| | |
07.08.2010 15:47 -
Re: Ceny PHM
|
2352296
|
|
IvanF
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Mám jednu otazku, ktorá sem celkom nepatrí, ale nechcem kvôli tomu zaklada nové vlákno. Chcel by som len vedie aké je riziko, kede som do teraz nedával aditívum a pred mesiacom som začal ( VIF ), e sa mi palivová sústava začne postupne čisti a ten bordel mi niečo niekde zapchá. Mono to je blbá otázka, ale som tak troku laik.
Mám jednu otazku, ktorá sem celkom nepatrí, ale nechcem kvôli tomu zaklada nové vlákno. Chcel by som len vedie aké je riziko, kede som do teraz nedával aditívum a pred mesiacom som začal ( VIF ), e sa mi palivová sústava začne postupne čisti a ten bordel mi niečo niekde zapchá. Mono to je blbá otázka, ale som tak troku laik.
|
|
07.08.2010 17:12 -
|
2352299
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Myslím , nebo aspoň píou , e VIF udruje čistotu vstřikovacích trysek ( Multifunkční přísada do motorové nafty s protikorozními účinky, která udruje čistotu vstřikovacích trysek a chrání palivové čerpadlo před opotřebením. Prodluuje ivotnost palivového systému a udruje nízkou spotřebu paliva ) , ale o čitění nic ... Na čitění asi pouít něco jinýho . A co se stane s tím bordelem ? ... řekl bych e se rozpustí a projde celým systémem a zhoří s naftou . ( Samozřejmě nemyslím mechanický nečistoty , který by měl zachytit filtr )
Myslím , nebo aspoň píou , e VIF udruje čistotu vstřikovacích trysek ( Multifunkční přísada do motorové nafty s protikorozními účinky, která udruje čistotu vstřikovacích trysek a chrání palivové čerpadlo před opotřebením. Prodluuje ivotnost palivového systému a udruje nízkou spotřebu paliva ) , ale o čitění nic ... Na čitění asi pouít něco jinýho . A co se stane s tím bordelem ? ... řekl bych e se rozpustí a projde celým systémem a zhoří s naftou . ( Samozřejmě nemyslím mechanický nečistoty , který by měl zachytit filtr )
|
|
17.08.2010 11:48 -
|
2353240
|
|
JirkaŘ
|
|
|
A zase nám píou e se dají koupit na pumpě i "sračky" a ne kvalita...
.link.
Jsem zvědavý kdy KONEČNĚ budou podvodníky zveřejňovat... Samozřejmě beru tam kde předpokládám kvalitu. (Benzina, ÖMV, SHELL)
A zase nám píou e se dají koupit na pumpě i "sračky" a ne kvalita...
http://www.novinky.cz/ekonomika/208871-kvalita-pohonnych-hmot-se-prudce-zhorsila-nevyhovel-kazdy-paty-vzorek-nafty.html
Jsem zvědavý kdy KONEČNĚ budou podvodníky zveřejňovat... Samozřejmě beru tam kde předpokládám kvalitu. (Benzina, ÖMV, SHELL)
|
|
17.08.2010 13:37 -
|
2353245
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Tady někdo psal něco o kytičkách. Máte na mysli "100%bio"???? U nás to mají, ale zatím jsem to nezkouel. Má někdo nějaký poznatek, a můu to tam fakt dávat? Díky
Tady někdo psal něco o kytičkách. Máte na mysli "100%bio"???? U nás to mají, ale zatím jsem to nezkouel. Má někdo nějaký poznatek, a můu to tam fakt dávat? Díky
|
|
17.08.2010 15:20 -
|
2353258
|
|
C5stepan
|
|
|
Nenene! Bionaftu neskousne ani T 148! Vyzkoueno a bylo to sakra drahé!!! Jinak ČOJka ty lumpy nevyzradí, dělá prachy pro státní kasu (pokuty od distributora, daně od nás, od servisů, od prodejců aut....)
Nenene! Bionaftu neskousne ani T 148! Vyzkoueno a bylo to sakra drahé!!! Jinak ČOJka ty lumpy nevyzradí, dělá prachy pro státní kasu (pokuty od distributora, daně od nás, od servisů, od prodejců aut....)
|
|
17.08.2010 16:52 -
|
2353272
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Jinak co se tyce tematu - dnes jsem tankoval na Shell s tim, ze jsem chtel vzit V-POWER DIESEL, ale kdyz jsem kouknul na tabuli, tak jsem vzal obyc. diesel.
Obyc : 30.50 Kc
V-POWER 34.10 Kc
....akceptoval bych rozdil 1,5Kc, ale tohle bylo moc...
Jinak co se tyce tematu - dnes jsem tankoval na Shell s tim, ze jsem chtel vzit V-POWER DIESEL, ale kdyz jsem kouknul na tabuli, tak jsem vzal obyc. diesel.
Obyc : 30.50 Kc
V-POWER 34.10 Kc
....akceptoval bych rozdil 1,5Kc, ale tohle bylo moc...
|
|
17.08.2010 18:38 -
|
2353288
|
|
JirkaŘ
|
|
|
I právě proto (předraená Shellka) raději tankuji na Benzině jejich "Verva" diesel. Rozdíl mezi touhle vylepenou naftou a normální je co se týče ceny jen 1kč/litr , ale rozdíl je na chodu motoru znát ihned.
U Shellu nevím jak te, ale jetě loni zjistil rozbor jejich nafty, e "prémiové" palivo V-power diesel se od běné nafty ničím nelií... jen cenou, sloení bylo totoné. Ty sloky navíc přidávali jinde, např. v Německu, Rakousku.... ale tady nee.
.link.
Tak proč platit něco navíc ???
I právě proto (předraená Shellka) raději tankuji na Benzině jejich "Verva" diesel. Rozdíl mezi touhle vylepenou naftou a normální je co se týče ceny jen 1kč/litr , ale rozdíl je na chodu motoru znát ihned.
U Shellu nevím jak te, ale jetě loni zjistil rozbor jejich nafty, e "prémiové" palivo V-power diesel se od běné nafty ničím nelií... jen cenou, sloení bylo totoné. Ty sloky navíc přidávali jinde, např. v Německu, Rakousku.... ale tady nee.
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv
Tak proč platit něco navíc ???
|
|
17.08.2010 20:51 -
|
2353308
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
na podobný věci jsem nikdy nevěřil. po přečtení článku o kvalitě prémiové nafty u mule jsem zkusil tankovat na benzině. Motor vrčí jinak a spotřeba la cca o litr /100 km dolů... Take teď na to jdu s vervou
na podobný věci jsem nikdy nevěřil. po přečtení článku o kvalitě prémiové nafty u mule jsem zkusil tankovat na benzině. Motor vrčí jinak a spotřeba la cca o litr /100 km dolů... Take teď na to jdu s vervou:palec
|
|
11.10.2010 12:24 -
|
2358226
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Zajímavý článek o známém problému s čerp. stanicemi :
.link.
stačilo hledat a .... tady jsem něco nael : .link.
počkejte chvíli na načtení stránky seznamu...
Podobný článek je i zde : .link.
a dávají tam i seznam v pdf souboru : .link.
Zajímavý článek o známém problému s čerp. stanicemi :
http://www.novinky.cz/ekonomika/213755-na-internetu-se-objevil-seznam-cerpacich-stanic-ktere-neprosly-kontrolou-coi.html
stačilo hledat a .... tady jsem něco nael : http://kverulant.org/pumpari.html
počkejte chvíli na načtení stránky seznamu...
Podobný článek je i zde : http://ekonomika.idnes.cz/seznam-nekvalitnich-benzinek-je-na-svete-coi-od-nej-dava-ruce-pryc-pyo-/ekonomika.aspx?c=A101011_114518_ekonomika_spi
a dávají tam i seznam v pdf souboru : http://data.idnes.cz/soubory/ekonomika/A101011_SPI_PUMPY.PDF
|
|
11.10.2010 12:45 -
|
2358227
|
|
tief
|
|
|
to bude zalobiciek
to bude zalobiciek :)
|
|
11.10.2010 17:01 -
|
2358253
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
myslím, e alobičky nebudou/důkazní břemeno,soudní poplatky, zveřejnění přestupku/, oni nejsou hloupí, jen chybující
myslím, e alobičky nebudou/důkazní břemeno,soudní poplatky, zveřejnění přestupku/, oni nejsou hloupí, jen chybující;-)
|
|
13.03.2011 22:39 -
|
2377865
|
|
flyteSVK
|
|
|
Trochu to tu osviezim.
Vcera sme boli na vylete v Rakusku. N95 dialnicne pumpy rad za radom 1,55! Esso Hainburg 1,35. Vsetci v BA 1,42.
Diesel som nekukal, bo to mi do motora nesmie A este foto ze ked sa chce, tak sa da.
Trochu to tu osviezim.
Vcera sme boli na vylete v Rakusku. N95 dialnicne pumpy rad za radom 1,55! Esso Hainburg 1,35. Vsetci v BA 1,42.
Diesel som nekukal, bo to mi do motora nesmie :) A este foto ze ked sa chce, tak sa da.
Přílohy: spotr.jpg ( 70211b ) - |
|
23.01.2012 12:07 -
|
2443489
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
co říkáte na ceny PHM???to je masakr
co říkáte na ceny PHM???to je masakr :-(
|
|
23.01.2012 12:20 -
|
2443492
|
|
jumep
|
|
|
estelen bude
.link.
estelen bude
http://hnonline.sk/svet/c1-54497790-unia-sa-dohodla-zastavi-dodavky-ropy-z-iranu
|
|
23.01.2012 12:23 -
|
2443499
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
jumep napsal(a): to to jsme zachráněni snad nová smyčka ropovodu z ruska to srazí ale opět bude záleet na tranzitních zemích hlavně na svk.jedná se o nějakou "lehkou ropu"s mením podílem síry
estelen bude http://hnonline.sk/svet/c1-54497790-unia-sa-dohodla-zastavi-dodavky-ropy-z-iranu to to jsme zachráněni snad nová smyčka ropovodu z ruska to srazí ale opět bude záleet na tranzitních zemích hlavně na svk.jedná se o nějakou "lehkou ropu"s mením podílem síry :nevim
|
|
23.01.2012 13:17 -
|
2443504
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
jumep: Raději draí naftu ne magory s atomem. U aby pustili na trh ten vodík a zároveň nasadili nějakou rozumnou cenu takovýchto aut...
jumep: Raději draí naftu ne magory s atomem. U aby pustili na trh ten vodík :-) a zároveň nasadili nějakou rozumnou cenu takovýchto aut...
|
|
23.01.2012 13:55 -
|
2443511
|
|
C5stepan
|
|
|
Nahrávka na smeč naim benziňákům. Tím balónem bych nechtěl dostat po hlavě.
Nahrávka na smeč naim benziňákům:-((((. Tím balónem bych nechtěl dostat po hlavě:-(.
|
|
23.01.2012 15:36 -
|
2443549
|
|
miskod
|
|
|
Tiez som pozeral tie ceny...fakt hrozne...V piatok som tankoval za 17CZK/l...Asi obmedzim jazdenie...
Tiez som pozeral tie ceny...fakt hrozne...V piatok som tankoval za 17CZK/l...Asi obmedzim jazdenie...;-)
|
|
| |
|
|