| | |
09.04.2010 21:13 -
Re: Děsy na cestách
|
2341402
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
e by zatmění na slunci, nebo erupce? Spíe si myslím, e nevímavost okolí a neochota svědčit nahrává hovadům. .link.
e by zatmění na slunci, nebo erupce? Spíe si myslím, e nevímavost okolí a neochota svědčit nahrává hovadům. http://www.novinky.cz/krimi/197152-dalsi-agrese-na-d1-ridic-rozbil-pomalejsimu-autu-lahvi-predni-sklo.html :-((((
|
|
19.04.2010 21:40 -
|
2342899
|
|
Barbar
|
Město: atec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Dneska jsem se vrátil z výletu na Slovensko a jsem zhnusen bezohledností spousty "řidičů".
Ačkoliv agresivní řidiče odsuzuji,tak telefonující ofér červené Fábie jedoucí po D1 devadesátkou v nejrychlejím pruhu v úseku kde jsou tři pruhy mě celkem sluně nastartoval.
Dalí fajn záitek byl kdy jsem ve 130 předjíděl kamión,byl jsem u zadní nápravy jeho návěsu a on se rozhodl e mi tam strčí čumák a nacpe mě na svodidla tak můu říct e ačkoliv jsem poměrně klidnej člověk tak v tu chvíli jsem měl násilnické choutky.Po nějakých 50km mi toté udělal dalí kamión
O oférech kteří na mě blikali kdy předjídím kolonu kamiónů radi ani nemluvím a ty kteří za jízdy drí telefon u ucha jsem radi ani nepočítal.Jo a taky jsem potkal jednoho borce co měl v jedné ruce telefon a v druhé cigaretu,prostě hnus
Dneska jsem se vrátil z výletu na Slovensko a jsem zhnusen bezohledností spousty "řidičů".
Ačkoliv agresivní řidiče odsuzuji,tak telefonující ofér červené Fábie jedoucí po D1 devadesátkou v nejrychlejím pruhu v úseku kde jsou tři pruhy mě celkem sluně nastartoval.
Dalí fajn záitek byl kdy jsem ve 130 předjíděl kamión,byl jsem u zadní nápravy jeho návěsu a on se rozhodl e mi tam strčí čumák a nacpe mě na svodidla tak můu říct e ačkoliv jsem poměrně klidnej člověk tak v tu chvíli jsem měl násilnické choutky.Po nějakých 50km mi toté udělal dalí kamión :-(
O oférech kteří na mě blikali kdy předjídím kolonu kamiónů radi ani nemluvím a ty kteří za jízdy drí telefon u ucha jsem radi ani nepočítal.Jo a taky jsem potkal jednoho borce co měl v jedné ruce telefon a v druhé cigaretu,prostě hnus :nevim
|
|
19.04.2010 22:00 -
|
2342914
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Jel jsem včera po krásné silnici od Litomyle směrem na Svitavy. Jel jsem asi 110, kdy mě začal předjídět Bentley a já měl dojem, e stojím. A předjídí, ale na čáře, odbočovacím pruhu, zebře a pod zákazem předjídění??? Hned kousek dál mě předjeli na plné čáře a s hodně patným výhledem dalí dva odborníci. Tak jsem se ptal, kde jsou asi nai bdělí policisté. A nemusel jsem čekat dlouho. V obci, kde je silnice jako ementál a nedá se tam jet bezpečně víc jak 30 měřili padesátku!!!
Jel jsem včera po krásné silnici od Litomyle směrem na Svitavy. Jel jsem asi 110, kdy mě začal předjídět Bentley a já měl dojem, e stojím. A předjídí, ale na čáře, odbočovacím pruhu, zebře a pod zákazem předjídění??? Hned kousek dál mě předjeli na plné čáře a s hodně patným výhledem dalí dva odborníci. Tak jsem se ptal, kde jsou asi nai bdělí policisté. A nemusel jsem čekat dlouho. V obci, kde je silnice jako ementál a nedá se tam jet bezpečně víc jak 30 měřili padesátku!!!
|
|
19.04.2010 22:11 -
|
2342920
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
jóóóó, to ví. PČR pomáhá a chrání tam kde má. nedávno ve městě stopli mojí enu a nevěděli, za co jí dát pokutu. auto týden po STK. měli to těký hoi. na konec, e prej má měkkou rezervu. chtěla jim odpovědět, e oni maj zas měkkej mozek. nebylo čím měřit /ani rezervu ani mozek/. e jí s tou rezervou odvezou na změření na pumpu. ena jim naznačila cosi o kalibrovaným přístroji tak dali pokoj. xichty ale prej měli dost kyselý
jóóóó, to ví. PČR pomáhá a chrání tam kde má. nedávno ve městě stopli mojí enu a nevěděli, za co jí dát pokutu. auto týden po STK. měli to těký hoi. na konec, e prej má měkkou rezervu. chtěla jim odpovědět, e oni maj zas měkkej mozek. nebylo čím měřit /ani rezervu ani mozek/. e jí s tou rezervou odvezou na změření na pumpu:-d. ena jim naznačila cosi o kalibrovaným přístroji tak dali pokoj. xichty ale prej měli dost kyselý:-))))
|
|
20.04.2010 19:49 -
|
2343025
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
TomasT napsal(a): Obávám se, e úmysl mu neprokáou - bude tvrdit, e se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to. Take nedbalost a protoe se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvý podmínkou a zákazem řízení.
Tvrzení, e ji chtěl vylekat, mi přijde dost divné. Na silnici snad mám jízdu přizpůsobit svým schopnostem, vlastnostem auta a silnice, a ne koukat, koho vylekám a koho natvu, ne? I kdy to je bohuel dneska běná praxe. Já si třeba do dneka jetě pořádně nezvykla, e při předjídění se asi podle jakéhosi nepsaného pravidla nemusí blikat, čili se taky dostkrát divím, co který řidič nacvičuje. A jízda co nejvíc vlevo, a u osobáku nebo motorky, to mě celkem vytáčí. Asi se jako stará kola mám jetě dost co učit, abych zapadla mezi "moderní řidiče"
Obávám se, e úmysl mu neprokáou - bude tvrdit, e se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to. Take nedbalost a protoe se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvý podmínkou a zákazem řízení.
Tvrzení, e ji chtěl vylekat, mi přijde dost divné. Na silnici snad mám jízdu přizpůsobit svým schopnostem, vlastnostem auta a silnice, a ne koukat, koho vylekám a koho natvu, ne? I kdy to je bohuel dneska běná praxe. Já si třeba do dneka jetě pořádně nezvykla, e při předjídění se asi podle jakéhosi nepsaného pravidla nemusí blikat, čili se taky dostkrát divím, co který řidič nacvičuje. A jízda co nejvíc vlevo, a u osobáku nebo motorky, to mě celkem vytáčí. Asi se jako stará kola mám jetě dost co učit, abych zapadla mezi "moderní řidiče" :-d
|
|
20.04.2010 20:49 -
|
2343054
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jen z druhé strany, jel jsem jednosměrkou a v protisměru cyklista a neměl ani snahu se uhnout. Tak jsem zastavil tak, e musel dolů z kola. Pak jsem ho objel a zapoměl na něj. Jel za mnou okolo paneláků a na nae parkovitě a křičel něco o tom, e mi to auto rozbije. Tak teď u druhý den parkuji jinde. A obrana není. Je to taky děs, bát se cyklistů, které ani policie neřeí a ani si jich nevímá. Hlavně e měří tam ke nejsou baráky ale do konce obce je jetě 500m.
Jen z druhé strany, jel jsem jednosměrkou a v protisměru cyklista a neměl ani snahu se uhnout. Tak jsem zastavil tak, e musel dolů z kola. Pak jsem ho objel a zapoměl na něj. Jel za mnou okolo paneláků a na nae parkovitě a křičel něco o tom, e mi to auto rozbije. Tak teď u druhý den parkuji jinde. A obrana není. Je to taky děs, bát se cyklistů, které ani policie neřeí a ani si jich nevímá. Hlavně e měří tam ke nejsou baráky ale do konce obce je jetě 500m.
|
|
20.04.2010 21:15 -
|
2343070
|
|
Drahue
|
|
|
Herulinka napsal(a): TomasT napsal(a): Obávám se, e úmysl mu neprokáou - bude tvrdit, e se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to. Take nedbalost a protoe se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvý podmínkou a zákazem řízení.
Tvrzení, e ji chtěl vylekat, mi přijde dost divné. Na silnici snad mám jízdu přizpůsobit svým schopnostem, vlastnostem auta a silnice, a ne koukat, koho vylekám a koho natvu, ne? I kdy to je bohuel dneska běná praxe. Já si třeba do dneka jetě pořádně nezvykla, e při předjídění se asi podle jakéhosi nepsaného pravidla nemusí blikat, čili se taky dostkrát divím, co který řidič nacvičuje. A jízda co nejvíc vlevo, a u osobáku nebo motorky, to mě celkem vytáčí. Asi se jako stará kola mám jetě dost co učit, abych zapadla mezi "moderní řidiče"
Lidi,a nezařazoval se náááhodou pán v Superbu do pravěho jízdího pruhu?Pak se oba lekli a strhli řízení na opačnou stranu??????To je tak ve co je na tom videu poznat.Ve ostatní jsou "lidové"soudy připomínající 50-tý léta.Věřím ve spravedlivý soud, a né v "davovou hysterii"..........
:-oLidi,a nezařazoval se náááhodou pán v Superbu do pravěho jízdího pruhu?Pak se oba lekli a strhli řízení na opačnou stranu??????To je tak ve co je na tom videu poznat.Ve ostatní jsou "lidové"soudy připomínající 50-tý léta.Věřím ve spravedlivý soud, a né v "davovou hysterii"........:nevim..
|
|
02.02.2012 08:45 -
|
2446456
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Dávejte si pozor kde parkujete. Aby jste kdy nastartujete,nebyli překvapeni,e má tuningové auto. Asi budu parkovat břichem k zemi. .link.
Dávejte si pozor kde parkujete. Aby jste kdy nastartujete,nebyli překvapeni,e má tuningové auto. Asi budu parkovat břichem k zemi. http://praha.idnes.cz/ve-strednich-cechach-opet-radi-zlodeji-katalyzatoru-nyni-na-kolinsku-1jh-/praha-zpravy.aspx?c=A120131_1725022_praha-zpravy_ab
|
|
24.06.2013 14:15 -
|
2592205
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
C5 X7 versus motocykl.
.link.
C5 X7 versus motocykl.
http://zpravy.idnes.cz/srazka-motorky-a-auta-ve-zline-na-vrsave-fdc-/krimi.aspx?c=A130619_1942167_zlin-zpravy_ras
|
|
24.06.2013 14:23 -
|
2592206
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No to si snad dělaj kozy ne? Bez papírů, bez TP, dle fotek 100% překročená rychlost a viníkem je řidič auta, no to je mazec...
No to si snad dělaj kozy ne? Bez papírů, bez TP, dle fotek 100% překročená rychlost a viníkem je řidič auta, no to je mazec...
|
|
24.06.2013 14:28 -
|
2592207
|
|
jumep
|
|
|
hmm, ten s tou motorkou isto isiel podla predpisov ...
hmm, ten s tou motorkou isto isiel podla predpisov ...
|
|
24.06.2013 14:50 -
|
2592212
|
|
Rumy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
To jestli měl motorkář papíry a TP je jedna věc a to kdo je viníkem nehody druhá věc...
To jestli měl motorkář papíry a TP je jedna věc a to kdo je viníkem nehody druhá věc...
|
|
24.06.2013 15:44 -
|
2592237
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Rumy - dobrá a proč kdy pojedu bez dálniční známky po dálnici, někdo mě sestřelí, tak je to moje vina? A neplést motorkáře s hovadama na motorkách..
Rumy - dobrá a proč kdy pojedu bez dálniční známky po dálnici, někdo mě sestřelí, tak je to moje vina? A neplést motorkáře s hovadama na motorkách.. ;)
|
|
24.06.2013 15:57 -
|
2592244
|
|
Rumy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Myslim, e ani na dálnici neplatí, e by ten kdo nemá dálniční známku byl automaticky viníkem nehody.
Myslim, e ani na dálnici neplatí, e by ten kdo nemá dálniční známku byl automaticky viníkem nehody.
|
|
24.06.2013 16:41 -
|
2592256
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nemůete motat různý přestupky proti pravidlům. Kdy nemám známku, nikoho neohrouju, ale kdy nemám papíry, nemám na tý křiovatce co dělat a nemůe mě nikdo sestřelit. Z toho řidiče auta vinu nikdo nesejme, pokud nedal přednost, ale při rozhodování o kodách a zranění bude na tom mnohem líp. Míra zavinění se mezi oba podělí. Podle schopností jejich právníků.
Nemůete motat různý přestupky proti pravidlům. Kdy nemám známku, nikoho neohrouju, ale kdy nemám papíry, nemám na tý křiovatce co dělat a nemůe mě nikdo sestřelit. Z toho řidiče auta vinu nikdo nesejme, pokud nedal přednost, ale při rozhodování o kodách a zranění bude na tom mnohem líp. Míra zavinění se mezi oba podělí. Podle schopností jejich právníků.
|
|
24.06.2013 17:26 -
|
2592275
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Mikra: přesně tak, je jasné e ten motorkář tam neměl co dělat a pak by se nic nestalo ale já jako řidič musím respektovat pravidla silničního provozu. Nesmí se stát, e budu odbočovat a nedám přednost. V tomhle případě se vina bude dělit, a jen doufejme e řidič motorky přeije, jinak bude muset řidič toho auta ít s vědomým, e je vrah i kdy moná bude hlavním viníkem motorkář.
Jezdím s autem ročně přes 50000Km, jezdím i s motorkou, za 1 měsíc najeto přes 2000Km
a vidím to kadý den, jak řidiči automobilů absolutně ignorují motorkáře.
Jenom vinou nedání přednosti jsem mohl být několikrát v nemocnici a to se snaím dodrovat rychlost, zejména v obci.
Mikra: přesně tak, je jasné e ten motorkář tam neměl co dělat a pak by se nic nestalo ale já jako řidič musím respektovat pravidla silničního provozu. Nesmí se stát, e budu odbočovat a nedám přednost. V tomhle případě se vina bude dělit, a jen doufejme e řidič motorky přeije, jinak bude muset řidič toho auta ít s vědomým, e je vrah i kdy moná bude hlavním viníkem motorkář.
Jezdím s autem ročně přes 50000Km, jezdím i s motorkou, za 1 měsíc najeto přes 2000Km
a vidím to kadý den, jak řidiči automobilů absolutně ignorují motorkáře.
Jenom vinou nedání přednosti jsem mohl být několikrát v nemocnici a to se snaím dodrovat rychlost, zejména v obci.
|
|
24.06.2013 17:45 -
|
2592286
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ono je to těký. Motorek je na silnici proti autům mnohem míň. Take je tak neočekává. Jsou hůř vidět. Hůř se odhaduje, jakou rychlostí se k tobě blíí, obzvlá zezadu. Hůř jsou vidět jejich blinkry... Já mám k motorkářům úctu, snaím se jim nepřekáet a nevadí mi. Ale mám několik zkueností, e se mi v zatáčce objevil v protisměru na mý půlce, leel skoro vodorovně a ruku z plynu nesundal. Já jo a tím jsem ho zachránil. Oni motorkáři umějí ohromě rychle přilítnout, udělat myku a bleskurychle zmizet. Mohl ke křiovatce přilítnout a v domění, e to stíhá, protoe má silnou rychlou mainu, tam tomu řidičovi vlítnul. Jestli se to takhle odehrálo u týhle nehody, to nevím, ale nedivil bych se.
Ono je to těký. Motorek je na silnici proti autům mnohem míň. Take je tak neočekává. Jsou hůř vidět. Hůř se odhaduje, jakou rychlostí se k tobě blíí, obzvlá zezadu. Hůř jsou vidět jejich blinkry... Já mám k motorkářům úctu, snaím se jim nepřekáet a nevadí mi. Ale mám několik zkueností, e se mi v zatáčce objevil v protisměru na mý půlce, leel skoro vodorovně a ruku z plynu nesundal. Já jo a tím jsem ho zachránil. Oni motorkáři umějí ohromě rychle přilítnout, udělat myku a bleskurychle zmizet. Mohl ke křiovatce přilítnout a v domění, e to stíhá, protoe má silnou rychlou mainu, tam tomu řidičovi vlítnul. Jestli se to takhle odehrálo u týhle nehody, to nevím, ale nedivil bych se.
|
|
24.06.2013 17:54 -
|
2592296
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
No asi to nezjistíme jak to vlastně bylo ale pokud jeli proti sobě tak ho řidič auta buď neviděl nebo ignoroval.
To si myslím jen dle toho e má auto rozstřelený levý čumák.
Základem je vzájemný respekt. Bez respektu bude na silnicích jenom hůř
Nemůeme závidět motorkářům e nemusí čekat v koloně a do cíle se dostanou dříve ne ostatní.
No asi to nezjistíme jak to vlastně bylo ale pokud jeli proti sobě tak ho řidič auta buď neviděl nebo ignoroval.
To si myslím jen dle toho e má auto rozstřelený levý čumák.
Základem je vzájemný respekt. Bez respektu bude na silnicích jenom hůř :-(
Nemůeme závidět motorkářům e nemusí čekat v koloně a do cíle se dostanou dříve ne ostatní.
|
|
24.06.2013 18:14 -
|
2592311
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Nechcu prihazovat do ohne, ale zas tak poctivych motorkaru, co umi jezdit dejme tomu rozumne v ramci bezpecnosti co se rychlosti tyce (taky nejezdim v obci do 50, ale tak 60) moc neni. A argumentovat tim, ze muzou, ze maji kone to je dost kravovina. Mam jich v aute 240 a to neznamena, ze budu po okrskach valit 150 a v meste kilo. Sam jsem jezdil za mlada na kyvacce dvaapuli celkem podle predpisu, stejne to vic jak kilo nejelo, ale sestrelil me ozrala podobnym zpusobem z bocni cesty. Nastesti jsem jel dost pomalu a on se zrovna rozjizdel, takze krome par sramu na motorce nic. Nepreju to nikomu, ani rozbitou hlavu ani motorku ani auto, ale uz jen fakt, ze nemel papiry a nejel predpisove proste rika, ze i kdyby to bylo ciste nedani prednosti v jizde, tak si nejsem jisty, zda je vina na strane auta. To, jak je rozflakane auto a motorka neni naraz v male rychlosti. Takze jestli mu tam vlitnul treba jen "stovkou", tak nemas moc cas jako ridit auta reagovat, kdyz motorka v te rychlosti moc uhnout nema kam, proste jede porad skoro rovne.
Nechcu prihazovat do ohne, ale zas tak poctivych motorkaru, co umi jezdit dejme tomu rozumne v ramci bezpecnosti co se rychlosti tyce (taky nejezdim v obci do 50, ale tak 60) moc neni. A argumentovat tim, ze muzou, ze maji kone to je dost kravovina. Mam jich v aute 240 a to neznamena, ze budu po okrskach valit 150 a v meste kilo. Sam jsem jezdil za mlada na kyvacce dvaapuli celkem podle predpisu, stejne to vic jak kilo nejelo, ale sestrelil me ozrala podobnym zpusobem z bocni cesty. Nastesti jsem jel dost pomalu a on se zrovna rozjizdel, takze krome par sramu na motorce nic. Nepreju to nikomu, ani rozbitou hlavu ani motorku ani auto, ale uz jen fakt, ze nemel papiry a nejel predpisove proste rika, ze i kdyby to bylo ciste nedani prednosti v jizde, tak si nejsem jisty, zda je vina na strane auta. To, jak je rozflakane auto a motorka neni naraz v male rychlosti. Takze jestli mu tam vlitnul treba jen "stovkou", tak nemas moc cas jako ridit auta reagovat, kdyz motorka v te rychlosti moc uhnout nema kam, proste jede porad skoro rovne.
|
|
| |
|
|