| | |
23.06.2014 19:29 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2708851
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Sám nevím, moná to chyba byla, protoe kdy jsem mu napsal, e se mi to zdá podezřelé, kdy nechce nezávislého odborníka, tak se pekelně urazil. A to fakt fest i kdy ve ví slunosti. Můj problém je, e jsem po patných zkuenostech kapánek paranoidní.
Sám nevím, moná to chyba byla, protoe kdy jsem mu napsal, e se mi to zdá podezřelé, kdy nechce nezávislého odborníka, tak se pekelně urazil. A to fakt fest i kdy ve ví slunosti. Můj problém je, e jsem po patných zkuenostech kapánek paranoidní.
|
|
23.06.2014 19:34 -
|
2708855
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Kdyz jsem auto kupoval v Citroen dealera v DE, tak Jardu taky rozhodne nechteli pripustit s jeho diagem do auta. Takze na jednu stranu to chapu, ze nechce, aby se mu v diagu vrtal pro nej neznamy clovek. Z hlediska vizualni a technicke prohlidky je dobre si znalce prizvat. Problem s diagem v Citroen servisu je hlavne cena.
Kdyz jsem auto kupoval v Citroen dealera v DE, tak Jardu taky rozhodne nechteli pripustit s jeho diagem do auta. Takze na jednu stranu to chapu, ze nechce, aby se mu v diagu vrtal pro nej neznamy clovek. Z hlediska vizualni a technicke prohlidky je dobre si znalce prizvat. Problem s diagem v Citroen servisu je hlavne cena.
|
|
23.06.2014 19:56 -
|
2708873
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
su dve moznosti z hladiska majitela:
1. nieco taji [ze stiahnute kilaky alebo nejake chyby]
2. alebo je utlocitny a boji sa ze mu tam nieco pobabre niekto neznamy, ved pride pobabre a odide. Nemoze vediet ze berete fakt expertov
tazko povedat, ale zas na druhej strane, kludne by som zaplatil citroenu ved auto nekupujem za par korun ak by to na tom stalo a padalo. druha vec je ze ak ho neberes, potom su to prachy do luftu.
su dve moznosti z hladiska majitela:
1. nieco taji [ze stiahnute kilaky alebo nejake chyby]
2. alebo je utlocitny a boji sa ze mu tam nieco pobabre niekto neznamy, ved pride pobabre a odide. Nemoze vediet ze berete fakt expertov
tazko povedat, ale zas na druhej strane, kludne by som zaplatil citroenu ved auto nekupujem za par korun ak by to na tom stalo a padalo. druha vec je ze ak ho neberes, potom su to prachy do luftu.
|
|
23.06.2014 19:59 -
|
2708874
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
poprosim zmazat
poprosim zmazat
|
|
23.06.2014 20:05 -
|
2708876
|
|
robo
|
|
|
jruze napsal(a): To je pravda,ale byla nabídnuta jejich (40euro je raketa) no ale zase neomezená zkuební jízda(bez nikoho ze strany prodejce) by to vyřeila - v tu dobu byl problém na mé straně(aku PC v koncích - vyřeeno novou take nyní mi stačí zkuebka jako v DE )
no ja sa v tom nevyznam, ked sa kontrolovalo moje nove, tak sa zdvihlo v normalnej polohe [s povolenym vickom na LDS] a ked sa dalo dole tak sa vymazaly chyby polohy, ktore povedal technik ze naskakali koli zdvihnutiu . Cize ak vymazu chyby, zrejme okrem permanentnych ? tak to posobi ako bez zavad. Da sa to pozistovat aj co bolo mazane?
no ja sa v tom nevyznam, ked sa kontrolovalo moje nove, tak sa zdvihlo v normalnej polohe [s povolenym vickom na LDS] a ked sa dalo dole tak sa vymazaly chyby polohy, ktore povedal technik ze naskakali koli zdvihnutiu . Cize ak vymazu chyby, zrejme okrem permanentnych ? tak to posobi ako bez zavad. Da sa to pozistovat aj co bolo mazane?
|
|
25.06.2014 20:51 -
|
2709573
|
|
ondluky
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
A co tohle:
.link.
A co tohle:
http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/citroen/model/c5/vhc:car,mke:citroen,mdl:c5,ful:lpg/pg:vipcar/191852531.html
:palec
|
|
25.06.2014 21:22 -
|
2709593
|
|
jruze
|
|
|
ondluky napsal(a):
Za ty prachy u je X7
Za ty prachy u je X7:-p
|
|
25.06.2014 21:37 -
|
2709598
|
|
ondluky
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Kdy mi něko dá sto litrů za mého, slibuji, e jí přivezu!!!
Kdy mi něko dá sto litrů za mého, slibuji, e jí přivezu!!!
|
|
25.06.2014 22:17 -
|
2709619
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kdy u veterán tak tento...
.link.
Ta česká obno stránky mi tam nela dát...
A tohle by byla mega pecka... jen na to mít
.link.
Kdy u veterán tak tento...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-cx-raritat-citroen-cx-2000-langenargen/195809563.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
Ta česká obno stránky mi tam nela dát...
A tohle by byla mega pecka... jen na to mít :-(
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-cx-belgrade/195685345.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT
|
|
25.06.2014 22:41 -
|
2709629
|
|
ondluky
|
|
|
No jo, ale s těma by bylo koda jezdit...
ten Carlsson je pro mě na vikend OK!!!
No jo, ale s těma by bylo koda jezdit...
ten Carlsson je pro mě na vikend OK!!!
|
|
28.06.2014 10:56 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2710254
|
|
sobinka
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
nevím kam inam by som tuto otazku dala uvazujem o kupi citroenu ale asi ojeteho uz len koli peniakom bola mi doporucena stranka carling, mate niekto s touto strankou skusenosti maju aj ojete aj nove vozy aj uzitkove ale tie ma nezajimaju pripadne aky bazar resp kde je by ste mi doporuzcily (brno, hodonín)
nevím kam inam by som tuto otazku dala uvazujem o kupi citroenu ale asi ojeteho uz len koli peniakom bola mi doporucena stranka carling, mate niekto s touto strankou skusenosti maju aj ojete aj nove vozy aj uzitkove ale tie ma nezajimaju pripadne aky bazar resp kde je by ste mi doporuzcily (brno, hodonín)
|
|
01.07.2014 13:09 -
|
2711471
|
|
martin81
|
Město: Liberec, Auto: | Počet příspěvků: 6 |
|
|
ahoj, jetě bych se vrátil k 1.6 HDI: proběhlo nějaké vychytávání much 80kw vs 82kw? třeba ty novějí budou lepí? já jen jestli jít raději do auta 2010 80kw nebo upřednostnit 2011 82kw ? jinak tip na dobrý kus C5 (ideálně 2011) za dobrou cenu by se mi hodil... díky a ahoj
ahoj, jetě bych se vrátil k 1.6 HDI: proběhlo nějaké vychytávání much 80kw vs 82kw? třeba ty novějí budou lepí? já jen jestli jít raději do auta 2010 80kw nebo upřednostnit 2011 82kw ? jinak tip na dobrý kus C5 (ideálně 2011) za dobrou cenu by se mi hodil... :-d díky a ahoj
|
|
01.07.2014 14:23 -
|
2711476
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
1.6 nekupuj ani novej, ani starej. Leda e bys ho chtěl nejpozději do 100.000km prodat s obrovskou slevou.
1.6 nekupuj ani novej, ani starej. Leda e bys ho chtěl nejpozději do 100.000km prodat s obrovskou slevou.
|
|
09.07.2014 21:03 -
|
2714140
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Nazdar
mám prosbu na majitele C5 III se sedačkami čalouněnými látka + kůe. Kolega si vybírá nějaké vhodné vozidlo, nicméně je to otrava běhat stále s VINama do Citroenu apod. Hodně napoví i stav sedaček a celkový opotřebení (alespoň před tím, ně se to auto bude dál prověřovat). No nicméně jde o to, e u větiny aut s nájezdem okolo 100tis. u ta kůe vypadá dost zničená/pomačkaná. Take můj dotaz směřuje právě na zkuenosti s těmito sedačkami a jejich ivotností. Je to tak nekvalitní? Případně, můe někdo prosím udělat fotku sedáku, v jakým je stavu + kolik to má najeto? Díky za odpovědi
Nazdar :)
mám prosbu na majitele C5 III se sedačkami čalouněnými látka + kůe. Kolega si vybírá nějaké vhodné vozidlo, nicméně je to otrava běhat stále s VINama do Citroenu apod. Hodně napoví i stav sedaček a celkový opotřebení (alespoň před tím, ně se to auto bude dál prověřovat). No nicméně jde o to, e u větiny aut s nájezdem okolo 100tis. u ta kůe vypadá dost zničená/pomačkaná. Take můj dotaz směřuje právě na zkuenosti s těmito sedačkami a jejich ivotností. Je to tak nekvalitní? Případně, můe někdo prosím udělat fotku sedáku, v jakým je stavu + kolik to má najeto? Díky za odpovědi :)
|
|
09.07.2014 22:33 -
|
2714155
|
|
Radim72
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Sháněl jsem nedávno C5 III v exkluzivu a stáří 3-4 roky. Po měsíci pátrání po půlce Evropy a hlavně ověřování servisní historie podle VINu přes známého mechanika z Citroenu jsem zjistil, e takhle stará auta mají reálně najeto cca 140000km +. Auta se 100000 doloitelně najetých km byly jen bouračky, reklamace atp. Take spíe ne na čísla bych se díval na stav auta. Nicméně sedačky ofotím a zalu.
Sháněl jsem nedávno C5 III v exkluzivu a stáří 3-4 roky. Po měsíci pátrání po půlce Evropy a hlavně ověřování servisní historie podle VINu přes známého mechanika z Citroenu jsem zjistil, e takhle stará auta mají reálně najeto cca 140000km +. Auta se 100000 doloitelně najetých km byly jen bouračky, reklamace atp. Take spíe ne na čísla bych se díval na stav auta. Nicméně sedačky ofotím a zalu.
|
|
10.07.2014 07:14 -
|
2714171
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mám auto s danými sedačkami a posuzování podle tohoto prvku se mi zdá velmi nespolehlivé, je vysloveně orientační jen při extrémním opotřebení, jinak nevypovídá vůbec nic. Mám auto 2009/09 a jeto cca 200 000 a sedačky OK. Sedačky se toti neojídějí najetými kilometry nebo stářím auta, ale počtem a stylem nastupování a vystupování. Čili jak tlustá postava se přes ten iroký práh a bok sedačky sune a zejména kolikrát. Já mám sedačky prima, ale ooupaný rantl čalounění dveří a omakaný volant úplně dole. Nemusím být Holmes, abych pochopil, e předchozí Talián jezdil dlouhé treky, moc nevystupoval, levou ruku měl furt na madle dveří a pravou řídil v poloze 6.
Kdy je někdo taxikář 130 kg, tak bok sedačky bude vypadat zcela jinak.
Závěr - naprosto závisí na majiteli a stylu uívání auta.
Mám auto s danými sedačkami a posuzování podle tohoto prvku se mi zdá velmi nespolehlivé, je vysloveně orientační jen při extrémním opotřebení, jinak nevypovídá vůbec nic. Mám auto 2009/09 a jeto cca 200 000 a sedačky OK. Sedačky se toti neojídějí najetými kilometry nebo stářím auta, ale počtem a stylem nastupování a vystupování. Čili jak tlustá postava se přes ten iroký práh a bok sedačky sune a zejména kolikrát. Já mám sedačky prima, ale ooupaný rantl čalounění dveří a omakaný volant úplně dole. Nemusím být Holmes, abych pochopil, e předchozí Talián jezdil dlouhé treky, moc nevystupoval, levou ruku měl furt na madle dveří a pravou řídil v poloze 6.
Kdy je někdo taxikář 130 kg, tak bok sedačky bude vypadat zcela jinak.
Závěr - naprosto závisí na majiteli a stylu uívání auta.
|
|
10.07.2014 11:27 -
|
2714200
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Moje koupeno pri 108tis z Citroenu z Nemecka a ten levy roh sedacky pomackany a kuze na 2 mistech je roztrhnuta v delce cca 1-2cm. Volant na leve ruce pod tim kovovym osoupany. Pritom zadni sedacky jsou jako nove, kuze naprosto celistva bez prasklinek. Tak si vyber no.
Moje koupeno pri 108tis z Citroenu z Nemecka a ten levy roh sedacky pomackany a kuze na 2 mistech je roztrhnuta v delce cca 1-2cm. Volant na leve ruce pod tim kovovym osoupany. Pritom zadni sedacky jsou jako nove, kuze naprosto celistva bez prasklinek. Tak si vyber no.
|
|
10.07.2014 12:45 -
|
2714204
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Rozhodně souhlasim s Vilousem. mam nejedíno 240K a na sedačkách ani interieru to nejni v nejmením poznat. Vechno závisí na vztahu majitele k autu a kdy je majitel klempák, tak zhuntuje interier do 50K... Spí se dívat po věcech,jako jsou ovládací prvky na volantu a obití volantu, otřepení pasů, opakaná řadička (ta la do kopru kolem 150K)... Viděl jsem auta, která měla 300K a čék by jim hádal na pade a obráceně... Indikačně - pokud někdo sere na interiér, bude srát i na zbytek a vásty o pravidelnym servisu ani raději neposlouchat...
Rozhodně souhlasim s Vilousem. mam nejedíno 240K a na sedačkách ani interieru to nejni v nejmením poznat. Vechno závisí na vztahu majitele k autu a kdy je majitel klempák, tak zhuntuje interier do 50K... Spí se dívat po věcech,jako jsou ovládací prvky na volantu a obití volantu, otřepení pasů, opakaná řadička (ta la do kopru kolem 150K)... Viděl jsem auta, která měla 300K a čék by jim hádal na pade a obráceně... Indikačně - pokud někdo sere na interiér, bude srát i na zbytek a vásty o pravidelnym servisu ani raději neposlouchat...
|
|
| |
|
|