| | |
30.06.2013 08:47 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2594444
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Klokan napsal(a): není pravda, e platí pouze červené značky.
červené značky ti zařídí jen firma, luté se píou na soukromou osobu, jsou včetně pojitění a platí asi 5 dní. Zajde s papírama do výrobny značek, ty ti větinou vyřídí pojitění a vyrobí značku,na policajtech ti daj doklady a někde známku na značku a jede.
Jinak se dají zařídit i tady, ale musí mít člověk údaje/kopii z TP auta.
No já v ádné továrně nebyl
Je to normální úřad, asi jako u nás registr vozidel kde stojí celý den frontu.Ale v tom Německu to bylo vyřízené za cca 20 min. Prodejce vzal papíry od auta,tam se něco vyplnilo a u okýnka jsem dostal spz.
Kdy jsem kupoval Xantii tak to trvalo asi hodinu, nebyl jsem u toho, tenkrát tam jel bazarník sám a asi to bylo dál od bazaru.
S těmi lutými spz jsem to tenkrát někde nael, e platí i u nás. Ale musí být někde něco vyplněné ,e je to potřeba v Německu zdůraznit aby to tak udělali.U si to ale nepamatuji co to bylo,ten prodejce mi tenkrát řekl, e to není problém a e to tak bude.luté tady v ČR jezdí úplně běně a jak jsem psal i dost často po platnosti ale to u je jiné téma...
No já v ádné továrně nebyl :-))))
Je to normální úřad, asi jako u nás registr vozidel kde stojí celý den frontu.Ale v tom Německu to bylo vyřízené za cca 20 min. Prodejce vzal papíry od auta,tam se něco vyplnilo a u okýnka jsem dostal spz.
Kdy jsem kupoval Xantii tak to trvalo asi hodinu, nebyl jsem u toho, tenkrát tam jel bazarník sám a asi to bylo dál od bazaru.
S těmi lutými spz jsem to tenkrát někde nael, e platí i u nás. Ale musí být někde něco vyplněné ,e je to potřeba v Německu zdůraznit aby to tak udělali.U si to ale nepamatuji co to bylo,ten prodejce mi tenkrát řekl, e to není problém a e to tak bude.luté tady v ČR jezdí úplně běně a jak jsem psal i dost často po platnosti ale to u je jiné téma...
|
|
30.06.2013 08:57 -
|
2594451
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Včera jsem se schválně díval na nabídky v Německu.V ceně do 3000.- (i za 1500.-) je tam mraky aut ale větinou je to 2.0 benzín. (3.0 jsem ani nenechal zobrazovat, těch by bylo jetě víc) U těch benzínů je i větinou dost malý nájezd km.Otázka je jestli se to vyplatí brát ten benzín....Já o něm původně také uvaoval ,e zas tolik km nenajezdím,vyhnu se problémům s FAP atd.Ale nechal jsem se zde přesvědčit na naftu a jsem naden tou tichostí motoru...Vdy kdy jedu Xantii 1.8 benzín přes 120m/h tak si vzpomenu jak mám v C5 pěkně tichoučko
Včera jsem se schválně díval na nabídky v Německu.V ceně do 3000.- (i za 1500.-) je tam mraky aut ale větinou je to 2.0 benzín. (3.0 jsem ani nenechal zobrazovat, těch by bylo jetě víc) U těch benzínů je i větinou dost malý nájezd km.Otázka je jestli se to vyplatí brát ten benzín....Já o něm původně také uvaoval ,e zas tolik km nenajezdím,vyhnu se problémům s FAP atd.Ale nechal jsem se zde přesvědčit na naftu a jsem naden tou tichostí motoru...Vdy kdy jedu Xantii 1.8 benzín přes 120m/h tak si vzpomenu jak mám v C5 pěkně tichoučko:palec
|
|
30.06.2013 09:43 -
|
2594500
|
|
jirka002
|
|
|
jruze napsal(a): V některých případech by se neměl ohánět mím servisem(za mechaniku ručím)
Já sám jsem zastáncem AP a sám jsem koupil 3. auta bez AP - no je to právě o kupní ceně a stavu(výbavě) auta , ale konkrétní případ : biturbo,malej nájezd,obouchané,něco chybělo,dobrý rok(6.2007),z AP+ navi+JBL jsem slevil (navi jsem doplnil RT4),AP nedoplní!! a je to o ceně a mé práci = cena 72000,- ??? prodávají se +- 120 - 130000,- + daleko vyí nájezd.Pokud chce auto levné musí s tímto počítat a umět si to udělat - pokud né vybírej o to opatrněji .
A co třeba toto (nejsem zastáncem AAA ale...) .link. KM asi sedět nebudou,ale je to alespoň uklizené a stav + servis po koupi je otázka na kterou z obrázků nejde odpovědět.
Na tohle jsem taky koukal. Podle fotek pěkný, čistý, dobrá výbava, relativně nový, stočený kilometry u beru jako samozřejmost, který se nevyhnu. Ale po vech těch reakcích na AAA, nevim no!
Na tohle jsem taky koukal. Podle fotek pěkný, čistý, dobrá výbava, relativně nový, stočený kilometry u beru jako samozřejmost, který se nevyhnu. Ale po vech těch reakcích na AAA, nevim no!
|
|
30.06.2013 10:25 -
|
2594510
|
|
jruze
|
|
|
jirka002 napsal(a): Na tohle jsem taky koukal. Podle fotek pěkný, čistý, dobrá výbava, relativně nový, stočený kilometry u beru jako samozřejmost, který se nevyhnu. Ale po vech těch reakcích na AAA, nevim no!
Měl jsem tu z AAA dvě auta s nájezdem 45000Km jedno po 3000Km motor komplet na odpis včetně turba,druhé sedělo a je dodnes Ok,ale podle toho byla také cena.U tohoto je cena podezřelá nicméně zajímavá - je to o prohlídce,stavu atd..Moná to není dobré takhle psát,ale u jsem se víckrát přesvědčil e tam dělají cenu podle vzhledu a né podle stavu a jsou mistři v úklidu a přípravě na prodej. pravda nic moc nemaskují spoléhají na vířečnost svých prodejců atd.. a hlouposti(neznalosti), finančních monostech jejích a jejich zákazníků.I tam se dají koupit dobré auta.
Měl jsem tu z AAA dvě auta s nájezdem 45000Km jedno po 3000Km motor komplet na odpis včetně turba,druhé sedělo a je dodnes Ok,ale podle toho byla také cena.U tohoto je cena podezřelá nicméně zajímavá - je to o prohlídce,stavu atd..Moná to není dobré takhle psát,ale u jsem se víckrát přesvědčil e tam dělají cenu podle vzhledu a né podle stavu a jsou mistři v úklidu a přípravě na prodej. pravda nic moc nemaskují spoléhají na vířečnost svých prodejců atd.. a hlouposti(neznalosti), finančních monostech jejích a jejich zákazníků.I tam se dají koupit dobré auta.
|
|
30.06.2013 12:12 -
|
2594569
|
|
jirka002
|
|
|
jruze napsal(a): Měl jsem tu z AAA dvě auta s nájezdem 45000Km jedno po 3000Km motor komplet na odpis včetně turba,druhé sedělo a je dodnes Ok,ale podle toho byla také cena.U tohoto je cena podezřelá nicméně zajímavá - je to o prohlídce,stavu atd..Moná to není dobré takhle psát,ale u jsem se víckrát přesvědčil e tam dělají cenu podle vzhledu a né podle stavu a jsou mistři v úklidu a přípravě na prodej. pravda nic moc nemaskují spoléhají na vířečnost svých prodejců atd.. a hlouposti(neznalosti), finančních monostech jejích a jejich zákazníků.I tam se dají koupit dobré auta.
Motor po 3000 km na odpis? To musela být nějaká fatální závada ne? To jsem předpokládal, e takovýmto případům odborná prohlídka vozu před koupí zabrání
Motor po 3000 km na odpis? To musela být nějaká fatální závada ne? To jsem předpokládal, e takovýmto případům odborná prohlídka vozu před koupí zabrání :(
|
|
30.06.2013 14:16 -
|
2594595
|
|
HELLMUT
|
|
|
On asi nemyslel e by to prohlíel někomu před koupí. Někdo to koupil v "seriózním českém bazaru"jako super auto s standardními 120 000km a takhle to dopadlo...Jinak nevím co přesně se dá poznat předem ale bude to důsledek toho českého businessu. Popelnice na odpis se stočí,umyje a hurá do bazaru...
On asi nemyslel e by to prohlíel někomu před koupí. Někdo to koupil v "seriózním českém bazaru"jako super auto s standardními 120 000km a takhle to dopadlo...Jinak nevím co přesně se dá poznat předem ale bude to důsledek toho českého businessu. Popelnice na odpis se stočí,umyje a hurá do bazaru...:-(
|
|
30.06.2013 19:04 -
|
2594679
|
|
titanius
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím pánové.Jsem úplnej nováček.Zvauji koupi ojeté C5,2009,2.0Hdi Exlusive,Hydroactive 3.Jsem z Prahy.V uterý ji mám koupit.No vůbec nevím na co si dát pozor a tak.Nebyl by tady někdo ochotnej jet se mnou do bazáru,nejlíp s diagnostikou.Odvezu-přivezu.Prostě někdo,kdo zná to auto jako svoje boty Jestli ve funguje jak má a pod. Nechci naletět.Bazárnik mi tvrdí,e km sedí(138000km) a stav je perfektní.Je to dovoz z Belgie a má servisku.Z Citroenem nemám ádne skuenosti.Prosím o pomoc.Zadarmo to nechci.Kdy tak email peter4444@seznam.cz.Moc děkuji.Peter
Zdravím pánové.Jsem úplnej nováček.Zvauji koupi ojeté C5,2009,2.0Hdi Exlusive,Hydroactive 3.Jsem z Prahy.V uterý ji mám koupit.No vůbec nevím na co si dát pozor a tak.Nebyl by tady někdo ochotnej jet se mnou do bazáru,nejlíp s diagnostikou.Odvezu-přivezu.Prostě někdo,kdo zná to auto jako svoje boty :-)Jestli ve funguje jak má a pod. Nechci naletět.Bazárnik mi tvrdí,e km sedí(138000km) a stav je perfektní.Je to dovoz z Belgie a má servisku.Z Citroenem nemám ádne skuenosti.Prosím o pomoc.Zadarmo to nechci.Kdy tak email peter4444@seznam.cz.Moc děkuji.Peter
|
|
01.07.2013 08:06 -
|
2594775
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Z Prahy by byl urcite ochotny Jarda Ruzicka (jruze) tak mu napis SZ. Kdyz s nama jezdil i do nemecka pro auto, tak Praha nebude problem. Jestli mas VIN, tak s tim skoc do Citroenu a popros je, at ti vyjedou celou servisni historii. Bonboniera to urcite podpori Z te celkem dobre poznas kolik to auto tak muze mit km, nebo jestli to +- sedi.
Z Prahy by byl urcite ochotny Jarda Ruzicka (jruze) tak mu napis SZ. Kdyz s nama jezdil i do nemecka pro auto, tak Praha nebude problem. Jestli mas VIN, tak s tim skoc do Citroenu a popros je, at ti vyjedou celou servisni historii. Bonboniera to urcite podpori :) Z te celkem dobre poznas kolik to auto tak muze mit km, nebo jestli to +- sedi.
|
|
01.07.2013 09:41 -
|
2594793
|
|
titanius
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím.Zatím jsem v práci.Nezistı tady někdo ivot toho Citroënu? Auto stojí v bazáru,tak mám 2násobné obavy o stavě.VIN VF7RDRHR89L516242 peter4444@seznam.cz Diky moc
Zdravím.Zatím jsem v práci.Nezistı tady někdo ivot toho Citroënu? Auto stojí v bazáru,tak mám 2násobné obavy o stavě.VIN VF7RDRHR89L516242 peter4444@seznam.cz Diky moc
|
|
01.07.2013 10:27 -
|
2594814
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
vyrobeno: 25.2.2009
přihláeno: 30.3.2009
poslední záznam : výměna chladiče klimatizace 1. června 2012 stav km 113108. Tak e ty km vypadají e budou OK.
vyrobeno: 25.2.2009
přihláeno: 30.3.2009
poslední záznam : výměna chladiče klimatizace 1. června 2012 stav km 113108. Tak e ty km vypadají e budou OK.
|
|
05.07.2013 18:49 -
|
2596519
|
|
DrMarvin
|
|
|
btw: k tem znackam......min tejden jsem se bavil s kolegou v DE a zluta by mela bejt na 9-10dni ( ted nevim presne a cervena je na dyl....mesic tusim a stoji kolem 250ecek...
a datum na ni je datum kdy byla vydana,ne kdy konci..
panove co ted koukam po meste po bazarech ( Kornwestheim,Stuttgart,Ludwigsburg) tam je to uplne neco jinyho nez na netu..auta v lepsim stavu ale za 3/4 ceny co jsou na netu a nekdy i vic....
ale musi fakt clovek hledat a koukat....
btw: k tem znackam......min tejden jsem se bavil s kolegou v DE a zluta by mela bejt na 9-10dni ( ted nevim presne a cervena je na dyl....mesic tusim a stoji kolem 250ecek...
a datum na ni je datum kdy byla vydana,ne kdy konci..
panove co ted koukam po meste po bazarech ( Kornwestheim,Stuttgart,Ludwigsburg) tam je to uplne neco jinyho nez na netu..auta v lepsim stavu ale za 3/4 ceny co jsou na netu a nekdy i vic....
ale musi fakt clovek hledat a koukat....
|
|
05.07.2013 23:23 -
|
2596606
|
|
HELLMUT
|
|
|
To datum je do kdy platí ,to vim,mel jsem jí.Kupoval jsem auto koncem července a na spz bylo třeba 8.8.2012
To datum je do kdy platí ,to vim,mel jsem jí.Kupoval jsem auto koncem července a na spz bylo třeba 8.8.2012
|
|
26.07.2013 21:30 -
|
2602403
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Nejsem v tomto protřelý, tak prosím o zkuenost. Co to je za fintu, kdy auto v české inzerci píe mizernou četinou cizinec, e v ČR prodává auto po příbuzném. Inzerát samozřejmě atraktivní (a moc). Pokud je to normálně kradené, tak by se to snad dalo vychytat z VIN. Kdyby si dal někdo práci s krádeí nebo dokonce falováním VIN, tak proč by to prodávali za příli atraktivní cenu? Jednak by na tom málo vydělali a jednak na sebe upozorňují.
Nejsem v tomto protřelý, tak prosím o zkuenost. Co to je za fintu, kdy auto v české inzerci píe mizernou četinou cizinec, e v ČR prodává auto po příbuzném. Inzerát samozřejmě atraktivní (a moc). Pokud je to normálně kradené, tak by se to snad dalo vychytat z VIN. Kdyby si dal někdo práci s krádeí nebo dokonce falováním VIN, tak proč by to prodávali za příli atraktivní cenu? Jednak by na tom málo vydělali a jednak na sebe upozorňují.
|
|
26.07.2013 21:36 -
|
2602405
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
U nemusíte reagovat. Nejsem natěstí tak naivní, vygooglil jsem si mail prodávajícího a od 2007 mu umřelo asi 15 příbuzných. Takový chudák .
Nevím sice, co se děje po navázaní kontaktu, ale u mne to vcelku moc nezajímá.
U nemusíte reagovat. Nejsem natěstí tak naivní, vygooglil jsem si mail prodávajícího a od 2007 mu umřelo asi 15 příbuzných. Takový chudák :-).
Nevím sice, co se děje po navázaní kontaktu, ale u mne to vcelku moc nezajímá.
|
|
26.07.2013 22:28 -
|
2602433
|
|
DrMarvin
|
|
|
Pak ti napíe e po zaplacení půlky auta jako zálohu, ti auto pole přepravní společností.=)
je toho vude, hlavně na seznamu banda
Bohuel
Pak ti napíe e po zaplacení půlky auta jako zálohu, ti auto pole přepravní společností.=)
je toho vude, hlavně na seznamu banda:-(
Bohuel
|
|
29.07.2013 18:55 -
|
2603295
|
|
oldjuhy
|
|
|
Ahoj, prechazim z Xantie na C5, jelikos nemam asi bunky na vyber vozidla chci vas ochotné poprosit.
Chlapci, mam asi 14 dni pred koupi C5 a vytipovany dva kousky v Praze. Byl by nejaky odbornik ochotny je trochu omrknout, mam obavu, ze as se tam sam rozjedu tak tam stejne nezjistim nic, nerad bych jim nalit, podle fotek jsou to naramne vonafky.
.link
.link
Moc dekuji za pripadnou ochotu.
Ahoj, prechazim z Xantie na C5, jelikos nemam asi bunky na vyber vozidla chci vas ochotné poprosit.
Chlapci, mam asi 14 dni pred koupi C5 a vytipovany dva kousky v Praze. Byl by nejaky odbornik ochotny je trochu omrknout, mam obavu, ze as se tam sam rozjedu tak tam stejne nezjistim nic, nerad bych jim nalit, podle fotek jsou to naramne vonafky.
.link
.link
Moc dekuji za pripadnou ochotu.
|
|
29.07.2013 19:10 -
|
2603300
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Nechci strait, ale ta 2.0 vypadá e je na pérech (nemá to podstatné pro C5 - Hydroaktiv).
Nechci strait, ale ta 2.0 vypadá e je na pérech (nemá to podstatné pro C5 - Hydroaktiv).
|
|
29.07.2013 20:42 -
|
2603361
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
oldjuhy napsal(a): ... dik, to je prve to co ja na fotce nepoznam
Tohle pozná snadno - za řadicí pákou musej být 3 čudlíky (ipka nahoru a dolu a takovej tlumič)...
A jestli na to nemá buňky, určitě kontaktuj někoho, kdo je má, kolem Prahy to nebude těký:
a) hledej v CCCA
b) mám dobrou zkuenost (a desítky, moná stovky dalích také ) .link.
Tohle pozná snadno - za řadicí pákou musej být 3 čudlíky (ipka nahoru a dolu a takovej tlumič)...
A jestli na to nemá buňky, určitě kontaktuj někoho, kdo je má, kolem Prahy to nebude těký:
a) hledej v CCCA ;-)
b) mám dobrou zkuenost (a desítky, moná stovky dalích také :palec ) http://www.c5club.cz/profiles/jruze
|
|
| |
|
|