Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze o C5 / Koupě Citroenu C5
|< < 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 198 > >|
31.03.2014 17:13 - Re: Koupě Citroenu C5 2682454
amstafford
Město: Příbram, Auto: Počet příspěvků: 1
99 Poslat soukromou zprávu
dobrý den všem, jsem tady nováček a rád bych požádal o radu zkušené matadory, chtěl bych rozšířit řady C5kařů, protože sem se tak drobet rozmnožil a protože věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větším, kombíku, moje součastná škodověnka už nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru už přečetl, ale ještě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
.link.
.link.
.link.
děkuji všem za případné rady a postřehy a mějte se fajn

31.03.2014 17:58 - Re: Koupě Citroenu C5 2682474
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
amstafford napsal(a):
dobrý den všem, jsem tady nováček a rád bych požádal o radu zkušené matadory, chtěl bych rozšířit řady C5kařů, protože sem se tak drobet rozmnožil a protože věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větším, kombíku, moje součastná škodověnka už nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru už přečetl, ale ještě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
.link.
.link.
.link.

První (to mám zarohem) a nebo třetí.

31.03.2014 18:15 - Re: Koupě Citroenu C5 2682476
Petr72
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 850

Bllizzard napsal(a):
Aha, moje chyba. Nevšiml jsem si, že tam musí být uvedeno výškově nastavitelný podvozek. Do bazaru jsem se teprve chystal. Takže budu hledat dál. Díky za upozornění. Pružiny jsou dobrý, ale v jiných autech.
Nicméně, předchozí dotaz stále platí.
A abych tedy nějak upřesnil co bych chtěl, tak tedy asi nějak takto: rok výroby 2010, dvoulitr HDi, 120 kW, cena do 250 000 Kč.

Zatím všem díky za reakce. A jumepovi za nakopnutí.

Bacha na Andy-auta ! Prověřovat , Prověřovat a ještě jednou prověřovat !!!

31.03.2014 18:17 - Re: Koupě Citroenu C5 2682479
frmax
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 28
amstafford napsal(a):
.link.
.link.
.link.

čau amste, mě se líbí to třetí ale to bude tím, že mám stejnou barvu.

31.03.2014 18:18 - Re: Koupě Citroenu C5 2682480
63zdenda
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) TourerPočet příspěvků: 2972

U prvního by mohly sedět i km,u druhého je vypnut parkovací asistent,že by čidla,u třetího se my nezdaji km a celej auák sedí jak v nejnižší poloze.Nejvíc se my také zamlouvá první,ale chce to někoho nade mnou z diagnostikou,který ví kde a jak hledat k velké spokojenosti,jestli už opadly horečky a závratě.

07.04.2014 01:11 - Re: Koupě Citroenu C5 2684560
wilson
Město: Duchcov, Auto: Počet příspěvků: 8
Zdravim

Planuju,ze si poridim C5 rok 2009- Chtel by jsem minimalne 2.0HDi (vim,ze ten vykon je na tohle tak tak(nebo treba i jinej motor ),ted mam Octavku II 2.OTDi s trosku vetsi upravou,ale porad se mi tam neco se.....) no a chtel by jsem hydru.... Chctel jsem se zeptat na co si dat asi tak nejvetsi pozor co se tyce podvozku a motoru??
Postupne ctu temata tady,ale jen tak okrajove cemu se vyvarovat..... A je lepsi manual nebo AT??

Dik Pavel

07.04.2014 07:50 - Re: Koupě Citroenu C5 2684561
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

wilson napsal(a):
Zdravim

Planuju,ze si poridim C5 rok 2009- Chtel by jsem minimalne 2.0HDi (vim,ze ten vykon je na tohle tak tak(nebo treba i jinej motor ),ted mam Octavku II 2.OTDi s trosku vetsi upravou,ale porad se mi tam neco se.....) no a chtel by jsem hydru.... Chctel jsem se zeptat na co si dat asi tak nejvetsi pozor co se tyce podvozku a motoru??
Postupne ctu temata tady,ale jen tak okrajove cemu se vyvarovat..... A je lepsi manual nebo AT??

Dik Pavel

Tak asi by jsi měl napsat jestli chceš auto na závody, po městě, - nebo na pohodlí . AP bude mít ve městě tak o litr větší spotřebu a pokud v něm budeš měnit olej tak OK a ušetříš za spojkovou sadu +- 15-18000,- která by tě mohla čekat.Na co si dát pozor?? na nájezd Km a stav motoru (diag - měřené hodnoty),na to zda netečou pístnice,dost často bývají zadní siletbloky ramen na př.nápravě KO,kuláky řízení,podívat se jestli to je po ,,ráně" a jak je to opravené - jestli je výbava jak má být(už několikrát byly místo xenonů obyč světla) a tak dál

07.04.2014 09:20 - Re: Koupě Citroenu C5 2684587
wilson
Na zavody urcite ne Toho jsem si uzil ted,a stacilo mi to
No spis na pohodli...Jezdim do hor,takze vim,ze 1.6HDi by byla slaba a hlavne se ani nedelala s hydrou ze?
No koukam,ze je toho dost :/ Hlavne ja jsem nikdy nemam automat,takze nevim na co si dat +-pozor a hlavne na co si dat pozor na tom podvozku.....

07.04.2014 10:42 - Re: Koupě Citroenu C5 2684598
HELLMUT
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 1814

No rozhodně si dej pozor na to aby si tam nešel sám. Aby si oslovil někoho tady z fóra který by šel s tebou Třeba ten modrý duch co ti odpovídal...
Jinak já za sebe doporučuji AP ten litr navíc ve spotřebě za to určitě stojí!

07.04.2014 11:21 - Re: Koupě Citroenu C5 2684611
wilson
No co jsme koukal ted v praci,tak jsme nasel zatim dve C5.Obe jsou 2009,HDi,obe automat,jedns ma hydra..Druha klasicke pruziny..... Ta co ma klasicky se mi zda lepe vybavena (lepsi sedacky a i podle interieru) tak co ma hydru tak ma "obyc" sedacky.... Tak nevim :/
.link.

.link.

07.04.2014 11:49 - Re: Koupě Citroenu C5 2684616
tomikm
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybridPočet příspěvků: 443

řekl bych, že jsi sem dal dva odkazy na totožné auto

07.04.2014 11:57 - Re: Koupě Citroenu C5 2684618
shalafi
Město: Bratislava, Auto: KIA Stinger GTPočet příspěvků: 113

"Hydroactive - stavitelný vzduchový podvozek"
vyzera to naozaj ako to iste auto (ani v jednom inzerate to nie je na pruzinach - na fotkach vidiet tlacitka nastavovania vysky a Sport rezimu pred rucnou brzdou)

07.04.2014 12:14 - Re: Koupě Citroenu C5 2684625
wilson
No jo...oba jsou stejny sorry tady je druhej .link.

07.04.2014 12:42 - Re: Koupě Citroenu C5 2684627
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
inzerat nedostupny a to druhe - pruzinove auto by som osobne nechcel

07.04.2014 13:24 - Re: Koupě Citroenu C5 2684632
wilson
Prave,ze to pruzinovy taky nechci....ale ze ma lepsi vybavu nez to druhy,ktere uz asi neni

07.04.2014 13:41 - Re: Koupě Citroenu C5 2684641
vilous
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 1256
Je to každého věc, ale kdybych nechtěl vysloveně hydru, tak bych se asi rozhlížel po konkurenci. A drobná rada pro hledající - v popisu auta nemusí být uveden typ podvozku, ale u skoro každého je fotka motorového prostoru - a buď jsou tam vidět dvě koule (nebo jejich kryt) nebo klasické horní uložení pérování. Je to navíc spolehlivější, než co kdo naslintal do textu.

07.04.2014 13:52 - Re: Koupě Citroenu C5 2684643
wilson
jojo to vim jak to poznat......no kazdopadne by jsem chtel hydru...no budu hledat dal

08.04.2014 01:41 - Re: Koupě Citroenu C5 2684874
postman
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 1
Hlavne bych se vyhnul podejci toho auta. Sorry, jestli ma nekdo pozitivni zkusenost s ,,,BBB Buto´´ (nerad bych byl narcen z pomluvy), ale bohuzel, pod vetou ze snad vsechny auta nemuzou mit spatny, jsem tam jedno koupil. Po mesici a asi dvou tisicich km se auto pos.alo a domluva s nima fakt nijaka. Sorry, fakt osobni zkusenost, uz nikdy.
(Omlouvam se za chybejici carky a hacky. Mam momentalne pristup jen nemeckemu PC)

11.04.2014 14:48 - Re: Koupě Citroenu C5 2686427
jamaco
Město: Praha, Auto: Počet příspěvků: 5
Ahoj Všem, navážu na tuto diskuzi a prosím znalejší o radu. Plánuji koupit "nové" ojeté rodinné přibližovadlo.. a jedním z kandidátů se mi zdá být i c5 kombi I. generace po fl - tedy zhruba 2005-2008.

Zásadní problém pro mě je absolutní převaha naftových motorizací. Mám relativně malý nájezd - nějakých 12-15 tis. km za rok, převážně po Praze (přes týden jezdí žena s prckem, o víkendu se dostaneme občas i dál, ale o nějakých pravidelných delších jízdách se asi nedá moc mluvit. Na druhou stranu ty městské jízdy jsou povětšinou mimo špičku souvislé a přes 10km, často po okruhu nebo tunely (barrandov-stodůlky, barrandov-dejvice, barrandov-holešovice apod..) takže úplné couračky to taky nejsou. Všude děsně straší že nafta na malý nájezd ne, a do města ne. Normálně bych na takový provoz volil benzín, ale c5 prostě nejsou. Je to důvod proč c5 zcela vyřadit z mého výběru? Nafta mi přijde i vhodnější pro tak velké auto a nejde mi primárně o nějakou úsporu - nechci naftu jen proto abych jezdil za málo, chápu že náklady na provoz nejsou jen platby za palivo.

S tím souvisí otázka zda se dá "spolehlivě" prověřit naftová motorizace a alespoň rámcově předpovědět v jakém stavu jsou ty klasické problémové součástky (turbo, vstřiky, čerpadlo, dvouhmota) nebo jestli je to loterie..

Případně prosím o doporučení konkrétní motorizace. Dynamicky vyhoví asi všechny.
Také by mě zajímalo a zde na clubu jsem to nenašel - zda je někde k dispozici seznam prvků jednotlivých výbav - např. co měla ve standardu exclusive, co sx apod..

Díky Honza

11.04.2014 15:01 - Re: Koupě Citroenu C5 2686428
Petorix
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW)Počet příspěvků: 48
Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
výbava je tu napísané...
.link.
a k ostatnému sa vyjadria neskôr naši odborníci

|< < 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 198 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator