05.02.2010 10:33 -
autolakovna
|
1803627
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Ahoj vsem.. prosim potrebuji pro svou znamou sehnat levnou autolakovnu. Ideal je Tabor, Praha, nebo blizke okoli.. Jde o mitsubischi carisma.. komplet lak v modre nebo zelene metalize. Mate nekdo nejaky navrh? dik
Ahoj vsem.. prosim potrebuji pro svou znamou sehnat levnou autolakovnu. Ideal je Tabor, Praha, nebo blizke okoli.. Jde o mitsubischi carisma.. komplet lak v modre nebo zelene metalize. Mate nekdo nejaky navrh? dik
|
|
05.02.2010 14:11 -
Re: autolakovna
|
1803634
|
|
Darja
|
|
|
Do Prahy nechod. Jdi za Prahu, uz jen kvuli cenam.
A s lakyra mam takovou zkusenost, nic si nenechavej lakovat bez papiru. Protoze dneska vsichni honem honem a pak ti vyleze takovych chyb, ze by se z toho jeden posr...
Do Prahy nechod. Jdi za Prahu, uz jen kvuli cenam.
A s lakyra mam takovou zkusenost, nic si nenechavej lakovat bez papiru. Protoze dneska vsichni honem honem a pak ti vyleze takovych chyb, ze by se z toho jeden posr...
|
|
05.02.2010 16:21 -
|
1803635
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
ok.. mimo Prahu, ale neznas nejakej konkretni.. vyzkousenej?
ok.. mimo Prahu, ale neznas nejakej konkretni.. vyzkousenej?
|
|
05.02.2010 16:24 -
|
1803636
|
|
Darja
|
|
|
Bohuel, zatím jsem nenarazila na nikoho, kdo by lakoval normálně a nebyl by nějaký problém. Ale na firmy.cz si prostě najdi lakovnu, ceny mají vechny podobné a domluv se s nimi. Ten Tábor bude nejlepí.
Bohuel, zatím jsem nenarazila na nikoho, kdo by lakoval normálně a nebyl by nějaký problém. Ale na firmy.cz si prostě najdi lakovnu, ceny mají vechny podobné a domluv se s nimi. Ten Tábor bude nejlepí.
|
|
05.02.2010 16:29 -
|
1803637
|
|
mingees
|
|
|
ok.. dik... jdu se na to podivata pripadne sem napisu zkusenosti
ok.. dik... jdu se na to podivata pripadne sem napisu zkusenosti
|
|
05.02.2010 23:21 -
|
1803658
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Osobne mam prozatim dobrou zkusenost s autolakovnou zde: .link.
nazev firmy ani kontakt si uz nepamatuji, ale nechaval jsem si tam delat predni naraznik. Pokud budes mit cestu, stav se tam podivat a zeptat
Osobne mam prozatim dobrou zkusenost s autolakovnou zde: http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=133026032@ay=135682136@at=Autolakovna%20@ad=+%20autoklempirna@x=133026856@y=135681752@z=17
nazev firmy ani kontakt si uz nepamatuji, ale nechaval jsem si tam delat predni naraznik. Pokud budes mit cestu, stav se tam podivat a zeptat :)
|
|
06.02.2010 09:25 -
|
1803665
|
|
lubin
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Já mám dobrou zkuenost s lakovnou v Praze ve Stodůlkách.U jsem tam lakoval několikrát a neměl jsem jednu jedinou reklamaci.Pokud bude chtět telefon tak Ti ho napíu.
Já mám dobrou zkuenost s lakovnou v Praze ve Stodůlkách.U jsem tam lakoval několikrát a neměl jsem jednu jedinou reklamaci.Pokud bude chtět telefon tak Ti ho napíu.
|
|
06.02.2010 12:21 -
|
1803675
|
|
mingees
|
|
|
dekuju moc za odpovedi.. jsem ted nemocny, takze to budu resit az pristi tyden. Kazdopadne uz znam cenu u znac. serv. a to je kolem 55tis.. Zkousel jsem to i v male dilne a tam se dostanu na 35tis.. ale zadna zaruka.
dekuju moc za odpovedi.. jsem ted nemocny, takze to budu resit az pristi tyden. Kazdopadne uz znam cenu u znac. serv. a to je kolem 55tis.. Zkousel jsem to i v male dilne a tam se dostanu na 35tis.. ale zadna zaruka.
|
|
06.02.2010 12:26 -
|
1803676
|
|
Darja
|
|
|
35 bez papíru je normální cena. Mě vyel tolik taky celolak, ale k reklamacím se pánové moc nestavěli a jetě pitomci si nechávali domíchat barvu a nárazník má decetně jiný odstín, ne zbytek vozu ( a u bílé perleti je to sakra znát).
Bu prostě je ti fuk kvalita, opravuje bořku, co pak střelí.
A nebo chce pěknej lak na mazla, tak si ho nech zaplatit.
On se dá celolak sehnat i za 15, ale vdy cena odpovídá kvalitě. Take je to na tobě, jak moc velkou kvalitu hledá.
35 bez papíru je normální cena. Mě vyel tolik taky celolak, ale k reklamacím se pánové moc nestavěli a jetě pitomci si nechávali domíchat barvu a nárazník má decetně jiný odstín, ne zbytek vozu ( a u bílé perleti je to sakra znát).
Bu prostě je ti fuk kvalita, opravuje bořku, co pak střelí.
A nebo chce pěknej lak na mazla, tak si ho nech zaplatit.
On se dá celolak sehnat i za 15, ale vdy cena odpovídá kvalitě. Take je to na tobě, jak moc velkou kvalitu hledá.
|
|
09.02.2010 11:42 -
|
1803827
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Dobrá lakovna je na Křiváčku (praha východ) cca 25km po starý beneovský. Dělaj rychle a docela levně. Mě dělali zástřik spodku řidičových dveří a nárazník cca asi 2500kč
Dobrá lakovna je na Křiváčku (praha východ) cca 25km po starý beneovský. Dělaj rychle a docela levně. Mě dělali zástřik spodku řidičových dveří a nárazník cca asi 2500kč;-)
|
|
| |