no to ví e jo a budu mít draí barvu ne celý auto....
To vůbec nevadí ! Kdy pojede ,kadej se za tebou otočí ............ . Učiněnej lev silnic. no to ví e jo a budu mít draí barvu ne celý auto....:-(
To vůbec nevadí ! Kdy pojede ,kadej se za tebou otočí ............ . Učiněnej lev silnic. ;-):palec
roubama začni. Mě se stalo to samé.............. V den co jsem C5 koupil jsem zajel do pneu servisu a nechal obout nové elektrony . Den na to jsem vyvezl rodinku novým vozem a musel jsem cestou dotahovat rouby pravého předního kola . Zabil bych toho vola co dotáhl tři kola a na čtvrté se vys...... . Disk to natěstí neodnesl. To kolo mlátilo do volantu docela dost........
Jezdi do Radonic - dělá dobře a nemá patné ceny(já mu tedy nedávám nic-vychytal mi půl rybníčku a mám za to e i toho metrovího sumce,ale to zapírá) roubama začni. Mě se stalo to samé.............. V den co jsem C5 koupil jsem zajel do pneu servisu a nechal obout nové elektrony . Den na to jsem vyvezl rodinku novým vozem a musel jsem cestou dotahovat rouby pravého předního kola . Zabil bych toho vola co dotáhl tři kola a na čtvrté se vys...... . Disk to natěstí neodnesl.:palec To kolo mlátilo do volantu docela dost........
Jezdi do Radonic - dělá dobře a nemá patné ceny(já mu tedy nedávám nic-vychytal mi půl rybníčku a mám za to e i toho metrovího sumce,ale to zapírá)
roubama začni. Mě se stalo to samé.............. V den co jsem C5 koupil jsem zajel do pneu servisu a nechal obout nové elektrony . Den na to jsem vyvezl rodinku novým vozem a musel jsem cestou dotahovat rouby pravého předního kola . Zabil bych toho vola co dotáhl tři kola a na čtvrté se vys...... . Disk to natěstí neodnesl. To kolo mlátilo do volantu docela dost........
Jezdi do Radonic - dělá dobře a nemá patné ceny(já mu tedy nedávám nic-vychytal mi půl rybníčku a mám za to e i toho metrovího sumce,ale to zapírá)
Do Radonic jezdím a jsou tam výborný . Ty minelu mi udělaly ve Kbelích, ani nevím proč jsem tam přezouval. . Ten rybníček naproti je tvůj ? No e u mě taky svrběj prstyroubama začni. Mě se stalo to samé.............. V den co jsem C5 koupil jsem zajel do pneu servisu a nechal obout nové elektrony . Den na to jsem vyvezl rodinku novým vozem a musel jsem cestou dotahovat rouby pravého předního kola . Zabil bych toho vola co dotáhl tři kola a na čtvrté se vys...... . Disk to natěstí neodnesl.:palec To kolo mlátilo do volantu docela dost........ Jezdi do Radonic - dělá dobře a nemá patné ceny(já mu tedy nedávám nic-vychytal mi půl rybníčku a mám za to e i toho metrovího sumce,ale to zapírá)
Do Radonic jezdím a jsou tam výborný . Ty minelu mi udělaly ve Kbelích, ani nevím proč jsem tam přezouval.:nevim . Ten rybníček naproti je tvůj ? No e u mě taky svrběj prsty:-d
Do Radonic jezdím a jsou tam výborný . Ty minelu mi udělaly ve Kbelích, ani nevím proč jsem tam přezouval. . Ten rybníček naproti je tvůj ? No e u mě taky svrběj prsty
Ne obecní,ale ryby byli moje ne se taky stali obecní-naházel jsem tam asi čtyřcet kaprů na vytření dva sumce a asi metrák veho moného a gumař smrdí rybynou jak vydra roubama začni. Mě se stalo to samé.............. V den co jsem C5 koupil jsem zajel do pneu servisu a nechal obout nové elektrony . Den na to jsem vyvezl rodinku novým vozem a musel jsem cestou dotahovat rouby pravého předního kola . Zabil bych toho vola co dotáhl tři kola a na čtvrté se vys...... . Disk to natěstí neodnesl.:palec To kolo mlátilo do volantu docela dost........ Jezdi do Radonic - dělá dobře a nemá patné ceny(já mu tedy nedávám nic-vychytal mi půl rybníčku a mám za to e i toho metrovího sumce,ale to zapírá) Do Radonic jezdím a jsou tam výborný . Ty minelu mi udělaly ve Kbelích, ani nevím proč jsem tam přezouval.:nevim . Ten rybníček naproti je tvůj ? No e u mě taky svrběj prsty:-d
Ne obecní,ale ryby byli moje ne se taky stali obecní-naházel jsem tam asi čtyřcet kaprů na vytření dva sumce a asi metrák veho moného a gumař smrdí rybynou jak vydra :-))))
Přílohy: 16032009772.jpg ( 1336252b ) - 240820091129.jpg ( 811876b ) -