01.05.2012 22:33 -
Re: Ceny PHM
|
2473498
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Kulda napsal(a): asi blbej dotaz, ale proč by mě měla stavě Celní Správa, jako s osobákem? to se děje(teď pominu e jezdím na LPG )? jetě jsem neviděl, e by stavěli osobák, teda kromě VW Transporter, s 9 místy, tak to asi nebyl osobák.. A to naftu nekontrolovali.
Celní správa tě můe zastavit v pohodě podstatě na cokoliv (dálniční známka, podezření na paování, drogy, zbraně, topná bafta atd atd.)
Kamaráda nedávno ve dvě ráno zastavili na dálnici do Plzně a udělali mu takovej filcunk jakej prej jetě nezail. Vechno z auta venku, koberečky vyndaný, čokl mu to komplet pročuchal. On prolustrovanej a auto taky. Dvě a půl hodiny ho zdreli.
Celní správa tě můe zastavit v pohodě podstatě na cokoliv (dálniční známka, podezření na paování, drogy, zbraně, topná bafta atd atd.)
Kamaráda nedávno ve dvě ráno zastavili na dálnici do Plzně a udělali mu takovej filcunk jakej prej jetě nezail. Vechno z auta venku, koberečky vyndaný, čokl mu to komplet pročuchal. On prolustrovanej a auto taky. Dvě a půl hodiny ho zdreli.
|
|
22.04.2013 23:09 -
|
2571139
|
|
Hanz 397
|
|
|
...konečně... .link.
Dokonce i u nás je nafta pod 35,co je s podivem,protoe nae dvě čs byly iroko daleko nejdraí(samozřejmě nááááhodou obě stejně...)
...konečně... http://www.novinky.cz/ekonomika/299830-ceny-pohonnych-hmot-se-riti-dolu-nafta-je-nejlevnejsi-od-lonskeho-leta.html
Dokonce i u nás je nafta pod 35,co je s podivem,protoe nae dvě čs byly iroko daleko nejdraí(samozřejmě nááááhodou obě stejně...)
|
|
23.04.2013 20:46 -
|
2571329
|
|
Darja
|
|
|
já si chrochtím jak to prasátko... LPG za 14,90
já si chrochtím jak to prasátko... LPG za 14,90:-))))
|
|
| |