| | |
05.04.2010 13:27 -
Re: Děsy na cestách
|
2341050
|
|
Darja
|
|
|
Kdo se neumí ovládat, nemá právo pouívat 1,5 tuny rotu, co dokáí zabít.
Kdo dokáe pochopit jednání toho pána, by si taky zaslouil roztříhat řidičák. Ohroení ivota je neomluvitelné a to, e mu zrovna umřel křeček, z práce ho vyhodili, milenka je těhotná, manelka se chce rozvést, to NIKDY neomluví ten úmysl.
Kdo se neumí ovládat, nemá právo pouívat 1,5 tuny rotu, co dokáí zabít.
Kdo dokáe pochopit jednání toho pána, by si taky zaslouil roztříhat řidičák. Ohroení ivota je neomluvitelné a to, e mu zrovna umřel křeček, z práce ho vyhodili, milenka je těhotná, manelka se chce rozvést, to NIKDY neomluví ten úmysl.:-p
|
|
05.04.2010 13:42 -
|
2341052
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
...
...
|
|
05.04.2010 13:46 -
|
2341053
|
|
Darja
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) tief, 05.04.10 14:08 Důvod: Vymazano, po zmene predchoziho prispevku nema tenhle zmysl ... | | |
|
05.04.2010 19:32 -
|
2341064
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
No tak nějak mi je z toho smutno, cítím ve vzduchu, e je snad i snaha nějakým způsobem jmenovaného pána v Superbu omlouvat (píu pána, protoe pro mně to není řidič) a hledat nějaký důvod proč to udělal. A důvod jeho jednání byl JAKÝKOLIV toto se prostě nedělá. Rád by viděl Vae příspěvky, kdyby v tom pokozeném autě seděla Vae manelka s dětmi, nebo dcera s vnoučaty. A jenom zázrak, e z toho vyvázla posádka - po těch kotrmelcích a v té rychlosti. A začneme vichni u sebe tak se to snad za čas změní. Je divná doba, ale to neznamená, e se budu chovat jako hovado.
No tak nějak mi je z toho smutno, cítím ve vzduchu, e je snad i snaha nějakým způsobem jmenovaného pána v Superbu omlouvat (píu pána, protoe pro mně to není řidič) a hledat nějaký důvod proč to udělal. A důvod jeho jednání byl JAKÝKOLIV toto se prostě nedělá. Rád by viděl Vae příspěvky, kdyby v tom pokozeném autě seděla Vae manelka s dětmi, nebo dcera s vnoučaty. A jenom zázrak, e z toho vyvázla posádka - po těch kotrmelcích a v té rychlosti. A začneme vichni u sebe tak se to snad za čas změní. Je divná doba, ale to neznamená, e se budu chovat jako hovado. :-((((
|
|
05.04.2010 22:25 -
|
2341098
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
najk napsal(a):
:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec
|
|
06.04.2010 09:29 -
|
2341112
|
|
máca
|
|
|
Tak nevím, ale kdybych se měla chovat jako ten řidič superbu, tak nevím, jak bych dopadla,na d5 mi kadou chvíli vjede do rychlého pruhu, kdy předjídím řadu kamionů nějaký větinou polský pako s kamionem a bez blinkru up předemne.Jedu 130 a brzdím i uima.Nejlepí, kdy pak ty kamiony jedou vedle sebe do kopce a já za nima 60tkou.No tak ty bych asi jentak nějakým zastraením jako superb neuspěla, ani bych to teda neudělala, já si jen maxim. ulevím takovejma slovama, která normálně nepouívám.Pravda, někdy i ten finger, ale to u musí být.
Tak nevím, ale kdybych se měla chovat jako ten řidič superbu, tak nevím, jak bych dopadla,na d5 mi kadou chvíli vjede do rychlého pruhu, kdy předjídím řadu kamionů nějaký větinou polský pako s kamionem a bez blinkru up předemne.Jedu 130 a brzdím i uima.Nejlepí, kdy pak ty kamiony jedou vedle sebe do kopce a já za nima 60tkou.No tak ty bych asi jentak nějakým zastraením jako superb neuspěla, ani bych to teda neudělala, já si jen maxim. ulevím takovejma slovama, která normálně nepouívám.Pravda, někdy i ten finger, ale to u musí být.
|
|
06.04.2010 11:25 -
|
2341119
|
|
miskod
|
|
|
Rad by som aj ja prispel svojou troskou. Prave som si to opakoval asi 20x.
Musim sa zastat tych co tu tvrdili, ze je to silne tendenca reportaz. Zdalo sa mi ale ze sa najskor chcel normalne pomaly zaradit do praveho pruhu a zrazu rychlo vletel do tej mazdy. Ono sa kludne mohlo stat, ze z neznameho dovodu strhol volant (nieco sa mu smyklo, nieco spadlo,...). Nemusel to byt na 100% umysel.
Ale ak to umysel bol, tak ten clovek by mal dlho, dlho sediet. Ale sudit podla uvedenej reportaze my nikoho nedokazeme.
Rad by som aj ja prispel svojou troskou. Prave som si to opakoval asi 20x.
Musim sa zastat tych co tu tvrdili, ze je to silne tendenca reportaz. Zdalo sa mi ale ze sa najskor chcel normalne pomaly zaradit do praveho pruhu a zrazu rychlo vletel do tej mazdy. Ono sa kludne mohlo stat, ze z neznameho dovodu strhol volant (nieco sa mu smyklo, nieco spadlo,...). Nemusel to byt na 100% umysel.
Ale ak to umysel bol, tak ten clovek by mal dlho, dlho sediet. Ale sudit podla uvedenej reportaze my nikoho nedokazeme.
|
|
06.04.2010 11:36 -
|
2341120
|
|
tomc5
|
|
|
Já si myslím, e řidič superbu v kadém případě poruil dopravni předpisy a můeme diskutovat o tom jestli úmyslně nebo ne .... Dále si myslím, e emoce za volant nepatří ... a pomstychtivost u vůbec ne ... A jetě jedna poznámka kde chybí morálka tam zákon mnoho nepomůe ...... také souhlasím s Darjou - ohroení ivota je neomluvitelné ....
Já si myslím, e řidič superbu v kadém případě poruil dopravni předpisy a můeme diskutovat o tom jestli úmyslně nebo ne .... Dále si myslím, e emoce za volant nepatří ... a pomstychtivost u vůbec ne ... A jetě jedna poznámka kde chybí morálka tam zákon mnoho nepomůe ...... také souhlasím s Darjou - ohroení ivota je neomluvitelné ....
|
|
06.04.2010 11:38 -
|
2341121
|
|
Darja
|
|
|
No já si zas říkám, jaká je pravděpodobnost, e potom, co mu málem rupla cévka, kdy se lepil na paní, mu ZROVNA upadl hambáč mezi nohy a dotyčnou skoro sejmul
Ale a je to směřovaná reportá, lidé se alespoň zamyslí
No já si zas říkám, jaká je pravděpodobnost, e potom, co mu málem rupla cévka, kdy se lepil na paní, mu ZROVNA upadl hambáč mezi nohy a dotyčnou skoro sejmul:-))
Ale a je to směřovaná reportá, lidé se alespoň zamyslí :)
|
|
06.04.2010 11:43 -
|
2341122
|
|
tomc5
|
|
|
for Jumep - má pravdu blb za volantem ...
for Darja - jak jsme asi na tom obecně v naí společnosti s morálkou, kdy někdo takového řidiče obhajuje ....
for Jumep - má pravdu blb za volantem ...
for Darja - jak jsme asi na tom obecně v naí společnosti s morálkou, kdy někdo takového řidiče obhajuje ....
|
|
06.04.2010 14:15 -
|
2341125
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Moje přítí auto bude BVP
Moje přítí auto bude BVP ;-)
|
|
06.04.2010 14:31 -
|
2341126
|
|
jumep
|
|
|
vies ako dobre sa chodilo v T815 po blave
vies ako dobre sa chodilo v T815 po blave :)
|
|
06.04.2010 15:48 -
|
2341132
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos Kdy jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl ivit.
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos :) Kdy jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. ;-) Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl ivit.
|
|
06.04.2010 16:40 -
|
2341134
|
|
Barlow
|
|
|
Dalsi info o pripadu:
.link.
Dalsi info o pripadu:
http://www.novinky.cz/krimi/196798-policie-chysta-vyslech-pomstychtiveho-pirata-z-dalnice-d1.html
|
|
06.04.2010 18:55 -
|
2341136
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Martin napsal(a): Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos Kdy jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl ivit.
Se sluební estikolkou jezdím v práci a nemyslete si e někteří řidiči vám to tam nepolou Tatra ne Tatra. e se nebojí o auto ,na to u jsem si zvykl. e se ale nebojí o kejhák , tak to mi hlava nebere.
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos :) Kdy jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. ;-) Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl ivit.
Se sluební estikolkou jezdím v práci a nemyslete si e někteří řidiči vám to tam nepolou Tatra ne Tatra. e se nebojí o auto ,na to u jsem si zvykl. e se ale nebojí o kejhák , tak to mi hlava nebere.:nevim
|
|
07.04.2010 07:58 -
|
2341156
|
|
máca
|
|
|
Barlow napsal(a):
dala bych mu těch plnejch 12let a doivotně zákaz řízení.Ale on kdy bude jezdit bez řidičáku, tak mu vlastně hrozí jen, e udělal přestupek.Velebnosti to je hnus!
dala bych mu těch plnejch 12let a doivotně zákaz řízení.Ale on kdy bude jezdit bez řidičáku, tak mu vlastně hrozí jen, e udělal přestupek.Velebnosti to je hnus!:-(
|
|
07.04.2010 13:10 -
|
2341185
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Obávám se, e úmysl mu neprokáou - bude tvrdit, e se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to.
Take nedbalost a protoe se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvý podmínkou a zákazem řízení.
Obávám se, e úmysl mu neprokáou - bude tvrdit, e se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to.
Take nedbalost a protoe se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvý podmínkou a zákazem řízení.
|
|
07.04.2010 18:31 -
|
2341222
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Samozřejmě e mu úmysl neprokáou. ikovnej právník to vyseká na 2 roky podmínku a 5 let bez not. Holt české paragrafy to umonují (bohuel)
Ale aspon mají o čem média psát a čím masírovat nae mozky. Policie zase udělá pár dalích nesmyslných akcí "X" vydělá pár milionů na pokutách, pak to utichne. Stejně by mě zajimalo kde byla nae slovutná a "boská" Kobra 11 která má těmto zvěrstvům bránit??? No přece na benzice kde si masírovali svá ega chlastáním kafe a balením prodavaček.
Samozřejmě e mu úmysl neprokáou. ikovnej právník to vyseká na 2 roky podmínku a 5 let bez not. Holt české paragrafy to umonují (bohuel)
Ale aspon mají o čem média psát a čím masírovat nae mozky. Policie zase udělá pár dalích nesmyslných akcí "X" vydělá pár milionů na pokutách, pak to utichne. Stejně by mě zajimalo kde byla nae slovutná a "boská" Kobra 11 která má těmto zvěrstvům bránit??? No přece na benzice kde si masírovali svá ega chlastáním kafe a balením prodavaček.
|
|
08.04.2010 19:11 -
|
2341319
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
take manager to byl, sluební auto a super reakce zaměstnavatele, asi to vyhodnotil jako neetické, poruení kodexu ap. '>'>.link.
take manager to byl, sluební auto a super reakce zaměstnavatele, asi to vyhodnotil jako neetické, poruení kodexu ap. http://www.novinky.cz/krimi/197024-zamestnavatel-dava-od-pirata-z-d1-ruce-pryc-pozastavil-mu-funkci.html:palec
|
|
08.04.2010 19:57 -
|
2341327
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
a díky tv nova víme jak se jmenuje a kde bydlí. vystudoval V dopravní... a podle sousedů je to "hodnej kluk" a jezdí podle předpisů
a díky tv nova víme jak se jmenuje a kde bydlí. vystudoval V dopravní... a podle sousedů je to "hodnej kluk" a jezdí podle předpisů :-d
|
|
| |
|
|