| | |
31.03.2014 17:13 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2682454
|
|
amstafford
|
Město: Příbram, Auto: | Počet příspěvků: 1 |
|
|
dobrý den vem, jsem tady nováček a rád bych poádal o radu zkuené matadory, chtěl bych rozířit řady C5kařů, protoe sem se tak drobet rozmnoil a protoe věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větím, kombíku, moje součastná kodověnka u nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru u přečetl, ale jetě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
.link.
.link.
.link.
děkuji vem za případné rady a postřehy a mějte se fajn
dobrý den vem, jsem tady nováček a rád bych poádal o radu zkuené matadory, chtěl bych rozířit řady C5kařů, protoe sem se tak drobet rozmnoil a protoe věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větím, kombíku, moje součastná kodověnka u nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru u přečetl, ale jetě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15335737?goFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/14811436?goFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15156381?goFrom=list
|
|
31.03.2014 17:58 -
|
2682474
|
|
jruze
|
|
|
amstafford napsal(a): dobrý den vem, jsem tady nováček a rád bych poádal o radu zkuené matadory, chtěl bych rozířit řady C5kařů, protoe sem se tak drobet rozmnoil a protoe věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větím, kombíku, moje součastná kodověnka u nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru u přečetl, ale jetě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
.link.
.link.
.link.
První (to mám zarohem) a nebo třetí.
První (to mám zarohem) a nebo třetí.;-)
|
|
31.03.2014 18:15 -
|
2682476
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Bllizzard napsal(a): Aha, moje chyba. Neviml jsem si, e tam musí být uvedeno výkově nastavitelný podvozek. Do bazaru jsem se teprve chystal. Take budu hledat dál. Díky za upozornění. Pruiny jsou dobrý, ale v jiných autech.
Nicméně, předchozí dotaz stále platí.
A abych tedy nějak upřesnil co bych chtěl, tak tedy asi nějak takto: rok výroby 2010, dvoulitr HDi, 120 kW, cena do 250 000 Kč.
Zatím vem díky za reakce. A jumepovi za nakopnutí.
Bacha na Andy-auta ! Prověřovat , Prověřovat a jetě jednou prověřovat !!!
Bacha na Andy-auta ! Prověřovat , Prověřovat a jetě jednou prověřovat !!!
|
|
31.03.2014 18:17 -
|
2682479
|
|
frmax
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
amstafford napsal(a): dobrý den vem, jsem tady nováček a rád bych poádal o radu zkuené matadory, chtěl bych rozířit řady C5kařů, protoe sem se tak drobet rozmnoil a protoe věčně věků vozíme poměrně dost harampádí, kočárek, psa a bůh ví co, pokukuji po větím, kombíku, moje součastná kodověnka u nám nestačí a tak sem začal obdivovat kolegovu C5ku, něco sem tady na fóru u přečetl, ale jetě pořád tápám, tak bych se chtěl zeptat, zda náhodou někdo neznáte některé z těchto vozů, popřípadě, zda by byla tahle motorizace ve spojení s automatickou převodovkou dobrá volba
.link.
.link.
.link.
čau amste, mě se líbí to třetí ale to bude tím, e mám stejnou barvu.
čau amste, mě se líbí to třetí ale to bude tím, e mám stejnou barvu.
|
|
31.03.2014 18:18 -
|
2682480
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
U prvního by mohly sedět i km,u druhého je vypnut parkovací asistent,e by čidla,u třetího se my nezdaji km a celej auák sedí jak v nejnií poloze.Nejvíc se my také zamlouvá první,ale chce to někoho nade mnou z diagnostikou,který ví kde a jak hledat k velké spokojenosti,jestli u opadly horečky a závratě.
U prvního by mohly sedět i km,u druhého je vypnut parkovací asistent,e by čidla,u třetího se my nezdaji km a celej auák sedí jak v nejnií poloze.Nejvíc se my také zamlouvá první,ale chce to někoho nade mnou z diagnostikou,který ví kde a jak hledat k velké spokojenosti,jestli u opadly horečky a závratě.:-))))
|
|
07.04.2014 01:11 -
|
2684560
|
|
wilson
|
Město: Duchcov, Auto: | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim
Planuju,ze si poridim C5 rok 2009- Chtel by jsem minimalne 2.0HDi (vim,ze ten vykon je na tohle tak tak(nebo treba i jinej motor ),ted mam Octavku II 2.OTDi s trosku vetsi upravou,ale porad se mi tam neco se.....) no a chtel by jsem hydru.... Chctel jsem se zeptat na co si dat asi tak nejvetsi pozor co se tyce podvozku a motoru??
Postupne ctu temata tady,ale jen tak okrajove cemu se vyvarovat..... A je lepsi manual nebo AT??
Dik Pavel
Zdravim
Planuju,ze si poridim C5 rok 2009- Chtel by jsem minimalne 2.0HDi (vim,ze ten vykon je na tohle tak tak(nebo treba i jinej motor ;-) ),ted mam Octavku II 2.OTDi s trosku vetsi upravou,ale porad se mi tam neco se.....) no a chtel by jsem hydru.... Chctel jsem se zeptat na co si dat asi tak nejvetsi pozor co se tyce podvozku a motoru??
Postupne ctu temata tady,ale jen tak okrajove cemu se vyvarovat..... A je lepsi manual nebo AT??
Dik Pavel
|
|
07.04.2014 07:50 -
|
2684561
|
|
jruze
|
|
|
wilson napsal(a): Zdravim
Planuju,ze si poridim C5 rok 2009- Chtel by jsem minimalne 2.0HDi (vim,ze ten vykon je na tohle tak tak(nebo treba i jinej motor ),ted mam Octavku II 2.OTDi s trosku vetsi upravou,ale porad se mi tam neco se.....) no a chtel by jsem hydru.... Chctel jsem se zeptat na co si dat asi tak nejvetsi pozor co se tyce podvozku a motoru??
Dik Pavel
Tak asi by jsi měl napsat jestli chce auto na závody, po městě, - nebo na pohodlí . AP bude mít ve městě tak o litr větí spotřebu a pokud v něm bude měnit olej tak OK a uetří za spojkovou sadu +- 15-18000,- která by tě mohla čekat.Na co si dát pozor?? na nájezd Km a stav motoru (diag - měřené hodnoty),na to zda netečou pístnice,dost často bývají zadní siletbloky ramen na př.nápravě KO,kuláky řízení,podívat se jestli to je po ,,ráně" a jak je to opravené - jestli je výbava jak má být(u několikrát byly místo xenonů obyč světla) a tak dál
Tak asi by jsi měl napsat jestli chce auto na závody, po městě, - nebo na pohodlí . AP bude mít ve městě tak o litr větí spotřebu a pokud v něm bude měnit olej tak OK a uetří za spojkovou sadu +- 15-18000,- která by tě mohla čekat.Na co si dát pozor?? na nájezd Km a stav motoru (diag - měřené hodnoty),na to zda netečou pístnice,dost často bývají zadní siletbloky ramen na př.nápravě KO,kuláky řízení,podívat se jestli to je po ,,ráně" a jak je to opravené - jestli je výbava jak má být(u několikrát byly místo xenonů obyč světla) a tak dál;-)
|
|
07.04.2014 09:20 -
|
2684587
|
|
wilson
|
|
|
Na zavody urcite ne Toho jsem si uzil ted,a stacilo mi to
No spis na pohodli...Jezdim do hor,takze vim,ze 1.6HDi by byla slaba a hlavne se ani nedelala s hydrou ze?
No koukam,ze je toho dost :/ Hlavne ja jsem nikdy nemam automat,takze nevim na co si dat +-pozor a hlavne na co si dat pozor na tom podvozku.....
Na zavody urcite ne :D Toho jsem si uzil ted,a stacilo mi to :)
No spis na pohodli...Jezdim do hor,takze vim,ze 1.6HDi by byla slaba a hlavne se ani nedelala s hydrou ze?
No koukam,ze je toho dost :/ Hlavne ja jsem nikdy nemam automat,takze nevim na co si dat +-pozor a hlavne na co si dat pozor na tom podvozku.....
|
|
07.04.2014 10:42 -
|
2684598
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No rozhodně si dej pozor na to aby si tam neel sám. Aby si oslovil někoho tady z fóra který by el s tebou Třeba ten modrý duch co ti odpovídal...
Jinak já za sebe doporučuji AP ten litr navíc ve spotřebě za to určitě stojí!
No rozhodně si dej pozor na to aby si tam neel sám. Aby si oslovil někoho tady z fóra který by el s tebou:-p Třeba ten modrý duch co ti odpovídal...:palec
Jinak já za sebe doporučuji AP ten litr navíc ve spotřebě za to určitě stojí!:palec
|
|
07.04.2014 11:21 -
|
2684611
|
|
wilson
|
|
|
No co jsme koukal ted v praci,tak jsme nasel zatim dve C5.Obe jsou 2009,HDi,obe automat,jedns ma hydra..Druha klasicke pruziny..... Ta co ma klasicky se mi zda lepe vybavena (lepsi sedacky a i podle interieru) tak co ma hydru tak ma "obyc" sedacky.... Tak nevim :/
.link.
.link.
No co jsme koukal ted v praci,tak jsme nasel zatim dve C5.Obe jsou 2009,HDi,obe automat,jedns ma hydra..Druha klasicke pruziny..... Ta co ma klasicky se mi zda lepe vybavena (lepsi sedacky a i podle interieru) tak co ma hydru tak ma "obyc" sedacky.... Tak nevim :/ :D
http://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&yearMin=2009&yearMax=0&id=15445421&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=0&mod=90&page=1&man=13
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15445421?sort=0&category=1&condition=0&yearMin=2009&yearMax=0&id=15445421&subCategory=0&page=1&tachometrMax=0&priceMax=0&fuel=0&model=90&priceMin=0&manufacturer=13
|
|
07.04.2014 11:49 -
|
2684616
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
řekl bych, e jsi sem dal dva odkazy na totoné auto
řekl bych, e jsi sem dal dva odkazy na totoné auto:nevim
|
|
07.04.2014 11:57 -
|
2684618
|
|
shalafi
|
|
|
"Hydroactive - stavitelný vzduchový podvozek"
vyzera to naozaj ako to iste auto (ani v jednom inzerate to nie je na pruzinach - na fotkach vidiet tlacitka nastavovania vysky a Sport rezimu pred rucnou brzdou)
"Hydroactive - stavitelný vzduchový podvozek" :-))))
vyzera to naozaj ako to iste auto (ani v jednom inzerate to nie je na pruzinach - na fotkach vidiet tlacitka nastavovania vysky a Sport rezimu pred rucnou brzdou)
|
|
07.04.2014 12:14 -
|
2684625
|
|
wilson
|
|
|
No jo...oba jsou stejny sorry tady je druhej .link.
No jo...oba jsou stejny sorry :D tady je druhej http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/15390788?goFrom=list
|
|
07.04.2014 12:42 -
|
2684627
|
|
jumep
|
|
|
inzerat nedostupny a to druhe - pruzinove auto by som osobne nechcel
inzerat nedostupny a to druhe - pruzinove auto by som osobne nechcel
|
|
07.04.2014 13:24 -
|
2684632
|
|
wilson
|
|
|
Prave,ze to pruzinovy taky nechci....ale ze ma lepsi vybavu nez to druhy,ktere uz asi neni
Prave,ze to pruzinovy taky nechci....ale ze ma lepsi vybavu nez to druhy,ktere uz asi neni :D
|
|
07.04.2014 13:41 -
|
2684641
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Je to kadého věc, ale kdybych nechtěl vysloveně hydru, tak bych se asi rozhlíel po konkurenci. A drobná rada pro hledající - v popisu auta nemusí být uveden typ podvozku, ale u skoro kadého je fotka motorového prostoru - a buď jsou tam vidět dvě koule (nebo jejich kryt) nebo klasické horní uloení pérování. Je to navíc spolehlivějí, ne co kdo naslintal do textu.
Je to kadého věc, ale kdybych nechtěl vysloveně hydru, tak bych se asi rozhlíel po konkurenci. A drobná rada pro hledající - v popisu auta nemusí být uveden typ podvozku, ale u skoro kadého je fotka motorového prostoru - a buď jsou tam vidět dvě koule (nebo jejich kryt) nebo klasické horní uloení pérování. Je to navíc spolehlivějí, ne co kdo naslintal do textu.
|
|
07.04.2014 13:52 -
|
2684643
|
|
wilson
|
|
|
jojo to vim jak to poznat......no kazdopadne by jsem chtel hydru...no budu hledat dal
jojo to vim jak to poznat......no kazdopadne by jsem chtel hydru...no budu hledat dal :)
|
|
08.04.2014 01:41 -
|
2684874
|
|
postman
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Hlavne bych se vyhnul podejci toho auta. Sorry, jestli ma nekdo pozitivni zkusenost s ,,,BBB Buto´´ (nerad bych byl narcen z pomluvy), ale bohuzel, pod vetou ze snad vsechny auta nemuzou mit spatny, jsem tam jedno koupil. Po mesici a asi dvou tisicich km se auto pos.alo a domluva s nima fakt nijaka. Sorry, fakt osobni zkusenost, uz nikdy.
(Omlouvam se za chybejici carky a hacky. Mam momentalne pristup jen nemeckemu PC)
Hlavne bych se vyhnul podejci toho auta. Sorry, jestli ma nekdo pozitivni zkusenost s ,,,BBB Buto´´ (nerad bych byl narcen z pomluvy), ale bohuzel, pod vetou ze snad vsechny auta nemuzou mit spatny, jsem tam jedno koupil. Po mesici a asi dvou tisicich km se auto pos.alo a domluva s nima fakt nijaka. Sorry, fakt osobni zkusenost, uz nikdy.
:-(((((Omlouvam se za chybejici carky a hacky. Mam momentalne pristup jen nemeckemu PC)
|
|
11.04.2014 14:48 -
|
2686427
|
|
jamaco
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj Vem, naváu na tuto diskuzi a prosím znalejí o radu. Plánuji koupit "nové" ojeté rodinné přibliovadlo.. a jedním z kandidátů se mi zdá být i c5 kombi I. generace po fl - tedy zhruba 2005-2008.
Zásadní problém pro mě je absolutní převaha naftových motorizací. Mám relativně malý nájezd - nějakých 12-15 tis. km za rok, převáně po Praze (přes týden jezdí ena s prckem, o víkendu se dostaneme občas i dál, ale o nějakých pravidelných delích jízdách se asi nedá moc mluvit. Na druhou stranu ty městské jízdy jsou povětinou mimo pičku souvislé a přes 10km, často po okruhu nebo tunely (barrandov-stodůlky, barrandov-dejvice, barrandov-holeovice apod..) take úplné couračky to taky nejsou. Vude děsně straí e nafta na malý nájezd ne, a do města ne. Normálně bych na takový provoz volil benzín, ale c5 prostě nejsou. Je to důvod proč c5 zcela vyřadit z mého výběru? Nafta mi přijde i vhodnějí pro tak velké auto a nejde mi primárně o nějakou úsporu - nechci naftu jen proto abych jezdil za málo, chápu e náklady na provoz nejsou jen platby za palivo.
S tím souvisí otázka zda se dá "spolehlivě" prověřit naftová motorizace a alespoň rámcově předpovědět v jakém stavu jsou ty klasické problémové součástky (turbo, vstřiky, čerpadlo, dvouhmota) nebo jestli je to loterie..
Případně prosím o doporučení konkrétní motorizace. Dynamicky vyhoví asi vechny.
Také by mě zajímalo a zde na clubu jsem to nenael - zda je někde k dispozici seznam prvků jednotlivých výbav - např. co měla ve standardu exclusive, co sx apod..
Díky Honza
Ahoj Vem, naváu na tuto diskuzi a prosím znalejí o radu. Plánuji koupit "nové" ojeté rodinné přibliovadlo.. a jedním z kandidátů se mi zdá být i c5 kombi I. generace po fl - tedy zhruba 2005-2008.
Zásadní problém pro mě je absolutní převaha naftových motorizací. Mám relativně malý nájezd - nějakých 12-15 tis. km za rok, převáně po Praze (přes týden jezdí ena s prckem, o víkendu se dostaneme občas i dál, ale o nějakých pravidelných delích jízdách se asi nedá moc mluvit. Na druhou stranu ty městské jízdy jsou povětinou mimo pičku souvislé a přes 10km, často po okruhu nebo tunely (barrandov-stodůlky, barrandov-dejvice, barrandov-holeovice apod..) take úplné couračky to taky nejsou. Vude děsně straí e nafta na malý nájezd ne, a do města ne. Normálně bych na takový provoz volil benzín, ale c5 prostě nejsou. Je to důvod proč c5 zcela vyřadit z mého výběru? Nafta mi přijde i vhodnějí pro tak velké auto a nejde mi primárně o nějakou úsporu - nechci naftu jen proto abych jezdil za málo, chápu e náklady na provoz nejsou jen platby za palivo.
S tím souvisí otázka zda se dá "spolehlivě" prověřit naftová motorizace a alespoň rámcově předpovědět v jakém stavu jsou ty klasické problémové součástky (turbo, vstřiky, čerpadlo, dvouhmota) nebo jestli je to loterie..
Případně prosím o doporučení konkrétní motorizace. Dynamicky vyhoví asi vechny.
Také by mě zajímalo a zde na clubu jsem to nenael - zda je někde k dispozici seznam prvků jednotlivých výbav - např. co měla ve standardu exclusive, co sx apod..
Díky Honza
|
|
11.04.2014 15:01 -
|
2686428
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
výbava je tu napísané...
.link.
a k ostatnému sa vyjadria neskôr nai odborníci
výbava je tu napísané...
http://www.c5club.cz/clanky/vseobecne-informace-o-c5/vybava-c5#.U0fnWPl_vK0
a k ostatnému sa vyjadria neskôr nai odborníci
|
|
| |
|