| | |
14.04.2014 00:59 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2687138
|
|
boulic
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 12 |
|
|
s automatem nemám ádné zkuenosti a zdá se mi to zbytečné a má to své náklady...(u takhle v autě usínám a to bych jetě neřadil))).......
s automatem nemám ádné zkuenosti a zdá se mi to zbytečné a má to své náklady...(u takhle v autě usínám a to bych jetě neřadil))).......
|
|
14.04.2014 01:02 -
|
2687139
|
|
boulic
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 12 |
|
|
...ale automat v praze chápu.....))) hodinka ujeté 2 km...to řadit nebaví to je fakt.....
...ale automat v praze chápu.....))) hodinka ujeté 2 km...to řadit nebaví to je fakt.....
|
|
14.04.2014 09:59 -
|
2687161
|
|
jumep
|
|
|
ak tie km sedia tak sa to asi oplati, len to treba fakt vidiet
ak tie km sedia tak sa to asi oplati, len to treba fakt vidiet
|
|
14.04.2014 10:06 -
|
2687162
|
|
jamaco
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 5 |
|
|
.link.
to je zas ten z toho kladna - zvedl cenu o 20 tis.. z bazose to smazal a dal to na sbazar - trochu nesolidní přístup
http://www.sbazar.cz/fandamas/detail/5734277-citroen-c5-combi-16-hdi-80kw-rv
to je zas ten z toho kladna - zvedl cenu o 20 tis.. z bazose to smazal a dal to na sbazar - trochu nesolidní přístup :)
|
|
14.04.2014 13:27 -
|
2687233
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Světlono napsal(a):
U toho druhého inzerátu píou země původu - česká republika, ale serviskní kníka je nafocena německá či co?
- to trochu smrdí.... Kdyby to bylo původen z čr tak není problém ověřit km. Z důleité výbavy tam chybí jen parkovcí senzory - dá se dořeit a navi (to asi není problém).
Jinak to mám asi 20 km od domu, tak bych se tam příleitostně mohl stavit vizuálně omrknout.
U toho druhého inzerátu píou země původu - česká republika, ale serviskní kníka je nafocena německá či co?
- to trochu smrdí.... Kdyby to bylo původen z čr tak není problém ověřit km. Z důleité výbavy tam chybí jen parkovcí senzory - dá se dořeit a navi (to asi není problém).
Jinak to mám asi 20 km od domu, tak bych se tam příleitostně mohl stavit vizuálně omrknout.:-)
|
|
14.04.2014 13:40 -
|
2687251
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Toho černého jsem určitě někde viděl. Nevím jestli jezdit v Praze nebo na fotkach inzerátů. Pamatuji si tu Mpz Dánska na zadních dveřích. Píou původ Česká republika tak třeba to myslí tak e to má česky techničák ,e to není na čistopisu
Myslím e jediné řeení je se s někým na to pořádně podívat...
U těch benzínů je koda e to má prd výbavu.Takové super auto jako C5 je velká koda mít bez toho luxusu co by tam mohl být...
Toho černého jsem určitě někde viděl. Nevím jestli jezdit v Praze nebo na fotkach inzerátů. Pamatuji si tu Mpz Dánska na zadních dveřích. Píou původ Česká republika tak třeba to myslí tak e to má česky techničák ,e to není na čistopisu :nevim
Myslím e jediné řeení je se s někým na to pořádně podívat...
U těch benzínů je koda e to má prd výbavu.Takové super auto jako C5 je velká koda mít bez toho luxusu co by tam mohl být...
|
|
14.04.2014 17:24 -
|
2687293
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
martinrx napsal(a): U toho druhého inzerátu píou země původu - česká republika, ale serviskní kníka je nafocena německá či co?
Jinak to mám asi 20 km od domu, tak bych se tam příleitostně mohl stavit vizuálně omrknout.
Jo, to jsem si neviml, e uvádí původ z CZ. Koukal jsem na tu servisku a podle razítka je to město v Dánsku, take původ odtud. Pak asi ty kiláky budou jen iluze, těko si někdo na západě dá do auta plyn, aby pak jezdil málo. Dík za nabídku omrknutí. O víkendu ho i přes ty nesrovnalosti nezávazně omrknu, budu na svátky v Uherském Hraditi, take taky kousek cesty.
Hellmut - také bych chtěl mít fotografickou pamě. Takový pamatovák je evoluční výhoda. S tou výbavou má samozřejmě pravdu.
Jo, to jsem si neviml, e uvádí původ z CZ. Koukal jsem na tu servisku a podle razítka je to město v Dánsku, take původ odtud. Pak asi ty kiláky budou jen iluze, těko si někdo na západě dá do auta plyn, aby pak jezdil málo. Dík za nabídku omrknutí. :palec O víkendu ho i přes ty nesrovnalosti nezávazně omrknu, budu na svátky v Uherském Hraditi, take taky kousek cesty.
Hellmut - také bych chtěl mít fotografickou pamě. Takový pamatovák je evoluční výhoda. :-) S tou výbavou má samozřejmě pravdu.
|
|
14.04.2014 17:51 -
|
2687317
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja mam pocit ze tu C5 s danskou nalepkou predaval rok dozadu clen klubu. Bol to benzin aj s DK nalepkou.
ja mam pocit ze tu C5 s danskou nalepkou predaval rok dozadu clen klubu. Bol to benzin aj s DK nalepkou.
|
|
20.04.2014 20:13 -
|
2688947
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Světlono napsal(a): Tak jsem se byl kouknout na tu C5 v plynu a moc mě to nepřesvědčilo. Pravda, na černém laku jdou krábanečky od myčky vidět víc ne třeba na stříbrném, ale je jich tam dost. To by mi zas tak nevadilo, ale sedačka řidiče je docela jetá. Ne snad prodřená, ale osezená, taková na levém okraji zevachlaná. Volant je také poměrně ohlazený. e je vedle řadičky spínač mobilu je znát u na fotkách, z palubky leze jetě drát v místech kde bývá obvykle drák na mobil. Zbytek interiéru vypadal zachovale. Dál jsem to nezkoumal a odeel jsem, jsem jen laik, ale nemyslím si, e to auto má najeto jen 167000 km. I vzhledem k tomu plynu si myslím, e fungovalo jako sluební. 120 tis. peněz za něj nejsem ochotný dát, respektive, neláká mě vůbec. Ale nic se neděje, budu čekat dál, ono se něco najde, kdy ne benzín, tak nafta.
hmm to si trafil 2 veci ktore su slabina uz od novoty
1. lak to je skoda hovorit. Aspon biely obyc. Jak keby to bolo naschval ze si nedal 700E za priplatok.
2. a sedacka, pozri sa jak vyzera bocnica po 445km !!! recenzia auto.cz
.link.
od toho stav vozu fakt tazko odhadnut [skor majitela].
ja mam teda blizko 100cky a ze sedacka uz neni tuha jak bola pozorujem od 13tkm...Do toho auta sa proste zle nastupuje vysokym postavam, je to jak do ferrari
hmm to si trafil 2 veci ktore su slabina uz od novoty
1. lak to je skoda hovorit. Aspon biely obyc. Jak keby to bolo naschval ze si nedal 700E za priplatok.
2. a sedacka, pozri sa jak vyzera bocnica po 445km !!! :-))))recenzia auto.cz
http://img.auto.cz/auto/base/2014-16/tecic501_534bdcf4a5c91.jpg
od toho stav vozu fakt tazko odhadnut [skor majitela].
ja mam teda blizko 100cky a ze sedacka uz neni tuha jak bola pozorujem od 13tkm...Do toho auta sa proste zle nastupuje vysokym postavam, je to jak do ferrari:-p
|
|
20.04.2014 20:27 -
|
2688951
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Souhlasim s tou sedackou. Mam 120tis, vsecky sedacky jsou zcela neposkozene, kuze pekna nepopraskana, ale ten levy roh sedaku ridice je dobity a je tam misto, kde je kuze praskla ale jako uplne. Takze bych rekl, ze to je zcela "normalni" poskozeni uzivanim. Bohuzel.
Souhlasim s tou sedackou. Mam 120tis, vsecky sedacky jsou zcela neposkozene, kuze pekna nepopraskana, ale ten levy roh sedaku ridice je dobity a je tam misto, kde je kuze praskla ale jako uplne. Takze bych rekl, ze to je zcela "normalni" poskozeni uzivanim. Bohuzel.
|
|
20.04.2014 21:30 -
|
2688981
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No mám pocit e jeden o voze a druzí o koze... On se byl dívat na starý typ a vy oba píete o svých nových...
No mám pocit e jeden o voze a druzí o koze... On se byl dívat na starý typ a vy oba píete o svých nových...:nevim
|
|
20.04.2014 22:14 -
|
2688996
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jene on to myslel e to auto má najeto určitě víc ne je napsáno - co je skoro u vech aut v naich bazarech...A e je to drahé.
Jinak k těm sedačkám ,mám je na mé "dvojce" v kůi , co je úplně na prd. V zimě studí,v létě hřeje. Jsou i tvrdí oprooti normálním. Ale je super e se neooupou a hlavně ta opěrka ve dveřích je u vech plyáků vyleěná jak psí kulky ,zatím co kůe je jako nová...Stačí vzít hadr utřít a je to
Jene on to myslel e to auto má najeto určitě víc ne je napsáno - co je skoro u vech aut v naich bazarech...A e je to drahé.
Jinak k těm sedačkám ,mám je na mé "dvojce" v kůi , co je úplně na prd. V zimě studí,v létě hřeje. Jsou i tvrdí oprooti normálním. Ale je super e se neooupou a hlavně ta opěrka ve dveřích je u vech plyáků vyleěná jak psí kulky ,zatím co kůe je jako nová...Stačí vzít hadr utřít a je to :-)
|
|
24.04.2014 08:48 -
|
2689707
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj,
taky se zacinam divat na "novou" C5. Hodne blizko mym predstavam je treba tato .link. Nebyl se na ni nekdo z Prahy podivat?
Ahoj,
taky se zacinam divat na "novou" C5. Hodne blizko mym predstavam je treba tato http://www.tipcars.com/citroen-c5/27-hdi-150kw-exclusive-25292448.html Nebyl se na ni nekdo z Prahy podivat?
|
|
26.04.2014 13:47 -
Koupě C5
|
2690438
|
|
petrptz
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych vás poádat o pomoc při rozhodování o koupi C5. Mám Peugeot, ale jsem rozhodnut přesedlat na C5. Bohuel na funglovku nemám finance a tak přemýlím o bazarovce. Potřebuji kombi, diesl a pokud mono s hydropneumatikou. Tady prosím o radu. Asi bych měl přemýlet o motorizaci 2,0 a vyí. Dotaz je také hlavně na to, u jakých specifikací je hydro. Vím, e u úplně nových modelů není hydro u 1,6 hdi. Mohli by jste mi někdo poradit u jakých modelů hydro je (od první po třetí generaci C5) a na co si mám dát pozor při výběru, případně jaký model je opravdu drák. Děkuji
Dobrý den,
chtěl bych vás poádat o pomoc při rozhodování o koupi C5. Mám Peugeot, ale jsem rozhodnut přesedlat na C5. Bohuel na funglovku nemám finance a tak přemýlím o bazarovce. Potřebuji kombi, diesl a pokud mono s hydropneumatikou. Tady prosím o radu. Asi bych měl přemýlet o motorizaci 2,0 a vyí. Dotaz je také hlavně na to, u jakých specifikací je hydro. Vím, e u úplně nových modelů není hydro u 1,6 hdi. Mohli by jste mi někdo poradit u jakých modelů hydro je (od první po třetí generaci C5) a na co si mám dát pozor při výběru, případně jaký model je opravdu drák. Děkuji
|
|
26.04.2014 13:57 -
Re: Koupě C5
|
2690440
|
|
Hanz 397
|
|
|
Myslí,e jsi první,kdo se tady na to ptá?
Nejsi. Opravdu nejsi... .link. Tady najde i odpovědi na otázky,který tě jetě ani nenapadly... No a kdyby tam opravdu nebylo,co hledá,tak to tam napi...
A vítej do klubu....link.
Myslí,e jsi první,kdo se tady na to ptá?
Nejsi. Opravdu nejsi... http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze-o-c5/660718-koupe-citroenu-c5/#.U1uebIF_vIc Tady najde i odpovědi na otázky,který tě jetě ani nenapadly... No a kdyby tam opravdu nebylo,co hledá,tak to tam napi...
A vítej do klubu...http://www.c5club.cz/diskuze/#rules
|
|
26.04.2014 14:06 -
|
2690441
|
|
HELLMUT
|
|
|
To je přivítání co?
To ví tady je přísný reim,musí se hledat a né plnit a plnit vlákna stále stejnými věcmi...
Jinak stručně verze I.a II.mají hydru vechny. Verze III.(X7) u jen některé mají obecně 1.6 jsou bez...
To je přivítání co?:-))))
To ví tady je přísný reim,musí se hledat a né plnit a plnit vlákna stále stejnými věcmi...
Jinak stručně verze I.a II.mají hydru vechny. Verze III.(X7) u jen některé mají obecně 1.6 jsou bez...
|
|
26.04.2014 15:53 -
|
2690456
|
|
petrptz
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Děkuji za odpovědi. Chápu, e to pro někoho můe být obtěující, ale jen jsem chtěl zkusit nějaké veobecné shrnutí. C5 se mi moc líbí a určitě si ji pořídím. Sice bych nejraději tu nejnovějí (seděl jsem ve 2,0 hdi 160 exclusiv v autosalonu) a to teda bylo (cena 750tis byla taky a navíc to byl automat a to já nemusím). Docela mne překvapilo, e u nové C5 je i v exclusivu horí vybava ne se dá pořídit v úplně nové C4, ale to je asi tím, e C5 není úplně nová jeko C4.
Děkuji ale za přivítání a doufám, e si brzy ke svému profilu přidám i fotku své C5.
P.S. Pokud budete o něčem dobrém vědět napite.
Díky
Děkuji za odpovědi. Chápu, e to pro někoho můe být obtěující, ale jen jsem chtěl zkusit nějaké veobecné shrnutí. C5 se mi moc líbí a určitě si ji pořídím. Sice bych nejraději tu nejnovějí (seděl jsem ve 2,0 hdi 160 exclusiv v autosalonu) a to teda bylo (cena 750tis byla taky a navíc to byl automat a to já nemusím). Docela mne překvapilo, e u nové C5 je i v exclusivu horí vybava ne se dá pořídit v úplně nové C4, ale to je asi tím, e C5 není úplně nová jeko C4.
Děkuji ale za přivítání a doufám, e si brzy ke svému profilu přidám i fotku své C5.
P.S. Pokud budete o něčem dobrém vědět napite.
Díky
|
|
26.04.2014 16:43 -
|
2690491
|
|
Hanz 397
|
|
|
Nedělej hned Zagorku
To nebylo nic proti tobě(jako novému členovi),ale ber to tak,e jednou přijde někdo,kdo čte pravidla a hledá,ne zaloí nový vlákno a najde tři vlákna týkající se koupě C5. Určitě sis vimnul,e to pravý vlákno má cca 90 stran. A dovede si představit,kolik bys toho musel přečíst,ne najde,co hledá,kdyby to tu bylo hned třeba třikrát? A jak bys byl nasranej a otrávenej,kdyby to tam nebylo?
Proto je zakázáno v pravidlech zakládat duplicitní vlákna....
No a a přijde Najk(moderátor),tak to tady vechno smae.
Nedělej hned Zagorku :-d
To nebylo nic proti tobě(jako novému členovi),ale ber to tak,e jednou přijde někdo,kdo čte pravidla a hledá,ne zaloí nový vlákno a najde tři vlákna týkající se koupě C5. Určitě sis vimnul,e to pravý vlákno má cca 90 stran. A dovede si představit,kolik bys toho musel přečíst,ne najde,co hledá,kdyby to tu bylo hned třeba třikrát? A jak bys byl nasranej a otrávenej,kdyby to tam nebylo?
Proto je zakázáno v pravidlech zakládat duplicitní vlákna....
No a a přijde Najk(moderátor),tak to tady vechno smae.
|
|
26.04.2014 17:13 -
|
2690511
|
|
petrptz
|
|
|
Rozhodně nechci dělat zagorku, mne se to nijak nedotklo. Na druhou stranu chápej mne. Dá se lehce ztratit v tom mnoství odpovědí a moná by bylo dobré udělat nějaké shrnutí. Prostě jeden shrnující článek a ne 300 odpovědí, kde v kadé je jedna věc a kde se třeba v polovině opakují. Kdyby tu byl jeden jasný článek pochopím. Ale já se s C5 teprve seznamuji, kdeto vy ostatní u víte a tak vám to přijde divné nepochopitelné a odkáete raději na 300 odpovědí. Přitom by to vyřeil jeden článek zkueného majitele C5. Pak by bylo jednoduché, kdyby přiel někdo podobný jako já, tak mu napsat odkaz přesně na tenhle článek a bylo by to. To je jen námět nad kterým se třeba někdo zamyslí a něco vytvoří (někdo koho to nebude obtěovat a zkusí pomoci nezkueným). Ale samozřejmě jinak to beru, pokud to nikdo nechce udělat, zkusím se prokousat sám a přinejhorím při koupi udělám nějakou chybu, nejde o ivot.
A pokud nkdo nco smae, a mi zkusí dát vědět, jestli se toho úkolu někdo nezhostil a případně mi pole odkaz. Díky
Rozhodně nechci dělat zagorku, mne se to nijak nedotklo. Na druhou stranu chápej mne. Dá se lehce ztratit v tom mnoství odpovědí a moná by bylo dobré udělat nějaké shrnutí. Prostě jeden shrnující článek a ne 300 odpovědí, kde v kadé je jedna věc a kde se třeba v polovině opakují. Kdyby tu byl jeden jasný článek pochopím. Ale já se s C5 teprve seznamuji, kdeto vy ostatní u víte a tak vám to přijde divné nepochopitelné a odkáete raději na 300 odpovědí. Přitom by to vyřeil jeden článek zkueného majitele C5. Pak by bylo jednoduché, kdyby přiel někdo podobný jako já, tak mu napsat odkaz přesně na tenhle článek a bylo by to. To je jen námět nad kterým se třeba někdo zamyslí a něco vytvoří (někdo koho to nebude obtěovat a zkusí pomoci nezkueným). Ale samozřejmě jinak to beru, pokud to nikdo nechce udělat, zkusím se prokousat sám a přinejhorím při koupi udělám nějakou chybu, nejde o ivot.
A pokud nkdo nco smae, a mi zkusí dát vědět, jestli se toho úkolu někdo nezhostil a případně mi pole odkaz. Díky:-)
|
|
| |
|
|