| | |
01.03.2014 22:59 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2673354
|
|
DrMarvin
|
|
|
tady maji pekne kousky.....a docela solidny ceny..vsechno dotazeno
.link.
tady maji pekne kousky.....a docela solidny ceny..vsechno dotazeno
http://www.sauto.cz/detail-prodejce/autobazar-gregocar/4236
|
|
01.03.2014 23:07 -
|
2673357
|
|
luta
|
|
|
jruze: to vis, ja pred tim jezdil s autama velikosti fabie a ted se nechal unest velkou karou a malym nabehem km.
jruze: to vis, ja pred tim jezdil s autama velikosti fabie :-) a ted se nechal unest velkou karou a malym nabehem km.
|
|
01.03.2014 23:46 -
|
2673408
|
|
DrMarvin
|
|
|
To je prave ono....kurz stoji za starou backoru a ja uprimne v nemecku nemam zrovna moc casu hledat a objizdet...
a neboj..koukam i v DE....koukam vsude
jen tam uz je dneska problem nenarazit na turka v bazaru a tem neverim ani slovo a snaz se to zjistuje u nas v cr nez v nemecku...
To je prave ono....kurz stoji za starou backoru a ja uprimne v nemecku nemam zrovna moc casu hledat a objizdet...
a neboj..koukam i v DE....koukam vsude
jen tam uz je dneska problem nenarazit na turka v bazaru a tem neverim ani slovo a snaz se to zjistuje u nas v cr nez v nemecku...
|
|
01.03.2014 23:52 -
|
2673410
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No já radi od německého turka rovnou ,ne od čecha, který to koupí od turka, stočí tacho a udělá vejvar.
Ale ten kurz je bída... Doufám e a za 10 let budu kupovat zase auto tak to bude lepi
No já radi od německého turka rovnou ,ne od čecha, který to koupí od turka, stočí tacho a udělá vejvar.
Ale ten kurz je bída... Doufám e a za 10 :-d let budu kupovat zase auto tak to bude lepi :-(
|
|
01.03.2014 23:55 -
|
2673411
|
|
DrMarvin
|
|
|
No ono je pro mne lepsi sjet na par aut s jardou a vedet na cem auto je a resit to v cz vsechno, nez jet do nemecka...na blind....cena mozna o trochu mensi,ale pak dotazeni,prepis a vsechno a budu na tom uplne stejne...a c5 moc neni v cizine a kdyz jsou tak jsou od turka
uvidime...ted jsem mel nabidku na pekne TTcko..ale to fakt nechci..uvidime co jeste vybehne....ale c5 bych nejradsi:=)
No ono je pro mne lepsi sjet na par aut s jardou a vedet na cem auto je a resit to v cz vsechno, nez jet do nemecka...na blind....cena mozna o trochu mensi,ale pak dotazeni,prepis a vsechno a budu na tom uplne stejne...a c5 moc neni v cizine a kdyz jsou tak jsou od turka:D
uvidime...ted jsem mel nabidku na pekne TTcko..ale to fakt nechci..uvidime co jeste vybehne....ale c5 bych nejradsi:=)
|
|
02.03.2014 00:04 -
|
2673412
|
|
jumep
|
|
|
dam sem taky offtopic, za ktory budem kamenovany ale aj tak ...
TAK VAM treba - mate mat euro a nespekulovat, stale vyhody prevazuju nevyhody ... ale to si vy neuznate ... takze majte si CZK a nadavajte na kurz a mente peniaze pri kazdej ceste niekam
ok - konec offtopic - ak niekto chce reagovat ta tu: .link.
dam sem taky offtopic, za ktory budem kamenovany ale aj tak ...
TAK VAM treba - mate mat euro a nespekulovat, stale vyhody prevazuju nevyhody ... ale to si vy neuznate ... takze majte si CZK a nadavajte na kurz a mente peniaze pri kazdej ceste niekam :)
ok - konec offtopic - ak niekto chce reagovat ta tu: http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze/2672937-re-offline-chat-netechnicka-nezavazna-i-nevazana-diskuze/#last
|
|
02.03.2014 08:57 -
|
2673466
|
|
Mamlas
|
|
|
Taky posledni dobou koukam na C5 III a je problem najit neco slusnyho. Chci kombi s motorem od 2.0hdi nahoru, vybavu exclusive, xenony a navi. U nas se obcas neco najde ale bud to ma najeto 250tis. km nebo je to nejaky pochybny auto. A v Nemecku je to samej prekupnik polak nebo turek. Pokud je dealer ci soukromnik tak zase nevi co by za to chteli, ale to uz bylo pred upravou kurzu.
Taky posledni dobou koukam na C5 III a je problem najit neco slusnyho. Chci kombi s motorem od 2.0hdi nahoru, vybavu exclusive, xenony a navi. U nas se obcas neco najde ale bud to ma najeto 250tis. km nebo je to nejaky pochybny auto. A v Nemecku je to samej prekupnik polak nebo turek. Pokud je dealer ci soukromnik tak zase nevi co by za to chteli, ale to uz bylo pred upravou kurzu. :nevim
|
|
02.03.2014 12:24 -
|
2673588
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdybys neleel celý dny a noci pod autama a pořádně ses nacpal českým bůčkem, tak bys měl pr*el i na tři idle.
Kdybys neleel celý dny a noci pod autama a pořádně ses nacpal českým bůčkem, tak bys měl pr*el i na tři idle. :-))))
|
|
02.03.2014 13:13 -
|
2673602
|
|
DrMarvin
|
|
|
Jak moc blizko k care bys chtel?:=)
mam zname u cary....neco by se sehnat dalo
ale jak rikam..byt cas a prostor tak se kouknu i po DE....ale je to bida casove
Jak moc blizko k care bys chtel?:=)
mam zname u cary....neco by se sehnat dalo:D
ale jak rikam..byt cas a prostor tak se kouknu i po DE....ale je to bida casove:-(
|
|
02.03.2014 18:52 -
|
2673751
|
|
DrMarvin
|
|
|
to je ale peknej kousek
jestli bude za 14 dni jeste k mani jedu na nej kouknout
to je ale peknej kousek:-)
jestli bude za 14 dni jeste k mani jedu na nej kouknout:-)
|
|
02.03.2014 19:29 -
|
2673759
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Dobrý den vem uivatelům tohoto fóra.
Chtěl bych poádat o následující věc. Můj Citroen BX bohuel doslouil. (větí drák jsem snad neviděl)
Chci pořizovat C5, jak jinak. Nael by se někdo z okolí Českých Budějovic, kdo ví co a jak, poradil by na co dát pozor? Ideálně jetě s diagnostikou? A byl by ochoten zhodnotit stav vozu a říci svůj názor?
Děkuji
Dobrý den vem uivatelům tohoto fóra.
Chtěl bych poádat o následující věc. Můj Citroen BX bohuel doslouil. :-(((( (větí drák jsem snad neviděl)
Chci pořizovat C5, jak jinak. Nael by se někdo z okolí Českých Budějovic, kdo ví co a jak, poradil by na co dát pozor? Ideálně jetě s diagnostikou? A byl by ochoten zhodnotit stav vozu a říci svůj názor?
Děkuji
|
|
02.03.2014 19:44 -
|
2673765
|
|
DrMarvin
|
|
|
A co chces koupit? a do kolika?
A co chces koupit? a do kolika?:)
|
|
02.03.2014 19:50 -
|
2673766
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Auto u bych měl tak nějak vybrané, stojí v bazaru v CB. Snad ho někdo nekoupí, kdy sem dám link.
.link.
Auto u bych měl tak nějak vybrané, stojí v bazaru v CB. Snad ho někdo nekoupí, kdy sem dám link. :-)
http://www.andy-auta.cz/auto/AV1213_13-citroen-c5-2-0-hdi-163ps-navi-s-kniha.html
|
|
02.03.2014 21:28 -
|
2673863
|
|
Bllizzard
|
|
|
jumep napsal(a): preco chces take drahe auto na pruzinach?
mal si hydru a teraz by si sa jej vzdal?
Aha, moje chyba. Neviml jsem si, e tam musí být uvedeno výkově nastavitelný podvozek. Do bazaru jsem se teprve chystal. Take budu hledat dál. Díky za upozornění. Pruiny jsou dobrý, ale v jiných autech.
Nicméně, předchozí dotaz stále platí.
A abych tedy nějak upřesnil co bych chtěl, tak tedy asi nějak takto: rok výroby 2010, dvoulitr HDi, 120 kW, cena do 250 000 Kč.
Zatím vem díky za reakce. A jumepovi za nakopnutí.
Aha, moje chyba. Neviml jsem si, e tam musí být uvedeno výkově nastavitelný podvozek. Do bazaru jsem se teprve chystal. Take budu hledat dál. Díky za upozornění. Pruiny jsou dobrý, ale v jiných autech. :-d
Nicméně, předchozí dotaz stále platí.
A abych tedy nějak upřesnil co bych chtěl, tak tedy asi nějak takto: rok výroby 2010, dvoulitr HDi, 120 kW, cena do 250 000 Kč.
Zatím vem díky za reakce. A jumepovi za nakopnutí.
|
|
| |
|
|