| |  |
05.04.2010 13:27 -
Re: Děsy na cestách
|
2341050
|
|
Darja
|
|

|
Kdo se neumí ovládat, nemá právo používat 1,5 tuny šrotu, co dokáží zabít.
Kdo dokáže pochopit jednání toho pána, by si taky zasloužil roztříhat řidičák. Ohrožení života je neomluvitelné a to, že mu zrovna umřel křeček, z práce ho vyhodili, milenka je těhotná, manželka se chce rozvést, to NIKDY neomluví ten úmysl.
Kdo se neumí ovládat, nemá právo používat 1,5 tuny šrotu, co dokáží zabít.
Kdo dokáže pochopit jednání toho pána, by si taky zasloužil roztříhat řidičák. Ohrožení života je neomluvitelné a to, že mu zrovna umřel křeček, z práce ho vyhodili, milenka je těhotná, manželka se chce rozvést, to NIKDY neomluví ten úmysl.:-p
|
|
05.04.2010 13:42 -
|
2341052
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
...
...
|
|
05.04.2010 13:46 -
|
2341053
|
|
Darja
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) tief, 05.04.10 14:08 Důvod: Vymazano, po zmene predchoziho prispevku nema tenhle zmysl ... | | |
|
05.04.2010 19:32 -
|
2341064
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|

|
No tak nějak mi je z toho smutno, cítím ve vzduchu, že je snad i snaha nějakým způsobem jmenovaného pána v Superbu omlouvat (píšu pána, protože pro mně to není řidič) a hledat nějaký důvod proč to udělal. Ať důvod jeho jednání byl JAKÝKOLIV toto se prostě nedělá. Rád by viděl Vaše příspěvky, kdyby v tom poškozeném autě seděla Vaše manželka s dětmi, nebo dcera s vnoučaty. A jenom zázrak, že z toho vyvázla posádka - po těch kotrmelcích a v té rychlosti. Až začneme všichni u sebe tak se to snad za čas změní. Je divná doba, ale to neznamená, že se budu chovat jako hovado.
No tak nějak mi je z toho smutno, cítím ve vzduchu, že je snad i snaha nějakým způsobem jmenovaného pána v Superbu omlouvat (píšu pána, protože pro mně to není řidič) a hledat nějaký důvod proč to udělal. Ať důvod jeho jednání byl JAKÝKOLIV toto se prostě nedělá. Rád by viděl Vaše příspěvky, kdyby v tom poškozeném autě seděla Vaše manželka s dětmi, nebo dcera s vnoučaty. A jenom zázrak, že z toho vyvázla posádka - po těch kotrmelcích a v té rychlosti. Až začneme všichni u sebe tak se to snad za čas změní. Je divná doba, ale to neznamená, že se budu chovat jako hovado. :-((((
|
|
05.04.2010 22:25 -
|
2341098
|
|
Poffa
|
Město: Spišská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
najk napsal(a):

:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec
|
|
06.04.2010 09:29 -
|
2341112
|
|
máca
|
|

|
Tak nevím, ale kdybych se měla chovat jako ten řidič superbu, tak nevím, jak bych dopadla,na d5 mi každou chvíli vjede do rychlého pruhu, když předjíždím řadu kamionů nějaký většinou polský pako s kamionem a bez blinkru šup předemne.Jedu 130 a brzdím i ušima.Nejlepší, když pak ty kamiony jedou vedle sebe do kopce a já za nima 60tkou.No tak ty bych asi jentak nějakým zastrašením jako superb neuspěla, ani bych to teda neudělala, já si jen maxim. ulevím takovejma slovama, která normálně nepoužívám.Pravda, někdy i ten finger, ale to už musí být.
Tak nevím, ale kdybych se měla chovat jako ten řidič superbu, tak nevím, jak bych dopadla,na d5 mi každou chvíli vjede do rychlého pruhu, když předjíždím řadu kamionů nějaký většinou polský pako s kamionem a bez blinkru šup předemne.Jedu 130 a brzdím i ušima.Nejlepší, když pak ty kamiony jedou vedle sebe do kopce a já za nima 60tkou.No tak ty bych asi jentak nějakým zastrašením jako superb neuspěla, ani bych to teda neudělala, já si jen maxim. ulevím takovejma slovama, která normálně nepoužívám.Pravda, někdy i ten finger, ale to už musí být.
|
|
06.04.2010 11:25 -
|
2341119
|
|
miskod
|
|
|
Rad by som aj ja prispel svojou troskou. Prave som si to opakoval asi 20x.
Musim sa zastat tych co tu tvrdili, ze je to silne tendenca reportaz. Zdalo sa mi ale ze sa najskor chcel normalne pomaly zaradit do praveho pruhu a zrazu rychlo vletel do tej mazdy. Ono sa kludne mohlo stat, ze z neznameho dovodu strhol volant (nieco sa mu smyklo, nieco spadlo,...). Nemusel to byt na 100% umysel.
Ale ak to umysel bol, tak ten clovek by mal dlho, dlho sediet. Ale sudit podla uvedenej reportaze my nikoho nedokazeme.
Rad by som aj ja prispel svojou troskou. Prave som si to opakoval asi 20x.
Musim sa zastat tych co tu tvrdili, ze je to silne tendenca reportaz. Zdalo sa mi ale ze sa najskor chcel normalne pomaly zaradit do praveho pruhu a zrazu rychlo vletel do tej mazdy. Ono sa kludne mohlo stat, ze z neznameho dovodu strhol volant (nieco sa mu smyklo, nieco spadlo,...). Nemusel to byt na 100% umysel.
Ale ak to umysel bol, tak ten clovek by mal dlho, dlho sediet. Ale sudit podla uvedenej reportaze my nikoho nedokazeme.
|
|
06.04.2010 11:36 -
|
2341120
|
|
tomc5
|
|
|
Já si myslím, že řidič superbu v každém případě porušil dopravni předpisy a můžeme diskutovat o tom jestli úmyslně nebo ne .... Dále si myslím, že emoce za volant nepatří ... a pomstychtivost už vůbec ne ... A ještě jedna poznámka kde chybí morálka tam zákon mnoho nepomůže ...... také souhlasím s Darjou - ohrožení života je neomluvitelné ....
Já si myslím, že řidič superbu v každém případě porušil dopravni předpisy a můžeme diskutovat o tom jestli úmyslně nebo ne .... Dále si myslím, že emoce za volant nepatří ... a pomstychtivost už vůbec ne ... A ještě jedna poznámka kde chybí morálka tam zákon mnoho nepomůže ...... také souhlasím s Darjou - ohrožení života je neomluvitelné ....
|
|
06.04.2010 11:38 -
|
2341121
|
|
Darja
|
|

|
No já si zas říkám, jaká je pravděpodobnost, že potom, co mu málem rupla cévka, když se lepil na paní, mu ZROVNA upadl hambáč mezi nohy a dotyčnou skoro sejmul
Ale ať je to směřovaná reportáž, lidé se alespoň zamyslí
No já si zas říkám, jaká je pravděpodobnost, že potom, co mu málem rupla cévka, když se lepil na paní, mu ZROVNA upadl hambáč mezi nohy a dotyčnou skoro sejmul:-))
Ale ať je to směřovaná reportáž, lidé se alespoň zamyslí :)
|
|
06.04.2010 11:43 -
|
2341122
|
|
tomc5
|
|
|
for Jumep - máš pravdu blb za volantem ...
for Darja - jak jsme asi na tom obecně v naší společnosti s morálkou, když někdo takového řidiče obhajuje ....
for Jumep - máš pravdu blb za volantem ...
for Darja - jak jsme asi na tom obecně v naší společnosti s morálkou, když někdo takového řidiče obhajuje ....
|
|
06.04.2010 14:15 -
|
2341125
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|

|
Moje příští auto bude BVP
Moje příští auto bude BVP ;-)
|
|
06.04.2010 14:31 -
|
2341126
|
|
jumep
|
|

|
vies ako dobre sa chodilo v T815 po blave
vies ako dobre sa chodilo v T815 po blave :)
|
|
06.04.2010 15:48 -
|
2341132
|
|
Martin
|
Město: Vlašim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos Když jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl živit.
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos :) Když jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. ;-) Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl živit.
|
|
06.04.2010 16:40 -
|
2341134
|
|
Barlow
|
|
|
Dalsi info o pripadu:
.link.
Dalsi info o pripadu:
http://www.novinky.cz/krimi/196798-policie-chysta-vyslech-pomstychtiveho-pirata-z-dalnice-d1.html
|
|
06.04.2010 18:55 -
|
2341136
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|

|
Martin napsal(a): Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos  Když jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe.  Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl živit.
Se služební šestikolkou jezdím v práci a nemyslete si že někteří řidiči vám to tam nepošlou Tatra ne Tatra. Že se nebojí o auto ,na to už jsem si zvykl. Že se ale nebojí o kejhák , tak to mi hlava nebere.
Jumepe, vzal si mi to pusy. Já si často vzpomenu na vojenskou 815ku osmikolku. Nebo 813 Kolos :) Když jsme někdy nějaký osobáček dojeli, tak uhnul sám od sebe. ;-) Dnes bych je občas bral, jenom bych je nechtěl živit.
Se služební šestikolkou jezdím v práci a nemyslete si že někteří řidiči vám to tam nepošlou Tatra ne Tatra. Že se nebojí o auto ,na to už jsem si zvykl. Že se ale nebojí o kejhák , tak to mi hlava nebere.:nevim
|
|
07.04.2010 07:58 -
|
2341156
|
|
máca
|
|

|
Barlow napsal(a):
dala bych mu těch plnejch 12let a doživotně zákaz řízení.Ale on když bude jezdit bez řidičáku, tak mu vlastně hrozí jen, že udělal přestupek.Velebnosti to je hnus!
dala bych mu těch plnejch 12let a doživotně zákaz řízení.Ale on když bude jezdit bez řidičáku, tak mu vlastně hrozí jen, že udělal přestupek.Velebnosti to je hnus!:-(
|
|
07.04.2010 13:10 -
|
2341185
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Obávám se, že úmysl mu neprokážou - bude tvrdit, že se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to.
Takže nedbalost a protože se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvýš podmínkou a zákazem řízení.
Obávám se, že úmysl mu neprokážou - bude tvrdit, že se chtěl zařadit těsně před auto, jen aby ji vylekal a neodhadl to.
Takže nedbalost a protože se nikomu nic nestalo, tak to skončí nanejvýš podmínkou a zákazem řízení.
|
|
07.04.2010 18:31 -
|
2341222
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|

|
Samozřejmě že mu úmysl neprokážou. Šikovnej právník to vyseká na 2 roky podmínku a 5 let bez not. Holt české paragrafy to umožnují (bohužel)
Ale aspon mají o čem média psát a čím masírovat naše mozky. Policie zase udělá pár dalších nesmyslných akcí "X" vydělá pár milionů na pokutách, pak to utichne. Stejně by mě zajimalo kde byla naše slovutná a "božská" Kobra 11 která má těmto zvěrstvům bránit??? No přece na benzice kde si masírovali svá ega chlastáním kafe a balením prodavaček.
Samozřejmě že mu úmysl neprokážou. Šikovnej právník to vyseká na 2 roky podmínku a 5 let bez not. Holt české paragrafy to umožnují (bohužel)
Ale aspon mají o čem média psát a čím masírovat naše mozky. Policie zase udělá pár dalších nesmyslných akcí "X" vydělá pár milionů na pokutách, pak to utichne. Stejně by mě zajimalo kde byla naše slovutná a "božská" Kobra 11 která má těmto zvěrstvům bránit??? No přece na benzice kde si masírovali svá ega chlastáním kafe a balením prodavaček.
|
|
08.04.2010 19:57 -
|
2341327
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
a díky tv nova víme jak se jmenuje a kde bydlí. vystudoval VŠ dopravní... a podle sousedů je to "hodnej kluk" a jezdí podle předpisů
a díky tv nova víme jak se jmenuje a kde bydlí. vystudoval VŠ dopravní... a podle sousedů je to "hodnej kluk" a jezdí podle předpisů :-d
|
|
| |
|
|