| | |
29.06.2013 10:59 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2594151
|
|
jirka002
|
|
|
63zdenda napsal(a): Kdy tak koukám na prodej aut,prodává se jich vudo aa,ale kolem těch 50tis.kč muí počítat vdy s nějakou dalí investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neudělá,nic ve zlym,musel bys mít sakra těstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady má největí jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musí zváit pro a proti sám,píu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuje kadý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvauj.
To s tebou naprosto souhlasim. Já taky vůbec neočekávám e okolo 50 tisíc koupim super auto. Mám na auto vyčleněnou částku přes 100 tisíc, ale chci mít dostatečnou rezervu na opravy, protoe zrovna u starího modelu c5 určitě nějaké investice budou a jak drahé jsou náhradní díly, nevím. Moje představa je asi taková, e si u někoho vyberu auto okolo těch 50 tis., odborník mi hned řekne, e okolo 25-30 tis se do něj musí hned nebo v nejblií době nasypat a jetě mi něco zbyde na pozdějí nečekaný opravy. Kdy jsme u toho, máte někdo představu kolik u C5 I stojí nová aut. převodovka? Té se toti obávám nejvíc a takto starého vozu.
Kdy tak koukám na prodej aut,prodává se jich vudo aa,ale kolem těch 50tis.kč muí počítat vdy s nějakou dalí investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neudělá,nic ve zlym,musel bys mít sakra těstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady má největí jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musí zváit pro a proti sám,píu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuje kadý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvauj.;-)
To s tebou naprosto souhlasim. Já taky vůbec neočekávám e okolo 50 tisíc koupim super auto. Mám na auto vyčleněnou částku přes 100 tisíc, ale chci mít dostatečnou rezervu na opravy, protoe zrovna u starího modelu c5 určitě nějaké investice budou a jak drahé jsou náhradní díly, nevím. Moje představa je asi taková, e si u někoho vyberu auto okolo těch 50 tis., odborník mi hned řekne, e okolo 25-30 tis se do něj musí hned nebo v nejblií době nasypat a jetě mi něco zbyde na pozdějí nečekaný opravy. Kdy jsme u toho, máte někdo představu kolik u C5 I stojí nová aut. převodovka? Té se toti obávám nejvíc a takto starého vozu.
|
|
29.06.2013 11:04 -
|
2594152
|
|
jirka002
|
|
|
Koukám, e Martale2 prodává krásný auto za dobrou cenu. Kdyby tak bylo v tom automatu
Koukám, e Martale2 prodává krásný auto za dobrou cenu. Kdyby tak bylo v tom automatu :-(
|
|
29.06.2013 11:42 -
|
2594154
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Automatická převodovka stojí kolem 50tis.kč,také musí vědět jakej typ tam má,ale hned bych áhnul po tom od Martale2,za jedno je servisovaný u Jardy,víc není potřeba psát,je to pán mechanik,já kdy nechával měnit rozvody,tak kolem desítky,nepamatuji si přesně,pak spojka,spojkové loisko,dvouhmota a byl jsem na dalích 16tis.kč,tam je jetě čerpadlo,to nemám tucha kolik,kdy to sečte,má za toto uetřeno,v tomto případě já osobně bych dal přednost tomuto před automatem.
Automatická převodovka stojí kolem 50tis.kč,také musí vědět jakej typ tam má,ale hned bych áhnul po tom od Martale2,za jedno je servisovaný u Jardy,víc není potřeba psát,je to pán mechanik,já kdy nechával měnit rozvody,tak kolem desítky,nepamatuji si přesně,pak spojka,spojkové loisko,dvouhmota a byl jsem na dalích 16tis.kč,tam je jetě čerpadlo,to nemám tucha kolik,kdy to sečte,má za toto uetřeno,v tomto případě já osobně bych dal přednost tomuto před automatem.
|
|
29.06.2013 12:39 -
|
2594159
|
|
.45acp
|
|
|
Taky je otázka proč tak vytrvale chce jen automat?
Jinak je zajímavý, jak ti bazarní mejdi dokáou auta nafotit tak, e není vidět ani krábaneček a z blízka to je hrůza. Několik aut mě takhle z internetu nadchlo a na místě jsem si to ani nenechal ukázat. Nejen podrápaný, ale i neskutečná pína a humus uvnitř, kadá guma jiná a dalí věci co na fotkách vidět nebyly.
Vydr, já auto hledal půl roku, pak jsem na nějakej čas rezignoval a znova asi 3 měsíce, ne jsem si vybral. Zatím (dva roky) mám pocit, e dobře.
Taky je otázka proč tak vytrvale chce jen automat?
Jinak je zajímavý, jak ti bazarní mejdi dokáou auta nafotit tak, e není vidět ani krábaneček a z blízka to je hrůza. Několik aut mě takhle z internetu nadchlo a na místě jsem si to ani nenechal ukázat. Nejen podrápaný, ale i neskutečná pína a humus uvnitř, kadá guma jiná a dalí věci co na fotkách vidět nebyly.
Vydr, já auto hledal půl roku, pak jsem na nějakej čas rezignoval a znova asi 3 měsíce, ne jsem si vybral. Zatím (dva roky) mám pocit, e dobře.
|
|
29.06.2013 14:09 -
|
2594172
|
|
jumep
|
|
|
ja ked by som uz teraz chcel auto tak tiez len automat, nechajte ho, vie preco to chce
inak ked som segre zhanal tiez to bol neskutocny problem, jeden vacsi srot ako druhy ...
ja ked by som uz teraz chcel auto tak tiez len automat, nechajte ho, vie preco to chce
inak ked som segre zhanal tiez to bol neskutocny problem, jeden vacsi srot ako druhy ...
|
|
29.06.2013 14:55 -
|
2594195
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo automat nic jiného! To je neskutečná bomba- nechápu jak jsem bez toho mohl ít
Jinak ty bazary jsou obrazem naí společnosti kadý chce někoho ojebat... Nejsem naivka e v Německu je ve koer ale je to tam o chlup lepí. Hledej na autoscout nebo mobile.de za 3000 u tam něco najde ,to má cca 70 tis.10. Dá mistrovi 10 tady za přihláení a jetě ti něco zbyde na servis...
Jo automat nic jiného! To je neskutečná bomba- nechápu jak jsem bez toho mohl ít:palec
Jinak ty bazary jsou obrazem naí společnosti kadý chce někoho ojebat... Nejsem naivka e v Německu je ve koer ale je to tam o chlup lepí. Hledej na autoscout nebo mobile.de za 3000 u tam něco najde ,to má cca 70 tis.10. Dá mistrovi 10 tady za přihláení a jetě ti něco zbyde na servis...
|
|
29.06.2013 15:03 -
|
2594205
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Proti automatum chraň bůh nic nemám,také jsem s nim necelý rok s mercedesem jezdil,bez problémů,jumep má pravdu,nechejme ho vydechnout,napsalo se toho aa,musí mít hlavu jak pátrací balon,jetě z toho chytne horečky.
Proti automatum chraň bůh nic nemám,také jsem s nim necelý rok s mercedesem jezdil,bez problémů,jumep má pravdu,nechejme ho vydechnout,napsalo se toho aa,musí mít hlavu jak pátrací balon,jetě z toho chytne horečky.;-)
|
|
29.06.2013 15:25 -
|
2594208
|
|
.45acp
|
|
|
Proti automatu nic nemám. Dokonce chvílema při jízdě na tempomat bych ho i bral, abych se nemusel obtěovat řazením. Ale při výběru auta je to dost limitující poadavek. Řekl bych, e před dvěma roky bylo automatů v nabídkách nějak víc. A těch kombiků je taky větí procento ne berlin.
Proti automatu nic nemám. Dokonce chvílema při jízdě na tempomat bych ho i bral, abych se nemusel obtěovat řazením. Ale při výběru auta je to dost limitující poadavek. Řekl bych, e před dvěma roky bylo automatů v nabídkách nějak víc. A těch kombiků je taky větí procento ne berlin.
|
|
29.06.2013 15:33 -
|
2594210
|
|
jirka002
|
|
|
V pohodě. Horečky jetě nemám a jsem rád za kadou vai reakci Na ty německý servery se podívám, ale prozraďte mi koho myslíte tím mistrem?? Jde o někoho konkrétního? Výe u mistra někdo zmiňoval, zní to skoro a mysticky!
V pohodě. Horečky jetě nemám a jsem rád za kadou vai reakci :) Na ty německý servery se podívám, ale prozraďte mi koho myslíte tím mistrem?? Jde o někoho konkrétního? Výe u mistra někdo zmiňoval, zní to skoro a mysticky! ;-)
|
|
29.06.2013 15:34 -
|
2594211
|
|
jirka002
|
|
|
Jinak přihláení dovezenýho vozu stojí 10 000 Kč??? Za mistra zaplatim rád, ale tisíce za administrativu, ty mě vytáčí!!
Jinak přihláení dovezenýho vozu stojí 10 000 Kč??? :-o Za mistra zaplatim rád, ale tisíce za administrativu, ty mě vytáčí!!
|
|
29.06.2013 16:13 -
|
2594212
|
|
63zdenda
|
|
|
Mistr je osoba,která zná toto auto dá se říct do posledního roubku,má diagnostiku a umí s ní pracovat,poradí a ví,na kolik by přily opravy,prostě ve,co se týká technického a celkového stavu,tady na klubu jich je dost,určitě by se někdo nael,kdo by tam s tebou zajel,musí ale něco konkrétního mít,nejlépe link inzerátu,aby se na to mohly podívat a vyjádřit se k tomu,ne by se tam jelo.
Mistr je osoba,která zná toto auto dá se říct do posledního roubku,má diagnostiku a umí s ní pracovat,poradí a ví,na kolik by přily opravy,prostě ve,co se týká technického a celkového stavu,tady na klubu jich je dost,určitě by se někdo nael,kdo by tam s tebou zajel,musí ale něco konkrétního mít,nejlépe link inzerátu,aby se na to mohly podívat a vyjádřit se k tomu,ne by se tam jelo.;-)
|
|
29.06.2013 16:34 -
|
2594220
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Dovoz technická asi 3500 pak něco magistrát na značky,u si to přesně nepamatuji asi jsem to přehnal ale je dobre počítat víc... Jo taky německa spz asi 100 eur
Dovoz technická asi 3500 pak něco magistrát na značky,u si to přesně nepamatuji asi jsem to přehnal ale je dobre počítat víc... Jo taky německa spz asi 100 eur
|
|
29.06.2013 17:17 -
|
2594234
|
|
63zdenda
|
|
|
Kdy jede po vlastní ose,platí německou spz,jak to ale je,kdy bys to vezl na vozejku a na naich hranicích sundal,něco jsem o tom zaslechl,tak nevim co je na tom pravdy,a jestli se dá vůbec tímto způsobem uetřit za tu německou spz?
Kdy jede po vlastní ose,platí německou spz,jak to ale je,kdy bys to vezl na vozejku a na naich hranicích sundal,něco jsem o tom zaslechl,tak nevim co je na tom pravdy,a jestli se dá vůbec tímto způsobem uetřit za tu německou spz?
|
|
29.06.2013 18:35 -
|
2594249
|
|
HELLMUT
|
|
|
S těmi německými spz pořád nevím jak to je.Kdy jsem si vezl Xantii, tak jsem měl červený pruh,na C5 zase lutý...Je v tom nějaký rozdíl ,někde jsem to googlil. Bylo tam něco, e s tou lutou by se snad u nás moc nemělo jezdit a nebo můe, ale musí být nějak speciálně vyplněný ten doklad. Nicméně si vímám , e tady v ČR potkávám na autech obě a dost často s tím lidi jezdí i kdy u je to prolé (je na ní datum do kdy platí) těch cca 2500 bych rozhodně investoval ne se plouit s vozejkem. Nehledě na to, e s tím můe jezdit tady ne dostane spz. Co taky pár dní trvá.
S těmi německými spz pořád nevím jak to je.Kdy jsem si vezl Xantii, tak jsem měl červený pruh,na C5 zase lutý...Je v tom nějaký rozdíl ,někde jsem to googlil. Bylo tam něco, e s tou lutou by se snad u nás moc nemělo jezdit a nebo můe, ale musí být nějak speciálně vyplněný ten doklad. Nicméně si vímám , e tady v ČR potkávám na autech obě a dost často s tím lidi jezdí i kdy u je to prolé (je na ní datum do kdy platí) těch cca 2500 bych rozhodně investoval ne se plouit s vozejkem. Nehledě na to, e s tím můe jezdit tady ne dostane spz. Co taky pár dní trvá.
|
|
29.06.2013 19:23 -
|
2594264
|
|
63zdenda
|
|
|
Akorát jsem se ptal,co je převozka samozřejmě vím,tady se ale píe německá spz,tak jsem nevěděl,co to znamená,u tomu rozumím,
Akorát jsem se ptal,co je převozka samozřejmě vím,tady se ale píe německá spz,tak jsem nevěděl,co to znamená,u tomu rozumím,;-)
|
|
29.06.2013 23:24 -
|
2594382
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Jak rikas, v podstate platne jsou pouze ty cervene. Ja za to i s pojistenim na 9 dnu a cervenych znacek celkem dal 240euro ale s tim, ze to vyridila - zprostredkovala jedna pani co se tim zabyva. Nevim kolik by to stalo, kdyby sis to vyridil sam, urcite mene, ale tak at vis no.
Jak rikas, v podstate platne jsou pouze ty cervene. Ja za to i s pojistenim na 9 dnu a cervenych znacek celkem dal 240euro ale s tim, ze to vyridila - zprostredkovala jedna pani co se tim zabyva. Nevim kolik by to stalo, kdyby sis to vyridil sam, urcite mene, ale tak at vis no.
|
|
30.06.2013 00:32 -
|
2594401
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
není pravda, e platí pouze červené značky.
červené značky ti zařídí jen firma, luté se píou na soukromou osobu, jsou včetně pojitění a platí asi 5 dní. Zajde s papírama do výrobny značek, ty ti větinou vyřídí pojitění a vyrobí značku,na policajtech ti daj doklady a někde známku na značku a jede.
Jinak se dají zařídit i tady, ale musí mít člověk údaje/kopii z TP auta.
není pravda, e platí pouze červené značky.
červené značky ti zařídí jen firma, luté se píou na soukromou osobu, jsou včetně pojitění a platí asi 5 dní. Zajde s papírama do výrobny značek, ty ti větinou vyřídí pojitění a vyrobí značku,na policajtech ti daj doklady a někde známku na značku a jede.
Jinak se dají zařídit i tady, ale musí mít člověk údaje/kopii z TP auta.
|
|
30.06.2013 02:18 -
|
2594406
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Automatická převodovka stojí kolem 50tis.kč,také musí vědět jakej typ tam má,ale hned bych áhnul po tom od Martale2,za jedno je servisovaný u Jardy,víc není potřeba psát,je to pán mechanik,já kdy nechával měnit rozvody,tak kolem desítky,nepamatuji si přesně,pak spojka,spojkové loisko,dvouhmota a byl jsem na dalích 16tis.kč,tam je jetě čerpadlo,to nemám tucha kolik,kdy to sečte,má za toto uetřeno,v tomto případě já osobně bych dal přednost tomuto před automatem.
V některých případech by se neměl ohánět mím servisem(za mechaniku ručím)
Já sám jsem zastáncem AP a sám jsem koupil 3. auta bez AP - no je to právě o kupní ceně a stavu(výbavě) auta , ale konkrétní případ : biturbo,malej nájezd,obouchané,něco chybělo,dobrý rok(6.2007),z AP+ navi+JBL jsem slevil (navi jsem doplnil RT4),AP nedoplní!! a je to o ceně a mé práci = cena 72000,- ??? prodávají se +- 120 - 130000,- + daleko vyí nájezd.Pokud chce auto levné musí s tímto počítat a umět si to udělat - pokud né vybírej o to opatrněji .
A co třeba toto (nejsem zastáncem AAA ale...) .link. KM asi sedět nebudou,ale je to alespoň uklizené a stav + servis po koupi je otázka na kterou z obrázků nejde odpovědět.
V některých případech by se neměl ohánět mím servisem(za mechaniku ručím):-o
Já sám jsem zastáncem AP a sám jsem koupil 3. auta bez AP - no je to právě o kupní ceně a stavu(výbavě) auta , ale konkrétní případ : biturbo,malej nájezd,obouchané,něco chybělo,dobrý rok(6.2007),z AP+ navi+JBL jsem slevil (navi jsem doplnil RT4),AP nedoplní!! a je to o ceně a mé práci = cena 72000,- ??? prodávají se +- 120 - 130000,- + daleko vyí nájezd.Pokud chce auto levné musí s tímto počítat a umět si to udělat - pokud né vybírej o to opatrněji .
A co třeba toto (nejsem zastáncem AAA ale...) http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/13144906?goFrom=list KM asi sedět nebudou,ale je to alespoň uklizené a stav + servis po koupi je otázka na kterou z obrázků nejde odpovědět.
|
|
| |
|
|