řadím se do pravé kolony-dobrzdím a vracím se na svou rychlost do levého a je pustím)
V poslední době je snad sportem(nebo mi to dělají schválně - jen mně?) e kdy se blíím k pomalejím jedoucím v pravém tak se skoro pravidelně někdo rozhodne předjídět(a to někdy tak e na to abych to dobrzdil mi sepnou varovky) a potom jede jen nepatrně rychleji - sem si říkal e bych vozil třeba dětskou stříkací pistoli třeba s mlékem a troku mu umyl okno aby lépe viděl.Nejezdím nějak zázračně rychle(větinou),ale těch 10-20 navíc dám a kdy na úseku 100 Km 50x dobrďuji (z toho 5x s automatickými varovkama) tak mám tisíc chutí ho vybrzdit také. (za mnou se kolony netvoří a i kdy mne v levém dojídí někdo rychlejí řadím se do pravé kolony-dobrzdím a vracím se na svou rychlost do levého a je pustím);-)
|
|
23.07.2013 09:03 -
|
2600921
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Není problém v tom "ale těch 10-20 navíc dám"? 130 je zákon a leckde na světě by řidičům neprolo ani 5 navíc. A teď mám situaci, kdy těch 130 jedu a dojídím náklaďák, co tam má tak 90. V levým pruhu jede někdo 30 přes. Buď brzdím já nebo on. Co si vyberu? Mám na 100km 50x dobrďovat nebo jet 90 mezi kamionama, protoe někdo nerespektuje zákon? (Mluvím o běné situaci, kdy na vechno je dost času, ne o mykách a úmyslném brdění). Jezdil jsem i v zahraničí a nikde - snad kromě Bulharska - jsem se nesetkal s tím, co se děje na naich silnicích. Ani v Německu se vám nestane, aby se vám při přejídění kamionu třeba ve 170 na nárazník nalepil debil v Audi co jel předtím 220 a blikal dálkovejma přestoe je mu jasný, e nemáte kam uhnout. U nás je snad v zákoně, e rychleji jedoucí vozy mají absolutní přednost? Tradice třídního boje u nás holt přeila - jak v politice tak na silnicích. Mindrák jak prase, na obou stranách.
Není problém v tom "ale těch 10-20 navíc dám"? 130 je zákon a leckde na světě by řidičům neprolo ani 5 navíc. A teď mám situaci, kdy těch 130 jedu a dojídím náklaďák, co tam má tak 90. V levým pruhu jede někdo 30 přes. Buď brzdím já nebo on. Co si vyberu? Mám na 100km 50x dobrďovat nebo jet 90 mezi kamionama, protoe někdo nerespektuje zákon? (Mluvím o běné situaci, kdy na vechno je dost času, ne o mykách a úmyslném brdění). Jezdil jsem i v zahraničí a nikde - snad kromě Bulharska - jsem se nesetkal s tím, co se děje na naich silnicích. Ani v Německu se vám nestane, aby se vám při přejídění kamionu třeba ve 170 na nárazník nalepil debil v Audi co jel předtím 220 a blikal dálkovejma přestoe je mu jasný, e nemáte kam uhnout. U nás je snad v zákoně, e rychleji jedoucí vozy mají absolutní přednost? Tradice třídního boje u nás holt přeila - jak v politice tak na silnicích. Mindrák jak prase, na obou stranách.
|
|
23.07.2013 11:04 -
|
2600952
|
|
jruze
|
|
|
zdenekb napsal(a): Není problém v tom "ale těch 10-20 navíc dám"? 130 je zákon a leckde na světě by řidičům neprolo ani 5 navíc. A teď mám situaci, kdy těch 130 jedu a dojídím náklaďák, co tam má tak 90. V levým pruhu jede někdo 30 přes. Buď brzdím já nebo on. Co si vyberu? Mám na 100km 50x dobrďovat nebo jet 90 mezi kamionama, protoe někdo nerespektuje zákon? (Mluvím o běné situaci, kdy na vechno je dost času, ne o mykách a úmyslném brdění). Jezdil jsem i v zahraničí a nikde - snad kromě Bulharska - jsem se nesetkal s tím, co se děje na naich silnicích. Ani v Německu se vám nestane, aby se vám při přejídění kamionu třeba ve 170 na nárazník nalepil debil v Audi co jel předtím 220 a blikal dálkovejma přestoe je mu jasný, e nemáte kam uhnout. U nás je snad v zákoně, e rychleji jedoucí vozy mají absolutní přednost? Tradice třídního boje u nás holt přeila - jak v politice tak na silnicích. Mindrák jak prase, na obou stranách.
Ani mně to neprolo-mám jetě 1/2 ,,podmínku" ale né vdy a vude mám 10-20 navíc , ale nemluvím o tom e jedu 150 a někdo s odstupem 500m začne předjídět pomalejí 120cítkou ale o těch co jedou 90. a strčí mi to před čumák 50m předemnou a pokračuje stejnou rychlostí nebo i mení a to třeba kilometr (kdy to udělá 200m předemnou tak se mi při srovnávání rychlosti varovky nerozblikají Můj styl je e kdy vidím e mne dojídí někdo dojídí a je mi vcelku jedno jestli tam má 200. tak se snaím včas jít do pravého a třeba na 90. a postím ho - třeba je to tím e nedělám to co mne vadí na druhých - to samé platí o nájezdech to funguje super v Německu - najídí na dálnici a auta jdou o pruh doleva aby ti umonily plynulí nájezd a u nás ??? Nebo odbočující pruh doprava ? nepustí tě tam protoe je nas...nej e jsi ho dojel v levém(konkrétně noví nájezd z Prahy na dálnici Ml.Boleslav a následné trojité přejídění o pruh doleva - to bývá občas matějská)
Ani mně to neprolo-mám jetě 1/2 ,,podmínku" ale né vdy a vude mám 10-20 navíc , ale nemluvím o tom e jedu 150 a někdo s odstupem 500m začne předjídět pomalejí 120cítkou ale o těch co jedou 90. a strčí mi to před čumák 50m předemnou a pokračuje stejnou rychlostí nebo i mení a to třeba kilometr :nevim (kdy to udělá 200m předemnou tak se mi při srovnávání rychlosti varovky nerozblikají ;-) Můj styl je e kdy vidím e mne dojídí někdo dojídí a je mi vcelku jedno jestli tam má 200. tak se snaím včas jít do pravého a třeba na 90. a postím ho - třeba je to tím e nedělám to co mne vadí na druhých - to samé platí o nájezdech to funguje super v Německu - najídí na dálnici a auta jdou o pruh doleva aby ti umonily plynulí nájezd a u nás ??? Nebo odbočující pruh doprava ? nepustí tě tam protoe je nas...nej e jsi ho dojel v levém(konkrétně noví nájezd z Prahy na dálnici Ml.Boleslav a následné trojité přejídění o pruh doleva - to bývá občas matějská)
|
|
23.07.2013 12:07 -
|
2600982
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
S tim najezdem na Boleslav mas svatou pravdu, clovek nevi jestli se smat, brecet, nebo vrazdit..
Me prijde normalni, ze pokud nekdo jede rychleji v levem pruhu, tak mu to tam z praveho neposlu a radeji holt pribrzdim ja, nebo mu z leveho uhnu. Samozrejme pokud to neni idiot, ktery kdyz dojede kolonu predjizdejicich aut, tak ma pocit, ze mu musi vsichni uhnout, takze blika, jezdi zprava doleva aby vsichni vedeli, kdo je tady debil. V takovych pripadech, pokud nejedu s rodinou, tak se probouzi me horsi ja
Popravde, od te doby co mam C5, tak jsem tak nejak klidnejsi, veci me nerozcilujou, proste auto se zhoupne a kormidluju dal
S tim najezdem na Boleslav mas svatou pravdu, clovek nevi jestli se smat, brecet, nebo vrazdit..
Me prijde normalni, ze pokud nekdo jede rychleji v levem pruhu, tak mu to tam z praveho neposlu a radeji holt pribrzdim ja, nebo mu z leveho uhnu. Samozrejme pokud to neni idiot, ktery kdyz dojede kolonu predjizdejicich aut, tak ma pocit, ze mu musi vsichni uhnout, takze blika, jezdi zprava doleva aby vsichni vedeli, kdo je tady debil. V takovych pripadech, pokud nejedu s rodinou, tak se probouzi me horsi ja:-))
Popravde, od te doby co mam C5, tak jsem tak nejak klidnejsi, veci me nerozcilujou, proste auto se zhoupne a kormidluju dal:-d
|
|
23.07.2013 12:54 -
|
2600991
|
|
jumep
|
|
|
hmm ... zlata amerika ...
10 pruhov a premoc sa
ale ako som uz inde pisal, nestretol som tam ziadneho takeho co by siel viac ako ostatny a zeby sa tlacil ... to by som povedal ze je take domace, rvat sa a letet
hmm ... zlata amerika ...
10 pruhov a premoc sa :)
ale ako som uz inde pisal, nestretol som tam ziadneho takeho co by siel viac ako ostatny a zeby sa tlacil ... to by som povedal ze je take domace, rvat sa a letet
|
|
23.07.2013 16:20 -
|
2601138
|
|
jruze
|
|
|
Teď jsem byl pro díly a na zpáteční cestě náklaďák kdy jsem byl př.dveřma u jeho zadních kol tak do levéhi,ale tak e jsem musel na ABS a z pruhu na trávu uprostřed - no říkám si dobrý - po kilimetru jízdy v levém jsem to nevydrel (ravý prázdný) říkam si půjdu do právého stejně tam musím (opět nájezd dálnice Ml.Boleslav) no byl jsem tentokrát u jeho dveří a opět myka do pravého - neměl jsem kam,ale na poslední chvilku si mne viml a hnedle to převrátil jak se vracel do svého rychlého pruhu(asi myslel e jsem fatamorgána) Asi to přitahuji
Teď jsem byl pro díly a na zpáteční cestě náklaďák kdy jsem byl př.dveřma u jeho zadních kol tak do levéhi,ale tak e jsem musel na ABS a z pruhu na trávu uprostřed - no říkám si dobrý - po kilimetru jízdy v levém jsem to nevydrel (ravý prázdný) říkam si půjdu do právého stejně tam musím (opět nájezd dálnice Ml.Boleslav) no byl jsem tentokrát u jeho dveří a opět myka do pravého - neměl jsem kam,ale na poslední chvilku si mne viml a hnedle to převrátil jak se vracel do svého rychlého pruhu(asi myslel e jsem fatamorgána) Asi to přitahuji :nevim
|
|
14.08.2013 13:37 -
|
2608783
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Kdy vidím tohle prase: .link. tak se bojím vyjet na silnici...
Kdy vidím tohle prase: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dtiz8X1uJAA tak se bojím vyjet na silnici... :-(
|
|
14.08.2013 17:39 -
|
2608833
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Aha, take předjídění přes plnou dvojitou před vrcholem stoupání mi také nehrozí?
Aha, take předjídění přes plnou dvojitou před vrcholem stoupání mi také nehrozí?
|
|
14.08.2013 18:11 -
|
2608834
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak na tohle já jsem zas moc velká vysírka... kdy vidím, e někdo jede jak je na videu výe, nebo se o to snaí. Tak i kdy jedu v levym pruhu, zpomalým na rychlost auta jedoucího vpravo, poutím ostřikovače, a dokud nedojede někdo dalí, kdo chce rychlej, tak frajera prostě brzdim.
Tak na tohle já jsem zas moc velká vysírka... kdy vidím, e někdo jede jak je na videu výe, nebo se o to snaí. Tak i kdy jedu v levym pruhu, zpomalým na rychlost auta jedoucího vpravo, poutím ostřikovače, a dokud nedojede někdo dalí, kdo chce rychlej, tak frajera prostě brzdim.
|
|
14.08.2013 18:28 -
|
2608836
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Přílohy: fuck.jpg ( 17080b ) - |
|
| |
|
|