| | |
31.03.2012 00:01 -
Re: Ceny PHM
|
2463830
|
|
DrMarvin
|
|
|
Cena v ČR a Německu je docela podobná.... nás 36Kč v DE 1,42Euro.....a kvalita nesrovnatelná...take je vám asi jasný kde tankuju:=)
Cena v ČR a Německu je docela podobná.... nás 36Kč v DE 1,42Euro.....a kvalita nesrovnatelná...take je vám asi jasný kde tankuju:=)
|
|
31.03.2012 06:38 -
|
2463837
|
|
js42
|
|
|
Dobré ráno vem.
Já, pokud to jde tak tankuju v PL. Tankoval jsem naposledy ve čtvrtek a1L stál 5,83 Zl tj. x 6,1 Kč = 35,55 Kč. Je tedy asi o 1,20 - 1,50 Kč levnějí ne v mé nejbliím okolí. Tankuju větinou u Orlenu. Tankoval jsem i u Shellu, ale zjistil jsem, e Shell si vytváří vlastní kurz zl vůči kč a tak se vlastně smazávala ona, malá úspora. I přesto je Shell v Polsku levnějí ne Shell u nás a kvalita je určitě lepí ne u ostatních pump. Podraili, ale u i Poláci a v uplné blízkosti hranic je benzím a nafta určitě draí ne 30km ve vnitrozemí. Pokud jedu do Walbrzychu tak tankuju určitě tam, benzín je mírně levnějí ne u hranic v Kudowě, protoe tam jezdí tankovat PHM celý Náchod, kamiony a i CDS (bus). Jen pro srovnání. Při návratu z podzimního srazu jsem tankoval v PL 62L za 1798 Kč a ve čtvrtek 59L za 2096 Kč.
Dobré ráno vem.
Já, pokud to jde tak tankuju v PL. Tankoval jsem naposledy ve čtvrtek a1L stál 5,83 Zl tj. x 6,1 Kč = 35,55 Kč. Je tedy asi o 1,20 - 1,50 Kč levnějí ne v mé nejbliím okolí. Tankuju větinou u Orlenu. Tankoval jsem i u Shellu, ale zjistil jsem, e Shell si vytváří vlastní kurz zl vůči kč a tak se vlastně smazávala ona, malá úspora. I přesto je Shell v Polsku levnějí ne Shell u nás a kvalita je určitě lepí ne u ostatních pump. Podraili, ale u i Poláci a v uplné blízkosti hranic je benzím a nafta určitě draí ne 30km ve vnitrozemí. Pokud jedu do Walbrzychu tak tankuju určitě tam, benzín je mírně levnějí ne u hranic v Kudowě, protoe tam jezdí tankovat PHM celý Náchod, kamiony a i CDS (bus). Jen pro srovnání. Při návratu z podzimního srazu jsem tankoval v PL 62L za 1798 Kč:palec a ve čtvrtek 59L za 2096 Kč.:-(
|
|
31.03.2012 09:31 -
|
2463845
|
|
flyteSVK
|
|
|
Vcera Shell Einsteinova 1,61
Avanti Kittsee 1,51
Natural, bo nafta mi tam nesmie Tusim je cas prerobit to na sporak...
Vcera Shell Einsteinova 1,61
Avanti Kittsee 1,51
Natural, bo nafta mi tam nesmie :) Tusim je cas prerobit to na sporak...
|
|
31.03.2012 18:58 -
|
2464005
|
|
flyteSVK
|
|
|
Lukoil Trencin Stefanikova 1,52 vo vikendovej akcii - N95
LPG 0,72...
Lukoil Trencin Stefanikova 1,52 vo vikendovej akcii - N95
LPG 0,72...
|
|
31.03.2012 21:29 -
|
2464058
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Mam teraz novy objav popri cestach do Viedne - Avanti Tankomat; benzinka bez obsluhy, plati sa kartou priamo pri tankovacej pistolii, cena vo Viedni EUR 1.491.
Mam teraz novy objav popri cestach do Viedne - Avanti Tankomat; benzinka bez obsluhy, plati sa kartou priamo pri tankovacej pistolii, cena vo Viedni EUR 1.491.
|
|
19.04.2012 18:32 -
|
2470976
|
|
tief
|
|
|
Predstavujem vam novu webovu aplikaciu ( zatial v testovacej prevadzke ) - a zatial bez nazvu
Na adrese .link.. Umoznuje zadavat a vyhladavat ceny paliva vo Vasom okoli na zaklade polohy mobilneho telefonu / smartphone.
Strucny navod:
Po otvoreni sa aplikacia opyta na pristupove meno a heslo - zadame meno a heslo s c5clubu. Idealne je nechat aplikaciu nech si to zapamata ...
V uvodnom menu zvolime "Ceny paliva" - ostatne volby zatial nefunguju ...
Dalej su v menu dve moznosti "Zadavani ceny" a "Vyhledat nejlevnejsi palivo v okruhu 10km".
Zadavani ceny:
Po zvoleni tejto moznosti sa telefon pokusi spravit geolokaciu vasej pozicie - tato musi byt povolena v nastaveni telefonu, aplikacia podla toho urci vasu polohu a na zaklade tejto polohy vyhlada na Google najblizsie cerpacie stanice.
Zvolite cerpaciu stanicu ktorej ceny chcete zadat do databazy. V jednoduchom formulari zadate ceny 3 najcastejsich paliv ( toto je docasne, pribudne aj moznost zadavat rozne specialne a premiove paliva ).
Vyplnite hodnotu a kliknete na "Odeslat".
Tym je zadavanie ceny do systemu ukoncene.
Druha moznost je "Vyhledat nejlevnejsi palivo v okruhu 10km" - toto znova na zaklade vasej aktualnej
polohy a zvoleneho paliva prejde databazu a ponukne najlacnejsie cerpacky v okoli - databaza je zatial prazdna, musime ju naplnit U niektorych telefonov ( otestovany Android 2.3.4 ) je mozne priamo s aplikacie vyvolat navigaciu a nechat sa k dotycnej cerpacne zanavigovat. Postupne budem pridavat podporu aj pre ine systemy.
Myslim ze keby sa toto zacalo pouzivat vo vecsej miere mohla by to byt sikovna vec Uvitam nazory, podnety, upozornenia na chyby a aj nepatrne mnozstvo kritiky
Aplikacia funguje na:
Android 2.3.4 - vsetko funguje ako ma
Nokia Symbian - nefunguje priame otvorenie navigacie
Veci ktore este nie su dokncene ale budu:
- moznost zadavat premiove / specialne paliva
- moznost zadat cerpaciu stanicu ktora nie je na mape
- priamo si viezt prevadzkovy dennik / tankovanie s aplikacie
- plne webove rozhranie s mapou
- recenzie paliv
- recenzie cerpacich stanic ...
tak testujte
1.5.2012 - Par noviniek:
- vylepseny vyhladavaci algoritmus
- pri zadavani cien paliva sa vyhladavaju len stanice v okruhu do 500metrov
- na adrese www.egaraz.cz/maps - .link. pribudla interaktivna webova mapa ktora umoznuje hladat a priamo zadavat ceny paliva cez web - login a heslo s klubu samozrejme funguje
- a hromada neviditelnych drobnosti
Predstavujem vam novu webovu aplikaciu ( zatial v testovacej prevadzke ) - a zatial bez nazvu :)
Na adrese http://m.egaraz.cz/. Umoznuje zadavat a vyhladavat ceny paliva vo Vasom okoli na zaklade polohy mobilneho telefonu / smartphone.
Strucny navod:
Po otvoreni sa aplikacia opyta na pristupove meno a heslo - zadame meno a heslo s c5clubu. Idealne je nechat aplikaciu nech si to zapamata ...
V uvodnom menu zvolime "Ceny paliva" - ostatne volby zatial nefunguju ...
Dalej su v menu dve moznosti "Zadavani ceny" a "Vyhledat nejlevnejsi palivo v okruhu 10km".
Zadavani ceny:
Po zvoleni tejto moznosti sa telefon pokusi spravit geolokaciu vasej pozicie - tato musi byt povolena v nastaveni telefonu, aplikacia podla toho urci vasu polohu a na zaklade tejto polohy vyhlada na Google najblizsie cerpacie stanice.
Zvolite cerpaciu stanicu ktorej ceny chcete zadat do databazy. V jednoduchom formulari zadate ceny 3 najcastejsich paliv ( toto je docasne, pribudne aj moznost zadavat rozne specialne a premiove paliva ).
Vyplnite hodnotu a kliknete na "Odeslat".
Tym je zadavanie ceny do systemu ukoncene.
Druha moznost je "Vyhledat nejlevnejsi palivo v okruhu 10km" - toto znova na zaklade vasej aktualnej
polohy a zvoleneho paliva prejde databazu a ponukne najlacnejsie cerpacky v okoli - databaza je zatial prazdna, musime ju naplnit :) U niektorych telefonov ( otestovany Android 2.3.4 ) je mozne priamo s aplikacie vyvolat navigaciu a nechat sa k dotycnej cerpacne zanavigovat. Postupne budem pridavat podporu aj pre ine systemy.
Myslim ze keby sa toto zacalo pouzivat vo vecsej miere mohla by to byt sikovna vec :) Uvitam nazory, podnety, upozornenia na chyby a aj nepatrne mnozstvo kritiky ;-)
Aplikacia funguje na:
Android 2.3.4 - vsetko funguje ako ma
Nokia Symbian - nefunguje priame otvorenie navigacie
Veci ktore este nie su dokncene ale budu:
- moznost zadavat premiove / specialne paliva
- moznost zadat cerpaciu stanicu ktora nie je na mape
- priamo si viezt prevadzkovy dennik / tankovanie s aplikacie
- plne webove rozhranie s mapou
- recenzie paliv
- recenzie cerpacich stanic ...
tak testujte :)
1.5.2012 - Par noviniek:
- vylepseny vyhladavaci algoritmus
- pri zadavani cien paliva sa vyhladavaju len stanice v okruhu do 500metrov
- na adrese www.egaraz.cz/maps - http://www.egaraz.cz/maps pribudla interaktivna webova mapa ktora umoznuje hladat a priamo zadavat ceny paliva cez web - login a heslo s klubu samozrejme funguje
- a hromada neviditelnych drobnosti :)
|
|
20.04.2012 07:07 -
|
2471011
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To Tief: Jistě fajnová aplikace. Ale masové pouívání v tom nevidím. Větina lidí najezdí větinu km na známých opakovaných tratích a má vytypováno kam za solidní peníze zajet a kam nezajet ani zadarmo. No a při náhodných cestách třeba na dovču si nenechám dovolenou zkazit tankováním u pumy firmy Franta and s.r.o. No a ty nejlevnějí jsou větinou ty nejpodezřelejí. No a dále je nutné mít datový tarif na mobilu a zas takový otrok techniky nejsem ačkoli mám nový smartphone s androidem, stačí mi wifi doma.
To fichni - kdy u jsem před 3 roky poprvé koupil diesel, tak jsem kodolibě rád, e konečně je nafta zase o 2 kačky levnějí ne benzín
To Tief: Jistě fajnová aplikace. Ale masové pouívání v tom nevidím. Větina lidí najezdí větinu km na známých opakovaných tratích a má vytypováno kam za solidní peníze zajet a kam nezajet ani zadarmo. No a při náhodných cestách třeba na dovču si nenechám dovolenou zkazit tankováním u pumy firmy Franta and s.r.o. No a ty nejlevnějí jsou větinou ty nejpodezřelejí. No a dále je nutné mít datový tarif na mobilu a zas takový otrok techniky nejsem ačkoli mám nový smartphone s androidem, stačí mi wifi doma.
To fichni - kdy u jsem před 3 roky poprvé koupil diesel, tak jsem kodolibě rád, e konečně je nafta zase o 2 kačky levnějí ne benzín :-)
|
|
20.04.2012 17:00 -
|
2471075
|
|
flyteSVK
|
|
|
Shell Dolnozemska, BA - N95 za 1,630. To uz prestava byt sranda.
Shell Dolnozemska, BA - N95 za 1,630. To uz prestava byt sranda.
|
|
20.04.2012 19:02 -
|
2471102
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
LPG u bývalého startu GP ze směru Bosonohy do centra 16.90kč/l. Nejlevnějí v Brně, kvalita výborná!
LPG u bývalého startu GP ze směru Bosonohy do centra 16.90kč/l. Nejlevnějí v Brně, kvalita výborná!:palec
|
|
20.04.2012 19:20 -
|
2471108
|
|
jruze
|
|
|
Asi začnu jezdit do D. pro topnou-jen nevím co teď přesně stojí , ale tuím e nebude stát víc jak 1/2 eura a jede to na ní lépe ne na ty nae sr....
Asi začnu jezdit do D. pro topnou-jen nevím co teď přesně stojí , ale tuím e nebude stát víc jak 1/2 eura a jede to na ní lépe ne na ty nae sr....
|
|
20.04.2012 20:31 -
|
2471129
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
V Polsku je taky monost koupit topnou naftu, je červená a Xantie 1,9TD si na ní neztěovala, ale do C5 jsem se bál to lét. Nebo jsou mé obavy zbytečné?
V Polsku je taky monost koupit topnou naftu, je červená a Xantie 1,9TD si na ní neztěovala, ale do C5 jsem se bál to lét. Nebo jsou mé obavy zbytečné?
|
|
21.04.2012 07:46 -
|
2471186
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Tak pánové, topnou naftu skutečně nedoporučuji!!! Motoru se nestane nic, ale kdy vás s tím chytí celní správa tak vám rovnou ustřelí p...el!!! PROTOE SE NA NI NEVZTAHUJE URČITÁ DAŇ!!!!!!
Nebo udělá jinou věc: Mrkne se na vá stav tachometru a vypočítá z toho DPH a spotřební daň a pánové kdo má víc jak 10 000km na tacháku (co má málokdo) tak bude platit jak mourovatej.
Tak pánové, topnou naftu skutečně nedoporučuji!!! Motoru se nestane nic, ale kdy vás s tím chytí celní správa tak vám rovnou ustřelí p...el!!! PROTOE SE NA NI NEVZTAHUJE URČITÁ DAŇ!!!!!!
Nebo udělá jinou věc: Mrkne se na vá stav tachometru a vypočítá z toho DPH a spotřební daň a pánové kdo má víc jak 10 000km na tacháku (co má málokdo) tak bude platit jak mourovatej. ;-)
|
|
22.04.2012 11:29 -
|
2471387
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
felix81 napsal(a): Tak pánové, topnou naftu skutečně nedoporučuji!!! Motoru se nestane nic, ale kdy vás s tím chytí celní správa tak vám rovnou ustřelí p...el!!! PROTOE SE NA NI NEVZTAHUJE URČITÁ DAŇ!!!!!!
Nebo udělá jinou věc: Mrkne se na vá stav tachometru a vypočítá z toho DPH a spotřební daň a pánové kdo má víc jak 10 000km na tacháku (co má málokdo) tak bude platit jak mourovatej.
asi blbej dotaz, ale proč by mě měla stavě Celní Správa, jako s osobákem? to se děje(teď pominu e jezdím na LPG)? jetě jsem neviděl, e by stavěli osobák, teda kromě VW Transporter, s 9 místy, tak to asi nebyl osobák.. A to naftu nekontrolovali.
asi blbej dotaz, ale proč by mě měla stavě Celní Správa, jako s osobákem? to se děje(teď pominu e jezdím na LPG:-d)? jetě jsem neviděl, e by stavěli osobák, teda kromě VW Transporter, s 9 místy, tak to asi nebyl osobák.. A to naftu nekontrolovali.:nevim
|
|
01.05.2012 17:12 -
|
2473400
|
|
tief
|
|
|
Par noviniek do aplikacie na sledovanie/zadavanie cien paliva: .link.
Testujte a kritizujte
Par noviniek do aplikacie na sledovanie/zadavanie cien paliva: http://www.c5club.cz/diskuze/single/2470976-re-ceny-phm/
Testujte a kritizujte :)
|
|
| |
|
|