| | |
15.11.2015 14:43 -
Re: Děsy na cestách
|
2887029
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Vechno je to tou uspěchanou dobou. kadej chce být u koryta první a vem pořád něco utíká. Lidi vzpamatujte se !!!
Vechno je to tou uspěchanou dobou. kadej chce být u koryta první a vem pořád něco utíká. Lidi vzpamatujte se !!!
|
|
15.11.2015 19:21 -
|
2887093
|
|
Hanz 397
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Vechno je to tou uspěchanou dobou. kadej chce být u koryta první a vem pořád něco utíká. Lidi vzpamatujte se !!!
Amen...
A teď troku jiné téma,které vak patří do děsů... Máme tu podzim,pozdě se rozednívá,brzo je tma a dost často bývá na silnici mlha. Proto bych vás vechny,stejně,jako minulý rok,chtěl poprosit: Pouívejte mlhovky,hlavně ty zadní s rozmyslem a ne bezhlavě stylem: je mlhá,tak jí zapnu. Pokud jedu v koloně poslední,nebo jsem na silnici sám, je to v pořádku,ale pokud mám na zadku auto a mlha není taková,e bych ho v bezpečné vzdálenosti neviděl,tak jí zhasnu... Je toti jen málo nepříjemnějích věcí,ne být permanentně několik kilometrů,jetě třeba jako bonus v deti,oslňovanej zadníma mlhovkama přede mnou jedoucího auta...
Amen... :palec
A teď troku jiné téma,které vak patří do děsů... Máme tu podzim,pozdě se rozednívá,brzo je tma a dost často bývá na silnici mlha. Proto bych vás vechny,stejně,jako minulý rok,chtěl poprosit: Pouívejte mlhovky,hlavně ty zadní s rozmyslem a ne bezhlavě stylem: je mlhá,tak jí zapnu. Pokud jedu v koloně poslední,nebo jsem na silnici sám, je to v pořádku,ale pokud mám na zadku auto a mlha není taková,e bych ho v bezpečné vzdálenosti neviděl,tak jí zhasnu... Je toti jen málo nepříjemnějích věcí,ne být permanentně několik kilometrů,jetě třeba jako bonus v deti,oslňovanej zadníma mlhovkama přede mnou jedoucího auta... ;-)
|
|
15.11.2015 19:59 -
|
2887108
|
|
Luki_C5
|
|
|
Taky Amen
Taky Amen :-)
|
|
15.11.2015 20:24 -
|
2887126
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Ale oni jsou nepoučitelní, u nás jich tu takhle jezdí spoustu i kdy není mlha. A kdy je probliknes dálkou, tak nereagují a poté, kdy je predjede, tak ti schválně rozsvítí dálkové, na oplátku, e si je problikl
Ale oni jsou nepoučitelní, u nás jich tu takhle jezdí spoustu i kdy není mlha. A kdy je probliknes dálkou, tak nereagují a poté, kdy je predjede, tak ti schválně rozsvítí dálkové, na oplátku, e si je problikl :nevim
|
|
15.11.2015 20:42 -
|
2887140
|
|
Hanz 397
|
|
|
BlueSeven napsal(a): Ale oni jsou nepoučitelní, u nás jich tu takhle jezdí spoustu i kdy není mlha. A kdy je probliknes dálkou, tak nereagují a poté, kdy je predjede, tak ti schválně rozsvítí dálkové, na oplátku, e si je problikl
Kdy vím,e je budu moct během chvilky předjet,tak to neřeím a na krátkou chvilku mu je po předjetí pustím,aby věděl,e svítí a není to příjemný,kdy vím,e ho nepředjedu,tak párkrát bliknu halogenovou dálkou a větinou to pochopí. No a kdy nepochopí,tak jim na chvíli pustím dálku i s xenonama a to větinou zabere. Ale to dělám nerad-přeci jen je to leha...
Kdy vím,e je budu moct během chvilky předjet,tak to neřeím a na krátkou chvilku mu je po předjetí pustím,aby věděl,e svítí a není to příjemný,kdy vím,e ho nepředjedu,tak párkrát bliknu halogenovou dálkou a větinou to pochopí. No a kdy nepochopí,tak jim na chvíli pustím dálku i s xenonama a to větinou zabere. Ale to dělám nerad-přeci jen je to leha...;-)
|
|
15.11.2015 21:58 -
|
2887181
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ono s těmi zadními mlhovkami je to sloitý, větina lidí je umí pouívat, ale zapomínají vypnout, dalí problém začíná, kdy je mlha v kratích vzdálenostech, aby je po kadém 1km vypínal a znovu zapínal je také nesmysl, také mám dost velké zkuenosti kdy mne oslňují ale co je horí, e není vidět kdy brzdí, v těch mlhovkách to absolutně není vidět, před týdnem jsme to zrovna řeili při kolení řidičů, kdy je pouívat a kdy ne, vyhláka hovoří jasně, bylo nám nakonec po různých příkladech řečeno, e je lepí je pouívat třeba i za mírně silnějího detě, ohledně bít viděn, ohledně délky brzdné dráhy před překákou. Raději se nechám oslňovat zadními mlhovky, dá se to vydret, ne vidět na poslední chvíli a nedobrzdit to, je to dvojsečná zbraň a vyhláka nehovoří jasně, na kolik metrů mám vidět do předu, abych rozsvítil zadní mlhovky, vdycky s přednáejícím zahájíme podobné diskuze a úplně k přesnému vyloení vyhláky nedojdeme, proto jsem psal, e je to sloité.
Ono s těmi zadními mlhovkami je to sloitý, větina lidí je umí pouívat, ale zapomínají vypnout, dalí problém začíná, kdy je mlha v kratích vzdálenostech, aby je po kadém 1km vypínal a znovu zapínal je také nesmysl, také mám dost velké zkuenosti kdy mne oslňují ale co je horí, e není vidět kdy brzdí, v těch mlhovkách to absolutně není vidět, před týdnem jsme to zrovna řeili při kolení řidičů, kdy je pouívat a kdy ne, vyhláka hovoří jasně, bylo nám nakonec po různých příkladech řečeno, e je lepí je pouívat třeba i za mírně silnějího detě, ohledně bít viděn, ohledně délky brzdné dráhy před překákou. Raději se nechám oslňovat zadními mlhovky, dá se to vydret, ne vidět na poslední chvíli a nedobrzdit to, je to dvojsečná zbraň a vyhláka nehovoří jasně, na kolik metrů mám vidět do předu, abych rozsvítil zadní mlhovky, vdycky s přednáejícím zahájíme podobné diskuze a úplně k přesnému vyloení vyhláky nedojdeme, proto jsem psal, e je to sloité. ;-)
|
|
15.11.2015 22:03 -
|
2887191
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zdravej rozum mi sám napoví, e toho před sebou sotva vidím u na pár metrech a tak si to rozsvítím. Kdy ho ale vidím u kilometr před sebou, jak svítí mlhovkou, tak mám jistotu, e on zdravej rozum nemá.
Zdravej rozum mi sám napoví, e toho před sebou sotva vidím u na pár metrech a tak si to rozsvítím. Kdy ho ale vidím u kilometr před sebou, jak svítí mlhovkou, tak mám jistotu, e on zdravej rozum nemá.
|
|
15.11.2015 22:05 -
|
2887192
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já jen dodám, e některá auta, aby mohly svítit přední mlhovky, musejí mít zaplý zadní.. Take on to v mlze vypne kvůli autu za sebou, aby neoslňoval, ale tim pádem přijde o přední mlhovky a sám uvidí prdlajz..
Já jen dodám, e některá auta, aby mohly svítit přední mlhovky, musejí mít zaplý zadní.. ;) Take on to v mlze vypne kvůli autu za sebou, aby neoslňoval, ale tim pádem přijde o přední mlhovky a sám uvidí prdlajz.. ;)
|
|
15.11.2015 22:10 -
|
2887198
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No a my, co dobře vidíme i bez mlhovek, ale nechceme dostat afku ze zadu, tak si musíme svítit do předu zbytečně, jen aby jsme si mohli rozsvítit i vzadu. No není to na palici?
No a my, co dobře vidíme i bez mlhovek, ale nechceme dostat afku ze zadu, tak si musíme svítit do předu zbytečně, jen aby jsme si mohli rozsvítit i vzadu. No není to na palici? :-))))
|
|
15.11.2015 22:36 -
|
2887220
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tady uvedu jetě jeden případ s celkem astným koncem, teda jak se to vezme. ena přijela z práce autobusem k parkoviti, kde měla zaparkované auto, samozřejmě nabourané a listek za stěračem s tel. číslem, asi na potřetí jsme se dovolali, přijela paní s P 407. nejdříve se pokouela, můe takhle parkovat auto, pak já ho neviděla a e stojí tak neastně, nabourala ho při couvání z parkovacího místa, jetě říkala, kamarádky a lidi co tam stáli říkali, a se na to vyprdne a jede pryč.
Typická reakce, rychle ujet, nakonec přiznala vinu, policajty jsme volat nemuseli a zatím to má v jednání pojiovna, asi můeme bít rádi, ale ta mylenka o ujetí tam prostě byla, jsem zvědav, jak se pojiovna pochlapí, přikládám pár fotek. Dveře koukají nad střechou, blatník jde přes světlo, moná bude hlej i sloupek.
Tady uvedu jetě jeden případ s celkem astným koncem, teda jak se to vezme. ena přijela z práce autobusem k parkoviti, kde měla zaparkované auto, samozřejmě nabourané a listek za stěračem s tel. číslem, asi na potřetí jsme se dovolali, přijela paní s P 407. nejdříve se pokouela, můe takhle parkovat auto, pak já ho neviděla a e stojí tak neastně, nabourala ho při couvání z parkovacího místa, jetě říkala, kamarádky a lidi co tam stáli říkali, a se na to vyprdne a jede pryč. :-o
Typická reakce, rychle ujet, nakonec přiznala vinu, policajty jsme volat nemuseli a zatím to má v jednání pojiovna, asi můeme bít rádi, ale ta mylenka o ujetí tam prostě byla, jsem zvědav, jak se pojiovna pochlapí, přikládám pár fotek. Dveře koukají nad střechou, blatník jde přes světlo, moná bude hlej i sloupek. :nevim
Přílohy: 1.jpg ( 57518b ) - 2.jpg ( 81634b ) - 3.jpg ( 94385b ) - 4.jpg ( 84524b ) - 5.jpg ( 74552b ) - |
|
15.11.2015 22:50 -
|
2887302
|
|
Luki_C5
|
|
|
To je hovno, to ja přiel na obědě před hospodu kde jsem měl zaparkováno a za stěračem vizitka, e mě bohuel odřel narazník a a se ozvu. Volal jsem tam a on e musel odjet na sluební cestu a e se vrací za 3 dny. Tak jsme se seli za 3 dny a borec začal e on to asi neudělal, e jen kolegove říali e mě odřel tak tam dal vizitku protoe to neměl čas řeit. Kroutil se jak had. Funglovka Mercedes E Class a ja mu říkám proč má čerstvě lakovaný nárazník. Zase se kroutil jak had a teď u ani nevím jak to dopadlo. Myslím e jsem zase na svoje náklady lakoval lity nárazníku. Co z toho plyne ? Čím draí auto má tím se víc kroutí. Aby nevypadal před kolegy jako pirát tak dal vizitku a pak to zapřel.
To je hovno, to ja přiel na obědě před hospodu kde jsem měl zaparkováno a za stěračem vizitka, e mě bohuel odřel narazník a a se ozvu. Volal jsem tam a on e musel odjet na sluební cestu a e se vrací za 3 dny. Tak jsme se seli za 3 dny a borec začal e on to asi neudělal, e jen kolegove říali e mě odřel tak tam dal vizitku protoe to neměl čas řeit. Kroutil se jak had. Funglovka Mercedes E Class a ja mu říkám proč má čerstvě lakovaný nárazník. Zase se kroutil jak had a teď u ani nevím jak to dopadlo. Myslím e jsem zase na svoje náklady lakoval lity nárazníku. Co z toho plyne ? Čím draí auto má tím se víc kroutí. Aby nevypadal před kolegy jako pirát tak dal vizitku a pak to zapřel.
|
|
15.11.2015 22:54 -
|
2887303
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jo a s těma papírkama za stěrači bacha. Kamarád dal takhle borcovi číslo kdy mu na parkoviti odřel auto. Borec nelenil a misto aby zavolal na číslo z papírku tak volal na policajty. Ti to pak začali řeit a kamaradovi napařili pokutu e odjel z mista cinu, ze tim padem nemohli provest dechovou zkousku a jine scance. Takze cislo za sterac ano ale spolehat ze se ozve borec a ne policajti. Pak je to popotahovacka.-
Jo a s těma papírkama za stěrači bacha. Kamarád dal takhle borcovi číslo kdy mu na parkoviti odřel auto. Borec nelenil a misto aby zavolal na číslo z papírku tak volal na policajty. Ti to pak začali řeit a kamaradovi napařili pokutu e odjel z mista cinu, ze tim padem nemohli provest dechovou zkousku a jine scance. Takze cislo za sterac ano ale spolehat ze se ozve borec a ne policajti. Pak je to popotahovacka.-
|
|
15.11.2015 23:03 -
|
2887331
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo, tyto případy také znám, dokonce na vlastní kůi, zatím chtěl likvidátor poslat nějaké podklady a okopírovanej techničák, čekáme, kdy se ozve a doufáme v osobní schůzku, co jsme zatím zjistili, e dveře se srovnat nedají, jsou uvnitř výztuhy, nové stojí 11 a půl tisíce, s lakováním 16, zrcátko 2500kč, no a jak to bude s posunutým blatníkem a moná i sloupkem nevíme, proto jsme zvědavý na celkový odhad likvidátora, jde to samozřejmě z povinného ručení. Myslím, jestli se to té paní jetě někdy stane, e raději ujede ne mít nějaké problémy, zkuenosti u mít bude.
Jo, tyto případy také znám, dokonce na vlastní kůi, zatím chtěl likvidátor poslat nějaké podklady a okopírovanej techničák, čekáme, kdy se ozve a doufáme v osobní schůzku, co jsme zatím zjistili, e dveře se srovnat nedají, jsou uvnitř výztuhy, nové stojí 11 a půl tisíce, s lakováním 16, zrcátko 2500kč, no a jak to bude s posunutým blatníkem a moná i sloupkem nevíme, proto jsme zvědavý na celkový odhad likvidátora, jde to samozřejmě z povinného ručení. Myslím, jestli se to té paní jetě někdy stane, e raději ujede ne mít nějaké problémy, zkuenosti u mít bude. ;-)
|
|
15.11.2015 23:05 -
|
2887332
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
jruze - proto jedou jak posraný, protoe prd viděj - ty ho předjede a vidí prd taky, tak mu nemůe (bezpečně) ujet..
jruze - proto jedou jak posraný, protoe prd viděj - ty ho předjede a vidí prd taky, tak mu nemůe (bezpečně) ujet.. ;)
|
|
15.11.2015 23:14 -
|
2887357
|
|
63zdenda
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Jo a s těma papírkama za stěrači bacha. Kamarád dal takhle borcovi číslo kdy mu na parkoviti odřel auto. Borec nelenil a misto aby zavolal na číslo z papírku tak volal na policajty. Ti to pak začali řeit a kamaradovi napařili pokutu e odjel z mista cinu, ze tim padem nemohli provest dechovou zkousku a jine scance. Takze cislo za sterac ano ale spolehat ze se ozve borec a ne policajti. Pak je to popotahovacka.-
S tím mám také zkuenost, ta samá situace, přijedu z práce k obchoďáku na parkovitě, auto nabořené, lísteček za stěračem, volám na dané číslo, neexistuje, jméno jsem nemohl přečíst, zavolal jsem policajty, druhý den sme to jméno v práci společnejma silama rozlouskly, zlatý stránky a paní doktorku jsem nael, vechno přiznala, koupila si novej telefón i s novým číslem, opravdu omylem napsala na lístek starý, el jsem na policajty stáhnout oznámení, tenkrát nechtěli, e to není osoba blízká, já tam zaparkoval v 5 ráno, k nehodě dolo v 9.30 a já přijel z práce v 15 hodin, dostala pokutu, e ujela z místa nehody, i kdy tam hodinu čekala a jetě dala lístek za stěrač, v takovém případě se nedivím, e po takové zkuenosti ujídějí od nehod, za dobrotu na ebrotu.
S tím mám také zkuenost, ta samá situace, přijedu z práce k obchoďáku na parkovitě, auto nabořené, lísteček za stěračem, volám na dané číslo, neexistuje, jméno jsem nemohl přečíst, zavolal jsem policajty, druhý den sme to jméno v práci společnejma silama rozlouskly, zlatý stránky a paní doktorku jsem nael, vechno přiznala, koupila si novej telefón i s novým číslem, opravdu omylem napsala na lístek starý, el jsem na policajty stáhnout oznámení, tenkrát nechtěli, e to není osoba blízká, já tam zaparkoval v 5 ráno, k nehodě dolo v 9.30 a já přijel z práce v 15 hodin, dostala pokutu, e ujela z místa nehody, i kdy tam hodinu čekala a jetě dala lístek za stěrač, v takovém případě se nedivím, e po takové zkuenosti ujídějí od nehod, za dobrotu na ebrotu.
|
|
15.11.2015 23:58 -
|
2887408
|
|
63zdenda
|
|
|
Já nevím, proč musí pořád někoho honit, jezdí rychle, mne si také jednou vezl rychle, musím říct, e jsem se cítil bezpečně, reakce na různé situace má dobré, ale proč, jednou ti někde v obci mue skočit dítě do pruhu, mimo obec tam skočí nějaké zvíře, já kdy pojedu 90tkou, mám větí anci to dobrzdit ne ty, kdy ho tam bude valit 160, nic zlého ti nepřeju, na to tě mám moc rád, ale tak dlouho se chodí se dbánem pro pivo, a se z lesa ozývá.
Já nevím, proč musí pořád někoho honit, jezdí rychle, mne si také jednou vezl rychle, musím říct, e jsem se cítil bezpečně, reakce na různé situace má dobré, ale proč, jednou ti někde v obci mue skočit dítě do pruhu, mimo obec tam skočí nějaké zvíře, já kdy pojedu 90tkou, mám větí anci to dobrzdit ne ty, kdy ho tam bude valit 160, nic zlého ti nepřeju, na to tě mám moc rád, ale tak dlouho se chodí se dbánem pro pivo, a se z lesa ozývá. ;-)
|
|
16.11.2015 08:06 -
|
2887445
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Já nevím, proč musí pořád někoho honit, jezdí rychle, mne si také jednou vezl rychle, musím říct, e jsem se cítil bezpečně, reakce na různé situace má dobré, ale proč, jednou ti někde v obci mue skočit dítě do pruhu, mimo obec tam skočí nějaké zvíře, já kdy pojedu 90tkou, mám větí anci to dobrzdit ne ty, kdy ho tam bude valit 160, nic zlého ti nepřeju, na to tě mám moc rád, ale tak dlouho se chodí se dbánem pro pivo, a se z lesa ozývá.
Asi má pravdu,ale já nikoho nehoním - to spí někdo se větinou snaí honit mně,v obci o moc rychleji nejezdím(a kór kde je to nepřehledné) , dálnice to je trochu jiné ale kdy mne nikdo neprovokuje tak jedu tak 30 a 50. navíc - mezi náma jsem na tu rychlost zvyklí,mám na to nastavené reakce a odhad - kdy by mělo dojít ke střetu tak je to jen o trochu větí rána (pokud máme namysli třeba zvěř)
Jinak jezdím takto celej ivot a nehod kvůli rychlosti jsem měl 1. moná 2. a to mám najeto myslím hodně přes milión Km.
Asi má pravdu,ale já nikoho nehoním - to spí někdo se větinou snaí honit mně,v obci o moc rychleji nejezdím(a kór kde je to nepřehledné) , dálnice to je trochu jiné ale kdy mne nikdo neprovokuje tak jedu tak 30 a 50. navíc - mezi náma jsem na tu rychlost zvyklí,mám na to nastavené reakce a odhad - kdy by mělo dojít ke střetu tak je to jen o trochu větí rána (pokud máme namysli třeba zvěř):nevim
Jinak jezdím takto celej ivot a nehod kvůli rychlosti jsem měl 1. moná 2. a to mám najeto myslím hodně přes milión Km.
|
|
| |
|
|