30.03.2010 06:42 -
cistirna
|
2340513
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
cauky, nevite nahodou kde dobre vycisti auto? z venku i zevnitr.. nejlepe okoli jiznich cech nebo prahy
cauky, nevite nahodou kde dobre vycisti auto? z venku i zevnitr.. nejlepe okoli jiznich cech nebo prahy
|
|
30.03.2010 12:48 -
Re: cistirna
|
2340530
|
|
Darja
|
|
|
paní Fajglová ze servisu .link.
Moc pečlivá paní
paní Fajglová ze servisu http://www.ccca.cz/seznam/autoservis_3h
Moc pečlivá paní :)
|
|
31.03.2010 01:51 -
|
2340610
|
|
Jeffrey
|
|
|
Tady jsem byl kdysi spokojen .link.
Tady jsem byl kdysi spokojen http://www.sonax-servis.cz :palec
|
|
30.04.2010 09:08 -
|
2343681
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Přilo jaro zdaleka... a rozhodl jsem se provést deratizaci, dezinfekci a desinsekci
Čím čistíte ten semi v výplni dveří? Typoval bych něco na textilie jako třeba Koralan, ale rád si nechám doporučit. Raději i postup - zda namáčet či jen tak pěnou...
dík
Přilo jaro zdaleka... a rozhodl jsem se provést deratizaci, dezinfekci a desinsekci :-)
Čím čistíte ten semi v výplni dveří? Typoval bych něco na textilie jako třeba Koralan, ale rád si nechám doporučit. Raději i postup - zda namáčet či jen tak pěnou...
dík
|
|
03.05.2010 17:37 -
|
2343929
|
|
Jeffrey
|
|
|
vilous napsal(a): Přilo jaro zdaleka... a rozhodl jsem se provést deratizaci, dezinfekci a desinsekci
dík
Lepí sprej s aktivní pěnou by na to měl stačit, hlavně je důleité, abys to vytíral směrem od středu ven. Dalí věc je ta, jak moc to má zapiněné, ale trocha vody bych se nebál, stačí kdy to, ono znečitěné místo, načne.
Lepí sprej s aktivní pěnou by na to měl stačit, hlavně je důleité, abys to vytíral směrem od středu ven. Dalí věc je ta, jak moc to má zapiněné, ale trocha vody bych se nebál, stačí kdy to, ono znečitěné místo, načne. ;-)
|
|
| |