| | |
29.07.2010 07:07 -
Re: Ceny PHM
|
2351313
|
|
tief
|
|
|
Ono je to prave o tych aditivach, resp. o tom cim to "mister pumpa" pancne ... a jak ma ciste tanky ...
Ono je to prave o tych aditivach, resp. o tom cim to "mister pumpa" pancne ... a jak ma ciste tanky ...
|
|
29.07.2010 08:35 -
|
2351314
|
|
C5stepan
|
|
|
ebříček mého servisáka: 1. Benzina Verva, 2. Agip Diesel Tech, .....velká kopa hnoje....3. ostatní.
Kdy připlatím cca 1,- Kč za litr této kvality, nemusím kupovat a do nádre dolívat různá maziva - u tam jsou. Bohuel nemohu srovnávat. Od začátku (12/09) do voňavky dávám Diesel Tech, Agipku mám u baráku. A bodíky za odběr vyuívám k vymydlení auta v myčce.
ebříček mého servisáka: 1. Benzina Verva, 2. Agip Diesel Tech, .....velká kopa hnoje....3. ostatní.
Kdy připlatím cca 1,- Kč za litr této kvality, nemusím kupovat a do nádre dolívat různá maziva - u tam jsou. Bohuel nemohu srovnávat. Od začátku (12/09) do voňavky dávám Diesel Tech, Agipku mám u baráku. A bodíky za odběr vyuívám k vymydlení auta v myčce.
|
|
29.07.2010 09:03 -
|
2351316
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Od té doby, co mi v Xantii zamrzla nafta od EuroOilu, tak u svého mechanika kupuju aditivum a na jeho radu tankuju u ČSAD Beneov nebo Vlaim. Ale teď uvauju, e vyzkouím tu Vervu
Od té doby, co mi v Xantii zamrzla nafta od EuroOilu, tak u svého mechanika kupuju aditivum a na jeho radu tankuju u ČSAD Beneov nebo Vlaim. Ale teď uvauju, e vyzkouím tu Vervu :nevim
|
|
29.07.2010 10:58 -
|
2351317
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Nejlepí bejvala Aralka. Tehdá jsme jetě neměli c5, ale Fiata a benzín od Aralu tomu hodně chutnal. Bylo to na jízdě poznat.
Nejlepí bejvala Aralka. Tehdá jsme jetě neměli c5, ale Fiata a benzín od Aralu tomu hodně chutnal. Bylo to na jízdě poznat.
|
|
29.07.2010 13:48 -
|
2351322
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Já vzal jednou plnou Verva a musim říct e ten rozdíl jsem poznal spotřeba 5.7 a jelo to parádně a nijak jsem se necoural dálnice 130-150 silnice 1 třídy 90-110 Ted beru u Benziny Top Q Diesel a přidávám VIF Rozdíl skoro ádnej nejvíc sem se dostal na 6.3L ale měl jsem tam 40% jedění po Praze.Beru vdy plnou a kdy pc ukazuje dojezd mín jak 200km po kadým tankování nuluju ppc měřim spotřebu vdy na nádr a po Praze jezdim málo kdy,radi jedu MHD mám ho zadarmo Jo a taky při kadém tankování opíu stav km na účtenku a pak zadávám zde do deníčku a fakt to sedí s tim co ukazuje ppc.Jsem asi úchyl co?Zatim mě to baví sledovat třeba mě to časem přejde
Já vzal jednou plnou Verva a musim říct e ten rozdíl jsem poznal spotřeba 5.7 a jelo to parádně a nijak jsem se necoural dálnice 130-150 silnice 1 třídy 90-110 Ted beru u Benziny Top Q Diesel a přidávám VIF Rozdíl skoro ádnej nejvíc sem se dostal na 6.3L ale měl jsem tam 40% jedění po Praze.Beru vdy plnou a kdy pc ukazuje dojezd mín jak 200km po kadým tankování nuluju ppc měřim spotřebu vdy na nádr a po Praze jezdim málo kdy,radi jedu MHD mám ho zadarmo:-)) Jo a taky při kadém tankování opíu stav km na účtenku a pak zadávám zde do deníčku a fakt to sedí s tim co ukazuje ppc.Jsem asi úchyl co?Zatim mě to baví sledovat třeba mě to časem přejde:-d
|
|
29.07.2010 14:34 -
|
2351324
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Verva je v pohodě, nic jinýho u netankuju, ale i ta mě u v zimě zamrzla, hold to není benzín.
Verva je v pohodě, nic jinýho u netankuju, ale i ta mě u v zimě zamrzla, hold to není benzín.
|
|
29.07.2010 15:20 -
|
2351326
|
|
jumep
|
|
|
po natankovani dieseltechu na piestanskej agipke mi vzdy vybehne hlaska water in diesel filter
prvy krat ked som tam nabral tak sa mi ta nafta pozdavala, az na tuto hlasku
ale naposledy co som nabral tak velka bieda
po natankovani dieseltechu na piestanskej agipke mi vzdy vybehne hlaska water in diesel filter
prvy krat ked som tam nabral tak sa mi ta nafta pozdavala, az na tuto hlasku
ale naposledy co som nabral tak velka bieda
|
|
29.07.2010 20:12 -
|
2351340
|
|
jumep
|
|
|
da sa tam nastavit objem nadrze ktory je nastaveny na 66l
ak ti to zere viac ako ukazuje ppc, teoreticky neni nieco na 100% ok
da sa tam nastavit objem nadrze ktory je nastaveny na 66l
|
|
30.07.2010 11:00 -
|
2351380
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
jumep napsal(a): da sa tam nastavit objem nadrze ktory je nastaveny na 66l
Velikostí nádre bych asi ovlivnil jen počítaný dojezd, ne okamitou spotřebu.
ere to víc ne ukazuje, ale zase nemůu říct, e to ere moc (min 40% město, jezdím denně 2x8km přes město do práce; navíc mám trvale na střee nosiče kol a často i kola) - na poslední nádri PPC 5.0, skutečnost 5.48; celkově (4700km) PPC 5.3, skutečnost 6.18
A abych nebyl úplně off: tankuju Vervu u Benziny
Velikostí nádre bych asi ovlivnil jen počítaný dojezd, ne okamitou spotřebu.
ere to víc ne ukazuje, ale zase nemůu říct, e to ere moc (min 40% město, jezdím denně 2x8km přes město do práce; navíc mám trvale na střee nosiče kol a často i kola) - na poslední nádri PPC 5.0, skutečnost 5.48; celkově (4700km) PPC 5.3, skutečnost 6.18
A abych nebyl úplně off: tankuju Vervu u Benziny
|
|
30.07.2010 13:13 -
|
2351396
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak já vzal do C5 včera VERVA diesel poprvé , tak jsem zvědavej jak se to projeví na spotřebě .
Jinak pouívám pravidelně VIF při kadým tankování .
A co se toho PPC týká , tak mě zase ukazuje o něco víc ne je realita . Zhruba tak o 0,7 - 0,8 víc ( dle PPC 6,6 a real je 5,8 ) ... co je myslím příjemnějí ne kdyby mi kecal opačně ...
Tak já vzal do C5 včera VERVA diesel poprvé , tak jsem zvědavej jak se to projeví na spotřebě .
Jinak pouívám pravidelně VIF při kadým tankování .
A co se toho PPC týká , tak mě zase ukazuje o něco víc ne je realita . Zhruba tak o 0,7 - 0,8 víc ( dle PPC 6,6 a real je 5,8 ) ... co je myslím příjemnějí ne kdyby mi kecal opačně ...
|
|
30.07.2010 20:35 -
|
2351405
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Co se týká cen, mám v tom úplně jasno. Neporovnávám je, protoe natankovat plnou nádr nějaké srákory za super cenu je pouze krátkodobá radost. Souhlas s Benzinou, dlouhodobě osvědčenou mám OMW, elka mě zklamala (předraený pod/průměr). Take vem naim houpadlům přeju jen to kvalitní krmení!
Co se týká cen, mám v tom úplně jasno. Neporovnávám je, protoe natankovat plnou nádr nějaké srákory za super cenu je pouze krátkodobá radost. Souhlas s Benzinou, dlouhodobě osvědčenou mám OMW, elka mě zklamala (předraený pod/průměr). Take vem naim houpadlům přeju jen to kvalitní krmení!
|
|
31.07.2010 08:34 -
|
2351407
|
|
C5stepan
|
|
|
Jestli ono to není jako u lidí: čím lepí rádlo, tím víc seeru. Ale váně - to přece není o nějaké té decce či koruně navíc. Blííme se ke dnu? Naplníme kvalitkou. Potom stačí zaposlouchat se, jak spokojeně si přede na volnoběh, vnímat její poslunost při jízdě. Zkrátka vím, e kdy jí dám to nejlepí, vrátí mi to dobrým poitkem z jízdy. A kdy k tomu připočtu pohodlíčko a pocit bezpečí, nevyměním C5 ani kdyby jezdila za deset!
Jestli ono to není jako u lidí: čím lepí rádlo, tím víc seeru. Ale váně - to přece není o nějaké té decce či koruně navíc. Blííme se ke dnu? Naplníme kvalitkou. Potom stačí zaposlouchat se, jak spokojeně si přede na volnoběh, vnímat její poslunost při jízdě. Zkrátka vím, e kdy jí dám to nejlepí, vrátí mi to dobrým poitkem z jízdy. A kdy k tomu připočtu pohodlíčko a pocit bezpečí, nevyměním C5 ani kdyby jezdila za deset!
|
|
31.07.2010 11:49 -
|
2351408
|
|
tief
|
|
|
Ono porovnavat znacky nema vyznam, porovnavat sa musi konkretna cerpacka, provozovatel Robin Oil s cistym tankom moze mat lepsiu naftu ako provozovatel Shell s tankom plnym humusu ktory si k tomu po nociach s tanku bere naftu a doplnuje to nejakou srackou aby sedeli ucty ...
Ono porovnavat znacky nema vyznam, porovnavat sa musi konkretna cerpacka, provozovatel Robin Oil s cistym tankom moze mat lepsiu naftu ako provozovatel Shell s tankom plnym humusu ktory si k tomu po nociach s tanku bere naftu a doplnuje to nejakou srackou aby sedeli ucty ...
|
|
31.07.2010 12:34 -
|
2351410
|
|
C5stepan
|
|
|
A dokud ČOJka nezveřejní, kdo tam ty sračky dává (a oni to ví), musíme věřit té svojí, námi ověřené značky a pokud mono i čerpačky. Nic jiného nám nezbývá.....
A dokud ČOJka :-((((nezveřejní, kdo tam ty sračky dává (a oni to ví;-)), musíme věřit té svojí, námi ověřené značky a pokud mono i čerpačky:-). Nic jiného nám nezbývá.....
|
|
31.07.2010 13:53 -
|
2351414
|
|
Barlow
|
|
|
...jo a nejsem obchodni zastupce Benziny ...zatim je bohuzel u nas z tech sr*cek co si rikaji nafta nejlepsi...ale takovej Aral nebo BP ultimate...
...jo a nejsem obchodni zastupce Benziny :)...zatim je bohuzel u nas z tech sr*cek co si rikaji nafta nejlepsi...ale takovej Aral nebo BP ultimate... :)
|
|
01.08.2010 07:36 -
|
2351433
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Barlow napsal(a): Pokud beres Vervu nepouzivej VIF - uz je to zbytecne. V tom je to kouzlo vervy...
Vím , ale je to zvyk , u pár let jsem zvyklej e ne strčím do nádre tankovací pistoli , naleju tam VIF , a těch 60 ml ... neubyde , a hlavně neukodí ...
Pokud beres Vervu nepouzivej VIF - uz je to zbytecne. V tom je to kouzlo vervy... :)
Vím , ale je to zvyk , u pár let jsem zvyklej e ne strčím do nádre tankovací pistoli , naleju tam VIF , a těch 60 ml ... neubyde , a hlavně neukodí ...
|
|
01.08.2010 08:06 -
|
2351434
|
|
tomc
|
|
|
M.P napsal(a): Barlow napsal(a): Pokud beres Vervu nepouzivej VIF - uz je to zbytecne. V tom je to kouzlo vervy... Vím , ale je to zvyk , u pár let jsem zvyklej e ne strčím do nádre tankovací pistoli , naleju tam VIF , a těch 60 ml ... neubyde , a hlavně neukodí ... 180kč za pixlu VIFu opravdu není ádná paleta a kdy to rozpočítá tak pár korun na nádr já tam leju sem tam i kytičky tak dávám vrek do kanistru XA i C5 jezdí ok jen spotřeba vdy skočí nahoru jo kytky jsou kytky
Pokud beres Vervu nepouzivej VIF - uz je to zbytecne. V tom je to kouzlo vervy... :) Vím , ale je to zvyk , u pár let jsem zvyklej e ne strčím do nádre tankovací pistoli , naleju tam VIF , a těch 60 ml ... neubyde , a hlavně neukodí ... 180kč za pixlu VIFu opravdu není ádná paleta a kdy to rozpočítá tak pár korun na nádr:palec já tam leju sem tam i kytičky tak dávám vrek do kanistru XA i C5 jezdí ok jen spotřeba vdy skočí nahoru:-( jo kytky jsou kytky:-))
|
|
| |
|
|