| | |
30.04.2014 21:09 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2692222
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Nebyl se někdo podívat na tuhle C5? .link.
Nebyl se někdo podívat na tuhle C5? http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15314742?goFrom=list#
|
|
30.04.2014 21:40 -
|
2692240
|
|
luta
|
|
|
nebylo by to a moc okaty kdyby to bylo stočeny na 50t ?
nebylo by to a moc okaty kdyby to bylo stočeny na 50t ?
|
|
30.04.2014 21:44 -
|
2692242
|
|
jumep
|
|
|
kotuce mohli byt hrdzave, otazka znela ci to niekto videl - ale najskor nie
kotuce mohli byt hrdzave, otazka znela ci to niekto videl - ale najskor nie
|
|
01.05.2014 05:02 -
|
2692305
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Ty kilometry to je asi nějaká sranda
nebo fakt si někdo koupil 2.2 Hdi aby s tím najezdil 8 tis. za rok.....
Ale na druhou stranu si dokáu představit idiota co dokáe kotouče na takovém autě zkroutit a zničit u po 1. tis km. Zase teda ale to nebude nic kvůli čemu si to auto koupit.
Ty kilometry to je asi nějaká sranda:-d
nebo fakt si někdo koupil 2.2 Hdi aby s tím najezdil 8 tis. za rok..... :-)
Ale na druhou stranu si dokáu představit idiota co dokáe kotouče na takovém autě zkroutit a zničit u po 1. tis km. Zase teda ale to nebude nic kvůli čemu si to auto koupit.:-(
|
|
01.05.2014 09:21 -
|
2692316
|
|
Světlono
|
|
|
Tak ano, stejné uvaování jaké vypisujete mi proběhlo hlavou také, proto ten dotaz jestli se na ni někdo nebyl náhodou podívat. Protoe spekulovat můeme o vem, někdy je očité svědectví nejlepí. Proto ten dotaz jestli to někdo u byl zkouknout.
Tak ano, stejné uvaování jaké vypisujete mi proběhlo hlavou také, proto ten dotaz jestli se na ni někdo nebyl náhodou podívat. Protoe spekulovat můeme o vem, někdy je očité svědectví nejlepí.:-) Proto ten dotaz jestli to někdo u byl zkouknout.;-)
|
|
01.05.2014 10:06 -
|
2692333
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle mě to s touhle výbavou za ty prachy stojí, i kdyby to bylo stočený o 100k. Teda letěl bych tam s diagnostikem a kdy by se neukázaly ádný podezřelosti, tak bych to bral. Já za takový stejný bez AFILU a bez íbru dal před 5ti lety 400.000,-Kč. A mělo to najeto 65k.
Podle mě to s touhle výbavou za ty prachy stojí, i kdyby to bylo stočený o 100k. Teda letěl bych tam s diagnostikem a kdy by se neukázaly ádný podezřelosti, tak bych to bral. Já za takový stejný bez AFILU a bez íbru dal před 5ti lety 400.000,-Kč. A mělo to najeto 65k.
|
|
01.05.2014 16:09 -
|
2692384
|
|
Světlono
|
|
|
Tak ani třmeny nejsou orezlé jestli jste si vimli. V dnení době můe člověk čekat cokoli, třeba i poctivého prodejce. Jak píe Mikra bez diagnostika ani ránu.
Tak ani třmeny nejsou orezlé jestli jste si vimli. V dnení době můe člověk čekat cokoli, třeba i poctivého prodejce. Jak píe Mikra bez diagnostika ani ránu.
|
|
01.05.2014 18:32 -
|
2692401
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zapoměl jsi na mě. Já to taky neměl stočený, kdy jsem to koupil - 65.000km. Prodával to Citroen ČR, stav tomu odpovídal a nemyslím si, e by to oni stáčeli. e ojebávali servis, to je fakt, ale km nestáčeli. A kotouče jsem tenkrát měl jako nový. A mám je tam do dnes. I s destičkama. Předek i zadek. Sice u to moc nebrzdí, ale já nemám na brdění stejně čas, tak to nevadí.
Take ses u setkal se třema .
Zapoměl jsi na mě. Já to taky neměl stočený, kdy jsem to koupil - 65.000km. Prodával to Citroen ČR, stav tomu odpovídal a nemyslím si, e by to oni stáčeli. e ojebávali servis, to je fakt, ale km nestáčeli. A kotouče jsem tenkrát měl jako nový. A mám je tam do dnes. I s destičkama. Předek i zadek. Sice u to moc nebrzdí, ale já nemám na brdění stejně čas, tak to nevadí.
Take ses u setkal se třema :-)))).
|
|
01.05.2014 20:43 -
|
2692417
|
|
luta
|
|
|
tak ja mam 82tis km 2006 (protokoly z STK atd mám taky) a vepředu maj kotouče rantl z vnitřní strany...z venku nic a destičky u taky víc sjetý.jezdilo to asi dost městkej provoz a občas tahlo obytnej přívěs, ale brzdí to pořád dobře..to by mě pak zajímalo jaktoe vám ty kotouče a destičky tolik vydrí
tak ja mam 82tis km 2006 (protokoly z STK atd mám taky) a vepředu maj kotouče rantl z vnitřní strany...z venku nic a destičky u taky víc sjetý.jezdilo to asi dost městkej provoz a občas tahlo obytnej přívěs, ale brzdí to pořád dobře..to by mě pak zajímalo jaktoe vám ty kotouče a destičky tolik vydrí
|
|
01.05.2014 23:40 -
|
2692443
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
luta napsal(a): tak ja mam 82tis km 2006 (protokoly z STK atd mám taky) a vepředu maj kotouče rantl z vnitřní strany...z venku nic a destičky u taky víc sjetý.jezdilo to asi dost městkej provoz a občas tahlo obytnej přívěs, ale brzdí to pořád dobře..to by mě pak zajímalo jaktoe vám ty kotouče a destičky tolik vydrí
Ono s tou ivotností destiček a kotoučů se to odvijí od stylu jízdy,znám kluky,kteří drí plyn a ke křiovatce,kde dávají přednost a pak stojí na brzdách aby to dobrzdily,destičky mění kadé dva roky totál sjetý,já ke křiovatkám dojídím na neutrál,pak sniuji rychlost podřazováním a lehce dobrzdim,jak tvrdí kámoi auto má jezdit a né brzdit,jinak s tou rzí,kdy nastoupim do týdenní sluby,auto umeju první den a est dní stojí,tak po pár dnech stání jsou kotouče jak lika,ne dojedu 40 km domů,jsou skoro čisté,v autobazarech se děje to samé,umejou,zaparkujou a auto stojí,proto bych se soustředil spí na tlouku kotoučů ne jestli jsou orezlé,zda mají vyryté dráky nebo jinak pokozené.
Ono s tou ivotností destiček a kotoučů se to odvijí od stylu jízdy,znám kluky,kteří drí plyn a ke křiovatce,kde dávají přednost a pak stojí na brzdách aby to dobrzdily,destičky mění kadé dva roky totál sjetý,já ke křiovatkám dojídím na neutrál,pak sniuji rychlost podřazováním a lehce dobrzdim,jak tvrdí kámoi auto má jezdit a né brzdit:-)))),jinak s tou rzí,kdy nastoupim do týdenní sluby,auto umeju první den a est dní stojí,tak po pár dnech stání jsou kotouče jak lika,ne dojedu 40 km domů,jsou skoro čisté,v autobazarech se děje to samé,umejou,zaparkujou a auto stojí,proto bych se soustředil spí na tlouku kotoučů ne jestli jsou orezlé,zda mají vyryté dráky nebo jinak pokozené.;-)
|
|
02.05.2014 13:16 -
|
2692539
|
|
bew
|
Město: Ďura u Ostravy, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Ahoj, u nějakou dobu pokukuju po nějaké C5, specifikace cca C5 III, kombi, motor 2.2,2.7,3.0, pref. automat, tmavy interier
Teď mi padlo do oka toto: .link.
Cena mi byla lehce podezrela do okamziku nez jsem podle VINu zjistil, e se to s ním má takhle:
Charakteristiky vozidla
Modelová řada C5 (X7)
Č. APV/PR 11684 CJ 1 0395
Datum počátku záruky 27.11.2008
Má smysl se tomu nějak dál věnovat nebo na to rovnou kalat, kdy nesedí ani tahle "jednoduchá" věc? Je to sice jen o měsíc a kousek ale říkám si e i to o něčem svědčí ...
Ahoj, u nějakou dobu pokukuju po nějaké C5, specifikace cca C5 III, kombi, motor 2.2,2.7,3.0, pref. automat, tmavy interier
Teď mi padlo do oka toto: http://www.tipcars.com/citroen-c5/27-hdibi-xenon-exclusive-17190749.html
Cena mi byla lehce podezrela do okamziku nez jsem podle VINu zjistil, e se to s ním má takhle: :nevim
Charakteristiky vozidla
Modelová řada C5 (X7)
Č. APV/PR 11684 CJ 1 0395
Datum počátku záruky 27.11.2008
Má smysl se tomu nějak dál věnovat nebo na to rovnou kalat, kdy nesedí ani tahle "jednoduchá" věc? Je to sice jen o měsíc a kousek ale říkám si e i to o něčem svědčí ...
|
|
02.05.2014 13:24 -
|
2692542
|
|
Mikra
|
|
|
Ten malej rozdíl můe být jen nepozornost při přepisu, nebo při zadávání na net, to bych asi neřeil. Pokud ti vyhovuje cena a stav, tak to jetě projeď s diagnostikem a moná se ti povede právě na tuhle nesrovnalost získat skevu.
Ten malej rozdíl můe být jen nepozornost při přepisu, nebo při zadávání na net, to bych asi neřeil. Pokud ti vyhovuje cena a stav, tak to jetě projeď s diagnostikem a moná se ti povede právě na tuhle nesrovnalost získat skevu.
|
|
02.05.2014 14:41 -
|
2692557
|
|
Mikra
|
|
|
Tohle bych opravdu neřeil. Auto mohlo být na prodejně klidně i měsíc. Ne se vyřídila nějaká půjčka, nebo se doinstalovávalo nějaký příplatkový zařízení, mohla to být předváděčka nebo salónní vůz a bylo to měsíc vystavený... Ten měsíc nehraje ádnou roli a věřím, e jestli ti o to jde, tak bys po telefonu zjistil od prodejce, o co tenkrát lo. Spí bych se zaměřil na stav auta a neřeil jeden měsíc. A u to je levota, nebo není. Moná e je stočený a má to o 100.000km víc a já říkám, e ani to nemusí hrát velkou roli, pokud to bylo dobře udrovaný a je to v dobrým stavu za odpovídající peníze. To ale pozná a s diagnostikou na místě.
Tohle bych opravdu neřeil. Auto mohlo být na prodejně klidně i měsíc. Ne se vyřídila nějaká půjčka, nebo se doinstalovávalo nějaký příplatkový zařízení, mohla to být předváděčka nebo salónní vůz a bylo to měsíc vystavený... Ten měsíc nehraje ádnou roli a věřím, e jestli ti o to jde, tak bys po telefonu zjistil od prodejce, o co tenkrát lo. Spí bych se zaměřil na stav auta a neřeil jeden měsíc. A u to je levota, nebo není. Moná e je stočený a má to o 100.000km víc a já říkám, e ani to nemusí hrát velkou roli, pokud to bylo dobře udrovaný a je to v dobrým stavu za odpovídající peníze. To ale pozná a s diagnostikou na místě.
|
|
| |
|
|