| | |
27.01.2013 18:38 -
Re: Waze
|
2542617
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
no uz som tu aj ja .myslim vo waze vyzera to zaujimavo . skuste niekdo najst skupinu C5CLUB .popis som dal www.c5club.cz ,mozno to bude fungovat
no uz som tu aj ja .myslim vo waze vyzera to zaujimavo . skuste niekdo najst skupinu C5CLUB .popis som dal www.c5club.cz ,mozno to bude fungovat :)
|
|
27.01.2013 18:58 -
|
2542625
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
citam ale ja som ju tiez nenasiel tak som skusil vytvorit ja a malo by to fungovat. skus to najst
citam :) ale ja som ju tiez nenasiel tak som skusil vytvorit ja a malo by to fungovat. skus to najst
|
|
27.01.2013 19:09 -
|
2542629
|
|
jumep
|
|
|
toto je presne to iste ako zdvojene vlakna, nedoriesime jednu vec, ale kazdy si teraz zalozme svoj group... blah ...
toto je presne to iste ako zdvojene vlakna, nedoriesime jednu vec, ale kazdy si teraz zalozme svoj group... blah ...
|
|
28.01.2013 17:24 -
|
2542823
|
|
Mamlas
|
|
|
Je to schopny tahat ty mapy pres wifi?
Dneska rano si ta aplikace nebyla schopna stahnout mapy, az teprve kdyz jsem vypnul wifi a nechal to tahat pres data, gps signal to melo celou dobu. Aspon dokud jsem v dosahu domaci wifi nez vyrazim, tak by se to hodilo.
Je to schopny tahat ty mapy pres wifi?
Dneska rano si ta aplikace nebyla schopna stahnout mapy, az teprve kdyz jsem vypnul wifi a nechal to tahat pres data, gps signal to melo celou dobu. Aspon dokud jsem v dosahu domaci wifi nez vyrazim, tak by se to hodilo.
|
|
28.01.2013 17:30 -
|
2542825
|
|
jumep
|
|
|
mne to taha normalne ... mozno si bol najprv na mobilnych datach, tie sa vypli a neuvedomilo si to wifi, vypnutie zapnutie app by mohlo pomoct
co sa tyka skupin, vypada to ze musi byt v nejakom konkretnom okruhu dotycna osoba, preto by bolo dobre keby to skusil niekto z BA najst
mne to taha normalne ... mozno si bol najprv na mobilnych datach, tie sa vypli a neuvedomilo si to wifi, vypnutie zapnutie app by mohlo pomoct
co sa tyka skupin, vypada to ze musi byt v nejakom konkretnom okruhu dotycna osoba, preto by bolo dobre keby to skusil niekto z BA najst
|
|
28.01.2013 17:33 -
|
2542826
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já jsem to nikdy nezkouel,zapínám to a v autě.Ale mám zkuenost e můj mobil kolikrát nechce (nebo pomalu e to pak stejně spadne) stahovat z Wifi.Sedím doma telefon 2 m od antény a je to na nic.Počítač mám vedle něj a taky na wifi a frčí to jako blázen...Dopadlo to tak e i doma čerpám data od operátora
Teď u to vlastně vůbec nepouívám neb mám v C5 RT4... tak mi to přijde zbytečné mít zapnuté 2 navi .Ale to Waze je lepí, nicméně vestavěná je vetí a lépe vidět...
Já jsem to nikdy nezkouel,zapínám to a v autě.Ale mám zkuenost e můj mobil kolikrát nechce (nebo pomalu e to pak stejně spadne) stahovat z Wifi.Sedím doma telefon 2 m od antény a je to na nic.Počítač mám vedle něj a taky na wifi a frčí to jako blázen...Dopadlo to tak e i doma čerpám data od operátora:-(
Teď u to vlastně vůbec nepouívám neb mám v C5 RT4... tak mi to přijde zbytečné mít zapnuté 2 navi .Ale to Waze je lepí, nicméně vestavěná je vetí a lépe vidět...
|
|
28.01.2013 22:35 -
|
2542915
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
dovolím si připomenout fakt, e google maps standartně obsaené v kadém androidu, pokud se jim to teda dovolí co větina oveček které nečtou s čím souhlasí udělá dělá v podstaě to samé, dopravní situace v google maps vychází z pohybu jednotlivých zařízení a anyonymě sleduje pohyb vech zařízení s google maps. pokud se někde zařízení nahustí a nehýbou nebo hýbou pomalu je to automaticky vyhodnoceno jako zácpa....
dovolím si připomenout fakt, e google maps standartně obsaené v kadém androidu, pokud se jim to teda dovolí co větina oveček které nečtou s čím souhlasí udělá dělá v podstaě to samé, dopravní situace v google maps vychází z pohybu jednotlivých zařízení a anyonymě sleduje pohyb vech zařízení s google maps. pokud se někde zařízení nahustí a nehýbou nebo hýbou pomalu je to automaticky vyhodnoceno jako zácpa....
|
|
28.01.2013 22:38 -
|
2542916
|
|
jumep
|
|
|
Waze ma komunikujucu komunitu a vo Waze nahlasujes aj ty situaciu na ceste, to google maps nerobi, nehovoriac o tom ze ako navigacia z technickych pricin este napr. na slovensku nejde pustit
Waze neni len navigacia, Waze je komunita, rovnako ako C5club neni len forum, ale je to komunita ....
Waze ma komunikujucu komunitu a vo Waze nahlasujes aj ty situaciu na ceste, to google maps nerobi, nehovoriac o tom ze ako navigacia z technickych pricin este napr. na slovensku nejde pustit
Waze neni len navigacia, Waze je komunita, rovnako ako C5club neni len forum, ale je to komunita ....
|
|
29.01.2013 08:57 -
|
2542937
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Taky jsem zkusil nainstalovat a jaky mapy to pouziva ? Google asi ne, neb s nima doma pokryti mam, s waze nikoliv. Jinak napad dobrej, naviguje to taky celkem slusne.
Taky jsem zkusil nainstalovat a jaky mapy to pouziva ? Google asi ne, neb s nima doma pokryti mam, s waze nikoliv. Jinak napad dobrej, naviguje to taky celkem slusne.
|
|
29.01.2013 09:05 -
|
2542938
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Dutch napsal(a): Taky jsem zkusil nainstalovat a jaky mapy to pouziva ? Google asi ne, neb s nima doma pokryti mam, s waze nikoliv. Jinak napad dobrej, naviguje to taky celkem slusne.
Ve Waze mapy vytvareji uzivatele. Pokud v tve oblasti cesty nejsou, zapni si v menu tzv. valcovani cesty a ulice a cesty vytvor. Posleze je potreba prihlasit se na world.waze.com a cestu zaradit do systemu tim, ze ji pojmenujes, spojis se stavajicimi cestami, urcis odbocky, smer jizdy atd atd.
Ve Waze mapy vytvareji uzivatele. Pokud v tve oblasti cesty nejsou, zapni si v menu tzv. valcovani cesty a ulice a cesty vytvor. Posleze je potreba prihlasit se na world.waze.com a cestu zaradit do systemu tim, ze ji pojmenujes, spojis se stavajicimi cestami, urcis odbocky, smer jizdy atd atd. :)
|
|
08.03.2013 13:31 -
|
2554898
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Inak WAZE je multiplatformový - podporuje iOS (iPhony), Android a dokonca aj Symbian
Inak WAZE je multiplatformový - podporuje iOS (iPhony), Android a dokonca aj Symbian ;-)
|
|
08.03.2013 19:32 -
|
2554974
|
|
Mamlas
|
|
|
Jak to vypada s tou skupinou C5club? Stale se neda najit.
Jak to vypada s tou skupinou C5club? Stale se neda najit.
|
|
08.03.2013 23:21 -
|
2555054
|
|
jumep
|
|
|
najskor treba asi byt pokope, povedal by som ze na zraze to nejako poriesime a potom by sa to uz snad malo sirit
najskor treba asi byt pokope, povedal by som ze na zraze to nejako poriesime a potom by sa to uz snad malo sirit
|
|
| |
|
|