| | |
20.07.2009 14:01 -
Pásy
|
873966
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Tak som porieil slabé navíjanie pásov : vypral som ich prípravkom na tepovanie kobercov - fungujú ako nové. Postup: vytiahol som pás na maximálnu dlku a zaistil tipcom v mieste kde vychádza zo stĺpika, potom som ho vypral v penovom saponáte na koberce a dobre vydrhol tvrdou kefou na aty , dobre opláchol a nechal takto celý vyschnú. Nakoniec som ete technickým benzínom odmastil a očistil vodítko a nastavovač v stĺpiku. Myslím si, e v mojom prípade bola príčinou mastnota a pot z rúk zachytené v pásoch (r.v. 2001). Teraz vyzerajú aj bledie
Tak som porieil slabé navíjanie pásov : vypral som ich prípravkom na tepovanie kobercov - fungujú ako nové. Postup: vytiahol som pás na maximálnu dlku a zaistil tipcom v mieste kde vychádza zo stĺpika, potom som ho vypral v penovom saponáte na koberce a dobre vydrhol tvrdou kefou na aty , dobre opláchol a nechal takto celý vyschnú. Nakoniec som ete technickým benzínom odmastil a očistil vodítko a nastavovač v stĺpiku. Myslím si, e v mojom prípade bola príčinou mastnota a pot z rúk zachytené v pásoch (r.v. 2001). Teraz vyzerajú aj bledie
|
|
20.07.2009 14:05 -
Re: Pásy
|
873967
|
|
konec
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Mně se taky patně navíjejí, take to pomohlo i s lepím navíjením? Pokud ano, půjdu na to.
Mně se taky patně navíjejí, take to pomohlo i s lepím navíjením? Pokud ano, půjdu na to.
|
|
20.07.2009 14:09 -
|
873968
|
|
jumep
|
|
|
ja som ich zatial nepral len som z nich zoskrabal vrstvu potu, prachu atd a pomohlo ....
ja som ich zatial nepral len som z nich zoskrabal vrstvu potu, prachu atd a pomohlo ....
|
|
20.07.2009 14:09 -
|
873969
|
|
Darja
|
|
|
Toto se u na klubu řeilo, viz: .link.
Toto se u na klubu řeilo, viz: http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-167141/cur-1.html
|
|
20.07.2009 15:37 -
|
873973
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Prepáč, nejak som o tej téme nevedel - take nič nové som neobjavil. Je potvrdené, e ich treba dobre odmasti.
Prepáč, nejak som o tej téme nevedel - take nič nové som neobjavil. Je potvrdené, e ich treba dobre odmasti.
|
|
04.12.2009 23:28 -
|
1428869
|
|
číslo 5
|
|
|
Dnes se mi dostal do ruky spray s etiketou na které je obr. bezpečnostního pásu. Protoe se mi pásy taky patně navíjí tak jsem přečetl návod a s trochou nedůvěry aplikoval na pás, nechal oschnout cca3min. a pás se navíjí naprosto dokonale
Dnes se mi dostal do ruky spray s etiketou na které je obr. bezpečnostního pásu. Protoe se mi pásy taky patně navíjí tak jsem přečetl návod a s trochou nedůvěry aplikoval na pás, nechal oschnout cca3min. a pás se navíjí naprosto dokonale:palec
Přílohy: info-antihaft-2000.pdf ( 158194b ) - |
|
06.12.2009 10:38 -
|
1428902
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj, kde jsi koupil ten spray? Myslím tím nějaký "normální" obchod nebo je jen pro firmy? Díky.
Ahoj, kde jsi koupil ten spray? Myslím tím nějaký "normální" obchod nebo je jen pro firmy? Díky.
|
|
06.12.2009 11:33 -
|
1428903
|
|
číslo 5
|
|
|
Přilo nám to do práce. Ani mevím kdo a proč to obědnal. Cenu taky neznám. Na internetu jsem nael jen stránky distributora pro ČR www.tech-lit.cz. Na etiketě je jetě tel.495582501 a e-mail info@tech-lit.cz. Jinak jsem s pásama nic nedělal jen nastříkal na stranu po které to jezdí přes to oko a nechal oschnout. Na oblečení taky nic, take u mě max. spokojenost.
Přilo nám to do práce. Ani mevím kdo a proč to obědnal. Cenu taky neznám. Na internetu jsem nael jen stránky distributora pro ČR www.tech-lit.cz. Na etiketě je jetě tel.495582501 a e-mail info@tech-lit.cz. Jinak jsem s pásama nic nedělal jen nastříkal na stranu po které to jezdí přes to oko a nechal oschnout. Na oblečení taky nic, take u mě max. spokojenost.
|
|
06.12.2009 12:26 -
|
1428904
|
|
Maxifik
|
|
|
OK, díky. Pokusím se to sehnat, ale myslím si, e na jaře by bylo stejně dobré pásy nejdřív vyprat a pak nastříkat. Jesti budu vědět víc, dám to sem. Mail jsem tam u poslal.
OK, díky. Pokusím se to sehnat, ale myslím si, e na jaře by bylo stejně dobré pásy nejdřív vyprat a pak nastříkat. Jesti budu vědět víc, dám to sem. Mail jsem tam u poslal.
|
|
06.12.2009 12:53 -
|
1428905
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
Maxifik napsal(a): OK, díky. Pokusím se to sehnat, ale myslím si, e na jaře by bylo stejně dobré pásy nejdřív vyprat a pak nastříkat. Jesti budu vědět víc, dám to sem. Mail jsem tam u poslal.
taky jsem je chtěl nejdřív vyčistit...ale nakonec zvítězila lenost a nastříkal to normálním silikonovým sprejem na těsnění (jak se tady u někde psalo), a pasy fungujou a navíjejí se sami
taky jsem je chtěl nejdřív vyčistit...ale nakonec zvítězila lenost a nastříkal to normálním silikonovým sprejem na těsnění (jak se tady u někde psalo), a pasy fungujou a navíjejí se sami :-)
|
|
07.12.2009 20:38 -
|
1428963
|
|
Maxifik
|
|
|
Tak jsem získal cenu přípravku ANTIHAFT 2000 = 360 Kč bez DPH. Tak to raději najaře vyprat
Tak jsem získal cenu přípravku ANTIHAFT 2000 = 360 Kč bez DPH. Tak to raději najaře vyprat :-)
|
|
07.12.2009 20:43 -
|
1428964
|
|
jumep
|
|
|
to nastriekanie je podla mna blbost ...
treba si hlavne uvedomit pricinu preco sa to stane, umatlane od ruk, cize tym nastriekanim sa len zakonzervuje ten bordel .....
to nastriekanie je podla mna blbost ...
treba si hlavne uvedomit pricinu preco sa to stane, umatlane od ruk, cize tym nastriekanim sa len zakonzervuje ten bordel .....
|
|
07.12.2009 20:52 -
|
1428965
|
|
Maxifik
|
|
|
Nejlepí by bylo nejdřív vyprat nebo něčím co nejlépe vyčistit a pak nastříkat, aby se na to nechytal bordel z rukou
Nejlepí by bylo nejdřív vyprat nebo něčím co nejlépe vyčistit a pak nastříkat, aby se na to nechytal bordel z rukou
|
|
07.12.2009 20:53 -
|
1428966
|
|
jumep
|
|
|
ten sa tam bude vzdy a cimkolvek to nastriekas, len tomu dopomozes, moj nazor
vyprat a nosit ciste oblecenie a umyte ruky
ten sa tam bude vzdy a cimkolvek to nastriekas, len tomu dopomozes, moj nazor
vyprat a nosit ciste oblecenie a umyte ruky :D
|
|
06.09.2010 10:49 -
|
2354984
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj, včera jsem vyčistil přední pásy, po odmočení v horké lázni s pracím prákem jsem je vydrhnul kartačem a efekt vynikající, nejenom e to prokouklo v interieru ale pásy zase "lítají" zpět Doporučuji
Ahoj, včera jsem vyčistil přední pásy, po odmočení v horké lázni s pracím prákem jsem je vydrhnul kartačem a efekt vynikající, nejenom e to prokouklo v interieru ;-) ale pásy zase "lítají" zpět :palec Doporučuji :-))
|
|
06.09.2010 12:15 -
|
2354988
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak hned jak jsem si to tady přečetl , tak jsem napustil kyblík vody , vzal kartáček , Persil a utíkal čistit ... paráda . U to zase navíjí bez "pomoci"
Tak hned jak jsem si to tady přečetl , tak jsem napustil kyblík vody , vzal kartáček , Persil a utíkal čistit ... paráda . U to zase navíjí bez "pomoci"
|
|
01.12.2011 10:44 -
bezpečnostní pás
|
2429785
|
|
grizzli
|
Město: Albrechtice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dobrý den, navíjení pásů jde ztuha. Není nějaká finta jak to"rozjezdit" ? Děkuji .
Dobrý den, navíjení pásů jde ztuha. Není nějaká finta jak to"rozjezdit" ? Děkuji .
|
|
01.12.2011 10:47 -
Re: bezpečnostní pás
|
2429786
|
|
miskod
|
|
|
Myslim, ze sa to tu uz riesilo. Ak sa nemylim, tak pomohlo poriadne vycistenie pasu.
Myslim, ze sa to tu uz riesilo. Ak sa nemylim, tak pomohlo poriadne vycistenie pasu.
|
|
01.12.2011 11:16 -
Re: bezpečnostní pás
|
2429789
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Někde se to řeilo. Vypráním . Já ho vysunul na max , zajistil kolíčkem na prádlo aby se nazasunul , vzal kybl s vodou a pracím prostředkem , vypral , nechal uschnout , a zase zajídí sám ...
Někde se to řeilo. Vypráním . Já ho vysunul na max , zajistil kolíčkem na prádlo aby se nazasunul , vzal kybl s vodou a pracím prostředkem , vypral , nechal uschnout , a zase zajídí sám ...
|
|
| |
|
|