| | |
03.09.2014 14:32 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2730028
|
|
jordan
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
DrMarvin napsal(a):
Hezké. Jen mě vrtá hlavou, proč u dávno není pryč.
Na první pohled skrze internet to vypadá jako fajn nabídka. Nevíte v čem můe být problém?
Hezké. Jen mě vrtá hlavou, proč u dávno není pryč.
Na první pohled skrze internet to vypadá jako fajn nabídka. Nevíte v čem můe být problém?
|
|
03.09.2014 15:02 -
|
2730147
|
|
troskalp
|
|
|
Jetě skrz spotřebu..ted jezdím s c4 vts..2.0 benzín 130kw a jezdím od 7.5 do 8.6 záleí jak tomu slapu do nafty u chci jít částecne i kvůli nií spotřebě ale hlavně větí kroutak..rocne najezdím kolem 30ti tisíc km
Jetě skrz spotřebu..ted jezdím s c4 vts..2.0 benzín 130kw a jezdím od 7.5 do 8.6 záleí jak tomu slapu :D do nafty u chci jít částecne i kvůli nií spotřebě ale hlavně větí kroutak..rocne najezdím kolem 30ti tisíc km
|
|
06.09.2014 19:10 -
|
2730929
|
|
karneval
|
|
|
Servus, vedeli by ste mi pomôc s ocenením auta?
Zvaujem predaj, pretoe potrebujem nejaké starie auto na prácu okolo stavby, niečo ako Berlingo, Jumpy, prípadne nejaká 4x4 s korbou. Naa C5 nemá ani ané a je to automat, bola by koda ho takto zniči.
Je to liftback, 12/2005, 2.2HDi, 250 000 km, skoro fullka (okrem AFIL, íbru a vyhrievaných sedadiel myslím), popis auta v profile by mal by kompletný. Mám k tomu ete originál 3D koberčeky od Citroenu, gumenú vaničku v kufri, nosiče na bicykel, originál 2x sadu kolies Citroen (Suzuka a Hungaro). Letné gumy kúpené úplne nové v marci, zimné na 1 sezónu.
Na aute boli po kúpe urobené rozvody, výmena oleja v AP, zadná náprava a nejaké spotrebné drobnosti (robené u jumepa), zadné brzdy, filtre oleje atď menené pravidelne, iba Total Quartz 9000 5W-40.
Auto má prasknutý predný nárazník (diki sused), ale drí a chýba tam jedna krytka ostrekovača, z kolies sú vybraté snímače tlaku pneu, jeden parkáč nejde a pred týdňom mi vypísalo e je treba vymeni predné platničky.
Servus, vedeli by ste mi pomôc s ocenením auta?
Zvaujem predaj, pretoe potrebujem nejaké starie auto na prácu okolo stavby, niečo ako Berlingo, Jumpy, prípadne nejaká 4x4 s korbou. Naa C5 nemá ani ané a je to automat, bola by koda ho takto zniči.
Je to liftback, 12/2005, 2.2HDi, 250 000 km, skoro fullka (okrem AFIL, íbru a vyhrievaných sedadiel myslím), popis auta v profile by mal by kompletný. Mám k tomu ete originál 3D koberčeky od Citroenu, gumenú vaničku v kufri, nosiče na bicykel, originál 2x sadu kolies Citroen (Suzuka a Hungaro). Letné gumy kúpené úplne nové v marci, zimné na 1 sezónu.
Na aute boli po kúpe urobené rozvody, výmena oleja v AP, zadná náprava a nejaké spotrebné drobnosti (robené u jumepa), zadné brzdy, filtre oleje atď menené pravidelne, iba Total Quartz 9000 5W-40.
Auto má prasknutý predný nárazník (diki sused), ale drí a chýba tam jedna krytka ostrekovača, z kolies sú vybraté snímače tlaku pneu, jeden parkáč nejde a pred týdňom mi vypísalo e je treba vymeni predné platničky.
:nevim
|
|
08.09.2014 19:29 -
|
2731246
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Ty deklarované najeté kilometry u tohoto C5 .link. je třeba brát jako ertík? Nebo by se to dalo ověřit?
Tahle nabídka má té velmi nízký nájezd .link. Nebyl se tam někdo podívat?
Ty deklarované najeté kilometry u tohoto C5 http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16021686?goFrom=list# je třeba brát jako ertík? Nebo by se to dalo ověřit?
Tahle nabídka má té velmi nízký nájezd http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/16009557?goFrom=list# Nebyl se tam někdo podívat?
|
|
08.09.2014 19:51 -
|
2731250
|
|
Mamlas
|
|
|
Kdyz si od tech bazaru sezenes cely VIN tak si pak muzes nechat v Citroen servisu vyjet servisni historii. Minimalne po dobu zaruky by tam nejaky zaznamy mit mohli a na jejich zaklade odjadnout najezd.
Jinak ta prvni C5 mi prijde ze uz je tam celkem dlouho a buhvi jestli ji vubec realne maji nebo je to jen lakadlo jak nekoho dostat do bazaru a pak mu vnutit neco jinyho.
Světlono napsal(a): Ty deklarované najeté kilometry u tohoto C5 .link. je třeba brát jako ertík? Nebo by se to dalo ověřit?
Tahle nabídka má té velmi nízký nájezd .link. Nebyl se tam někdo podívat?
Kdyz si od tech bazaru sezenes cely VIN tak si pak muzes nechat v Citroen servisu vyjet servisni historii. Minimalne po dobu zaruky by tam nejaky zaznamy mit mohli a na jejich zaklade odjadnout najezd.
Jinak ta prvni C5 mi prijde ze uz je tam celkem dlouho a buhvi jestli ji vubec realne maji nebo je to jen lakadlo jak nekoho dostat do bazaru a pak mu vnutit neco jinyho.
|
|
08.09.2014 23:24 -
|
2731280
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Kilometry jsou určitě sranda
Aáčka opět bez koberečků , tam bych neměl nervy si něco kupovat.
Ten druhý kousek má pěknou výbavu - i kdy sice rok 2007 (?), ale navi jetě není RT4 (koda). Tu bych zkusil v pořadí 1. prověřit vin u citroenu,2. prohlédnout, 3. napíchnout, 4. projet.
I kdy já jsem sám dobrodruh a kupoval jsem bez prověření jen s tím e jsem si to prohlídl a projel. Bylo mi prostě jasné e km jsou stočené a nějaké investice budou .
C5 je prostě otázka srdce - kdy ji miluje, není co řeit
Kilometry jsou určitě sranda :-))))
Aáčka opět bez koberečků :-d, tam bych neměl nervy si něco kupovat.
Ten druhý kousek má pěknou výbavu - i kdy sice rok 2007 (?), ale navi jetě není RT4 (koda). Tu bych zkusil v pořadí 1. prověřit vin u citroenu,2. prohlédnout, 3. napíchnout, 4. projet.
I kdy já jsem sám dobrodruh a kupoval jsem bez prověření jen s tím e jsem si to prohlídl a projel. Bylo mi prostě jasné e km jsou stočené a nějaké investice budou :-d.
C5 je prostě otázka srdce - kdy ji miluje, není co řeit :-)
|
|
17.09.2014 17:11 -
|
2733738
|
|
troskalp
|
|
|
Byl sem se projet v C5 co se prodává i tady na klubu. 2.7 v6 tourer...19ky kola..snad vsecko co by si tam člověk přál..připadal sem si ani ne jak v Citroënu ale spis v mercedesu..automat na to ze sem tvrdil ze je pro blbce a zenske co neumí radit me nadchl..jen ten prvotní záity pocit před zatáčkou podrad nebo to chcípne se me drel ale jinak proste úasné dokonale auto.jesli koupím 2.2 200 koni nebo V6 u je mi ted celkem jedno ale urcite aspoň tech 200 koni.sice chci pohodlí ale z me nynějí c4ky sem zvykly na rychle předjídění a i kdy c5 tu rychlost vic jak dobře maskovala tak těch 200 koni na tak těke auto mi přijde ideal. A cipovat ten slabí 2.0 do toho se mi moc nechce ale az bude na řadě koupě c5 tak kombik.a minimálne tech 200 koni.xenony a čim lepí výbava tim líp.
Byl sem se projet v C5 co se prodává i tady na klubu. 2.7 v6 tourer...19ky kola..snad vsecko co by si tam člověk přál..připadal sem si ani ne jak v Citroënu ale spis v mercedesu..automat na to ze sem tvrdil ze je pro blbce a zenske co neumí radit me nadchl..jen ten prvotní záity pocit před zatáčkou podrad nebo to chcípne se me drel :D ale jinak proste úasné dokonale auto.jesli koupím 2.2 200 koni nebo V6 u je mi ted celkem jedno ale urcite aspoň tech 200 koni.sice chci pohodlí ale z me nynějí c4ky sem zvykly na rychle předjídění a i kdy c5 tu rychlost vic jak dobře maskovala tak těch 200 koni na tak těke auto mi přijde ideal. A cipovat ten slabí 2.0 do toho se mi moc nechce ale az bude na řadě koupě c5 tak kombik.a minimálne tech 200 koni.xenony a čim lepí výbava tim líp.
|
|
01.10.2014 21:19 -
|
2738182
|
|
trmish
|
|
|
Zdravím vechny na tomto fóru,
Jsem tady nováčkem a váně přemýlím nad koupí C5 lll tourer nejlíp 2,2HDi automat r.v. 2008 a 2009. Jsem od Zlína a byl bych moc rád za někoho, kdo toto vozítko má a bydlí poblí... Rád bych prodiskutoval ve kolem tohoto auta a vyslechl si námitky a zkuenosti. V případě zájmu mě pomoct prosím o kontakt na trmish@seznam.cz. Pročítám toto fórum ale osobní kontakt je nejlepí! Díky moc
Zdravím vechny na tomto fóru,
Jsem tady nováčkem a váně přemýlím nad koupí C5 lll tourer nejlíp 2,2HDi automat r.v. 2008 a 2009. Jsem od Zlína a byl bych moc rád za někoho, kdo toto vozítko má a bydlí poblí... Rád bych prodiskutoval ve kolem tohoto auta a vyslechl si námitky a zkuenosti. V případě zájmu mě pomoct prosím o kontakt na trmish@seznam.cz. Pročítám toto fórum ale osobní kontakt je nejlepí! Díky moc:palec
|
|
02.10.2014 13:41 -
|
2738327
|
|
troskalp
|
|
|
Zatím to ted bohuel není aktuální take se zatím mám furu času rozhodnout..Laka má automat ale zase s nim o něco větí spotřeba a v pripade ze se pokazí muů se jít pověsit..v6ka má krásný zvuk.skoda ze nemam monost porovnat s 2.2 200 koni :-/ celkove dojmy z auta.co sem se dival tady v ČR na netu sem nic moc nenasel a nebo za hromadu penez..větí monosti byli v DE ale zas kupovat auto naslepo..
Zatím to ted bohuel není aktuální take se zatím mám furu času rozhodnout..Laka má automat ale zase s nim o něco větí spotřeba a v pripade ze se pokazí muů se jít pověsit..v6ka má krásný zvuk.skoda ze nemam monost porovnat s 2.2 200 koni :-/ celkove dojmy z auta.co sem se dival tady v ČR na netu sem nic moc nenasel a nebo za hromadu penez..větí monosti byli v DE ale zas kupovat auto naslepo..
|
|
02.10.2014 18:24 -
|
2738381
|
|
troskalp
|
|
|
Tak nevím odkud ste a zatím sem jel jen v 2.0 120 kW ale to nebylo moc monost zkusit a v 2.7 v6 a to se sbíralo dost dobře. Jako mit monost porovnat i 2.2 125 kW a nebo i tu 150 kW verzi by nebylo spatne
Tak nevím odkud ste a zatím sem jel jen v 2.0 120 kW ale to nebylo moc monost zkusit a v 2.7 v6 a to se sbíralo dost dobře. Jako mit monost porovnat i 2.2 125 kW a nebo i tu 150 kW verzi by nebylo spatne :D
|
|
02.10.2014 20:02 -
|
2738416
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
keby niekto chcel za hubicku 2.2 biturbo
cena momentalne 3000 eur, za 22 hodin konec drazby , sice oskreta, ale cena dobra nie?
.link.
keby niekto chcel za hubicku 2.2 biturbo
cena momentalne 3000 eur, za 22 hodin konec drazby , sice oskreta, ale cena dobra nie?
http://www.ebay.de/itm/Citroen-C5-2-2-HDI-Biturbo-BJ-06-08-Diesel-NAVI-LEDER-Massage-Klima-TUV-2016-/381004926759?pt=Automobile&hash=item58b5a9cf27
|
|
02.10.2014 20:04 -
|
2738417
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
to aj mna zaujalo, rychle predbiehanie s c4. mal som tu 1.6 benzin a ked sa to netocilo nad 4000 tak to nebolo bohvieco.
a je sakra rozdiel v nm.
teraz Hdi140 ma 340nm, co je uplne o inom.... teda ak si nemal tu 180konovu c4 Loeb
to aj mna zaujalo, rychle predbiehanie s c4. mal som tu 1.6 benzin a ked sa to netocilo nad 4000 tak to nebolo bohvieco.
a je sakra rozdiel v nm.
teraz Hdi140 ma 340nm, co je uplne o inom.... teda ak si nemal tu 180konovu c4 Loeb :-))))
|
|
02.10.2014 23:50 -
|
2738512
|
|
troskalp
|
|
|
robo napsal(a): to aj mna zaujalo, rychle predbiehanie s c4. mal som tu 1.6 benzin a ked sa to netocilo nad 4000 tak to nebolo bohvieco.
a je sakra rozdiel v nm.
teraz Hdi140 ma 340nm, co je uplne o inom.... teda ak si nemal tu 180konovu c4 Loeb
mam c4 vts 2.0 130kw take 180 koni a 202Nm. .plna palba.neni problém prohrabat celou jedničku..a uvidím pak az budou love na koupi co bude k mani. Mam jiste poadavky co od auta chci take se pak budu rozhodovat dle toho. A samozřejme i podle ceny
mam c4 vts 2.0 130kw take 180 koni a 202Nm. .plna palba.neni problém prohrabat celou jedničku..a uvidím pak az budou love na koupi co bude k mani. Mam jiste poadavky co od auta chci take se pak budu rozhodovat dle toho. A samozřejme i podle ceny
|
|
03.10.2014 21:56 -
|
2738738
|
|
bob66
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
měl jsem bavarii 550, a iju
měl jsem bavarii 550, a iju:-))
|
|
08.11.2014 22:10 -
|
2749560
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Zdar, vimnul jsem si tohoto kousku .link.
Je pravda, e mám plán na jaře pořizovat spíe C5 II 2.0 Hdi s manuálem, ale tohle je v opravdu pěkné výbavě a je to jen kousek od tama co bydlím. Jen ta převodovka 4HP20 mě troku odrazuje. Měl jsem ji v Xantii V6 a tam mi klekla. Budi, to je asi i o údrbě od předchozího majitele, spí se bojím, e bude ve 130 - ti na dálnici točit motor o dost víc ne estistupňový manuál. Nerad bych měl diesel co bude mít průměrnou spotřebu kolem osmi litrů. Za tolik jezdím s benzínovým turbem a nepřijde mi to atraktivní. Zajímal by mě názor uivatelů. Pustit to k vodě a počkat si na 2.0 Hdi manuál?
Zdar, vimnul jsem si tohoto kousku http://www.sbazar.cz/RenataRybova/detail/8450917-prodam-citroen-c5-22-hdi-rv2005-exclusive
Je pravda, e mám plán na jaře pořizovat spíe C5 II 2.0 Hdi s manuálem, ale tohle je v opravdu pěkné výbavě a je to jen kousek od tama co bydlím. Jen ta převodovka 4HP20 mě troku odrazuje. Měl jsem ji v Xantii V6 a tam mi klekla. Budi, to je asi i o údrbě od předchozího majitele, spí se bojím, e bude ve 130 - ti na dálnici točit motor o dost víc ne estistupňový manuál. Nerad bych měl diesel co bude mít průměrnou spotřebu kolem osmi litrů. Za tolik jezdím s benzínovým turbem a nepřijde mi to atraktivní. Zajímal by mě názor uivatelů. Pustit to k vodě a počkat si na 2.0 Hdi manuál?
|
|
| |
|
|