| | |
01.05.2011 14:35 -
Re: Nový člen
|
2387566
|
|
Sosak
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Díky vem
Maxifik - jasně, e pochybuje...
Díky vem :)
Maxifik - jasně, e pochybuje... :palec
|
|
01.05.2011 14:40 -
|
2387569
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
A se daří a auto je v poho.
A se daří a auto je v poho.:palec :palec:palec
|
|
01.05.2011 18:00 -
|
2387686
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
To vytáj! A aby ste se v Práglu stěma C5 měli sobě kam vyhnout
To vytáj! A aby ste se v Práglu stěma C5 měli sobě kam vyhnout:-d
|
|
20.07.2011 13:37 -
|
2402350
|
|
Gunman
|
Město: Lysá nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Dámy a pánové (abych neurazil půvabnějí část osazenstva), tak já bych se s dovolením tedy také představil.
Jerry.Gunman, od 16. července tohoto roku spokojený majitel bílé C5 STW Exclusive s kombinací 2.0 HDI a 6°automatické převodovky, "dočasně" sídlící kousek od Milovic nad Labem. Do Prehéééééé to mám kousek, take rád poznám praské zkuenějí kolegy. "Moby Dick" je můj první Citrón, celkem 6. "frantík" a spolu s Fordem Scorpio Cosworth 2,9i (R.I.P. 3/2001) a Peugeotem 407 STW (R.I.P. 22.6.2011) jedno ze tří ouplně nejvíc nejpohodlnějích aut, s nimi jsem kdy jezdil.
Take a někde po vlastech českých, moravských či slezských uvidíte driftovat bílou splaenou pohovku, z jejích útrob se linou tóny klasické hudby či zní text Toulek Českou Minulostí, bacha na mne, protoe jsem to já, jedu a kochám se
Dámy a pánové (abych neurazil půvabnějí část osazenstva), tak já bych se s dovolením tedy také představil.
Jerry.Gunman, od 16. července tohoto roku spokojený majitel bílé C5 STW Exclusive s kombinací 2.0 HDI a 6°automatické převodovky, "dočasně" sídlící kousek od Milovic nad Labem. Do Prehéééééé to mám kousek, take rád poznám praské zkuenějí kolegy. "Moby Dick" je můj první Citrón, celkem 6. "frantík" a spolu s Fordem Scorpio Cosworth 2,9i (R.I.P. 3/2001) a Peugeotem 407 STW (R.I.P. 22.6.2011) jedno ze tří ouplně nejvíc nejpohodlnějích aut, s nimi jsem kdy jezdil.
Take a někde po vlastech českých, moravských či slezských uvidíte driftovat bílou splaenou pohovku, z jejích útrob se linou tóny klasické hudby či zní text Toulek Českou Minulostí, bacha na mne, protoe jsem to já, jedu a kochám se
:-)
|
|
20.07.2011 13:51 -
|
2402352
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vítej mezi pohodáři. A se tady zabydlí, tak přilo nějaký to foto Moby Dicka, případně i video s driftem by se hodilo. Na to by se určitě rádi podívali vichni. Vyplň si v profilu auto a u bude ná. . A na podzim se nám můe předvést na srazu. A to tu bude pročítat, tak na to narazí.
Jinak přeju hodně astných pohodlných kilometrů na silnici a co nejmíň hodin v servisu.
Vítej mezi pohodáři. A se tady zabydlí, tak přilo nějaký to foto Moby Dicka, případně i video s driftem by se hodilo. Na to by se určitě rádi podívali vichni. :-) Vyplň si v profilu auto a u bude ná. :-). A na podzim se nám můe předvést na srazu. A to tu bude pročítat, tak na to narazí.
Jinak přeju hodně astných pohodlných kilometrů na silnici a co nejmíň hodin v servisu.
|
|
20.07.2011 14:01 -
|
2402362
|
|
Darja
|
|
|
Prej pánové... Jsem se urazila teďka...
Néé, hodně astnejch km, v Praze bychom mohli spáchat nějakou slezinu, alespoň by mě to donutilo si v autě uklidit
Prej pánové... Jsem se urazila teďka...
Néé, hodně astnejch km, v Praze bychom mohli spáchat nějakou slezinu, alespoň by mě to donutilo si v autě uklidit :-))))
|
|
20.07.2011 14:23 -
|
2402364
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Vítej mezi námi. Hodně astnejch houpavejch kilometrů !
|
|
20.07.2011 14:38 -
|
2402368
|
|
Gunman
|
Město: Lysá nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 13 |
|
|
BTW, dovolil jsem si stručně popsat story, předcházející mému nákupu .link.
Snad se Vám bude líbit
To Darja:
Co to to má za micina na tej fotografii - to je tvůj?
BTW, dovolil jsem si stručně popsat story, předcházející mému nákupu http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze-o-c5/166393-jak-a-proc-jste-zvolili-c5-%29/9/
Snad se Vám bude líbit ;-)
To Darja:
Co to to má za micina na tej fotografii - to je tvůj?
|
|
20.07.2011 23:34 -
|
2402445
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Vítej mezi námi co mají rádi svoji prdel a houpání
Vítej mezi námi co mají rádi svoji prdel :-) a houpání :-)))):palec
|
|
21.07.2011 09:14 -
|
2402469
|
|
judas
|
|
|
Ahoj, zdravím Vás vechny. Dovolte, abych se představil. Moje jméno zde na fóru je "Judas", trvale sídlím na Karlovarsku a stal jsem se novým majitelem krásné černé C5ky Break. Ji nějaký ten měsíc a to skoro denně, pročítám toto fórum, tak jsem si dovolil vstoupit do Vaich řad. Díky Vaim příspěvkům u o tomto autě vím víc, ne e to je "jen" velkej pohodlnej kombík.
Přeju Vám vem hodně krásných a spokojených kilometrů.
Ahoj, zdravím Vás vechny. Dovolte, abych se představil. Moje jméno zde na fóru je "Judas", trvale sídlím na Karlovarsku a stal jsem se novým majitelem krásné černé C5ky Break. Ji nějaký ten měsíc a to skoro denně, pročítám toto fórum, tak jsem si dovolil vstoupit do Vaich řad. Díky Vaim příspěvkům u o tomto autě vím víc, ne e to je "jen" velkej pohodlnej kombík.
Přeju Vám vem hodně krásných a spokojených kilometrů.
|
|
21.07.2011 09:48 -
|
2402473
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Jinak nahoře v kolonce vyhledávání najde úplně vechno o C5. (ale to u asi ví)
Jinak nahoře v kolonce vyhledávání najde úplně vechno o C5.:palec (ale to u asi ví) ;-)
|
|
21.07.2011 10:50 -
|
2402478
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky tě u nás vítám a přeju hodně spokojenosti s houpadlem.
A vyfo toho tvýho krasavce, a se pokocháme. Myslím C5.
Taky tě u nás vítám a přeju hodně spokojenosti s houpadlem. :-)
A vyfo toho tvýho krasavce, a se pokocháme. Myslím C5. :-)
|
|
21.07.2011 22:38 -
|
2402620
|
|
judas
|
|
|
Určitě nějaký fotky časem přidám, ale nejdřív musím zjistit "jak na to". Na práci s počítačem prostě nemám buňky.
Určitě nějaký fotky časem přidám, ale nejdřív musím zjistit "jak na to". Na práci s počítačem prostě nemám buňky.
|
|
03.11.2011 22:38 -
|
2423486
|
|
jardas
|
|
|
Tak vás tu vechny zdravím. U asi před měsíce jsem se stal majitelem edivý C5 Berline. Přiel jsem k vám od německýho koncernu. A opravdu jsem nevěřil, e to auto je tak komfortní, ale teď kdy sednu do něčeho jinýho tak trochu trpím
Tak vás tu vechny zdravím. U asi před měsíce jsem se stal majitelem edivý C5 Berline. Přiel jsem k vám od německýho koncernu. A opravdu jsem nevěřil, e to auto je tak komfortní, ale teď kdy sednu do něčeho jinýho tak trochu trpím :-))))
|
|
03.11.2011 23:37 -
|
2423492
|
|
Darja
|
|
|
Vítej, Jardo
Vítej, Jardo :)
|
|
04.11.2011 00:14 -
|
2423494
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Ahoj, dotedka jsem jenom cetl, tak taky neco pisnu. Zdravim vsechny C5kare, spolu s partnerkou jsme se mezi Vas zaradili pred 3 tydny, kdy jsme koupili sveho prvniho citrouse a no co byste rekli, zrovinka C5ka to vyhrala na plne care pohodlim, velikosti a vubec tak nejak jsme se zamilovali do toho auticka po prvnim svezeni a uz hledali jen ji.
Je to nase krasavice, sice ji tu vsichni hani ze je pomalejsi kvuli motoru 1.8 benzin, ale musim se priznat ze jsem presedlal z Feldy a me to teda tak nejak vubec netrapi ze by se mi ta nase C5 zdala malo svizna . Jak a proc mozna popisu ve vlaknu proc C5 a casem pridam nejake fotky, ale zatim spis ctu a sbiram info.
Libi se mi jak tu malo lidi nadava a hodne chvali a to i tehdy kdyz maji problem - to se u jinych aut fakt nevidi, ale uz jsem taky lapen - tesim se na to svezeni az s ni zitra zas vypluju. Takze zdravim vsechny a pohodli zdar!
Ahoj, dotedka jsem jenom cetl, tak taky neco pisnu. Zdravim vsechny C5kare, spolu s partnerkou jsme se mezi Vas zaradili pred 3 tydny, kdy jsme koupili sveho prvniho citrouse a no co byste rekli, zrovinka C5ka to vyhrala na plne care pohodlim, velikosti a vubec tak nejak jsme se zamilovali do toho auticka po prvnim svezeni a uz hledali jen ji.
Je to nase krasavice, sice ji tu vsichni hani ze je pomalejsi kvuli motoru 1.8 benzin, ale musim se priznat ze jsem presedlal z Feldy a me to teda tak nejak vubec netrapi ze by se mi ta nase C5 zdala malo svizna :). Jak a proc mozna popisu ve vlaknu proc C5 a casem pridam nejake fotky, ale zatim spis ctu a sbiram info.
Libi se mi jak tu malo lidi nadava a hodne chvali a to i tehdy kdyz maji problem - to se u jinych aut fakt nevidi, ale uz jsem taky lapen - tesim se na to svezeni az s ni zitra zas vypluju. Takze zdravim vsechny a pohodli zdar! :palec
|
|
04.11.2011 08:16 -
|
2423501
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak a slouí.uívej si pohody+pohodlíčka
tak a slouí.uívej si pohody+pohodlíčka :palec
|
|
04.11.2011 21:26 -
|
2423572
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak kluci vítejte v clubu, prosím ne začnete psát případné dotazy pohledejte jestli to ji tady není vyřeené, pouívejte vpravo nahoře vyhledávač - fakt funguje a nebo vpravo je tzv. rozcestník a tam dle abecedy se dá taky najít problém (pořád se na něm dělá), no a na závěr do jedného vlákna patří vdy pouze jeden problém, ve vlákně nechatujte a neděkujte, kdy se problém podaří vyřeit je slunost odpovědět a podat zprávu v čem to případně bylo, tak hodně astných km bez nehod a pokud mono co nejmíň závad, jetě jednou vítejte a na případné shledání na srazu se těí Honza najk zvaný mazač
tak kluci vítejte v clubu, prosím ne začnete psát případné dotazy pohledejte jestli to ji tady není vyřeené, pouívejte vpravo nahoře vyhledávač - fakt funguje a nebo vpravo je tzv. rozcestník a tam dle abecedy se dá taky najít problém (pořád se na něm dělá), no a na závěr do jedného vlákna patří vdy pouze jeden problém, ve vlákně nechatujte a neděkujte, kdy se problém podaří vyřeit je slunost odpovědět a podat zprávu v čem to případně bylo, tak hodně astných km bez nehod a pokud mono co nejmíň závad, jetě jednou vítejte a na případné shledání na srazu se těí Honza najk zvaný mazač ;-)
|
|
16.12.2011 19:54 -
|
2433068
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
tak se taky troku představím, jmenuju se Tomá a koupil jsem po dlouhém hledání vhodného vozu pro zatím tříčlennou rodinu C5. Není to první citron který řídím, ten první byl tatíkovo XM to byl dvoulitr s automatem a klimou, a tam vznikla láska k fárům s koulema, toho dvoulitra potom nahradil sterný model ale u se 3litrem V6, a to panečku byl kočár s koněma pod kapotou, pak se začala psát historie vozů v jejich TP bylo moje jméno, take jsem zůstal koncernu PSA věrný a pořídil jsem si P 405 co co se týká pohodlí byl fakt ukázkový francouz, v tomhle fáru sem zbalil moji nynějí manelku, kdy jsme začali ít spolu bylo na snadě e se asi troku rozmnoíme, utekl jsem od PSA ale francii jsem zůstal věrný a pořídili jsme R ESPACE třetí generace, u tohoto jsem poznal co znamená mít prostorný vůz, do kufru jsme s kočárem vjíděli, pak jsem začal dálkově studovat výku v brně a tudí bylo potřeba auto na dálnici a to byl návrat k PSA a P 306 byla to super kára ale 3dveřová 1.8 16V, prostě takový ďáblík, no jeliko jsme se museli stěhovat ze sluebního baráku a chtěli si rekostruovat byt bylo jasné e ze dvou aut bude jedno, jako první se podařilo prodat renaulta a pak skoro a po roce peguota. V tu dobu jsem u věděl e chci velkého liftbecka a kandidáti byli, Ford Mondeo, Mazda 626 (6) a C5, a jeliko C5 je auto s koulema bylo to jasné . Jinak nějaké zkuenosti s rozmary citroneňacké elektroniky mám. Take jsem věděl do čeho jdu. Jo víte co je největí přítel Citroenáře?
no přece pájka a tenký roubovák. u mám přeletované dva konektory se studeňáky.
tak se taky troku představím, jmenuju se Tomá a koupil jsem po dlouhém hledání vhodného vozu pro zatím tříčlennou rodinu C5. Není to první citron který řídím, ten první byl tatíkovo XM to byl dvoulitr s automatem a klimou, a tam vznikla láska k fárům s koulema, toho dvoulitra potom nahradil sterný model ale u se 3litrem V6, a to panečku byl kočár s koněma pod kapotou, pak se začala psát historie vozů v jejich TP bylo moje jméno, take jsem zůstal koncernu PSA věrný a pořídil jsem si P 405 co co se týká pohodlí byl fakt ukázkový francouz, v tomhle fáru sem zbalil moji nynějí manelku:-d, kdy jsme začali ít spolu bylo na snadě e se asi troku rozmnoíme, utekl jsem od PSA ale francii jsem zůstal věrný a pořídili jsme R ESPACE třetí generace, u tohoto jsem poznal co znamená mít prostorný vůz, do kufru jsme s kočárem vjíděli, pak jsem začal dálkově studovat výku v brně a tudí bylo potřeba auto na dálnici a to byl návrat k PSA a P 306 byla to super kára ale 3dveřová 1.8 16V, prostě takový ďáblík, no jeliko jsme se museli stěhovat ze sluebního baráku a chtěli si rekostruovat byt bylo jasné e ze dvou aut bude jedno, jako první se podařilo prodat renaulta a pak skoro a po roce peguota. V tu dobu jsem u věděl e chci velkého liftbecka a kandidáti byli, Ford Mondeo, Mazda 626 (6) a C5, a jeliko C5 je auto s koulema bylo to jasné :). Jinak nějaké zkuenosti s rozmary citroneňacké elektroniky mám. Take jsem věděl do čeho jdu. Jo víte co je největí přítel Citroenáře?
no přece pájka a tenký roubovák. :-d u mám přeletované dva konektory se studeňáky.
|
|
| |
|
|