| | |
17.06.2014 18:47 -
Re: Výběr auta - hlavně velikost
|
2706288
|
|
Biggby
|
Město: Brno, Auto: | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak na auto mám něco lehce přes 70 000Kč a čím později ho koupím, tím víc na něj budu mít
Počítám, e auto seenu do 45 000Kč včetně prvního servisu (rozvody, provozní kapaliny, popřípadě brzdy a tak..) + mám sehnané LPG s montáí za 24 000Kč.
Největí hazard bude asi ten automat, protoe drtivá větina lidí se o něj vůbec nestará a kdy u jej aspoň hodí do servisu na výměnu oleje, tak to ten servis ve větině případů posere a vymění to jako olej v motoru .
Tak na auto mám něco lehce přes 70 000Kč a čím později ho koupím, tím víc na něj budu mít :-))))
Počítám, e auto seenu do 45 000Kč včetně prvního servisu (rozvody, provozní kapaliny, popřípadě brzdy a tak..) + mám sehnané LPG s montáí za 24 000Kč.
Největí hazard bude asi ten automat, protoe drtivá větina lidí se o něj vůbec nestará a kdy u jej aspoň hodí do servisu na výměnu oleje, tak to ten servis ve větině případů posere a vymění to jako olej v motoru :nevim.
|
|
17.06.2014 19:19 -
|
2706316
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Trochu se mi protočily panenky, kdy jsem četl - 45.000 i se servisem. Zná opravdu ceny rozvodů, kapalin a brzd? Vypadá to, e za samotný auto chce dát asi tak max. 30.000. To bude nejspí pořádnej vrak a motor před smrtí. Do takovýho motoru dát LPG, tak to nejspí nikdo nerozchodí ke tvý spokojenosti.
Drím ti sice palce, ale nevěřím, e pořídí dobře a nebude jen dalí z těch, který naříkají, e Francouze u nikdy.
Trochu se mi protočily panenky, kdy jsem četl - 45.000 i se servisem. Zná opravdu ceny rozvodů, kapalin a brzd? Vypadá to, e za samotný auto chce dát asi tak max. 30.000. To bude nejspí pořádnej vrak a motor před smrtí. Do takovýho motoru dát LPG, tak to nejspí nikdo nerozchodí ke tvý spokojenosti.
Drím ti sice palce, ale nevěřím, e pořídí dobře a nebude jen dalí z těch, který naříkají, e Francouze u nikdy.
|
|
17.06.2014 19:33 -
|
2706328
|
|
Biggby
|
|
|
Auto mi dotáhne známý ze zahraničí (vím, e tam nejsou topovky, ale cenovky za kusy ve stejném stavu se pohybují úplně jinde ne u nás) a servis si dělám sám, take platím jen za věci.
Jinak nikdy na ádné auto naříkat nebudu, protoe spolehlivost auta je jen odraz toho, jak se o něj majitel stará.
Auto mi dotáhne známý ze zahraničí (vím, e tam nejsou topovky, ale cenovky za kusy ve stejném stavu se pohybují úplně jinde ne u nás) a servis si dělám sám, take platím jen za věci.
Jinak nikdy na ádné auto naříkat nebudu, protoe spolehlivost auta je jen odraz toho, jak se o něj majitel stará.
|
|
17.06.2014 20:51 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2706356
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Světlono napsal(a): Přesně tak, je to takový vyčuraný podrázek z jejich strany. Nechej si to líbit a jen se zasmějí. Asi bych jim tam jel zahrát natvaného zlobra. A lehce paraniodně mě napadá, jestli je ta rezerva jediná věc co není úplně koer.
no ked je niekto psycho ako ja, tak si diely ako rezervu popise fixkou, a na viditelnom mieste, to si potom kazdy rozmysli ci bude nieco skusat. tiez mi bolo divne ked stara C4 po navstevach servisu mala 15ku plnohodnotnu rezervu ked som ju potreboval a auto bolo dodane na 16plechoch....dodnes neviem ci tam bola origo 15 ci 16 ? alebo mi ju niekto prehodil trebars z c3?
drzim palce aby tvoja predvadzacka mala iba tuto blbost...
no ked je niekto psycho ako ja, tak si diely ako rezervu popise fixkou, a na viditelnom mieste, to si potom kazdy rozmysli ci bude nieco skusat. tiez mi bolo divne ked stara C4 po navstevach servisu mala 15ku plnohodnotnu rezervu ked som ju potreboval a auto bolo dodane na 16plechoch....dodnes neviem ci tam bola origo 15 ci 16 ? alebo mi ju niekto prehodil trebars z c3?
drzim palce aby tvoja predvadzacka mala iba tuto blbost...
|
|
17.06.2014 22:43 -
|
2706410
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Auto bylo prodany jako ojety, najety ma necelejch 28.000 km. Jedinej muj "dukaz" je muj dojem, ze jsem tam minulej tyden videl novou gumu. Zkusim to jeste pres Citroen CR.
Auto bylo prodany jako ojety, najety ma necelejch 28.000 km. Jedinej muj "dukaz" je muj dojem, ze jsem tam minulej tyden videl novou gumu. Zkusim to jeste pres Citroen CR.
|
|
18.06.2014 07:03 -
|
2706451
|
|
Biggby
|
|
|
Navíc kdy kupuje velkoobjemové auto, tak se dá s cenou pěkně hýbat, protoe větina čechů sáhne po 1.3 - 1.6 aby "uetřili" a nejlépe, aby to byl koncern, aby díly byly náleitě "levné" . Kdy jsem doma oznámil, e chci C5tku, tak první reakce od 3 lidí byly "Ty chce francouze? Vdy to pořád bude rozebrané a díly budou drahé"
Navíc kdy kupuje velkoobjemové auto, tak se dá s cenou pěkně hýbat, protoe větina čechů sáhne po 1.3 - 1.6 aby "uetřili" a nejlépe, aby to byl koncern, aby díly byly náleitě "levné" :-)))). Kdy jsem doma oznámil, e chci C5tku, tak první reakce od 3 lidí byly "Ty chce francouze? Vdy to pořád bude rozebrané a díly budou drahé" :nevim :-p
|
|
18.06.2014 08:08 -
|
2706457
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nikdy neberiem tú najlacnejiu..cena vačinou zodpovedá stavu..ale ty bude asi jeden z tých čo potrebuje pekný ročník a málo km.. len aby si potom neplakal.
C5 je auto za milion..a V6 má servisné náklady niekde inde ako felicia. Ja som začínal s 2500 a samé vraky..naiel som a za 3300 schopný kus 1z8.. uetrí na kúpe ale nasype do opráv cenu 2 felícií.
Posed je iný, C5 je vysoké auto a sedí sa tam vyie,aj sedačka ide pomerne vysoko ,vimol som si to a ked som raz z kamionu presadol do oktavie..e sakra ved sedim na ceste Na c5 som si to nevimol..
P.S nedávno som kupoval C5 2.0 HDi pre otca ako lacné a fajn vozenie vo výbave.. bol pech nájst neakú nezlepeninu s nehrkotajnucim motorom..ale nasla sa, 2.0 HDi je nezmar..v xantii som s nim natočil 466 000 auto malo povodne vstreky,cerpadlo,vahu vzduchu, s 2.2 HDi je to trocha horsie vdaka FAPu ale je to na priatelnej miere, odmenou je tichí motor a vyí komfort H3+. S V6 som vela nejazdil ale mal som ponuku na odkúpenie za 400 lebo majitel kupoval diesla po pol roku od kupy V6.
Nikdy neberiem tú najlacnejiu..cena vačinou zodpovedá stavu..ale ty bude asi jeden z tých čo potrebuje pekný ročník a málo km.. len aby si potom neplakal.
C5 je auto za milion..a V6 má servisné náklady niekde inde ako felicia. Ja som začínal s 2500 a samé vraky..naiel som a za 3300 schopný kus 1z8.. uetrí na kúpe ale nasype do opráv cenu 2 felícií.
Posed je iný, C5 je vysoké auto a sedí sa tam vyie,aj sedačka ide pomerne vysoko ,vimol som si to a ked som raz z kamionu presadol do oktavie..e sakra ved sedim na ceste :D Na c5 som si to nevimol..
P.S nedávno som kupoval C5 2.0 HDi pre otca ako lacné a fajn vozenie vo výbave.. bol pech nájst neakú nezlepeninu s nehrkotajnucim motorom..ale nasla sa, 2.0 HDi je nezmar..v xantii som s nim natočil 466 000 auto malo povodne vstreky,cerpadlo,vahu vzduchu, s 2.2 HDi je to trocha horsie vdaka FAPu ale je to na priatelnej miere, odmenou je tichí motor a vyí komfort H3+. S V6 som vela nejazdil ale mal som ponuku na odkúpenie za 400 lebo majitel kupoval diesla po pol roku od kupy V6.
|
|
22.06.2014 11:39 -
|
2707850
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Ahoj, nevíte někdo, kdy si jako fyzická osoba koupím ojetinu (C5 Break), který je registrován jako N1, jestli mi to přinese nějaké komplikace při provozování tohoto vozu? V tp má 5 míst, tady omezení není a mří se vozit nemusí, to vím.
Padnul mi do oka tenhle kousek, co myslíte? Je to z Prahy, zná ho někdo?
.link.
Ahoj, nevíte někdo, kdy si jako fyzická osoba koupím ojetinu (C5 Break), který je registrován jako N1, jestli mi to přinese nějaké komplikace při provozování tohoto vozu? V tp má 5 míst, tady omezení není a mří se vozit nemusí, to vím.
http://www.sbazar.cz/zam.labys/detail/6593457-citroen-c5-20-hdi-exclusiv-break-odpocet
|
|
22.06.2014 12:50 -
|
2707864
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Névím ,myslím e nic.Bude to registrovat na sebe,tak to u zaregistruje normálně. Myslím e komplikace to bude maximálně pro toho prodejce. Taky je moné, e k této ceně jetě zaplatí dph. Záleí jestli ten prodejce to dph u započetl do té uváděné ceny ,on ho toti z toho prodeje zaplatit musí...
Névím ,myslím e nic.Bude to registrovat na sebe,tak to u zaregistruje normálně. Myslím e komplikace to bude maximálně pro toho prodejce. Taky je moné, e k této ceně jetě zaplatí dph. Záleí jestli ten prodejce to dph u započetl do té uváděné ceny ,on ho toti z toho prodeje zaplatit musí...:nevim
|
|
22.06.2014 13:46 -
|
2707868
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy to má tuto mří,měl by mít kadý rok technickou,aspoň kdy jsem koupil auto s tímto,řekl mi to technik na evidenčce,prý to při prodeji neřeknou a lidi na to koukaj jak na zjevení.Kupují to podnikatelé kvůli levnějímu depéháčku,je to na přepravu materiálu a mří by měla bít namontována stále,snad říkal,e i boční skla jsou tvrzené,nepátral jsem jestli měl pravdu,auto jsem prodal,tak vycházim z toho,e kdo jiný ne on by měl o tom nejvíc vědět.
Kdy to má tuto mří,měl by mít kadý rok technickou,aspoň kdy jsem koupil auto s tímto,řekl mi to technik na evidenčce,prý to při prodeji neřeknou a lidi na to koukaj jak na zjevení.Kupují to podnikatelé kvůli levnějímu depéháčku,je to na přepravu materiálu a mří by měla bít namontována stále,snad říkal,e i boční skla jsou tvrzené,nepátral jsem jestli měl pravdu,auto jsem prodal,tak vycházim z toho,e kdo jiný ne on by měl o tom nejvíc vědět.;-)
|
|
22.06.2014 14:26 -
|
2707884
|
|
Světlono
|
|
|
S mříí je to v klidu, od r. 2009 se nemusí vozit pokud se auto nepouívá k podnikatelské aktivitě. Boční skla také není důvod řeit. S tím kadoročním STK to také nebude pravda, to by mohlo být pro taxi a auta s modrým majákem.
Cena v inzerátu je u s DPH.
Předpokládám, e jako soukromé osoby, se mě nebude týkat silniční daň, protoe s tím podnikat určitě nebudu.
To jsou věci co vím, pokud to neobnáí jiný zádrhel, tak pohoda.
S mříí je to v klidu, od r. 2009 se nemusí vozit pokud se auto nepouívá k podnikatelské aktivitě. Boční skla také není důvod řeit. S tím kadoročním STK to také nebude pravda, to by mohlo být pro taxi a auta s modrým majákem.
Cena v inzerátu je u s DPH.
Předpokládám, e jako soukromé osoby, se mě nebude týkat silniční daň, protoe s tím podnikat určitě nebudu.
To jsou věci co vím, pokud to neobnáí jiný zádrhel, tak pohoda.
|
|
22.06.2014 15:11 -
|
2707892
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Světlono napsal(a): Ahoj, nevíte někdo, kdy si jako fyzická osoba koupím ojetinu (C5 Break), který je registrován jako N1, jestli mi to přinese nějaké komplikace při provozování tohoto vozu? V tp má 5 míst, tady omezení není a mří se vozit nemusí, to vím.
.link.
To vypadá jako hodně pěkný kousek - kadopádně prověř ty kilometry - těch je tam uvedeno velmi podezřelé mnoství....
Kdy je to kupované v čr, tak se to dá prověřit celkem sluně na stk.
To vypadá jako hodně pěkný kousek :-d - kadopádně prověř ty kilometry - těch je tam uvedeno velmi podezřelé mnoství....
Kdy je to kupované v čr, tak se to dá prověřit celkem sluně na stk.
|
|
22.06.2014 18:29 -
|
2708149
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
pokud ta mří byla namontovaná jako originál ve voze N1, můj názor je, e tam musí být stále. Zeptej se nejlépe na STK. Jináč ale mám za to, e to chodí na STK po dvou letech.
pokud ta mří byla namontovaná jako originál ve voze N1, můj názor je, e tam musí být stále. Zeptej se nejlépe na STK. Jináč ale mám za to, e to chodí na STK po dvou letech.
|
|
22.06.2014 18:32 -
|
2708150
|
|
Světlono
|
|
|
Neřeme mří, ta tam opravdu být nemusí.
Neřeme mří, ta tam opravdu být nemusí.:-)
|
|
23.06.2014 12:39 -
|
2708683
|
|
frmax
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Ahoj. Mám taky auto N1 a není problém ani s mříí a ani s STK. Take tu mří skutečně neře, můe s tím i bez problému ven.
Ahoj. Mám taky auto N1 a není problém ani s mříí a ani s STK. Take tu mří skutečně neře, můe s tím i bez problému ven.
|
|
23.06.2014 14:42 -
|
2708716
|
|
Světlono
|
|
|
Děkuji vem za vyjádření názorů, ale tohle auto pro mě nadále není aktuální. Při komunikaci s majitelem, kdy a jak bych se přijel na auto podívat, jsem navrhl, e bych si přizval nezávislého odborníka na prohlídku a diagnostiku. S tímto pan majitel rozhodně nesouhlasil, e buď značkový servis nebo nic. Bohuel pro mě, nemám příli důvěru ve schopnosti značkových servisů. Moná se pan majitel jen bojí, aby mu někdo nezvrtal auto, ale pro mě to znamená konec zájmu.
Děkuji vem za vyjádření názorů, ale tohle auto pro mě nadále není aktuální. Při komunikaci s majitelem, kdy a jak bych se přijel na auto podívat, jsem navrhl, e bych si přizval nezávislého odborníka na prohlídku a diagnostiku. S tímto pan majitel rozhodně nesouhlasil, e buď značkový servis nebo nic. Bohuel pro mě, nemám příli důvěru ve schopnosti značkových servisů. Moná se pan majitel jen bojí, aby mu někdo nezvrtal auto, ale pro mě to znamená konec zájmu.
|
|
23.06.2014 17:37 -
|
2708799
|
|
ondluky
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím, moná se na auto pojedu podívat. Dnes jsem si dal inzerát, prodávám svojí C5 a chtěl bych novějí... .
Dám pak vědět
Zdravím, moná se na auto pojedu podívat. Dnes jsem si dal inzerát, prodávám svojí C5 a chtěl bych novějí... .
Dám pak vědět :-)
|
|
23.06.2014 17:40 -
|
2708804
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |