| | |
12.08.2008 12:25 -
Barva se se mnou loučí....
|
169141
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Asi tak rok mi zraje XA .link. vím, e na barvu se nejezdí, lae todle je hnus. Zdá se, e to pude z celýho auta dolů. Při koupi sem byl v Citroenu na kontrole, to byla v poho, prej to bouraný nebylo a ani přestříkávaný, tak asi franta dal na metlu krycí lak brzo bo moc pozdě. Co sem se tak ptal, je potřeba krycí lak dostat dolů, tím se naruí metla, kterou bude třeba následně stříknout a pak krycí, co by mohlo bejt cca 20 litrů. Zatím se ptám čistě informativně, neuměl by to někdo levnějc?
A co vy, nemáte podobný zkuenosti? I dy C5 sou o chlup mladí.....ale zas 18ti letý BX bylo v lesku furt. Díky
Asi tak rok mi zraje XA http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/84003024_4.jpg vím, e na barvu se nejezdí, lae todle je hnus. Zdá se, e to pude z celýho auta dolů. :-( Při koupi sem byl v Citroenu na kontrole, to byla v poho, prej to bouraný nebylo a ani přestříkávaný, tak asi franta dal na metlu krycí lak brzo bo moc pozdě. Co sem se tak ptal, je potřeba krycí lak dostat dolů, tím se naruí metla, kterou bude třeba následně stříknout a pak krycí, co by mohlo bejt cca 20 litrů. Zatím se ptám čistě informativně, neuměl by to někdo levnějc?
A co vy, nemáte podobný zkuenosti? I dy C5 sou o chlup mladí.....ale zas 18ti letý BX bylo v lesku furt. Díky
|
|
12.08.2008 12:55 -
Re: Barva se se mnou loučí....
|
169142
|
|
Darja
|
|
|
Presne takhle se chova spatne nastrikany lak. A nebo to nekdy udela i nejaky prumyslovy cistic. Ale spis bych to tipla na to prestrikani. Merili v citroenu hloubku laku, ze si jsou jisti tim, ze to nebylo strikane znovu?
20tisic je za celolak, dil stoji cca 2000 Kc a lakyrove to muzou rozstriknout, tzn, ze opravi jen ty poskozene casti, zbytek striknou do ztracena, pak se to rozlesti a bude to pekne. Ja jsem si ted nechavala rozstriknout zadni naraznik a pecka za 800Kc Za 2 tydny pujdu na rozlesteni a budu uplne 100% spokojena
Presne takhle se chova spatne nastrikany lak. A nebo to nekdy udela i nejaky prumyslovy cistic. Ale spis bych to tipla na to prestrikani. Merili v citroenu hloubku laku, ze si jsou jisti tim, ze to nebylo strikane znovu?
20tisic je za celolak, dil stoji cca 2000 Kc a lakyrove to muzou rozstriknout, tzn, ze opravi jen ty poskozene casti, zbytek striknou do ztracena, pak se to rozlesti a bude to pekne. Ja jsem si ted nechavala rozstriknout zadni naraznik a pecka za 800Kc ;-) Za 2 tydny pujdu na rozlesteni a budu uplne 100% spokojena ;-)
|
|
12.08.2008 13:11 -
|
169143
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
asi neměřili..... ale dyby to bylo uklý, by se snad poznalo, loupe se toti celý auto, začalo to střechou, tzn nejvíc namahaná část - slunce a ták....teď to puchýřkuje na haupně, blatníkách, konečkách dveří u střechy (
asi neměřili..... ale dyby to bylo uklý, by se snad poznalo, loupe se toti celý auto, začalo to střechou, tzn nejvíc namahaná část - slunce a ták....teď to puchýřkuje na haupně, blatníkách, konečkách dveří u střechy :-((
|
|
12.08.2008 13:28 -
|
169144
|
|
Darja
|
|
|
Je mozne, ze expert, co to mel pred tebou auto cistil necim agresivnim. a ted ten lak leze dolu, ale ja bych to fakt tipla na mizerne prestrikani.
Je mozne, ze expert, co to mel pred tebou auto cistil necim agresivnim. a ted ten lak leze dolu, ale ja bych to fakt tipla na mizerne prestrikani.
|
|
21.09.2014 10:48 -
|
2734387
|
|
jarda 68
|
|
|
kde najdu č. barvy, a dá se koupit jen u citroenu, potřeboval bych jen nějaký mení sprej a kolik tak stojí jestli má někdo zkuenost potřebuji jenom stříknout odřený nárazník mladý lízl srnu
kde najdu č. barvy, a dá se koupit jen u citroenu, potřeboval bych jen nějaký mení sprej a kolik tak stojí jestli má někdo zkuenost potřebuji jenom stříknout odřený nárazník mladý lízl srnu
|
|
21.09.2014 10:58 -
|
2734394
|
|
jarda 68
|
|
|
a v citroenu stojí kolik a je lepí namíchat a nebo v citroenu
a v citroenu stojí kolik a je lepí namíchat a nebo v citroenu
|
|
21.09.2014 11:02 -
|
2734397
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nevím jak u c5 ale u Xantie to je v motoru někde na kastli napsané. Nebylo to číslo ale písmena,já měl myslím KPK nebo tak nějak. U si to moc nepamatuju. A pak mi to normálně namíchal v auto lak obchodě do spreje. Blbá je metalíza ,to se musí jetě potom lesklým lakem přes...
Nevím jak u c5 ale u Xantie to je v motoru někde na kastli napsané. Nebylo to číslo ale písmena,já měl myslím KPK nebo tak nějak. U si to moc nepamatuju. A pak mi to normálně namíchal v auto lak obchodě do spreje. Blbá je metalíza ,to se musí jetě potom lesklým lakem přes...
|
|
21.09.2014 12:23 -
|
2734416
|
|
jarda 68
|
|
|
a neví někdo kolik tak asi ve spreji stojí dík
a neví někdo kolik tak asi ve spreji stojí dík
|
|
21.09.2014 12:28 -
|
2734418
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To u si nepamatuji. Nicméně mistr Google mi první odkaz nael za 350.-
Take tak nějak...
To u si nepamatuji. Nicméně mistr Google mi první odkaz nael za 350.-
Take tak nějak...
|
|
21.09.2014 14:44 -
|
2734532
|
|
DOUFAK
|
|
|
jruze napsal(a): Kdekoli kde míchají barvy a někde to dávají i do sprejů , nebo v citroenu
V Citroenu je to na pendrek,tam ti daji jen klasické číslo té které barvy a ta ti u udělá vzhledem k stáří vozu jinej odstín,kterej je pak vidět.Ty potřebuje BORCE míchače,kterej si to auto prohlédne a podle vhodného čísla barvy vozu a citu jemu vlastním to hodí do spreje s okem ZKUENÉHO LAKÝRY a pokud je opravdu IKOVNEJ,tak rozdíl prakticky nepozná.Je třeba koupit i bezbarvý lak té ve spreji a tím to celé přikrýt... Pamatuji,e mě to stálo oba spreje cca 800 kč a barva VELMI SEDÍ !
V Citroenu je to na pendrek,tam ti daji jen klasické číslo té které barvy a ta ti u udělá vzhledem k stáří vozu jinej odstín,kterej je pak vidět.Ty potřebuje BORCE míchače,kterej si to auto prohlédne a podle vhodného čísla barvy vozu a citu jemu vlastním to hodí do spreje s okem ZKUENÉHO LAKÝRY a pokud je opravdu IKOVNEJ,tak rozdíl prakticky nepozná.Je třeba koupit i bezbarvý lak té ve spreji a tím to celé přikrýt... Pamatuji,e mě to stálo oba spreje cca 800 kč a barva VELMI SEDÍ !:palec :palec
|
|
21.09.2014 18:15 -
|
2734689
|
|
jumep
|
|
|
moje skusenosti s borcem michacem su vzdy len zle, najjednoduchsie vzdy fungovalo to cislo farby
ps. ak potrebujes a nevies to sam najst tak daj vin, da sa to dohladat
cena co si pamatam aj s lakom (co je dost dolezite mat aj lak) bola okolo 20E za tie 2 plechovky
moje skusenosti s borcem michacem su vzdy len zle, najjednoduchsie vzdy fungovalo to cislo farby
ps. ak potrebujes a nevies to sam najst tak daj vin, da sa to dohladat
cena co si pamatam aj s lakom (co je dost dolezite mat aj lak) bola okolo 20E za tie 2 plechovky
|
|
21.09.2014 18:28 -
|
2734707
|
|
jarda 68
|
|
|
jumep a je to ve spreji? VF7DERFNC76293944
jumep a je to ve spreji? VF7DERFNC76293944
|
|
21.09.2014 18:30 -
|
2734708
|
|
jarda 68
|
|
|
jo a to je teda přímo z citroenu jo
jo a to je teda přímo z citroenu jo
|
|
21.09.2014 18:48 -
|
2734742
|
|
jumep
|
|
|
FARBA KAROSÉRIE EYT - EDÝ NÁTER BÚRKA
cie EYT je kod farby
objednacie cislo: 9991 10 a cena je 18,70E
FARBA KAROSÉRIE EYT - EDÝ NÁTER BÚRKA
cie EYT je kod farby
objednacie cislo: 9991 10 a cena je 18,70E
Přílohy: spray.JPG ( 82178b ) - |
|
21.09.2014 23:19 -
|
2735194
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já se vdycky stavim u autolakýry,koukne na títek,vezme ablony s různýmy odstíny a jetě je přikláda na světle k autu,starí lak je vylusovaný od sluníčka,proto přikládá ty odstíny a vdycky se trefil naprosto přesně,pokud je monost stříkat pistolí,nemá to chybu,spreje moc neuznávají,nedrí stejný tlak,sniuje se a dost často zlobí i trysky,dělal jsem sprejema hodně a nikdy to nebylo ono,s pistolí to nejde srovnávat,ale samozřejmě kadý dle svých moností.Pokud je auto starího data výroby,nedá se kupovat podle čísla barva,vdycky to bude vidět na autě u z dálky,proto přikládají ty ablony s různými odstíny.
Já se vdycky stavim u autolakýry,koukne na títek,vezme ablony s různýmy odstíny a jetě je přikláda na světle k autu,starí lak je vylusovaný od sluníčka,proto přikládá ty odstíny a vdycky se trefil naprosto přesně,pokud je monost stříkat pistolí,nemá to chybu,spreje moc neuznávají,nedrí stejný tlak,sniuje se a dost často zlobí i trysky,dělal jsem sprejema hodně a nikdy to nebylo ono,s pistolí to nejde srovnávat,ale samozřejmě kadý dle svých moností.Pokud je auto starího data výroby,nedá se kupovat podle čísla barva,vdycky to bude vidět na autě u z dálky,proto přikládají ty ablony s různými odstíny.
|
|
22.09.2014 22:11 -
|
2735807
|
|
DOUFAK
|
|
|
63zdendo - přesně tak,jak píe je to.Kdysi jsem si koupil v Citroenu onu barvu podle čísla a bylo to vidět - barva byla tmaví,nebo naopak světlejí.A po namíchání oním BORCEM nebyl rozdíl znát
63zdendo - přesně tak,jak píe je to.Kdysi jsem si koupil v Citroenu onu barvu podle čísla a bylo to vidět - barva byla tmaví,nebo naopak světlejí.A po namíchání oním BORCEM nebyl rozdíl znát :palec:palec :-))
|
|
22.09.2014 23:23 -
|
2735878
|
|
jruze
|
|
|
DOUFAK napsal(a):
Sprej je dobrej na krytky,lity a takové blbiny na plochu nic moc a kdy tak s tím musí hodně dobře umět.Kdysi dávno jsem stříkal auta - dnes ??? raději to dám profikům kteří mají kvalitní výbavu(C5 není 100MB nebo igul)
Sprej je dobrej na krytky,lity a takové blbiny na plochu nic moc a kdy tak s tím musí hodně dobře umět.Kdysi dávno jsem stříkal auta - dnes ??? raději to dám profikům kteří mají kvalitní výbavu(C5 není 100MB nebo igul):-))))
|
|
13.05.2015 11:25 -
|
2820974
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Nevíte kde je v autě títek s číslem laku? Chci si koupit pero na opravu laku v citroenu. V service.citroen.com je jich plno a jsou dělené podle čísel. Nemůu najít jaký mám číslo laku ani podle VIN. Jestli se to někomu podaří najít, tak moje VIN: VF7DCXFXF76063825. Díky za pomoc.
Nevíte kde je v autě títek s číslem laku? Chci si koupit pero na opravu laku v citroenu. V service.citroen.com je jich plno a jsou dělené podle čísel. Nemůu najít jaký mám číslo laku ani podle VIN. Jestli se to někomu podaří najít, tak moje VIN: VF7DCXFXF76063825. Díky za pomoc.
|
|
| |
|
|