| | |
09.11.2014 14:02 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2749729
|
|
jumep
|
|
|
mno, 4hp20 - tie su v C5 drziaky, je ich velmi malo zly a vedia vydrzat extra vela
AL4 je ina pesnicka a co sa tyka AM6, tu je problem s hydroblokom a tych zlych hydroblokov je tu teda dost, kazdopadne to je na 90% o udrzbe
mno, 4hp20 - tie su v C5 drziaky, je ich velmi malo zly a vedia vydrzat extra vela
AL4 je ina pesnicka a co sa tyka AM6, tu je problem s hydroblokom a tych zlych hydroblokov je tu teda dost, kazdopadne to je na 90% o udrzbe
|
|
09.11.2014 14:44 -
|
2749746
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No nechci to zakřiknout (a raději zase nechám vyměnit olej) ale spojku větinou bude dělat vdy. Na xantii jsem ji co ji mám dělal u 2x...
Pokud automat vydrí tak mám investici skoro dvaceti tisíc uetřenou...
-Bluemotion- na co svobodný potřebuje kombi? Třeba e můe cestovat a spát v něm... Velké auto nemusí vozit pořád plné ale malé auto nezvětí
No nechci to zakřiknout (a raději zase nechám vyměnit olej) ale spojku větinou bude dělat vdy. Na xantii jsem ji co ji mám dělal u 2x...:-((((
Pokud automat vydrí tak mám investici skoro dvaceti tisíc uetřenou...
-Bluemotion- na co svobodný potřebuje kombi? Třeba e můe cestovat a spát v něm...:palec Velké auto nemusí vozit pořád plné ale malé auto nezvětí :-d
|
|
09.11.2014 14:57 -
|
2749755
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ja taky cestuju a uz jsem taky premyslel nad tim, ze kdyz sklopim zadni sedaky je tam docela rovina na spani, akorat ze musim mit nohy v kufru a u combi si muzes vybrat..
Ja hodne jezdim a combi asi nema tak dobrou aerodynamiku jako limuziny, ale jinak me combi taky nevadi i kdyz bych nevedel co tam vozit..C5 je docela hezke combi, zadna krabice. Ale nesmi byt cerna, bez chromu a zatmavena, jinak je to tak nalepit zlatou kyticku na zadni okna a hned mas co vozit
Ja taky cestuju a uz jsem taky premyslel nad tim, ze kdyz sklopim zadni sedaky je tam docela rovina na spani, akorat ze musim mit nohy v kufru a u combi si muzes vybrat..
Ja hodne jezdim a combi asi nema tak dobrou aerodynamiku jako limuziny, ale jinak me combi taky nevadi i kdyz bych nevedel co tam vozit..C5 je docela hezke combi, zadna krabice. Ale nesmi byt cerna, bez chromu a zatmavena, jinak je to tak nalepit zlatou kyticku na zadni okna a hned mas co vozit :-))
|
|
09.11.2014 15:53 -
|
2749778
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ano, i s tím počítám.
Ano, i s tím počítám. :-))))
|
|
09.11.2014 16:08 -
|
2749785
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jste jako moje ena kdy jsem poprvé přivezl domů Xantii ,první slova byla pohřebák
No a jak je teď spokojená kdy jedeme od tchýně a vezeme spoustu rádla a krámů e se nám to ve krásně vejde... C5 mám dokonce i černou (bohuel - slunce je sviňa) a u na pohřebák ádné naráky nemá.
Já lituji e jsem tenkrát neměl peníze ,kdy jsem viděl inzerát francouzské sanitky. Kombi prodlouené a zvednuté no nádhera. Klidně bych jí bral i z kříkem v černé
Jste jako moje ena kdy jsem poprvé přivezl domů Xantii ,první slova byla pohřebák :-)
No a jak je teď spokojená kdy jedeme od tchýně a vezeme spoustu rádla a krámů e se nám to ve krásně vejde... C5 mám dokonce i černou (bohuel - slunce je sviňa) a u na pohřebák ádné naráky nemá.:-)
Já lituji e jsem tenkrát neměl peníze ,kdy jsem viděl inzerát francouzské sanitky. Kombi prodlouené a zvednuté no nádhera. Klidně bych jí bral i z kříkem v černé :-))
|
|
09.11.2014 18:43 -
|
2749810
|
|
Hanz 397
|
|
|
..no auto vypadá z venku skoro,jako moje nynějí a agregát,co v tom je,jsem měl ve starý C5 a a na ty rozjezdy(taky se to tu probíralo) jsem s ním byl nad míru spokojenej. Kdy jsem auto kupoval,mělo 128tkm na tacho,kdy jsem ho po 4,5letech prodával,mělo skoro 190tkm a bez jedinýho problému na motoru,nebo převodovce...
Take za mě klidně. Akorát teda ta 4HP působila v roce 05 dost archaicky...
..no auto vypadá z venku skoro,jako moje nynějí a agregát,co v tom je,jsem měl ve starý C5 a a na ty rozjezdy(taky se to tu probíralo) jsem s ním byl nad míru spokojenej. Kdy jsem auto kupoval,mělo 128tkm na tacho,kdy jsem ho po 4,5letech prodával,mělo skoro 190tkm a bez jedinýho problému na motoru,nebo převodovce...
Take za mě klidně. Akorát teda ta 4HP působila v roce 05 dost archaicky...
|
|
09.11.2014 18:55 -
|
2749816
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Tak jsem dále komunikoval s majitelem, auto má cca 6 let, ale olej v převodovce e nechával měnit a ve 200 tis. kilometrech. A mělo následovat zlepení jak v řazení, tak prý i ve spotřebě. Tak a teď babo raď, jestli u třeba nejsou chycené lamely?
Tak jsem dále komunikoval s majitelem, auto má cca 6 let, ale olej v převodovce e nechával měnit a ve 200 tis. kilometrech. A mělo následovat zlepení jak v řazení, tak prý i ve spotřebě. Tak a teď babo raď, jestli u třeba nejsou chycené lamely?:nevim
|
|
09.11.2014 20:45 -
|
2749840
|
|
jumep
|
|
|
je uplne normalne ze sa zlepsi radenie po vymene oleja v tej 4hp20
ak ale nekope a radi normalne, neni sa coho bat, mozes akurat olej vymenit ty este 2-3x
ak uz jej nieco je, tak to vyznam nema
ak su zle lamely bude smykat
je uplne normalne ze sa zlepsi radenie po vymene oleja v tej 4hp20
ak ale nekope a radi normalne, neni sa coho bat, mozes akurat olej vymenit ty este 2-3x
ak uz jej nieco je, tak to vyznam nema
ak su zle lamely bude smykat
|
|
09.11.2014 21:03 -
|
2749850
|
|
troskalp
|
|
|
Sem mladý s přítelkyni a zatím bez deti..ale u planuju do budoucna.ano sedan je hezčí o tom zadna ale zas hůř přístupný kufr.ted mam 3dverak c4 vts a taky sem pokukoval po 2.2 150kw...uvidím az budou peníze co se naskytne.kazdopadne musí by xenony..velky display a pořádný motor proto pokukuju i po 3.0 v naftě
Sem mladý s přítelkyni a zatím bez deti..ale u planuju do budoucna.ano sedan je hezčí o tom zadna ale zas hůř přístupný kufr.ted mam 3dverak c4 vts :D a taky sem pokukoval po 2.2 150kw...uvidím az budou peníze co se naskytne.kazdopadne musí by xenony..velky display a pořádný motor :D proto pokukuju i po 3.0 v naftě :D
|
|
09.11.2014 22:31 -
|
2749874
|
|
luta
|
|
|
ja jsem teda jen o něco málo starí o moc ne. a furt čučím po autech a plánuju.. ale spí po něčem novým a v benzinu.. teď mi zrovna vrtal hlavou Lancer, ale komu bych tu mou C5 střelil nevím ale na nový auto to chce tak gará.. horí je, e a budu mít gará, tak tu bude euro 6 norma a u i benzíny budou mít FAP...zlatá euro 4..
ja jsem teda jen o něco málo starí :) o moc ne. a furt čučím po autech a plánuju.. ale spí po něčem novým a v benzinu.. teď mi zrovna vrtal hlavou Lancer, ale komu bych tu mou C5 střelil nevím :-d ale na nový auto to chce tak gará.. horí je, e a budu mít gará, tak tu bude euro 6 norma a u i benzíny budou mít FAP...zlatá euro 4..
|
|
09.11.2014 23:18 -
|
2749878
|
|
troskalp
|
|
|
Já měl benzinaky dva a po projíďce v naftove v6 v C5 tourer chci naftu..a automat.rikal sem ze automat je pro lenochy blbce a zenske co neumí radit ale je to proste o něčem jiném a c5 je srdcovka..tak jako současna c4 vts..zatím rodinu nemam a neplanuju ale kombi se hodi dycky a az přijde rodina nebude penez na nove auto
Já měl benzinaky dva a po projíďce v naftove v6 v C5 tourer chci naftu..a automat.rikal sem ze automat je pro lenochy blbce a zenske co neumí radit ale je to proste o něčem jiném :D a c5 je srdcovka..tak jako současna c4 vts..zatím rodinu nemam a neplanuju ale kombi se hodi dycky a az přijde rodina nebude penez na nove auto ;)
|
|
10.11.2014 11:53 -
|
2750010
|
|
luta
|
|
|
já si hned nafackuju
já si hned nafackuju :-d
|
|
26.12.2014 20:47 -
|
2768497
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Tak doufám, e u jste vichni strávili nicle a pomalu se vracíte do normálu. Potřebuji toti poradit s nákupem C5II v Německu od těch, kdo to absolvovali, auto bych rád odvezl na lutých převozkách. Chtěl bych to zvládnout vlastními silami, protoe se mi nechce platit majlant za zprostředkování (tím nemyslím případnou účast odborníka typu Jardy R.). Za kadou konstruktivní informaci ohledně administrativní části apod.předem děkuji.
Tak doufám, e u jste vichni strávili nicle a pomalu se vracíte do normálu. Potřebuji toti poradit s nákupem C5II v Německu od těch, kdo to absolvovali, auto bych rád odvezl na lutých převozkách. Chtěl bych to zvládnout vlastními silami, protoe se mi nechce platit majlant za zprostředkování (tím nemyslím případnou účast odborníka typu Jardy R.:-))). Za kadou konstruktivní informaci ohledně administrativní části apod.předem děkuji;-).
|
|
26.12.2014 22:07 -
|
2768518
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nic na tom není,u jsem to absolvoval 2x.Značky mi vdy zařídil prodejce sám. Jen jsem chvíli počkal a on ve vyřídil. Tam to na rozdíl od nás funguje parádně -není to na celý den jak tady...
Ceny u si ale nepamatuju.
Tady potom dovoz technická zaplatit povinné ručení a pak čekat a úřad vystaví technicky průkaz a dá SPZ - To je nejhorí to trvá..
Nic na tom není,u jsem to absolvoval 2x.Značky mi vdy zařídil prodejce sám. Jen jsem chvíli počkal a on ve vyřídil. Tam to na rozdíl od nás funguje parádně -není to na celý den jak tady...
Ceny u si ale nepamatuju.
Tady potom dovoz technická zaplatit povinné ručení a pak čekat a úřad vystaví technicky průkaz a dá SPZ - To je nejhorí to trvá..
|
|
27.12.2014 13:39 -
|
2768610
|
|
maha007
|
Město: Slatiňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 24 |
|
|
jen ktěm lutým převozkám jsou sice levnějí ale slouí pouze pro německo na vývoz mimo německo potřebuje červené a kontrolu na stk (je to otázka 20minut kontrolují jen čísla )jinak snima nesmí na silnici a pokud tě někdo nebo ty někoho nabourá je to bráno jako jízda bez RZ a pojitění pokud bude hledat na googlu tak o tom ji psali já osobně přehazuji na hranicích za české převozky
jen ktěm lutým převozkám jsou sice levnějí ale slouí pouze pro německo na vývoz mimo německo potřebuje červené a kontrolu na stk (je to otázka 20minut kontrolují jen čísla )jinak snima nesmí na silnici a pokud tě někdo nebo ty někoho nabourá je to bráno jako jízda bez RZ a pojitění pokud bude hledat na googlu tak o tom ji psali já osobně přehazuji na hranicích za české převozky
|
|
27.12.2014 15:26 -
|
2768636
|
|
HELLMUT
|
|
|
To ví ale asi málo lidí,moná to neví ani policie
Stále potkávám lidi co s nimi po Praze jezdí,kolikrát i kdy jsou dávno propadlý.,.
To bych u nedal ale se lutou jsem jezdil normálně dokud byla platná...
To ví ale asi málo lidí,moná to neví ani policie :-))
Stále potkávám lidi co s nimi po Praze jezdí,kolikrát i kdy jsou dávno propadlý.,.
To bych u nedal ale se lutou jsem jezdil normálně dokud byla platná...
|
|
27.12.2014 16:38 -
|
2768649
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Doufal jsem, e to mohou zařídit i prodejci ani bych musel někam chodit já, protoe ty luté se dají prý pořídit i přes internet předem a bianco, protoe se vydávají bez papírů od vozu, jen na jméno. Tady u nás v pohraničí jsem snad ani tu červenou jetě neviděl, vichni to vozí na lutých. Jinak jsem samozřejmě vyuil i strejdu Googla a teoreticky to ovládám, ale není nad informace přímo z praxe, za které děkuji.
Doufal jsem, e to mohou zařídit i prodejci ani bych musel někam chodit já, protoe ty luté se dají prý pořídit i přes internet předem a bianco, protoe se vydávají bez papírů od vozu, jen na jméno. Tady u nás v pohraničí;-) jsem snad ani tu červenou jetě neviděl, vichni to vozí na lutých. Jinak jsem samozřejmě vyuil i strejdu Googla a teoreticky to ovládám, ale není nad informace přímo z praxe, za které děkuji.
|
|
| |
|
|