| | |
18.11.2015 17:58 -
Re: Děsy na cestách
|
2888294
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
No so tou ránou, to je diskutabilní... Pokud jsi zvyklý, tak má reflexy vycvičené. Já tuhle najíděl do křiovatky a najel jsem si tak, abych v tom "Y" viděl jako bych byl v "T" (ze spod). Týpek v DAS AUTO 2,0 TDI to nerozdejchal a chtěl mě předjet, div mě nesejmul, pač jsem z křiovatky vyjel dost svině... No to byla gestikulace e snad ani nemohl dret volant.
No so tou ránou, to je diskutabilní... Pokud jsi zvyklý, tak má reflexy vycvičené. Já tuhle najíděl do křiovatky a najel jsem si tak, abych v tom "Y" viděl jako bych byl v "T" (ze spod). Týpek v DAS AUTO 2,0 TDI to nerozdejchal a chtěl mě předjet, div mě nesejmul, pač jsem z křiovatky vyjel dost svině... No to byla gestikulace e snad ani nemohl dret volant.
|
|
18.11.2015 18:33 -
|
2888332
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jumep napsal(a): u vas je to uplne normalne, clovek ide asi 105 (a to uz mi neni prijemne lebo proste je to o 15 viac) a citi sa akoby zavadzal na ceste ....
no to je normalne uj u nas = ak ides od letiska na hornu stredu. ides 100, a furt ta bude ktosi obiehat, kazde rano mi to hned upravi tlak ked sa pred teba bude nejaka herka radit 5m a strielat kamienky a 2km nikde nikto. uz neraz som tam isiel 120 ze sa na mna lepila nejaka fobia, a ja to hrozne nerad. ale ked ten 2liter tahne hezky vocpoda....
no to je normalne uj u nas = ak ides od letiska na hornu stredu. ides 100, a furt ta bude ktosi obiehat, kazde rano mi to hned upravi tlak ked sa pred teba bude nejaka herka radit 5m a strielat kamienky a 2km nikde nikto. uz neraz som tam isiel 120 ze sa na mna lepila nejaka fobia, a ja to hrozne nerad. ale ked ten 2liter tahne hezky vocpoda....
|
|
18.11.2015 18:38 -
|
2888335
|
|
jumep
|
|
|
mno, napis kalinakovi nech ich tam rano posiela s mobilnym radarom, ked tade chodim ja tak je to tam v pohode
mno, napis kalinakovi nech ich tam rano posiela s mobilnym radarom, ked tade chodim ja tak je to tam v pohode
|
|
18.11.2015 18:52 -
|
2888337
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jene ty jsi předseda, tobě kadý uhne, nebo ztuhne.
Jene ty jsi předseda, tobě kadý uhne, nebo ztuhne. :-))))
|
|
18.11.2015 18:59 -
|
2888338
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jumep napsal(a): mno, napis kalinakovi nech ich tam rano posiela s mobilnym radarom, ked tade chodim ja tak je to tam v pohode
no tam sa tazsie lovi, teraz to frci na tej tiahlej zatacka od kauflandu von z mesta. Pri poliklinike je taky strom kde stoji panacik so stativom a kryje ho ten kmen. tam je to fakt tutovka, este aj auto maju skovane, len odial vyskakuju jak srnky z hustiny, nestihaju, aj 2-3 auta naraz zastavene, fakt dobre
no tam sa tazsie lovi, teraz to frci na tej tiahlej zatacka od kauflandu von z mesta. Pri poliklinike je taky strom kde stoji panacik so stativom a kryje ho ten kmen. tam je to fakt tutovka, este aj auto maju skovane, len odial vyskakuju jak srnky z hustiny, nestihaju, aj 2-3 auta naraz zastavene, fakt dobre :-d
|
|
18.11.2015 19:06 -
|
2888339
|
|
robo
|
|
|
jumep napsal(a): mno, napis kalinakovi nech ich tam rano posiela s mobilnym radarom, ked tade chodim ja tak je to tam v pohode
no ten ma ine problemy, dnes povedal ze moze zacat bude zostrelovat lietadla s paserakmi na ukrajinskej hranici, len aby nevytiahol nejaky buk co si vybera ciel sam....
no ten ma ine problemy, dnes povedal ze moze zacat bude zostrelovat lietadla s paserakmi na ukrajinskej hranici, len aby nevytiahol nejaky buk co si vybera ciel sam....
|
|
18.11.2015 19:32 -
|
2888354
|
|
jumep
|
|
|
tak mne to osobne je jedno, idem na obmedzovaci a nech sa chlapci snazia, tam kludne mohla byt 70tka ... ale tak vieme, ale zazil som ich par krat uz tam jazdit s mobilnym radarom ... len setci chalani co som poznal su bud vo vrbovom alebo v hlohovci, sa to tam zasa rozne postahovalo ....
tak mne to osobne je jedno, idem na obmedzovaci a nech sa chlapci snazia, tam kludne mohla byt 70tka ... ale tak vieme, ale zazil som ich par krat uz tam jazdit s mobilnym radarom ... len setci chalani co som poznal su bud vo vrbovom alebo v hlohovci, sa to tam zasa rozne postahovalo ....
|
|
18.11.2015 20:16 -
|
2888364
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jenome ona je hezká mladá enská. Takový pokuty nedostávaj.
A někdo jinej pak slízne dvojnásobek.
Jenome ona je hezká mladá enská. Takový pokuty nedostávaj. :-))))
A někdo jinej pak slízne dvojnásobek. :-d
|
|
18.11.2015 21:27 -
|
2888411
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): No,take se jistě vichni shodneme na tom,e největí děs na cestě je potkat Jardu (a nedej boe,aby vezl dort)...
Hej !!!! jezdím si v klidu svou rychlostí (a u větí) chovám se sluně= neblikám,netroubím,v klidu si počkám a mohu pokračovat svou rychlostí,předjídím vcelku bezpečně z pohledu účastníků provozu(tam kde mohu a nebo alespoň vidím -abych nepřinutil třeba protijedoucí k nějaké zmateční reakci atd..) take se povauji v podstatě za sluného řidiče ,,jen jezdícího rychleji ne by se mělo" a taky se povauji za řidiče s dostatečnými zkuenostmi pro rychlost kterou jezdím a s dostatečnou rezervou a reakcema pro danou rychlost (ano je to vdy relativní- s tím souhlasím - dovedu dostatečně předvídat a díky tomu jak jezdím jsem na předvídání té horí varianty zvyklí a myslím i připraven) a o tom svědčí i počet nehod jak mnou zaviněných,tak nezaviněných (myslím e jsem na tom o hodně lépe ne mnozí z vás a nejen z vás,ale určitě i ze statistik.)
Hej !!!! jezdím si v klidu svou rychlostí (a u větí) chovám se sluně= neblikám,netroubím,v klidu si počkám a mohu pokračovat svou rychlostí,předjídím vcelku bezpečně z pohledu účastníků provozu(tam kde mohu a nebo alespoň vidím -abych nepřinutil třeba protijedoucí k nějaké zmateční reakci atd..) take se povauji v podstatě za sluného řidiče ,,jen jezdícího rychleji ne by se mělo" a taky se povauji za řidiče s dostatečnými zkuenostmi pro rychlost kterou jezdím a s dostatečnou rezervou a reakcema pro danou rychlost (ano je to vdy relativní- s tím souhlasím - dovedu dostatečně předvídat a díky tomu jak jezdím jsem na předvídání té horí varianty zvyklí a myslím i připraven);-) a o tom svědčí i počet nehod jak mnou zaviněných,tak nezaviněných:-p (myslím e jsem na tom o hodně lépe ne mnozí z vás a nejen z vás,ale určitě i ze statistik.):-p
|
|
18.11.2015 22:05 -
|
2888429
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
No, já u jezdím 35 let sanitou a měl jsem jenom jednu drobnou nehodu, tak asi statistika dobrá ne.
No, já u jezdím 35 let sanitou a měl jsem jenom jednu drobnou nehodu, tak asi statistika dobrá ne. :-))))
Přílohy: Sanita.jpg ( 66566b ) - |
|
18.11.2015 23:14 -
|
2888503
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
jruze napsal(a): No koněčně jsi nael obrázek s tvím stylem jízdy - to jen co psal Hanz
Souhlasím, jezdím podle platných předpisů, proto nejsem děs na cestách, nebo jsem, ale pro ty, co nedodrují předepsanou rychlost, pro ty jsem brzda provozu.
Souhlasím, jezdím podle platných předpisů, proto nejsem děs na cestách, nebo jsem, ale pro ty, co nedodrují předepsanou rychlost, pro ty jsem brzda provozu. :-p :-d
|
|
19.11.2015 14:43 -
|
2888798
|
|
jruze
|
|
|
No a jetě k video záznamu Hanze : to mi chce tvrdit e jeho rychlost odpovídala max povolené rychlosti v daném úseku? je to sice z kamerky ale řekl bych e se místama mohl dostat na rychlost 100 - 120Km/ h
Nějak to utichlo tak do toho zase trochu dloubnu.
No a jetě k video záznamu Hanze : to mi chce tvrdit e jeho rychlost odpovídala max povolené rychlosti v daném úseku? je to sice z kamerky ale řekl bych e se místama mohl dostat na rychlost 100 - 120Km/ h :nevim;-)
|
|
19.11.2015 15:56 -
|
2888828
|
|
Mikra
|
|
|
Jak ty můe vědět, jak to vypadá, kdy se jede v limitu? U jsi to někdy zail?
Jak ty můe vědět, jak to vypadá, kdy se jede v limitu? U jsi to někdy zail? :-))))
|
|
19.11.2015 16:09 -
|
2888850
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Odpovím za jruze. Zail. Kdy jsme jeli z DE ve dvou autech, tak jel velice sluně a v limitech.
Odpovím za jruze. Zail. Kdy jsme jeli z DE ve dvou autech, tak jel velice sluně a v limitech. :palec:-)
|
|
19.11.2015 16:14 -
|
2888862
|
|
Mikra
|
|
|
A není to práskání?
Aby se to Jaroue nějak nedotklo.
On si na svý zavodnický image nedá áhnout.
A není to práskání? :-o
Aby se to Jaroue nějak nedotklo. :-))
On si na svý zavodnický image nedá áhnout. :-))))
|
|
19.11.2015 16:19 -
|
2888863
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Já myslím, e nedotkne. On si jen nechtěl vzít na svědomí to, e bych udělal z auta kopici rotu, kdybych se ho snail stíhat.
Já myslím, e nedotkne. On si jen nechtěl vzít na svědomí to, e bych udělal z auta kopici rotu, kdybych se ho snail stíhat. :-d
|
|
19.11.2015 21:06 -
|
2889061
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): No a jetě k video záznamu Hanze : to mi chce tvrdit e jeho rychlost odpovídala max povolené rychlosti v daném úseku? je to sice z kamerky ale řekl bych e se místama mohl dostat na rychlost 100 - 120Km/ h
Kdy mi nehrábne,tak tam jezdím opravdu lehce kolem stovky,s tím Supem a BMW jsem neměl chu dret krok,i kdy by to nebyl problém,ale nemám potřebu někomu ukazovat,e mi to jede,kdy u mě předjídí. A na tu bílou Ochcáfku,co v ní seděl nervózní řidič (v cca 95 jsem mu v levým překáel a blikal na mě) mi stačilo něco málo přes 110,abych mu přestal překáet. To bylo asi to,co mu seseklo kego tak,e si ho musel na tý dvojitý zase dofouknout...
Take tak
Kdy mi nehrábne,tak tam jezdím opravdu lehce kolem stovky,s tím Supem a BMW jsem neměl chu dret krok,i kdy by to nebyl problém,ale nemám potřebu někomu ukazovat,e mi to jede,kdy u mě předjídí. A na tu bílou Ochcáfku,co v ní seděl nervózní řidič (v cca 95 jsem mu v levým překáel a blikal na mě) mi stačilo něco málo přes 110,abych mu přestal překáet. To bylo asi to,co mu seseklo kego tak,e si ho musel na tý dvojitý zase dofouknout...
Take tak ;-)
|
|
| |
|
|